O Slavii

V úterý nábor dětí

Chcete, aby vaše dítě hrálo fotbal za Slavii? Pak ho přiveďte v úterý 29. března do Edenu na tradiční jarní nábor.

Nábor se koná na umělce od 17 hodin, přivést můžete chlapce ročníků narození 1998 - 2006 (trenéři nejvíc uvítají děti z ročníku 2006) a i dívky, ročníky 1998 - 2005. Děti si s sebou vezmou sportovní oblečení a nejlépe kopačky.

Další informace vám podají Miroslav Jíra (731 427 463) a Petr Karoch (271733402, 603 535357), za nábor dívek Jan Vetyška (731 533 609).

Komentáře (29)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: V úterý nábor dětí

    Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 25.03.2011 08:25 |  
    0 0

    Je to stejně sranda s tou naší Slavii, Platil celou dobu tvrdil, že nezná 2 firmy, které drží majoritu v klubu a když se to teď mění (nebo možná už změnilo), tak je včera šoupl do rozhovoru, jakoby nic.

    41,5 % Falkonida a.s.
    41,5 % QFT Assets a.s.
    16 % ENIC
    1 % drobní akcionáři

    • Re: V úterý nábor dětí

      slimak     před 13 lety 25.03.2011 09:15 |  
      0 0

      no jasný, ale je otázka, jestli tyto firmy a s těmi to podíly vlastily slavii ještě před třeba půl rokem..

    • Re: V úterý nábor dětí

      martyni (přítel SN)     před 13 lety 25.03.2011 10:22 |  
      0 0

      QFT Assets je jasna, nevi nekdo, co je zac Falkonida a kdo za ni stoji?

      • Re: V úterý nábor dětí

        Kmotr (přítel SN)     před 13 lety 25.03.2011 11:51 |  
        0 0

        Dle Platila jí měl pod palcem Rosen, lépe řečeno v ní měl taky nějaký procenta, takže s tím co měl v QFT Assets měl asi největší podíla rozhodující slovo. Ale je to zase protáhlý přes nějaký Kypry apod., takže víc se nedozvíš..

        • Re: V úterý nábor dětí

          Viking     před 13 lety 25.03.2011 12:00 |  
          0 0

          Akciovky s listinkama na doručitele - jeden z největších morů české justice.

          • Re: V úterý nábor dětí

            martyni (přítel SN)     před 13 lety 25.03.2011 12:56 |  
            0 0

            to teda.. je to paradni zpusob, jak nenest odpovednost za sve podnikani.

      • Re: V úterý nábor dětí

        Wommi     před 13 lety 25.03.2011 12:23 |  
        0 0

        ..mam pocit ze jsem jednou prolezal nejaky "sprateleny" spolecnosti,..a treba pacovsky funguje v ruznych spolecnostech okolo key investements,...

        kazdopadne to zase smrdi tim, ze se vlastne neudalo nic novyho a je to jen spis skatulata hejbejte se, popr. ti co byli skryti, tak jen sve vlastnictvi priznaji,...jak uz tu nekdo psal, je to jedno, vemt to cert, hlavne at fotbalisti dostavaj platy, at je aspon na co se na stadionu divat.

        nebo je to treba jen opravdu mezikrok k tomu, aby se to pak cistejsi predalo at uz kellnerovi nebo jinymu,...

        • Re: V úterý nábor dětí

          Kmotr (přítel SN)     před 13 lety 25.03.2011 12:55 |  
          0 0

          Tak pozitivum vidím v tom, že to nepůjde do insolvence, čili že ten, kdo to převezme (ať už to bude někdo stávájící nebo ne - i když Platil tvrdí, že někdo úplně nový) ví, že se bude muset vypořádat s dluhem vůči Enicu a taky počítat s tím, že mu to soudně vezmou. Neví někdo, kdy by se mělo konat to druhé řízení? A co se stane když soud rozhodne ve prospěch Enicu, zruší se tím ten dluh? Přeci by to nevypláceli sami sobě pokud by získali většinový podíl ve Slavii, ne? I s tímhle mohou kalkulovat nový majitelé. Slavii si koupí od stávajících majitelů za cenu dluhů. V případě, že soud rozhodne ve prospěch Slavie zaplatí oněch 120 milionů (pokud se soud uskuteční do konce lhůty o zaplacení), když ve prospěch Enicu odejdou aniž by tratili. Kromě teda 50 mega na provoz, za který ale získají prostor na svojí reklamu, takže to bude obchod a ne nevratná investice..

          • Re: V úterý nábor dětí

            honzah (přítel SN)     před 13 lety 26.03.2011 12:32 |  
            0 0

            Já si myslím, že pokud by ENIC získal majoritu, tak by si ty peníze samozřejmě vyplatil, ale mohl by si to rozložit v čase podle svých představ, anebo si tam ty peníze nalít jako kapitalizaci a oficiálně si je pak vrátit jako splátku dluhu. Prostě velká pohoda oproti současným tahanicím.

            Minulý víkend se třeba ukázalo, že jedna nejmenovaná politická strana má obří dluh vůči akciové společnosti, kterou vlastní, a taky ji to nějak extrémně netrápí :-)) Tím neříkám, že si z toho má někdo brát příklad...

        • Re: V úterý nábor dětí

          martyni (přítel SN)     před 13 lety 25.03.2011 12:58 |  
          0 0

          Otevreny jsou zatim vsechny varianty vcetne Kellnera, tak uvidime...

          • Re: V úterý nábor dětí

            Viking     před 13 lety 25.03.2011 13:19 |  
            0 0

            Dluh vůči Enicu je nepopiratelný, jde jenom o tom kdy se bude platit.

            Ale pořád mi nejde do hlavy, jak může vůbec soud zapsat navýšení základního kapitálu o nějaké fiktivní plnění z pojistných smluv, zvlášť v situaci, kdy to plnění se vztahuje k fotbalistům, které jeden den mám, a druhý ne... To je hroznej chlejv.

            • Re: V úterý nábor dětí

              tantalos     před 13 lety 25.03.2011 13:38 |  
              0 0

              Vikingovi
              Na druhé straně měl Enic možnost včas se proti výsledku valné hromady, která tak rozhodla, včas (myslím, že do dvou týdnů) odvolat, což neučinil, a termín propásl.
              Celý problém spočívá v tom, že Enic údajně pozvánku na dotyčnou valnou hromadu nedostal, ale přesto se jí jejich advokát zúčastnil, nevím ale, zda měl plnou moc.

              • Re: V úterý nábor dětí

                Viking     před 13 lety 25.03.2011 13:59 |  
                0 0

                Tantale tady jde hlavně o to, že soud takový posudek vůbec uzná, věc s doručením/nedoručením pozvánky na VH je něco jiného.

                A nikdo mi nevymluví, že se to navýšení nedělalo s úmyslem naředit Enic a pěkně ho odrbat, nebyly prachy tak se vycucalo z prstu tohle fiktivní navýšení. Ať je to ale tak nebo tak, racionálně uvažující soudce ten posudek shodí ze stolu a podá na znalce žalobu. Jenom u nás soudce hledá pouze na formalistickou stránku a na ostatní sere... Prostě bylo tam razítko, bylo...

                • Re: V úterý nábor dětí

                  tantalos     před 13 lety 25.03.2011 15:59 |  
                  0 0

                  Máš kus pravdy, na druhé straně Enic na Slavii dlouho pěkně kálel z výšky. Když Winkler a Kellner jim Slavii prodávali, slíbili, že postaví stadion. Když ale plán vytvořit konkurenční Ligu mistrů nevyšel, tak se majitel Enicu se na Slavii vykašlal a skutek utek. Jak je to s jeho podílem na E-side, nevím, ale soudě podle toho, že stadion byl zaplacen nezaplacen z dluhopisů, nesplnili svůj slib.
                  Kdyby Enic měl o Slavii zájem, tak by se VH zúčastnil.
                  Jediný, kdo se trochu o Slavii staral, byl Colecott, který do toho vložil vlastní prachy, a proto byl pěkně nakvašený a začal dělat Slavii potíže.
                  Samozřejmě z pohledu Enicu šlo o podraz, něco podobného by v Anglii určitě neprošlo, jenomže v Čechách co není zakázané, je legální. V tomto případě bych prostě neviděl jednu stranu jako lumpy a druhou jako anděly.
                  A když mám majetek, musím si ho hlídat.
                  Soudce vůbec neměl co posuzovat, přišlo rozhodnutí VH a když nikdo včas neprotestoval, vstoupilo v platnost. Žádný posudek s tím neměl nic společného. Soud se nevyslovuje k usnesením valné hromady, pokud je nikdo (včas) nežaluje.
                  Košer to od Doležala a spol. moc nebylo, ale podle českého práva naprosto legální. Ostatně ono "půjčování" peněz Slavii na vysoký úrok jenom vylepšovalo účetní hospodářské výsledky krachujícího investičního fondu, kterému vlastně Enic, Tottenham a další patřili, takže kdo byl skutečně okraden, byli investoři, kteří svěřili peníze fondu, který s pádem konkurenční LM nakonec zkrachoval.

                  • Re: V úterý nábor dětí

                    Wommi     před 13 lety 25.03.2011 19:04 |  
                    0 0

                    ...s rozhodovanim soudu nemas pravdu, soud posuzuje zda je zvyseni ZK legalni a v souladu se vsemi postupy a predpisy,....jeste je zde zakomponovan i notar, ktery pri sepisovani NZ prihlizi k listinym a jinym podkladum,...soudce by nini uz nemel tolik zasahovat do behu,..ale muze a v tomto pripade myslim ze to bylo vic nez na miste,..to se proste a jednoduse nedalobrat jako realny zaklad pro zvyseni zk.

    • Re: V úterý nábor dětí

      Pavlik     před 13 lety 25.03.2011 14:41 |  
      0 0

      V jakém rozhovoru-ten ve Sportu jsem četl-tam nic není.Napiš prosím Tě kde.O té fi QFT Assets vím-o té druhé jsem teda nevěděl.Díky

      • Re: V úterý nábor dětí

        Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 25.03.2011 15:10 |  
        0 0

        Celý rozhovor vyšel jenom v tištěné verzi (včerejší Sport - 24.3.).
        A tam se právě Platil zmiňuje o obou firmách. A mj. tvrdí, že ENIC sám nabídl pracovní verzi splátkového kalendáře dluhu Slavie rozloženou na 24 měsíců.

        • Re: V úterý nábor dětí

          Pavlik     před 13 lety 25.03.2011 15:27 |  
          0 0

          Díky.Ted jsem zvědav co že to bude za firmy-těch pět investorů.

          • Re: V úterý nábor dětí

            Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 25.03.2011 15:41 |  
            0 0

            To máš celkem jedno, podle mě jsou stejně nastrčený od jednoho velkýho investora (snad Kellner). Pořád se mluvilo o jednom kupci a najednou pět (v rozhovoru říká Platil, že můžou být 4 nebo taky jich může být 6, ale teď to prý vypadá na 5 firem). Když se nad tím zamyslíš, tak to je bilbost, najednou takový boom o Slavii. Tomu prostě nevěřím. Ale pokud je to tak, jak si myslím, tak jsou v PPF geniální, protože teď už novináři nezjistí vůbec nic. Popř. se jedna firma bude odvolávat na druhou a budou mít všichni klid.

        • Re: V úterý nábor dětí

          martyni (přítel SN)     před 13 lety 25.03.2011 15:32 |  
          0 0

          "pracovní verzi splátkového kalendáře".. ten Platil se tedy vyjadřuje.. že člověk musí neustále přemýšlet, co tím myslel.. tedy přeloženo zní: ENIC je ochoten nabídnout splátkový kalendář do dvou let, ale slavie na nic takového nepřistoupila ("pracovní verze, tj. neakceptovaná), stále platí záměr majitelů Enic oškubat.

          • Re: V úterý nábor dětí

            Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 25.03.2011 15:51 |  
            0 0

            Martyni já to pochopil tak, že dostali tuhle nabídku a budou se tím zabývat. To spíš bych se obával, že Platil o ENICU kecá. Očividně je od policie proškolený, jak manipulovat s veřejností a kdy jakou zprávu pustit nebo naopak nepustit. Ty dvě firmy věděl tutově od začátku a pustil je, až když už to vlastně neplatí.

            • Re: V úterý nábor dětí

              martyni (přítel SN)     před 13 lety 25.03.2011 16:53 |  
              0 0

              ...:-)). dobrý postřeh. Jasně, dostali nabídku a zatím ji nepřijali, dalo by se korektně říci.. ten zbytek už fabuluju.. samozřejmě o ní možná uvažují, zvlášť pokud těch pět firem je kellner, tak vyřešení vztahů s enicem bude prioritou.. pokud to bude rosen, sisák a spol., tak prioritou bude spíš neplacení ničeho..

              • Re: V úterý nábor dětí

                Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 26.03.2011 14:40 |  
                0 0

                Jsi mě pěkně rozesmál, ale je to tak. Doufejme, že platí první varianta (já si to aspoň myslím).

                • Re: V úterý nábor dětí

                  travel (přítel SN)     před 13 lety 27.03.2011 16:03 |  
                  0 0

                  Já jsem věděl,že Vás optimismus neopustí!

                  • Re: V úterý nábor dětí

                    Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 28.03.2011 16:57 |  
                    0 0

                    To máte pravdu, jediný okamžik, kdy jsem ztratil víru, bylo v roce 1996, na Olympijském stadionu v Římě, když jsme dostali gól na 3-0. To bylo beznadějný, na ně jsme fakt neměli a všechno bylo proti nám. Mohl pomoci jen "zásah z hůry". A víte, jak to dopadlo ...

                    • Re: V úterý nábor dětí

                      travel (přítel SN)     před 13 lety 28.03.2011 17:37 |  
                      0 0

                      Samozřejmě,že vím.Vávra dal gol a postoupilo se!

        • Re: V úterý nábor dětí

          honzah (přítel SN)     před 13 lety 26.03.2011 12:10 |  
          0 0

          Nepřijde Vám ten Platil jako pohádkář s velmi bujnou fantazií? Nejdřív, jak už se chystá valná hromada. Teď zase pět kupců najednou, to jsou báje!

          Nakonec bude kupců čtyřicet a my začneme Platilovi přezdívat Alibaba :-((

    • Re: V úterý nábor dětí

      honzah (přítel SN)     před 13 lety 26.03.2011 12:06 |  
      0 0

      On to takhle frajer vybalil i s názvama firem? Tak to je hezký. Vtipný je to ,,a.s.´´ u obou vlastníků. To říkal jednou Havel v nějakým projevu, že dneska známe sice vlastníky, ale neznáme už vlastníky vlastníků vlastníků :-((

  2. Re: V úterý nábor dětí

    moxi (host)     před 11 lety 24.05.2013 05:37 |  
    0 0

    ray ban sale [www.chicraybansunglasses.com]
    ray ban sunglasses sale [www.chicraybansunglasses.com]
    ray ban on sale [www.chicraybansunglasses.com]
    http://www.chicraybansunglasses.com [www.chicraybansunglasses.com]

    ray ban sunglasses on sale [www.raybans-sunglasses.co.uk]
    ray ban sale uk [www.raybans-sunglasses.co.uk]
    http://www.raybans-sunglasses.co.uk [www.raybans-sunglasses.co.uk]

    ray ban sunglasses uk [www.cheapray-bansunglasses.co.uk]
    ray ban uk [www.cheapray-bansunglasses.co.uk]
    http://www.cheapray-bansunglasses.co.uk [www.cheapray-bansunglasses.co.uk].