O Slavii

M. Ivana do Slovanu Bratislava

V kádru Slavie dochází k dalšímu zúžení, do Slovanu Bratislava přestupuje útočník Milan Ivana.

Ve svém novém klubu by měl podepsat tříletou smlouvu a bude mít možnost v něm hrát o Ligu mistrů.Ve Slavii měl pětadvacetiletý útočník smlouvu ještě rok.

"Milanovi děkujeme za práci, kterou ve Slavii odvedl, zažil ve Slavii dva tituly, hrál v Lize mistrů. Do dalšího angažmá mu přejeme hodně štěstí a sportovnich úspěchů," řekl k hráčově odchodu generální ředitel Slavie Petr Doležal.

Příchod Milana Ivany okomentoval i kouč Slovanu Bratilsava, Dušan Uhrin starší. "Každý kvalitní hráč, který přijde do klubu, je samozřejmě vítaný. Výborné je, že se vše dohodlo už teď a budeme ho moct zapsat na soupisku před zítřejší zápasem. Ivana je výborný v útoku, ale také ho můžeme využít v záloze jako ofenzivního hráče, což sedí našemu stylu hry."

Ivana přišel do Slavie v srpnu 2007 z 1. FC Synot, ve Slavii odehrál 32 zápasů a vstřelil 5 branek.

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: M. Ivana do Slovanu Bratislava

    bongor     před 15 lety 28.07.2009 15:55 |  
    0 0

    Milane,děkujeme Ti,že jsi byl slávistou.V zápasech co jsi nastoupil to nebylo špatný.Přejeme Ti mnoho úspěchů ve Slovanu,je to taky dobré mužstvo a určitě se tam uplatníš.

  2. Re: M. Ivana do Slovanu Bratislava

    opicemag     před 15 lety 28.07.2009 16:35 |  
    0 0

    Myslím, že by se na hřiště asi moc nedostal. Zdá se, že pro Jarolíma je jasné "dvojice" Vlček a Naumov. Pak je tu Šenkeřík a asi teď Tafat... A v případě mnohomásobného zranění tu máme pořád Goceho a Bestu, když je nikdo nechce.

    • Re: M. Ivana do Slovanu Bratislava

      mirecek1111     před 15 lety 28.07.2009 18:10 |  
      0 0

      Milan by si skutečně asi nezahrál, navíc pokud půjde všechno jak všichni doufáme, tak by mohl na konci sprna ještě někdo přijít. Sám trenér říkal, že pokud by byla možnost přivést opravdu kvalitního útočníka, že by se tomu nebránil a pokud postoupíme do LM, tak finance snad překážkou nebudou. Uvidíme. Ale pokud se nedá brzi do kupy Pekhart, tak nevím. Nechce se mi věřit, že by to chtěl táhnou celý podzim se čtyřmi hráči, z nichž u jednoho hrozí, že se vůbec neadaptuje a druhý je víc než nezkušený. Najednou bychom měli jen Vlčka a Šenkeříka a to je na těžké boje ve skupině LM a zároveň důležité zápase v lize asi málo. Myslel jsem, že teď když se zranil Pekhart z toho přestupu Milana sejde.

      Jinak dneska kromě Panathinaikosu bychom mohli držet palce i Aktobe, či jak se ten klub jmenuje, hrajou s Maccabi Haifou, která je náš potencionální soupeř v dalším kole a mám obavy, že by to stejně jako se Zahřebem nebyla zrovna procházka růžovým sadem. Ale jinak to už vypadá dobře, Curich, Bate Borisov a Debrecen bychom porazit měli :)

      • Re: M. Ivana do Slovanu Bratislava

        Stroninhu     před 15 lety 29.07.2009 01:11 |  
        0 0

        Bate Borisov? Myslíš ten co loni remizoval s Juventusem Turín 2:2 a hrál celkem vyrovnanou partii s Realem Madrid u nich? No nevím, toho bych tedy dostat nechtěl...