Archiv

Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

Nečekané rozuzlení má změna asistentů u A týmu. Přechodem Martina Poustky k áčku se totiž uvolnilo místo trenéra B týmu, na které zamířil od áčka odvolaný Petr Vrabec i s Lubošem Přibylem.

Fanoušci Slavie asi budou nevěřícně kroutit hlavou, ale faktem je, že už zítra proti Voticím povede B tým z pozice hlavního trenéra Petr Vrabec, spolu s Lubošem Přibylem odvolaný od A týmu po tragických výkonech v posledních týdnech. Slavia si tak při změnách v áčku i béčku vystačila s lidmi, kteří v ní už pracovali a jen jim změnila pracovní zařazení.

Dodejme, že u B týmu bude Luboš Přibyl působit jako trenér brankářů a v realizačním týmu zůstává dosavadní asistent béčka Ivo Knoflíček.

Logicky se nabízí  otázka, zda se nejedná jen o dočasné řešení vzhledem k možným změnám ve sportovním vedení klubu. Možné nové sportovní vedení pak může sáhnout po nových lidech jak pro A tým tak pro B tým. Jinak by totiž Slavií zvolené řešení mělo jen malou logiku. V každém případě o změnách na vedoucích pozicích v klubu se pouze spekuluje mezi fanoušky, klub oficiálně nic takového neavizoval.

Jen události v dalších týdnech a měsících ukážou, jaký smysl má přesun Vrabce s Přibylem od áčka k béčku a Poustky opačným směrem.

Komentáře (24)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

    vlchan     před 13 lety 23.09.2011 15:55 |  
    0 0

    Cirkus Slavie nebere konce!

  2. Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

    harry     před 13 lety 23.09.2011 15:56 |  
    0 0

    K tomuhle snad jen :chacha...............

  3. Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

    Tomis68 (přítel SN)     před 13 lety 23.09.2011 16:11 |  
    0 0

    Jednomu by se zdálo, že už to pomalu, ale jistě stačilo a věci se budou zase hýbat správným směrem, ale pak zasáhne mistr Platil a je po optimismu... mám obavu, že z nás budou dělat šašky ještě pěkně dlouho :-(... Inu asi je to bohužel úděl národa českého slávistického, snášet tohle všechno... Není čas povolat zpátky Ing. Lešku?

  4. Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

    skman     před 13 lety 23.09.2011 16:34 |  
    0 0

    toto reseni je jak kdyby nebyly money na odstupne v pripade vyhazovu, a na novy platy trenerum... zajimave, inu uvidime co to prinese

    • Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

      Tomis68 (přítel SN)     před 13 lety 23.09.2011 17:03 |  
      0 0

      Přesně tak... Pochopil bych to ještě u A týmu jako čekání na nového trenéra, který je buďto v jednání, nebo chce tým převzít až od zimní přípravy... Ale tady tomu fakt nerozumím, anebo radši nechci rozumět... Když upustím od všech konspiračních teorií a budu se tvářit, že všechno ohledně nových majitelů Slavie je v pořádku, napadá mě jediná nelogická otázka: Řebíček má peníze na Slavii vč. jejích dluhů, ale na trenéry B týmu ne?

  5. Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

    JS (přítel SN)     před 13 lety 23.09.2011 16:50 |  
    0 0

    to je k neuvěření, jak je Slavie ve sračkách.. Platil VEN

  6. Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

    podol (přítel SN)     před 13 lety 23.09.2011 17:03 |  
    0 0

    téhle tragikomedii bych se smál,kdyby se to netýkalo Slávie.Ale
    ti ostatní se nasmějí víc než dost..Tak jediné,co mi za poslední dobu potěšilo,je zrušení trestu pro "Strašáka" z tribuny Sever.
    Konečně zvítězil rozum a také spravedlnost.Stršáku zdravím!!!
    Podol

    • Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

      urs (přítel SN)     před 13 lety 23.09.2011 17:12 |  
      0 0

      přikláním se :)

      sice mě někdy strašák mírně iritoval, ale to bylo tim, že jsem neviděl do nitra všech těch podělanejch problémů, který náma nyní tak cloumaj..

      tak se hoši už konečně vytaste s tim jednohlasnym "PLATIL VEN,"
      ať nám dá ten letenskej polda konečně pokoj..

  7. Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

    Eluin (přítel SN)     před 13 lety 23.09.2011 17:34 |  
    0 0

    Tak pokračuje naše koméédie....

  8. Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

    kickme     před 13 lety 23.09.2011 17:36 |  
    0 0

    Nojo, vidite, Jiri se nepletl, kdyz rikal, ze maj neco rozjednano ;)

  9. Re: Opravdu rezervu Slavie povede Petr Vrabec ?

    houston (přítel SN)     před 13 lety 23.09.2011 18:13 |  
    0 0

    Následuje sešup tabulkou...

  10. Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

    Markus     před 13 lety 23.09.2011 18:53 |  
    0 0

    Solidní společnosti obvykle člověka z lepší pozice neuklízí na horší pozici ale zbavují se ho. Jednoduše proto, že výběr se dělá pečlivě tak aby riziko nezdaru povýšení bylo co nejnižší. Uklízet neúspěšného člověka směrem dolů či do strany pokládám za hloupost, zabere tak akorát místo někomu, kdo by na to místo dokázal vyrůst. Další důkaz, že vedení to nezvládá. Nevím o co tady jde, ale každá taková věc způsobuje každou hodinou další a další škody.

  11. Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

    PetCC     před 13 lety 23.09.2011 18:59 |  
    0 0

    Bude to pro vás asi zvláštní, ale mě to přijde normální. Když někoho zaměstnávám, tak ho můžu přeřadit na jiné místo s podobnou působností. Ti dva neprovedli proti Slavii žádný zločin, nechápu, proč je vyhazovat.
    A stejný názor jsem měl už v minulosti.

  12. Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

    mats     před 13 lety 23.09.2011 19:07 |  
    0 0

    Tedy, dámy a pánové, mám pocit, že naše vedení má výjimečný talent na to, jak nás neustále překvapovat...

  13. Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

    Viking     před 13 lety 23.09.2011 19:16 |  
    0 0

    Po každém dalším přehmatu Platila a Řebíčka píšu "ještě větší blbci než jsme doufali" a oni to vždycky posunou o další a další level. Kde to skončí? Bude od příští sezony GSM Chovanec a trenérem zpátky Jarolím? A šéfem marketingu nějaká Řebíčkova kurvička z bordelu? A finančním ředitelem Doležal? Co na to Jan Tleskač?

  14. Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

    vlchan     před 13 lety 23.09.2011 20:55 |  
    0 0

    Až dodatečně si uvědomuji, že přirovnání Slavie k cirkusu je značná urážka. Proto se tímto všem cirkusům na celém světě omlouvám.

    • Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

      Markus     před 13 lety 23.09.2011 21:48 |  
      0 0

      Když jsme u toho, cirkus si negativní výklad vůbec nezaslouží a většina fotbalových klubů jim může akorát závidět, je co. Považuji dnes až za neuvěřitelné, v jak malém počtu lidí se dá udělat kompletní show pro lidi. Moderní společnosti se snaží úzce specializovat své úředníky, v cirkusu je běžné, že člen plní různé role. Zodpovědnost a týmová spolupráce, mnohé společnosti marně učí své zaměstance u flipchartu v zasedačce, zatímce cirkus by se okamžitě zadrhl kdyby tohle jen trošku skřípalo. Přes všechnu tu moderní techniku a metodiky tyhle lidi obdivuji, jak dobře dělají své řemeslo. Současná podoba fungování klubu je opak úspěšného cirkusu, bohužel.

      • Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

        keksa     před 13 lety 23.09.2011 22:23 |  
        0 0

        K Vašemu komentáři musím mít několik poznámek (ani Váš ani můj komentár v zásadě nebude souviset s tématem). Předně cirkus není show pro lidi, je to "show" pro idioty.
        Pokud je někdo schopen týrat zvířata a na tomto základě předvádět tu "Vaší show", aby získal co největší majetkový prospěch, není to člověk, ale barbar. Ten, kdo tomuto přihlíží a případně tleská, rovněž.
        Cirkus je obyčejné zvěrstvo, tvrdit, že mechanismus cirkusu je v pořádku a mechanismus většiny fotbalových klubů ne, není seriózní. Ač můžeme mít výhrady, fotbalový klub je založen na dobrovolnosti "účinkujících". O cirkusu toto říct nelze, v přírodě medvěda na kole neuvidíte!
        V zásadě respektuji odlišné názory lidí, považuji se za tolerantního, ale proti tomu, co jste napsal mám potřebu, alespoň tímto způsobem, vystoupit.
        Pokud se aktuálně řeší otázka slušnosti slávistické veřejnosti ve spojení s "aferou fotografie Pepiho Bicana", pak tvrdím, že Vy, pokud zastáváte takový názor, mezi slušné lidi nepatříte.

        • Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

          Eluin (přítel SN)     před 13 lety 23.09.2011 22:45 |  
          0 0

          No tak, pánové...
          Mám dojem, že označení "cirkus" se používá proto, že jde o zábavu, něco legračního, směšného, což může být jak klaun se svým červeným nosem a obrovskými botami, tak i nějaká společnost, jejíž počínání budí obecné pobavení.

        • Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

          Deba     před 13 lety 24.09.2011 14:06 |  
          0 0

          kdyz jsem to cetl, chtel jsem napsat neco v podobnym duchu, ale jsem rad, ze to uz udelal nekdo za me :)

        • Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

          Markus     před 13 lety 25.09.2011 07:23 |  
          0 0

          Asi jsem se nevyjádřil dostatečně jasně pro všechny. Nepsal jsem tu o nic o drezuře (která je mimochodem velmi přísně kontrolována příslušnými orgány státní správy). Psal jsem tu o příkladném fungování týmu lidí, co cirkus dělají. O spolupráci a zodpovědnosti. Navíc cirkusy fungují často jako svobodné firmy (najděte si o tom něco na netu, nebudu více vysvětlovat). Závěrem nechápu, proč jste se do mě takto navezl. Asi jste musel :)

  15. Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

    vlchan     před 13 lety 24.09.2011 15:39 |  
    0 0

    Je zvláštní, jak někdo, kdo o sobě tvrdí, že uznává cizí názory je ihned schopen škatulkovat lidi mezi slušné a neslušné. (a o týrání zvířat by se mohl vést dlouhý rozhovor, který na tyto stránky nezapadá. Jen tak mimochodem- vžádném švédském cirku není jediné zvíře!)

    • Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

      podol (přítel SN)     před 13 lety 24.09.2011 16:56 |  
      0 0

      uzavřme diskuzi na téma "cirkus".Byl použit výše v přeneseném
      slova smyslu,aby vykreslil poměry ve Slávii a se zvířaty neměl nic společného.Ostatně,jako slávistický fanoušek si připadám jako zvíře v cirkuse,kdy se drezéři (vedení)snaží neposlušné přinutit
      k povolnosti i drastickými metodami,jen na to bití zatím nedošlo.
      Podol

      • Re: Rezervu Slavie povede Petr Vrabec

        Jachym     před 13 lety 26.09.2011 09:52 |  
        0 0

        Policajt Platil tento podnět rád přijme a i bití se brzy můžete dočkat. Na představenstvu teď budou řešit klíčovou otázku zda bít či nebít (fanoušky)...