O Slavii

Tiskovka po zápase Slavia - Ostrava.

"Do finále Poháru čMFS jsme postoupili zaslouženě,"domnívá se Miroslav Beránek.

Po utkání vyjádřil trenér Beránek spokojenost s tím, že jsme neinkasovali. "V posledních sedmi zápasech jsme dostali gól, takže jsem spokojen, že jsem vzadu hráli na nulu a přestože Baník má svoji sílu v ofenzivě, tak jsme je eliminovali." O přestávce si slávističtí hráči vyslechli důležitou radu. "Nabádali jsme je, aby byli trpěliví, že šance přijdou, když budou hrát v klidu a zpřesní koncovku." Jak se později ukázalo, měli trenéři pravdu. "Příležitosti přišly, jednu jsme využili. Myslím, že jsme jich měli víc a z celkového pohledu je asi náš postup zasloužený." Poznámku na adresu rozhodčích si neupustil trenér Ostravy, pan Jarabinský, kdy navíc kupodivu kritizoval výrok, který ublížil soupeři, což není v lize běžný úkaz. "Rozhodčí posoudil střet Gedeona s Bolfem špatně, když dal žlutou kartu Gedeonovi. Měl ji dostat Bolf."

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Tiskovka po zápase Slavia - Ostrava.

    (host)     před 22 lety 25.04.2002 09:00 |  
    0 0

    Včera cítil jejich trenér Jozef Jarabinský křivdu, že sudí nevyloučil střelce gólu Gedeona, který podle něho faulem zranil Bolfa.

    „Když jsem ale teď v lize v Liberci kritizoval rozhodčího, byl jsem poučen, že mám dát za pravdu i nepravdě. Proto měl nejspíš vidět kartu Bolf,“ pravil Jarabinský s hořkou ironií.

    zdroj Idnes. Opravdu to tak bezne neni :-)

    • Re: Tiskovka po zápase Slavia - Ostrava.

      jacko (přítel SN)     před 22 lety 25.04.2002 18:13 |  
      0 0

      No nevim, ja, Jane i Richi jsme proste slyseli neco jineho...ta zprava ctk me hodne prekvapila.

    • Re: Tiskovka po zápase Slavia - Ostrava.

      jacko (přítel SN)     před 22 lety 25.04.2002 18:14 |  
      0 0

      ASi nemame smysl pro ironii a ten zacatek nam utekl - stane se :)

    • Re: Tiskovka po zápase Slavia - Ostrava.

      jane (admin)     před 22 lety 25.04.2002 21:57 |  
      0 0

      Tak teda uznávám, že jsem natvrdlá :-) Ale nevím, přišlo mi, že v tom, nebyla ironie, navíc si uvědom, že jsem s panem Jarabinským předtím nemluvila jako ostatní novináři, takže jsem nevěděla o jeho dalších vyjádřeních. Z toho plyne poučení, že by se měli trenéři vyjadřovat jasněji :-)