Archiv

Slavia B - Hořovicko 1:1

V druhém zápase pod trenérem Michalem Petroušem béčko remizovalo s Hořovickem. Výkop utkání byl o půl hodiny odložen kvůli husté mlze.

Slavia B - Hořovicko 1:1 (0:0)

Branky: 68. Voráček - 53. Pivoňka

Sestava Slavie: Měsíček - Mikula, Vodrhánek, Zákostelský, Sudek - Smolák (80. Palko), Vondráček (46. Voráček), Čepelák, Mráz (33. Perez) - Veselý - Paprčiak

Lavička: Hell, Naumov, Šimkovský, Malina

Kdo dnes ráno jel na Strahov, jistě zaznamenal, že viditelnost nebyla zrovna špičková. Ovšem pohled do útrob stadionu předčil všechna očekávání - z prostředku tribuny se daly maximálně tušit obě brány, na druhou stranu hřiště nebylo vidět vůbec. Hráči jdoucí se rozcvičit mizeli v mlze a nedalo se vůbec určit, kde jsou. Kdyby jeden z týmů hrál ve dvanácti, nikdo by si toho nevšimnul. Rozhodčí se radili nad osudem zápasu a v 10:35 byl verdikt následující: hrát se bude, od 10:45. V té době už se mlha zvedala a během utkání vysvitlo dokonce sluníčko.

První poločas patřil jednoznačně Slavii, a zejména na hrotu osamocenému Paprčiakovi. Jmenovaný hráč, který se vrátil po dvouzápasovém trestu za červenou kartu, nejdříve ve 3. minutě po rohu prudkou střelou napálil spoluhráče, ve 14. minutě z hranice vápna mířil vedle. Ve 24. minutě po standardce Zákostelského střílel zblízka Vondráček, jeho pokus se ale odrazil o gólmana na roh. Hosté se dostali pouze do jedné šance, minutu před koncem dostal ideální přihrávku za obranu Zítek a vzhledem k podklouznutí Vodrhánka běžel na bránu sám. Měsíček ale zasahovat nemusel, Zítek minul bránu.

Do druhé půle jako by nastoupili za tým hostů úplně jiní hráči. Za pět minut si vytvořili víc šancí, než měli za první poločas. Ve 47. minutě zahrával volný přímý kop Kaufman a z dobrých 35 metrů nastřelil pravou tyč Měsíčkovy brány. O šest minut později se ve vápně srazili dva bránící slávisté, Hořovicko využilo oslabení a Pivoňka obloučkem poslal míč do sítě. Slávisté byli aktivitou Hořovicka zaskočeni, před bránu soupeře se dostali až v 60. minutě. V 68. minutě využil přihrávky Voráček a vyrovnal na 1:1. Slávisté byli v posledních deseti minutách lepší a snažili se vstřelit vítězný gól, tvrdým střelám ale stáli několikrát v cestě zadáci Hořovicka.

"Kluci jsou zklamaní, Strahov je pro ně od 2. kola s Duklou zakletý, nevyhráli tu od té doby. Bylo vidět, že hráči Hořovicka jsou spolu dlouho pohromadě, věděli o sobě. Škoda, že jsme zápas nerozhodli v prvním poločase, kdy jsme dvakrát ze standardky trefili vlastní hráče. Na začátku druhé půle jsme se sami dostali pod tlak, Hořovicko dobře brání, takže moc prostoru nebylo. Dvacet minut ke konci ale byla vidět naše lepší fyzická připravenost, měli jsme na to zápas otočit, bohužel nám chyběl klid a přesnost, což souvisí s věkem. Kluci se musí neustále učit, na podobných situacích musíme pracovat, aby na ně byli připravení. Důležité je, abychom viděli, že kluci rostou individuálně a připravují se tak do áčka," zhodnotil zápas Michal Petrouš.

Na lavičce už byl připravený zasáhnout do hry Riste Naumov. "Trénuje s námi už naplno, ale někdy se mi ještě zdá, že nejde do soubojů naplno, na tom musíme zapracovat. Pozitivní je, že je zdravý, v jarní přípravě kulhal proto, že neměl srostlou kost. Poté se to ale zrevidovalo a je v pořádku."

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia B - Hořovicko 1:1

    hamlo1 (přítel SN)     před 13 lety 29.10.2011 21:35 |  
    0 0

    Riste, fandím Ti

  2. Re: Slavia B - Hořovicko 1:1

    EdCable     před 13 lety 30.10.2011 00:21 |  
    0 0

    Chytal Mesicek nebo Malina? V komentari jsou napsani oba, v sestave Mesicek..

    • Re: Slavia B - Hořovicko 1:1

      jane (admin)     před 13 lety 30.10.2011 08:27 |  
      0 0

      Mesicek samozrejme. Ja takhle testuju, jak moc pozorne ty reporty ctete :)

      • Re: Slavia B - Hořovicko 1:1

        ligas99     před 12 lety 06.11.2011 23:24 |  
        0 0

        že se brankář podílel na gólu jsi nějak zapomněl napsat .....
        A to již v druhém zápase po sobě

  3. Re: Slavia B - Hořovicko 1:1

    honzah (přítel SN)     před 13 lety 30.10.2011 19:12 |  
    0 0

    Podotýkám jako bonbónek, že trenérem Hořovicka je Jan Berger. Ten co poradil Stračenovi, aby do toho šel...

    • Re: Slavia B - Hořovicko 1:1

      Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 03.11.2011 17:22 |  
      0 0

      Jo, Honza Berger, talent od Pánaboha, až na ten "chlast", ten ho brzdil v kariéře. Vzpomínám si, že ho jednou po takovém "tahu" Ježek vyhodil z mužstva a putoval do pracovního procesu (ještě za socialismu). Dělal někde ve stavební firmě panely ... Možná, že by to dneska některým hráčům taky prospělo, nejspíš by si to pak trochu srovnali v hlavě a začali na hřišti makat.