Fanoušci Slavie

Pochodem na Žižkov!

V pondělí nás čeká utkání, ve kterém se může rozhodnout o vlastníkovi poháru a titulu mistra ligy ročníku 2008/2009! Více informací čtěte zde...

Díky Otíkovi bude utkání opět v televizi, což však, jak je již teď zřejmé, neodradilo slávistické příznivce od návštěvy tohoto zápasu. Téměř slávisty vyprodaný žižkovský stadion čeká konečně fotbalová atmosféra a je jen na nás, jakou si ji připravíme!

První důležitá informace se týká pochodu. Pochod se uskuteční, stejně jako loni, od našeho domácího stadionu v Edenu. Sraz zde bude v 15:00! Jelikož se jedná o další pražské derby, vytáhněte samozřejmě všichni svá červená "derby trička", ať jdeme všichni opět jako jeden muž! Víme, že efekt je výborný! Trička budou také v prodeji v Edenu od 14:45!

Po vyřízení všech náležitostí vyrazíme pěšky směr žižkovský stadion. Vezměte své kamarády, kamarádky, obvolejte všechny slávisty, kteří na Žižkov vyrážejí a přemluvte je jít s námi pochodem! Ať Praha vidí, kdo je u nás mistr!

Stadion bude kompletně vyprodaný a to zejména příznivci Slavie, proto nesmutněte, že jste nesehnali lístek do kotle, protože věřím, že kotel (v kotli se stojí!) bude nejen za bránou, ale i na protilehlé tribuně a třeba i na hlavní. Je jen na nás, jakou atmosféru vytvoříme, proto všichni při zápase na nohy a fandit co to dá a to všude po stadionu!

Nic nechceme zakřiknout, ale příprava je nutná. Security na žižkovském stadionu nebude příliš shovívavá, proto si případný vstup na hrací plochu rozmyslete. Pokud utkání dopadne dobře, sraz všech slávistů bude v parku u žižkovského stadionu, odkud se přesuneme zpět k našemu domácímu stadionu v Edenu slavit případný titul.

Pokud bude po případných oslavách chuť, mohli bychom se buď pěšky a nebo MHD přesunout na Václavské náměstí ukázat i svatému Václavovi, kdo vládne naší lize!

Titul samozřejmě jistý není, ale všichni doufám věříme, že utkání naši hráči zvládnou a že jim k tomu pomůžeme i my. Nechceme nic zakřiknout, ale lepší je být připravený. 

Na tyto stránky nechodí všichni slávisté a občas trochu vázne komunikace, proto vyzývám všechny, kdo si tyto informace přečtou, aby je posílali dál a šířili mezi všechny slávisty, ať se nás všude sejde co nejvíce! Věříme, že to hráči už doklepou a my jim k tomu dopomůžeme skvělou atmosférou!!

Za dalším titulem!

Ať žije Slavia!

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Pochodem na Žižkov!

    urs (přítel SN)     před 15 lety 16.05.2009 07:31 |  
    0 0

    bych chtěl poznat slávisty, který sem nechoděj :-) ale jinak pochod dobrej, to je jasná ;)

    • Re: Pochodem na Žižkov!

      Jakubisko     před 15 lety 16.05.2009 09:20 |  
      0 0

      No, on byl ten článek původně na stránkách ultras, tak asi proto...:)

  2. Lístek na Žižkov

    Jade_257     před 15 lety 16.05.2009 16:49 |  
    0 0

    Zdar, mám 1 lístek na Žižkov navíc, takže kdo by ho chtěl, ať se ozve na scoop166 [a] gmail.com . Předání u metra Želivského, kousek od Edenu.

    • Re: Lístek na Žižkov

      capulka     před 15 lety 17.05.2009 12:14 |  
      0 0

      Prosím tě jestli ho ještě máš tak bych si ho rád vzal.. icq 472-004-933..Byl bych za to moc rád