Archiv

Benešov - Slavia B 1:2

Béčko včera přivezlo cenné tři body ze hřiště vedoucího Benešova.

Benešov - Slavia B 1:2 (0:0)

Branky: 69. Zoubek - 59. Voráček, 90. Veselý.

Sestava Slavie: Měsíček - Mikula, Zákostelský, Vodrhánek, Mráz (76. Sudek) - Smolák, Čepelák, Duranski, Veselý, Tusjak (88. Perez) - Voráček (60. Červenka).

Tým poprvé vedl Michal Petrouš, reportáž si můžete přečíst zde.

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Benešov - Slavia B 1:2

    Kmotr (přítel SN)     před 13 lety 25.10.2011 10:56 |  
    0 0

    Článek v hattricku pokud někdo ještě nečetl. Zde výcuc o Slavii:

    Trenér Slavie po uklohněném vítězství nad Budějovicemi doufá, že protesty utichnou.

    To asi dost těžko. Po skandování „Hoši děkujem!“, které po utkání vystřídalo dočasně přerušenou děkovačku, následovalo totiž hromovější „Straka ven!“ V Edenu byly v neděli k vidění všechny transparenty stejně jako v pondělí na Žižkově, krom toho se jeden z nich s nápisem „Straka, drogy NE!“ vyjímal dokonce na hlavní tribuně hned vedle slávistické lavičky.

    Slávu naopak domácí fandové vyvolávali jihočeskému koučovi Františku Ciprovi, který se Slavií v roce 1996 dobyl pro klub titul po dlouhých 49 letech a ještě k tomu přidal spanilou jízdu až do semifinále Poháru UEFA. A navíc, na rozdíl od Straky, zdvořile odmítl nabídku rivala z Letné. Krom toho si v roce 2002 do Teplic přivedl Straku coby svého asistenta a ten jej tam pak brzy vystřídal ve funkci. Dodnes se mluví o „dobře namazaných schodech“.
    Je pravda, že se po skandování „Straka ven“, „Platil ven!“ během zápasu ozvalo z východní tribuny menšinové protestní pískání. Když tam ovšem autor těchto řádků přišel, marně hledal pískající. Že by ten pískot šel z reproduktorů jako v americkém sitcomu smích? Těžko se tomu chce věřit, třeba to opravdu byli „konstruktivní jedinci“, kteří jako v dobách předlistopadových protestů rovněž nabádali „ke klidu na práci“ , který je potřebný „pro zdárnou realizaci přestavby“.

    Problémem však zůstává, že k žádné přestavbě v Edenu nedochází a to přesto, že Strakova Slavia nastoupila proti nejslabším týmům v lize – tedy na Žižkově (0:1) a proti Českým Budějovicím (2:0). A kdyby sudí Jech, zpočátku přísnější na Pražany, v závěru první půle za stavu 0:0 nevyloučil budějovického kapitána Horejše za zákrok, který chvíli předtím v případ slávisty Trubily ocenil žlutou kartou, trápili by se slávisté možná i po přestávce.

    Vše dokonale vystihl na portále www.slavia.cz fanoušek s přezdívkou Létací Pes Fido: „Vítězství doma na katastrofálními, v lize jasně nejhoršími Českými Budějovicemi, by proboha Slavia dosáhla i tehdy, pokud by u kormidla stál Straka, Petrouš nebo třeba Bolek Polívka. Toto vítězství nemá žádnou hodnotu, jde o povinné tři body a jsou zde pouze alarmující skutečnosti: 1.) Opět se ukázalo, že trenér Straka týmu nic nedal ani jako motivátor - hráči dál lemplují, dnes to opět bylo vidět zejména na Lukáši Jarolímovi. 2.) Remízový první poločas a občasná herní převaha tragických Budějovic jsou více než alarmující. Jakýkoli soupeř skutečné ligové výkonnosti by hry Slavie využil a zápas rozhodl nejméně třemi brankami.“

    Jak je to se skutečným stavem Viktorie Žižkov, odhalil druhý poločas nedělního utkání v Plzni (1:4). A to statečný žižkovský brankář Vaclík, který už dávno patří do lepšího klubu, dělal co mohl. I tak dostal po pauze čtyři góly. A tři další neplatily pro ofsajd… Jak to Západočeši se svou stíhací jízdou myslí doopravdy, tedy potvrdí až duely se silnějšími protivníky.

    http://www.hattrick.cz/gambrinus-liga/gambrinus-liga/clanky/prochazka-ligovym-denim-franta-cipro-straka-ven-znelo-edenem

    • Re: Benešov - Slavia B 1:2

      PetCC     před 13 lety 25.10.2011 14:37 |  
      0 0

      Na východní třeba pískal můj kamarád vedle mě. Straku nechce, ale vyvolávání jeho jména v jakémkoliv kontextu ho otravuje. A přiznám se, mě to taky při zápase nebaví.