O Slavii

Slávistický víkend (8. - 9. 10.) - výsledky

Druhý říjnový víkend nebyl pro slávistické týmy tak úspěšný, jak si asi představovaly.

A tým
O dění v A týmu toho v reprezentační pauze mnoho nevíme, objevila se jen zpráva, že podle kondičních testů jsou hráči výborně fyzicky připraveni.

B tým
Strakonice 1908 - Slavia B 2:2

Třetí remízu v řadě si připsalo béčko, když podle očitých svědků řádil ve Strakonicích sudí. I tak zůstává B tým v tabulce pátý.

Dorost U19
Jihlava U19 - Slavia U19 3:1

Devatenáctka prohrála v Jihlavě a klesla v tabulce na sedmé místo.

Dorost U18
Chrudim U19 - Slavia U18 1:0

O překvapení lze mluvit v případě porážky U18 na hřišti Chrudimi. Slávisté zůstávají v čele tabulky soutěže, jejich náskok se však snížil na jediný bod.

Dorosty U17 + U16
Slavia U17 - Motorlet U17 3:1
Slavia U16 - Motorlet U16 4:3

U17 nadále stoupá tabulkou a po výhře v derby nad Motorletem je už čtvrtá. U16 si připsala již sedmou výhru v osmém zápase a je první.

Žáci U15 + U14
Slavia U15 - Most U15 5:1
Slavia U14 - Most U14 8:1

Suverénní jsou také starší žáci, kteří svým soutěžím vévodí, U14 dokonce bez ztráty bodu s průměrem 11 vstřelených branek na zápas.

Žáci U13 + U12
Žižkov U13 - Slavia U13 1:12
Žižkov U12 - Slavia U12 odloženo

Mladší žáci rovněž pokračují ve sbíraní vítězství.

Ženy A + dorost
Sparta - Slavia 1:1
Sparta (dor.) - Slavia (dor.) 5:0

Ženy sice Spartu opět neporazily, ale bod zvenku se počítá a mimo jiné jim zajistil udržení první příčky v soutěži díky lepšímu skóre (o 10 branek). Dorostenky naopak na Spartu nestačily a v tabulce jsou dokonce až třetí.

Ženy - žákyně
Hr. Králové (st.ž.) - Slavia (st.ž.) 2:1
Hr. Králové (ml.ž.) - Slavia (ml.ž.) 1:4

Starší žákyně po prohře v Hradci spadly zpět za Spartu na druhé místo tabulky. Mladší žákyně jsou také druhé.

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

    • Re: Slávistický víkend (8. - 9. 10.) - výsledky

      travel (přítel SN)     před 13 lety 11.10.2011 08:13 |  
      0 0

      Ladislave, i tento článek ukazuje ,že Leška,Doležal,Rosen nám lhali,že Slavia bude mít na základě smlouvy v Edenu (na vlastních pozemcích) vždy výsadní postavení.Také Natland ,než prodal Slavii Řebíčkovi ,tak tvrdil, že s E Side vyjednává o lepších podmínkách a že i my diváci bychom to měli v průběhu podzimu poznat. Místo toho se snaží za každou cenu udržet Bohemku v Edenu a zřejmě za lepších podmínek než má Slavia.Přitom to ,co provádí Řebíček (o Platilovi nemluvě) se Slavií mi radost nepřináší - nechci se přít kolik do Slavie,jakožto údajný záchrance, investoval a kde ty finance získal ,ale jak už jsem psal dříve - vše to bylo takto dopředu promyšlené (naštěstí jim nevyšla akce "nová Slavia" jako případ Bohemka). Co se teď objevily nové informace ohledně pozemků,tak to vše do sebe o to více zapadá.Už několikrát jsem doufal,že se odrazíme od toho zatraceného dna ,ale bohužel pořád ne dost razantně a mám obavu,pokud nevyjde námi doufající příchod nového vlastníka,který to bude myslet se Slavií skutečně dobře(aspoň doufám),tak nás moc radostí asi nečeká,spíš budeme pořád v obavách,kam Slavia směřuje.Proto ta moje nervozita a proto ,co jsme si se Slavií za min. poslední dva roky "užili" se těm hrobům vůbec nedivím a ani je neodsuzuju.Stejně tak jsem pro protestní akce,co připravuje TS, ale nesmí se dostat do problémů s policií,což bude těžké,protože policie to může sama vyostřit a zavdat tomu příčinu,ale obrátí se to proti protestujícím. Radši už skončím a budu dále doufat,že Vaše,Pierova a Navarova předpověď konečného řešení se splní!