Archiv

Slavia B - Sokol Brozany 7:1

Béčko v dalším přípravném utkání porazilo divizní Brozany vysoko 7:1. Tým nastoupil v kombinované sestavě s hráči z áčka.

Slavia B - Sokol Brozany 7:1 (3:0)

Branky: 14. a 21. Pospěch, 50. a 63. Hurka, 30. Kučera, 71. Kolařík - 90. Gabriel

Sestava Slavie: Hanuš (46. Pokorný) - Rejka (63. Galus), Dembele, Hubáček, Palko (63. Neuberg) - Kučera (46. Zahálka), Hurka, V. Šimeček (46. Kolařík), Petrák (63. Mráz), Prošek - Pospěch (75. Kučera)

Komentáře (22)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

      • Re: Slavia B - Sokol Brozany 7:1

        spojka     před 13 lety 28.02.2011 20:39 |  
        0 0

        Ale ten tvůj bych bohužel tipoval s ohledem na přihlášení E Side do ČMFS jako pravděpodobnější... :-(

        • Re: Slavia B - Sokol Brozany 7:1

          Wommi     před 13 lety 28.02.2011 21:11 |  
          0 0

          ..a nepisou nahodou v tom lepsim clanku o tom, ze se Kelnner snazi ovladnout slavii mozna i pres spolecnost vne jeho skupiny?!:)

          to by preci mohla byt e-side:)

          • Re: Slavia B - Sokol Brozany 7:1

            spojka     před 13 lety 28.02.2011 21:15 |  
            0 0

            To ano, ale pořád mě tam straší ten nový "klub" E SIDE.

            • Re: Slavia B - Sokol Brozany 7:1

              Wommi     před 13 lety 28.02.2011 21:22 |  
              0 0

              ..hele ale ja mam pocit, pokud se nepletu, ze kazdy kdo vlastni klub musi byt clenem cmfs, proto by treba e-side byla clenem cmfs, aby oficialne mohla vlastnit klub

              • Re: Slavia B - Sokol Brozany 7:1

                spojka     před 13 lety 28.02.2011 21:29 |  
                0 0

                Takhle to podle mě není, J&T, Petera nebo Pelta snad taky nejsou členy ČMFS.

                Každopádně pokud po takové době a po všech těch prohlášeních o transparentnosti Platil představí jako nového vlastníka třeba Sisáka, tak to bude opravdu vrchol téhle tragikomedie.

                • Re: Slavia B - Sokol Brozany 7:1

                  quelhar (admin)     před 13 lety 28.02.2011 23:05 |  
                  0 0

                  Jako ze by byl stary majitel zaroven novym majitelem? To snad ne...

            • Re: Slavia B - Sokol Brozany 7:1

              slimak     před 13 lety 28.02.2011 21:52 |  
              0 0

              V tom aby se prase vyznalo..je pravděpodobné, že do eside někdo vstoupil a s tím souvisí i investice do nové hokejové haly. Jinak si nedovedu představit, že by sehnali peníze, když má evidentně problémy s Edenem..Do toho zapadá i to, že by náš nový vlastník byl i vlastníkem stadionu, tedy ten někdo by vlastnil Slavii přes Eside.

              Souvislost s členstvím Esidu v čmfs bohužel nabízí spekulace o řešení dluhů alá bohemka. Tedy zbavit se původní firmy a převést licenci na někoho z čistým štítem. Ale teď opravdu nevím, co na to říkají fotbalové řády, ono by to asi tak snadné nebylo..

              Zajímavé je na druhou stranu to, že PPF přímo zájem o Slavii nevyvrátila, což bych čekal, kdyby to byla slepá ulička.
              Neznám sice ekonomické výsledky Sisáka, ale je jasný, že mít Slavii + stadion by bylo fakt dost finančně náročné a nevím, jestli je na tom až tak dobře..

              • Re: Slavia B - Sokol Brozany 7:1

                Wommi     před 13 lety 28.02.2011 22:46 |  
                0 0

                ..tak ja myslim, ze tam je zajimavym zdrojem prijmu ta nova hala,...vzhledem k tomu ze je ta hala multifunknci, ze v ni ma byt futsal, kterej je oblibenej cim dal vic,..ze v nem maji byt dalsi sporty, ktere slavka provozuje,..hokej, kterej by tam samozrejme nasel stopro lepsi utociste nez v O2 a myslim ze i vic navstevniku,...koncerty!!!!!!, ktery se presunou z O2 a nakonec tam bude i nejaka komercni zona,...todle vse muze byt zajimave, jak k provozovani, tak pak k pripadnemu prodeji a zhodnoceni. A v ty souvislosti budes mit klub, stadion, kterej casem bude snad na nule, idealne bude vydelavat, pokud to lavii pujde, coz jsou spojity nadoby a tak holt neco nasypat do slavie, podoprit mladi a na jeho prodeji pak vydelat (toto by byla cesta delsi, ale jak jsme videli - necid a dalsi odchovanci, tak vydelecna!)

              • Re: Slavia B - Sokol Brozany 7:1

                lassiter     před 13 lety 28.02.2011 23:48 |  
                0 0

                No Sisák by měl spíš prodávat než kupovat, ne? :-) Celé je to krásně zamotané, i když ty konstrukce z toho článku o Sisákovi mi přijdou hodně kostrbatý. Jedinej, kdo občas pustí nějaký info, je Platil. Zatím kdysi řek, že zvažovaným zájemcem by měla být silná finanční skupina z bankovnictví a energetiky a kromě J&T tady jiná než PPF není. A on by si to nevymyslel jen tak, takže s ní už jednal. Později řekl, že už to vyjednávání na jeho vkus trvá dost dlouho, takže s ní jednal pořád, což bylo tak měsíc zpátky.

                Sisák myslim žádnou energetickou skupinu nemá, má tu svoji chemii na severu a ještě nedávno s ní byl krok před insolvencí. Platil taky řekl, že je přesvědčen, že se nový majitel ke Slavii veřejně přihlásí. Nevěřím, že by to kdy Sisák, kterej je zvyklej plout pod povrchem za clonou firem z Karibiku, udělal. Nemá k tomu jedinej důvod, pač nářek pěti tisíc fanoušků je pod jeho rozlišovací schopností. Pokud to bylo myšleno tak, že se veřejně ke Slavii přihlásí eside, aniž by se řeklo, kdo ji vlastní, tak tomu nevěřím, pač takovou prdel by si z nás snad Platil nedělal :-)

                Stejně tak nevěřím na převádění práv k soutěžím a vy....ní s věřitelema, protože to je příliš komplikované. Musí to schválit výkonný výbor a obávám se, že po Bohemkách by byl velmi opatrnej. Druhá věc je případná insolvence, kde má správce řadu možností, jak věci zvrátit. Třetí věc je ENIC, který v tom všem má myslím jinou roli, než jen bezmocného nechápajícího věřitele všechno pozorujícího z povzdálí.

                Jestli se nemýlím, tak jeden subjekt může majoritně vlastnit jen jeden klub, ať už přímo nebo nepřímo. Takže pokud by někdo vlastnil majoritně fotbalový klub eside a ten by vlastnil majoritně Slavii, tak by to myslím odporovalo stanovám. Jediný co mě napadá je, že někdo koupil eside a Slavii a teď to chce sloučit. Nejsem si jistej, jestli se akciovka-člen čmfs může sloučit s nečlenem. Každopádně se sloučení musí ohlásit svazu do konce března a musí ho schválit valná hromada, takže to by bylo tak akorát. No ale bůh ví jak to je, každopádně ti borci co tam tahaj těma figurkama se asi musí celkem smát, pokud to tady čtou :-)

                • Re: Slavia B - Sokol Brozany 7:1

                  Wommi     před 13 lety 01.03.2011 00:55 |  
                  0 0

                  ..palec nahoru za posledni vetu...
                  ..docela bych chtel byt tim onim, protoze ja bych se asi opravdu hodne nasmal, a to nejen tady z nasich spekulaci, ale i z tech blemcu co pisou ti nasi vyspeli(nebo vycpeli) cesti novinarsti odbornici!!!:)

                  • Re: Slavia B - Sokol Brozany 7:1

                    janko (přítel SN)     před 13 lety 01.03.2011 09:05 |  
                    0 0

                    ...hlavně se páni novináři shodujou, co noviny to jiný kupec...

  1. Re: Slavia B - Sokol Brozany 7:1

    Viking     před 13 lety 01.03.2011 09:08 |  
    0 0

    Pro mediální mrdky ze Sportu, Týdne nebo pro tebe Saivere, protože nic jinýho než shánět drby na diskuzních fórech neumíte - nebude nás vlastnit Kellner nýbrž Bill Gates. A potom si vás kúpíme všecky a necháme vás vyházet.

    • Re: Slavia B - Sokol Brozany 7:1

      urs (přítel SN)     před 13 lety 01.03.2011 09:41 |  
      0 0

      pod to se podepíšu :))

      • Re: Slavia B - Sokol Brozany 7:1

        Jiri1     před 13 lety 01.03.2011 10:32 |  
        0 0

        Zddravim, at uz si kdo pise , co chce vzdycky se najde par sprochu , ktere mohou byt pravdive , tedy na koupi Slavie se bude podilet Kellner , zrejme ne primo a kupuje ji prechodne. Slavie a potazmo E- Side by tak konecne mohla dostat sve sponzorske penize , protoze je verejnym tajemstvim, ze ji Synot pozastavil vyplatu do vyreseni situace v Edenu.Samozrejme jsou zretelne pohyby v E- Side , ktera je nedilnym clankem teto zakulisni dohody tj. smerem k Eniku. Rozhodne je zajimave , ze se zase operuje jmenem Sisak a spol., ktere by vsak nemelo byt ve her alespon oficialne. Asi pred tydnem byla spoluprace ve Slavii nabidnuta jednomu velmi znamemu fotbalistovi , ktery predbezne souhlasil a mohl by se pri kladnem vyrizeni vsech veci objevit ve Slavii behem 2 mesicu. Co se tyce pripadneho posileni soucaneho klubu, Besta je ochoten udajne Slavii pomoci a odpustit ji i cast dluhu. nemohu si, ale odpustit i urcite varovani, v zakulisi se hraji i jine hry treba prodej nespcifikovane figurce, ktera by mela zajistit , aby Slavie na hodne dlouho zustala jen lokalnim klubem a na reklamnim trhu by tak zustal jeden velky hrac.

    • Re: Slavia B - Sokol Brozany 7:1

      mart     před 13 lety 01.03.2011 10:38 |  
      0 0

      Tak dobra, musime holt s pravdou ven.
      shrnme si jake jsou prvdepodobnosti.
      1. Ales Husak, ... a jeho Sazka
      2. Petr Kellner, a jeho PFF (jak tvrdi sport, tyden cz. a jine platky)
      3. Ivo Valenta, a jeho SynotTip
      4. Bill Gates, ...a jeho Microsoft (nakonec Lukas uz to stejne prokec.... takze ted uz je to jedno )
      5. ........ Mozna Bill Haley, .... a jeho Comets ? (to by byl rachot!)
      Klasik by rekl, je to tak padesat na padesat, akorat nevim, jestli Bill, Petr nebo Franta.

      • Re: Slavia B - Sokol Brozany 7:1

        Khadgar     před 13 lety 01.03.2011 10:47 |  
        0 0

        Tak ono není tajemstvím, že na začátku podzimní sezony měl vážný zájem John W. Henry, ale jak říkal Platil, jednání jsou komplikovaný a jemu to mezitím klaplo jinde.
        Ten Bill bude dobrej, ale snad nebude fandům vadit, že nás bude vlastnit přes africkou nadaci jeho ženy...

        • Re: Slavia B - Sokol Brozany 7:1

          Viking     před 13 lety 01.03.2011 11:02 |  
          0 0

          Mohl by nás koupit thajský král, ke každé permici kurvička z Pattaye zdarma:)

          • Re: Slavia B - Sokol Brozany 7:1

            Vhoo (přítel SN)     před 13 lety 01.03.2011 11:22 |  
            0 0

            geniální, hned by bylo vyprodáno :)

          • Re: Slavia B - Sokol Brozany 7:1

            janko (přítel SN)     před 13 lety 01.03.2011 11:25 |  
            0 0

            ..skvělý nápad, palec nahooru..

            • Re: Slavia B - Sokol Brozany 7:1

              Jiri1     před 13 lety 01.03.2011 12:10 |  
              0 0

              Zdravim , Ja bych zase uvital, kdyby ucastnici techto for , ze pane K. nebyli fanousci teoretici, kdyby prisli na stadion, kdyby se Slavii nezabyvali jen v pracovni dobe, ale byla opravdu v jejich srdci, taky bych uvital, kdyby ti obetave bojujici hraci uz konecne po splneni vsech podminek nebyli jen zoldaci ve zbrani a na Slavii se nedivali jen jako na moznost , jak si docasne/na jeden rok vydelat/, jeste vic bych byl rad , kdyby se takovi vykukove , co si tady prividelavaji jako moderatori diskuzi zacali vydelavat jinak a jiste bych se hodne primlouval za to, aby Slavia vic pamatovala na sve fandy a nejen na severu.