Archiv

Slavia B - Čížová 3:0

Juniorka vyhrála v mrazivém dopoledni nad Čížovou 3:0, trefili se Prošek, Zákostelský a Veselý.

Slavia B - Čížová 3:0 (1:0)

Branky: 41. Prošek, 62. Zákostelský, 84. Veselý

Sestava Slavie: Měsíček - Mikula, Vodrhánek, Zákostelský, Mráz - Prošek (86. Smolák), Duranski, Čepelák, Tusjak (67. Veselý) - Voráček (80. Perez), Červenka

Lavička: Hell, Sudek, Šimkovský, Malina

Kvůli atletickým závodům dnes hrálo béčko na místy promrzlém hřišti stadionu Přátelství, příchozí diváky zmátl hlasatel oznamující, že béčko vede trenér Petr Vrabec. Nicméně k další změně nedošlo, už druhé utkání byl hlavním trenérem Ivo Knoflíček.

První poločas přinesl hlavně nudu, ani jeden z týmů nebyl schopný dostat se do šestnáctky soupeře. Hrálo se tedy hlavně ve středu hřiště a pokud se dá mluvit o šancích, vznikaly hlavně po standardkách či po střelách z dálky. Není divu, že tak padl i vedoucí gól Slavie, Prošek vyslal zleva z 25 metrů střelu pod břevno, kterou si do brány srazil gólman Drápela.

Ve druhé půli se slávisté zlepšili, i když hosté se dostali také častěji k ohrožení brány. V 62. minutě míč po přímém volném kopu zamířil na zadní tyč k Červenkovi, který jej přistrčil před bránu a Zákostelský neměl s dorážkou příliš práce. Slávisté si pojistili tři body v 84. minutě, Veselého pokus ještě Drápela v roznožce tečoval, ale pouze za svá záda.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia B - Čížová 3:0

    hajda     před 13 lety 16.10.2011 10:34 |  
    0 0

    Na serveru www.jihoceskyfotbal.cz je tento komentář. [www.jihoceskyfotbal.cz]

    Zaujala mne tato věta: "Druhý gól Pražanů dal mladý Jan Zákostelský podle mínění hostů z jasného ofsajdu - 2:0. Jihočeši také hodně protestovali, ale marně.

    • Re: Slavia B - Čížová 3:0

      jane (admin)     před 13 lety 16.10.2011 10:50 |  
      0 0

      JJ, to je pravda, nekdo z Cizove pronesl: "Za co mam zlutou kartu? Za to, ze jsem verejne rekl, ze tohle byl ofsajd?" - docela rozesmal divaky. Jestli byl nebo ne, tezko rict, byla jsem nekde u pulici cary a kvuli zavaru pred malym vapnem to mohl videt jen nekdo na urovni maleho vapna.