Fanoušci Slavie

Derby se blíži - info ultras!

Pondělní derby se neodvratně blíží a každému slávistovi začíná proudit adrenalin v krvi. První derby v Edenu po několika letech, první derby doma, nejdůležitější zápas sezóny, my musíme vládnout!

Sparťané opět vyhrožují jak ovládnou Eden, neuvědomují si však, že v Edenu vládne jen jediný klub. Pryč jsou doby Strahova, pryč jsou doby vyhnanství, teď jsme doma, ve Vršovicích a my musíme ukázat, jak se tvoří atmosféra, my musíme ukázat, co dokážeme!

Každý, kdo do Edenu přijde musí fandit co jen to půjde a pořád! V tom je největší síla. Ne se spoléhat na to, že to odfandí kotel, jádro kotle. Je to kurva derby, musí fandit všichni a fanaticky!!!!

Bude připraveno několik choreografií a akcí, proto před zápasem a během něco prosíme všechny, aby se řídili pokyny, které jim budou řečeny rozeřvávači...

Před zápasem se opět budou rozdávat vlajky, prosíme všechny, aby s nimi začali mávat až na pokyn! Dokud nepřijde pokyn prosíme všechny, aby vlajky nechali dole a pokud uvidí někoho mávat, upozornili ho, že mávat až na pokyn od rozeřávačů! Během zápasu si každý mávejte kdy chcete a po zápase prosíme, aby každý vlajku sroloval a donesl dolů, jak jste zvyklí. Velice nám tím ušetříte práci!

Další a velice důležitá informace se týká triček. Mnoho z vás má doma trička z minulého derby na Letné, proto prosíme všechny, kteří trička mají, aby si je vzali na sebe! Ty samá trička jsme nechali vyrobit i na toto derby, bude jich opravdu velké množství, ale určitě nevystačí pro celý stadion, proto si každý své tričko včas obstarejte! Prodejní místa budou v koridorech zejména u vchodů 1 a 2 a v koridoru u Severní tribuny, pro kterou jsou trička výhradně připravena! Cena bude 80 Kč, proto si každý vemte peníze s sebou! Cena není tak vysoká a za výsledný efekt to jistě stojí! Fotka trička pod článkem...

Na derby budou také v prodeji nové šály , placky a samolepky!

Každý, kdo by chtěl jakoukoliv částkou přispět na choreo, může tak učinit u každého vchodu u našich sličných výběrčí a nebo na účet choreofondu. Za každou korunu jsme vděční a vše bude využito na podporu atmosféry v Edenu! Přispívat můžete ZDE !

Další a velice důležitá informace se týká tréninku před derby!!!  Pojďme v hojném počtu nabudit hráče před veledůležitým derby a to na předzápasový trénink, kam budeme mít přístup (neděle 12.4. v 16:15 - Eden - McDonald´s)! Vše o tréninku se dozvíte ZDE !!!!

Prosíme tedy všechny, aby se při derby řídili pokyny od rozeřvávačů a všichni, aby fandili naplno! Derby nebude na organizaci jednoduché, proto se snažte pomoct i vy a upozorňujte lidi, aby si zejména na Severní tribuně kupovali trička, hecujte lidi kolem sebe do fandění a hlídejte vlajky. Ostatně všichni máme stejný cíl, všechno děláme pro naší lásku, Slavii, proto musíme všichni táhnout za jeden provaz! Společnými silami to dokážeme! 

Šiřte tyto informace dále, neponechejte nic náhodě. Posílejte odkaz na tento článek kde jen můžete, ať o vědí všichni slávisté!

Náš stadion, náše pravidla, náš zápas, naše derby! Eden si ubráníme, společně!

Ať žije Slavia!

Komentáře (37)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Derby se blíži - info ultras!

    squata     před 15 lety 09.04.2009 22:36 |  
    0 0

    To je fakt důležité info... článek bych shrnul větami "kupujte naše výtvory" a "řiďte se našimi pokyny".... to je nějaká sranda?

    • Re: Derby se blíži - info ultras!

      Moss     před 15 lety 09.04.2009 23:43 |  
      0 0

      A co je na tom špatnýho. Díky kotli je Slavia tam, kde je. Nejlepší fanoušci a díky tomu je i spousta bodů. Bez dědků na podélnejch tribunách by se to v pohodě obešlo, na kotli to stojí.
      Osobně bych byl rád za vyhrocenou atmosféru nenávisti k Spartě, ale i Bohemce, protože Bohemáci naposledy na Strahově ukázali, že to nejsou naši kamarádi.

      • Re: Derby se blíži - info ultras!

        martin08     před 15 lety 10.04.2009 09:46 |  
        0 0

        co az ty budes dedek..

    • Re: Derby se blíži - info ultras!

      Strasak_1892     před 15 lety 10.04.2009 01:02 |  
      0 0

      Pokud chceš informace o tom, jak se dostaneš na stadion, v kolik budou otevřeny brány a podobně, tak jdi na www.slavia.cz

      Pokud Ti přijde náš článek jako reklama, tak i kdyby to tak mělo být, tak proč ne, ale na druhou stranu tam tuším najdeš dost informací, které spousty lidí zajímají. Informace o tričkách, o předzápasovém tréninku atd. Pokud se Ti to nelíbí, tak ten článek nečti, dost lidí tyto informace ocení.

      • Re: Derby se blíži - info ultras!

        squata     před 15 lety 10.04.2009 08:59 |  
        0 0

        To s tou reklamou jsi přesně vystihl - tak to na mě působilo, jako zbytečná masáž bez kloudné informace. Čekal jsem nějaký popis chystaného chorea, abych se měl na co těšit a taky si mohl vybrat, jestli ho mám podpořit nebo ne. Protože sorry, ale byly už letos chorea, který mě přinasraly a kvůli kterým jsem se rozhodl si pečlivě vybírat, u čeho přiložím ruku a peněženku a u čeho prostě nepřiložím.

        Jinak přeju hodně vydařených akcí a elánu do práce, musím říct, že devadesát procent chorea je fakt super.

        • Re: Derby se blíži - info ultras!

          Strasak_1892     před 15 lety 10.04.2009 10:27 |  
          0 0

          Informace o choreografiích, nebo konkrétně to, co na nich bude podávat dopředu nebudeme. Chceme, aby to bylo takové překvapení. Ano, víme, že s některými choreografiemi nesouhlasili všichni, taky jsme ohledně toho vydali prohlášení, mluvili o tom s kompetentními lidmi a shodli se na tom, že velké choreografie se nebudou zabývat kontroverzními tématy a budou se týkat výhradně Slavie, aby se nikdo nemusel bát, co zvedá.

          Jinak děkujeme za přání, budeme se snažit...

          • Re: Derby se blíži - info ultras!

            coolair     před 15 lety 10.04.2009 12:31 |  
            0 0

            Rozumný rozhodnutí! Odteď zase budu přispívat na choreo. Nebudu mít pocit, že přispívám na něco, s čím nesouhlasím nebo co Slavii nakonec uškodí.
            Doufám, že to takhle vezmou i ostatní - možná by stálo za to tuhle Strašákovu zprávu trošku víc rozhlásit. O to víc lidí pak bude přispívat.

        • Re: Derby se blíži - info ultras!

          urs (přítel SN)     před 15 lety 10.04.2009 14:26 |  
          0 0

          ten kluk nemluví od cesty :-) dávám mu za pravdu.. :-P

  2. Re: Derby se blíži - info ultras!

    bongor     před 15 lety 09.04.2009 23:24 |  
    0 0

    sralťani ovládnou tak kulový.Dneska jsem viděl v tramvaji jednoho nešťastníka,vypadal,jako by se na tý strašný šále chtěl oběsit.Ukázal jsem mu palec dolů a on se ani nechtěl prát,jen mávnul rukou a radši vystoupil.Je to odepsaný druh tvora.To ale neznamená,že bysme jim neměli dát znát naši všestrannou převahu,jak na hřišti,tak v hledišti.A proto platí jedině MY JSME SLAVIE-VY NEJSTE NIC

    • Re: Derby se blíži - info ultras!

      whitesnake01     před 15 lety 10.04.2009 08:34 |  
      0 0

      co ty ses za magora?

      • Re: Derby se blíži - info ultras!

        Jachym     před 15 lety 10.04.2009 09:43 |  
        0 0

        ???

      • Re: Derby se blíži - info ultras!

        urs (přítel SN)     před 15 lety 10.04.2009 14:28 |  
        0 0

        oprava brachu.., co ty seš za magora? :-)

    • Re: Derby se blíži - info ultras!

      bongor     před 15 lety 10.04.2009 06:44 |  
      0 0

      Kotel je chlouba celé české ligy. Díky němu je na celém stadionu fantastická atmosféra. Kdyby to tak bylo všude, tak je to pro fotbal jenom dobře. Jedna z odpovědí Karla v online.A má pravdu.

    • Re: Derby se blíži - info ultras!

      martyni (přítel SN)     před 15 lety 10.04.2009 09:46 |  
      0 0

      no, copak porada, to je v poradku.. horsi je co nasleduje pak..:-). A Tijany, kdyz ho k tomu vyjimecne pustej, tak to stejne kopne na prvniho hrace soupere, to je pak tezky...

  3. Re: Derby se blíži - info ultras!

    Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 10.04.2009 07:10 |  
    0 0

    Dobrý den přeji a zdravím pana Strašáka,
    moc děkuji za přípravu a další informace. Je dobře, že děláš spolu se svými kolegy všechno pro to, aby atmosféra byla na derby zdravě hecnutá a hlavně je správné, že smyslem celé akce je ukázat "rudým", kde je jejich místo. Jen to prosím ukočírujte v duchu fair play - tj. "nebudeme jako oni". Jinak jsem zvědav, jak se "hecnou" naši fotbalisté. V hledišti budou mít podporu a bude to na nich. Nikdo to za ně neuhraje a tak by měli jezdit po zadku až do poslední kapky sil. Vůbec tu nebudu psát svoje rozumy o tom, kdo by měl a nebo neměl hrát a proč. Nechám to na povolaných a budu pevně věřit, že se KJ povede dobrá sestava. Ten nápad jít na nedělní trénink je výborný a tleskám. Jen ty naše standardky jsou bez překvapení. Na tom je třeba zamakat, vždyť přeci není ostudou, když se něco nepovede (střela do zdi, nad branku, centr odhlavičkovaný soupeřem), ale jakási příhra na někoho, kdo ten balon ztratí a zakončení vůbec žádné.......? Na to se tam opravdu radit 4 minuty nemusí. Párkrát to člověk snese, ale vždyť mi takhle už opravdu rozehráváme každou!!! standardku. Třeba uvidíme změnu. Jinak Vám přeji hezké svátky a Všem hooodně zdraví. Sokrates55

    "Qui nimium probat, probat nihil" Kniha Genesis (1. kniha
    Mojžíšova)
    Kdo příliš dokazuje, nedokáže nic.

    • Re: Derby se blíži - info ultras!

      martyni (přítel SN)     před 15 lety 10.04.2009 09:57 |  
      0 0

      Kluci potřebujou zas trochu toho nadšení z prvních zápasů v edenu a tahle výzva tomu může pomoct, závěrečný heslo se mi taky moc líbí, doufám, že to tak bude.

    • Re: Derby se blíži - info ultras!

      Eluin (přítel SN)     před 15 lety 10.04.2009 12:50 |  
      0 0

      V moderním fotbale jsou standartní situace stále více a více důležité. Toto je naše slabina, na které bychom měli trochu více zapracovat..
      Jinak - asi jako většina slavistů zde - věřím, že "rudochy" rozemeleme takovým způsobem, aby na to jen tak nezapomněli :).
      Mimochodem, co říkáte na případný návrat Jana Kollera do národního týmu?

      • Re: Derby se blíži - info ultras!

        Moss     před 15 lety 10.04.2009 13:01 |  
        0 0

        Uvítal bych Kollera ve Slavii. Repre je mi jedno, fandim Bosně a Srbsku kvůli Džekovi a Kežmanovi.
        Doufám, že z reprezentace budou ti hráči vyloučeni nadobro a ještě si přiberou
        Poláka, Jiránka a všechny hráče ze Sparty.

        • Re: Derby se blíži - info ultras!

          Eluin (přítel SN)     před 15 lety 10.04.2009 13:28 |  
          0 0

          "Doufám, že z reprezentace budou ti hráči vyloučeni nadobro" - takže Repre Ti úplně jedno asi není :-).
          Kollera bych ve Slavii asi taky uvítal, ale otázka je, jak by nám zapadl do celkové koncepce.

          • Re: Derby se blíži - info ultras!

            martyni (přítel SN)     před 15 lety 10.04.2009 13:45 |  
            0 0

            a vi nekdo, jak si vede v rusku? neni vubec jisty, jestli muze bejt jeste prinosem pro narodak nebo pro slavii. navic kam by se mohl narodak posunout, kdyby zas hral systemem vse na kollera.. to nefungovalo uz v minuly kvalifikaci a na ME. spis by to chtelo vymyslet neco originalnejsiho..

      • Re: Derby se blíži - info ultras!

        martyni (přítel SN)     před 15 lety 10.04.2009 13:41 |  
        0 0

        Protoze mi kluci hrajou bud na prvniho hrace nebo takovy bochanky, ktery jsou k nicemu, pac leti a padaji dlouho. Vsimli jste si, jak to kopal Giggs, kdyz nastoupil proti Portu? ostry centry, u kterych obranci sotva mohou ovlivnit, na ci hlavu spadnou, vzdycky to bylo nebezpecny..

        • Re: Derby se blíži - info ultras!

          urs (přítel SN)     před 15 lety 10.04.2009 14:33 |  
          0 0

          jj, viděl sem to a musim říct, že moderní centr neni bochan, ale pěkně ostrej točenej s vwjškou lehce nad pasem.. :-) s tim maj pak obránci plný nohy a hlavy práce, bo to nejde pořádně odkopnout.., natož odhlavičkovat :-D
          Krajčík 4 ever :-) mějte se a hezký velikonoce (se skalpem sralty, jak jinak :-))

    • Re: Derby se blíži - info ultras!

      bongor     před 15 lety 10.04.2009 19:47 |  
      0 0

      Tobě taky Sokrate hezké svátky.A pochopitelně s výpraskem na rudé p*dele.

  4. Příprava jater na pondělí :-D

    djcaramba     před 15 lety 10.04.2009 08:34 |  
    0 0

    Break the Bass - 11.4.2009 20:00 - Schweppes Freestyle Music Bar@Eden (Stadion SK Slavia Praha) - Free entry - DJ's: Caramba (Silent Noise), Marthyx & KamCZa (Stepforward) - Breaks & D'n'B - Flyer: http://i.nyx.cz/files/00/00/02/27/227540_ea1bbe4e942f704e2e82.jpg - Weby: sln.freetekno.cz, stepforward.cz

    • Re: Příprava jater na pondělí :-D

      whitesnake01     před 15 lety 10.04.2009 09:26 |  
      0 0

      tahni ty prase

  5. Re: Derby se blíži - info ultras!

    LordEdmund     před 15 lety 10.04.2009 09:16 |  
    0 0

    Tak tu máme derby. Těšim se jak sfiňa. To je jedinej zápas, kdy na pár hodin zapomenu na slušné vychování, objektivitu, úctu k soupeři a uplně ztratím nadhled. Bude to mimořádný zápas, po tolika letech zase doma, proti nenáviděnému soupeři. Hlavně lidi všichni fanděte i vy na ostatních tribunách. Vždyť proto jsme ten Eden chtěli, abychom byli doma a soupeři vytvořili v ochozech opravdové PEKLO. Musí to být výhra na hřiśti i v hledišti. Řepka se z toho pískotu a HUčení musí ještě týden po zápase v noci poćůrávat. :-))oproti tomu Bergerovi bych klidně zatleskal.SMRT SPARTĚ!!!!!!!

    • Re: Derby se blíži - info ultras!

      Jachym     před 15 lety 10.04.2009 09:47 |  
      0 0

      Doufám, že Řepka se z toho přímo posere a my tak budeme mít o důvod víc řvát: "Posero, posranej...":-))

      • Re: Derby se blíži - info ultras!

        LordEdmund     před 15 lety 10.04.2009 09:57 |  
        0 0

        Řepka je nervák, myslim, źe to neunese a nechá se vystřídat, nebo vyloućit. Včera nakopnul u lajny jednoho Plzeňáka po souboji a vzájemné strkanici. Jasná červená, rozhodčí to sledoval asi z dvou metrů a nic:--)) prostě klasika. Ale upřímně jsem rád, že ten trouba nebude v derby chybět. Neni tak dobrej, jak o něm sparťané básní a spartu může pośkodit svým chováním.

        • Re: Derby se blíži - info ultras!

          lassiter     před 15 lety 10.04.2009 11:27 |  
          0 0

          No tak řepka je schopnej udělat všechno možný, ale že by se kvůli hučení nechal vystřídat? Nevim, no :-)

    • Re: Derby se blíži - info ultras!

      Huntelaar     před 15 lety 10.04.2009 12:49 |  
      0 0

      Sralta bude mít od pondělí nového generálního sponzora ,jen neni jisté jestli se jím stane HUGGIES nebo PAMPERS :D

      • Re: Derby se blíži - info ultras!

        bongor     před 15 lety 10.04.2009 19:42 |  
        0 0

        Taky se hlásí Harmasan.

  6. Nakup tricka na nedelinim "treningu"

    Toky     před 15 lety 10.04.2009 15:26 |  
    0 0

    Je mozni si koupit triko uz na tom nedelnim treningu?

  7. Re: Derby se blíži - info ultras!

    pupekd     před 15 lety 10.04.2009 18:38 |  
    0 0

    A jsou ty trička XXL jsem trochu větší. :-))

  8. Re: Derby se blíži - info ultras!

    jack09     před 15 lety 10.04.2009 20:13 |  
    0 0

    dneska sem se byl podivat na travnik,sice jen z dalky ale vypada velice dobre oproti duelu se zlinem...

  9. Re: Derby se blíži - info ultras!

    Jade_257     před 15 lety 11.04.2009 18:28 |  
    0 0

    Mimo mísu :Prodám za VÝROBNÍ CENU triko "Fruit of the loom", bílé, nové, nenošené s potiskem se SKS tematikou - cena 80 Kč :) Udělal jsem si jich pro kamarády nějak víc :) K odběru ve Vršovicích nebo dle domluvy. Kontakt ICQ 223304473 , příp. e-mail slavia.supporter@gmail.com, či tel. 775 292 446. Zdar a rudochům to natřeme ! Honza PS - link s fotkou - http://www.flickr.com/photos/33451887@N03/31154656 95/sizes/l/