Info o SN

Vánoční přání

Všem našim čtenářům přejeme krásné a klidné vánoční svátky ve společnosti vašich nejbližších, v roce 2012 hodně zdraví, spokojenosti a slávistické radosti. Vaše redakce.  

Komentáře (40)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Vánoční přání

    mpik     před 12 lety 23.12.2011 11:56 |  
    0 0

    Všem sešívaným fanouškům a hráčům přeji krásné Vánoce a šťastný nový rok, bratrům Řebíčkům kriminál, no a pánům Platilovi a Strakovi padáka...

    • Re: Vánoční přání

      edenian     před 12 lety 23.12.2011 15:24 |  
      0 0

      No tak hlavne aby v tom kriminalu neskoncil Pospech. Nechapu proc nezmlatil Straku, kdyz uz nekoho musi :-)

      Taky doufam, ze Kamil se letos o vanocich bude ovladat. PROSTE NECHLASTAT! to je jasny.

  2. Re: Vánoční přání

    DrFe1     před 12 lety 23.12.2011 12:33 |  
    0 0

    Taky přeji všem slávistům vše dobré a naší Slávii přeji, aby se rok 2012 stal odrazem k lepší sportovní i morální budoucnosti, bez gaunerů, parazitů a převlékačů kabátů, kteří jsou na ní nyní bohužel přisátí.

  3. Re: Vánoční přání

    Eluin (přítel SN)     před 12 lety 23.12.2011 13:23 |  
    0 0

    ...a nějakého toho Ondráška pod stromeček, prosím, Ježíšku...

    • Re: Vánoční přání

      janko (přítel SN)     před 12 lety 23.12.2011 14:31 |  
      0 0

      ...ano, ano Ježíšku a kdyby pan Straka odešel, to by byl taky hezký dárek, prosím, prosím.....

    • Re: Vánoční přání

      opicemag     před 12 lety 24.12.2011 13:26 |  
      0 0

      Mně by stačil i Wágner. To přeci nechcem tak moc.

  4. Re: Vánoční přání

    hamlo1 (přítel SN)     před 12 lety 23.12.2011 15:19 |  
    0 0

    ať se tady setkáváme nad hezkými zprávami

  5. Re: Vánoční přání

    Sokrates55 (přítel SN)     před 12 lety 23.12.2011 16:21 |  
    0 0

    Dobrý podvečer Vám všem,
    nejprve bych chtěl celé redakci SN popřát hodně zdraví, vánoční pohody a všechno dobré v příštím roce. Vám všem, co si tu píšeme a v posledních letech i dost trpíme, bych si dovolil popřát nejméně to samé a asi nám všem popřát obrovskou porci trpělivosti než se podaří ze Slávie udělat opět tým, který bude hoden hájit barvy Slávie a to při vší úctě a v pokoře k těm, co za Slávii nyní hrají. Pevně věřím, že Slávie se zkonsoliduje, že se podaří dát dohromady partu slávistů, kteří ať už jako vedení, tak i jako hráči, budou opravdu za Slávii bojovat až do "roztrhání těla", protože jenom za ní hrát nebo v ní dělat, to opravdu nestačí. Věřím, že se nastoupí cesta, kde budou mít hlavní slovo opravdoví kumštýři fotbalu se slávistickou visačkou a pro sparťany tak zbyde jen sektor vyhrazený pro "hosty". Možná pro někoho málo, pro mne to je v tuto chvíli až dost velké přání. Děkuji Vám za disputace okolo naší Slávie a snad se v příštím roce budeme i nad některými věcmi ve Slávii i radovat.
    Tantale promiň mi můj optimismus, snad jsem ho neprojevil moc:-).
    Sokrates55

    • Re: Vánoční přání

      tantalos     před 12 lety 23.12.2011 17:51 |  
      0 0

      Milý Sokrate,
      nikdy jsi mi nedal důvod k tomu,, abych Ti měl cokoli promijet. Naopak to já bych se měl od Tebe učit pozitivismu. A určitě bych si měl podle Tvého vzoru upravit své vyjadřování, neboť jsem se občas choval hulvátsky.
      Podstatné ale je, že jak já s Tebou, tak i s naprostou většinou autorů článků či příspěvků SN Tvé "až dost velké přání" sdílíme.
      Mohli bychom začít kvílet nad současnou situací Slavie, mohli bychom požidovsku snad i roztrhnout roucho své, mohli bychom dokonce zříci se své víry a konvertiovat k něčemu módnějšímu, čeho je náš dnešní svět plný, ale podívejme se na věc z druhé strany.
      Bavil by nás ještě fotbal, kdyby Slavia pořád jen vyhrávala? Těšily by nás úspěchy, kdybychom nepoznali zlé časy? A vlastně zůstala by na tomhle světě vůbec sranda, kdyby tu žili samí andělé?
      Naopak, dnešní krize je dobrá a potřebná, abychom si uvědomili, že stejně jako se život rodí z bolesti, i opravdové radosti musí předcházet těžká depka.
      Já jsem optimista. Víru mi dodávají možná takové maličkosti, jako že za béčko hraje mladý Veselý a že snad přijde mladý Bejbl. Že možná nedokážou to, co jejich předkové? Ale copak na tom záleží. Právě kluci jako oni, jim podobní, jsou zárukou, že se jednou budeme mít proč radovat. Že Slavia žije a rodí se znovu a znovu a znovu.
      Přeji hodně zdraví Tobě i těm mladším kolem nás, kteří naše místo na stránkách SN postupně zaujímají, byť někteří za mě zatím pouze suplují svým hulvátstvím. Ale díky i jim.
      Tantalos



      Jenže přes

      • Re: Vánoční přání

        bongor     před 12 lety 23.12.2011 18:54 |  
        0 0

        Já jsem už Vám všem popřál všechno nej v jiném článku,ale to nevadí,budu se opakovat.Přiměl mě k tomu především Sokrates,protože mě potěšilo,že se nám opět ozval.Dovolím si jen jednu poznámku a tou je,že bys měl Sokíno psát častěji,protože Tvoje příspěvky vždy naše stránky tak nějak prosvětlí.Tahle pobídka se však týká i dalších,podívejte se,kolik nás sem psalo tak před dvěma roky a kolik dnes.Co se týká kvality fotbalu v Česku,tak najednou o ní už nemám obavy.Přečetl jsem si na e-fotbalu vize pana Hřebíka,který chce jít cestou Barcelony a když vím jaké skvělé kopáče má v mužstvu k dispozici,tak je mi jasné,že se brzy budou na Nou Campu klepat strachy,když uslyší jméno sralta.Ano,vždyť třeba takový Slepička,co mu chybí do Messiho?Nebo takový Kušnír či Vidlička,chybí jim snad něco do Puyola?nebo srovnejte Huška s Iniestou,Kweuka s Villou,Chce to jenom nepatrnou maličkost jak proklamuje H.Dodržovat jeho taktiku.Nejrozumnější z celého toho hvězdného realizačního týmu je určitě paní Hřebíková,která pravila,že horší dárek k Vánocům než manželovo nové angažmá už dostat nemohla.Takže my se vůbec nemusíme vzrušovat,o slávu českého fotbalu už je bohatě postaráno.A kdyby snad něco haprovalo,tak obuje kopačky Baranek.Nám budou stačit ta vysněná umístění na pohárových příčkách a nemusíme se stresovat,na božské stejně nemůžeme mít.Tak konečně k věci:Mnoho zdraví,štěstí a úspěchů v roce 2012 přeje všem přátelům z SN.Bongor

        • Re: Vánoční přání

          Eluin (přítel SN)     před 12 lety 24.12.2011 10:11 |  
          0 0

          Docela mě to překvapilo. Hřebík je člověkem s velkými vizemi, které se mu sice občas podaří naplnit, nicméně k tomu potřebuje oddaný kolektiv hráčů a realizačního týmu. Jít cestou Barcelony jsou dost silná slova, je sice hezké, že se panu Hřebíkovi její hra líbí (upřímně, komu ne...), nicméně ten propastný rozdíl nemůže překonat jen tím, že bude chtít hrát "jako ona". My jsme se cca 2 a půl roku zpět rovněž pokoušeli o něco podobného (držení míče, krátké nahrávky, apod.) a jak to dopadlo....., točili jsme to okolo vápna, střela plus mínus skoro žádná a pak jsme byli rádi za plichtu 1:1....
          Ale třeba Hřebík ze Sparty udělá skutečně skvělý klub, co já vím...
          Měl bych trochu problém s tím, kdyby rudí z Letné skutečně hráli pěkný, kvalitní fotbal a měli úspěchy. Ne že bych byl nějak nepřející (většinou), ale je to Sparta, že...? Na druhou stranu, já jsem víc Slávista než anti-sparťan (protože věřím, že jakýkoliv vztah, který vznikl jen na základě negace nemůže být prospěšný) a pokud by si tu pozici Sparta zasloužila, má ji mít. Kola dějin jsou neúprosná a nic není navždy.

          • Re: Vánoční přání

            dejva     před 12 lety 24.12.2011 13:37 |  
            0 0

            Pánové rád bych se mýlil, ale myslím, že jste slova pana Hřebíka buď špatně pochopili, či spíše ze zášti k největšímu rivalovi pochopit nechtěli.

            Je to už pár let, kdy vyšel (myslím, že v týdeníku Der Spiegel) pro mě neuvěřitelně zajímavý a obohacující rozhovor s trenérem FC Barcelona, panem Pepem Guardiolou .

            Bývalý špičkový hráč a nyní vele úspěšný kouč, v něm dosti podrobně popsal, jak vlastně velko-klub z jihu Evropy funguje.
            Guardiola hovořil o tom, že pro FcB je nesmírně důležité, aby klub měl svojí tvář, tudíž se v první řadě usiluje o to, aby do žákovských týmů přicházeli kluci z Katalánska. Když takový malý fotbalista přijde, od první hodiny se s ním pracuje jako s potencionálním hráčem A týmu. Něco jako když rodiče vezmou své dítě k učiteli klavíru. Doufají, že z něho bude jednou hudební virtuos. A nechtějí jen, aby dítě mělo kde trávit volný čas. K tomu všemu byl za nemalé peníze a bez zájmu médií vybudován obrovský komplex škol, internátů, jídelen a tréninkových areálů, kde se klade důraz jak na výchovu,vzdělávání, životosprávu, tak i na nejmodernější tréninkové a hlavně jednotně sladěné postupy od žáků až po první tým. Podle Guardioli se tak vlastně připravují všichni fotbalisté registrovaní v klubu.
            FcB dnes vlastně funguje jako fabrika. Fabrika v tom dobrém (Baťovském) slova smyslu. A hra prvního týmu je jen pověstnou třešničkou na dortu.

            A přesně takovou vizi má podle mého i pan Hřebík. Představa je to sice pěkná, ovšem v naších podmínkách, lépe řečeno v podmínkách České Republiky a českého fotbalového kolotoče, který ovládají korupčníci, mafiáni, pradleny špinavých peněz, pochybní hráčští agenti, jen těžko uskutečnitelná.

            Slavia se podobný styl (prolínání taktiky A+B) týmu snažila několikrát praktikovat. Výsledek byl ovšem vždy nulový. Viz letošní nesmyslné změny na postu trenéra juniorky atd. atd.
            Jde tedy o to, zda je dobré, vždy přebírat věci a názory od těch nejlepších. Stylem, hodíme tě do vody a nauč se plavat. Viz trenér Straka, který se tady snaží praktikovat stejný styl hry, který hrají mužstva v bundeslize víc jak čtyři sezony. Ten styl je účinný, hezky se na něj kouká, ovšem má jeden háček. Musí se to umět. Pokud by naši hráči uměli vyřešit situace, které toto herní pojetí nabízí, asi bychom vedli ligu. Jenže místo toho má současný mančaft problém se zpracováním balonu, okamžitého rozehrání autu, či třech po sobě jdoucích přesných přihrávek…….

            • Re: Vánoční přání

              urs (přítel SN)     před 12 lety 25.12.2011 14:32 |  
              0 0

              zajímavé - to s tou fcb "fabrikou" jsem také někde kdysy zaslechl..
              u nás to je opravdu ale utopie - jiné podmínky a přístup - tzn. měli bychom si najít opět svou tvář, protože tu opravdu byla, byť přirozená a nikdo nad tím zřejmě ani moc neuvažoval, jenže nyní nám jednoduše chybí..

              díky za příjemné zamyšlení

              urs

  6. Re: Vánoční přání

    wymaz     před 12 lety 23.12.2011 20:06 |  
    0 0

    Štastné a veselé vánoční svátky přeji všem. wymaz

  7. Re: Vánoční přání

    podol (přítel SN)     před 12 lety 23.12.2011 20:07 |  
    0 0

    Připojuji se k ostatním s díkem za práci redakce SN.Není lehká,
    již s ohledem na nynější situaci Slávie a různorodost příznivců.
    Co téměř nechápu je ta aktuálnost při informování o zápasech
    týmu B,mládeže,chlapců i děvčat,a žen.Většinou jsem již odkázán
    na informace SN a většinou jsou to informace o hodně potěšujíci než výsledky a situace mužtva "A".Ještě jednou dík.
    Pozdravuji a přeji hodně zdraví a slávistické radosti kolegům
    přispěvovatelům v komentářích a diskuzích.Ne vždy s názory souhlasím,oni samozřejmě zase s mými.Ale jedno máme
    všichni společné-jsme Slávisté,kteří milují Slávii.Nejen jako
    sportovní klub,ale i jako určitý životní a etický postoj.
    Proto děkuji i jim,občas mi dodají optismus,když mě dojde.
    Zdraví všechny Podol.

    PS.Nejsem odborník na PC a tvorbu WWW.stránek,ale nebylo
    by možné vytvořit nějakou "plovoucí"diskuzní rubriku,která by byla
    pro všeobecnou diskuzi stále první?Bylo by to přehlednější a
    ne pod článkem s úplně jiným tématem.Ale to je jen nápad laika.

  8. milý ježíšku

    mudrc     před 12 lety 23.12.2011 23:41 |  
    0 0

    1. ten č*rák Straka VEN! 2. Mistři Řebíčkové nechť se chytnou za ruce a toho kokota následují! Tak nějak si představuji své šťastné a veselé :-)

    • Re: milý ježíšku

      Alfabet     před 12 lety 24.12.2011 10:05 |  
      0 0

      Každý máme nějaké představy, to nelze nikomu upírat. Jen mne docela mrzí, s takovými prezentovanými představami a prezentovaným projevem se hlásíš mezi Slávisty.

      • Re: milý ježíšku

        DrFe1     před 12 lety 24.12.2011 12:41 |  
        0 0

        Nemoralizuj, dneska ne.

        • Re: milý ježíšku

          Clarinet     před 12 lety 24.12.2011 16:50 |  
          0 0

          Prosim? Moralizovat, to dneska ne. Ale vyjadřovat se jako hulvát na adresu lidí, díky kterejm si tu můžem aspoň přát Wágnery a Ondrášky, to ano? Kam jsme to dopracovali.

          • Re: milý ježíšku

            DrFe1     před 12 lety 24.12.2011 23:35 |  
            0 0

            To musíš prudit i na Štědrej den ? ! Jinak jestli ty si prodejná ...., tak jsou lidi co to mají jinak.

            • Re: milý ježíšku

              Clarinet     před 12 lety 25.12.2011 07:54 |  
              0 0

              Vzhledem k tomu, že to pro mě je den jako každej jinej, ano, prudit budu.
              Jste pokrytci. Jednou rukou byste Řebíčkům tahali peníze z kapsy a druhou je odháněli jako nejhorší démony. A co je nejsměšnější, že tak činíte v rámci "boje za slávistické ideje". To je skutečná ironie, když se na slávistický hodnoty odvolávaj' lidi jako DrFe1, kterej tu léta nechutně ostouzel KJ a choval se jako ten nejhorší rudej póvl. Jestli jsi tak činil s dobrou myšlenkou, pak je mi líto, pod tou hromadou sraček jsem ji nenašel.
              Proč já sem ještě lezu.
              Mějte se tu pěkně.

              • Re: milý ježíšku

                DrFe1     před 12 lety 27.12.2011 02:05 |  
                0 0

                Vy se mi snad zdáte. Budoucnost bohužel ukázala, že prakticky ve všem co jsem o KJ napsal jsem měl pravdu resp. to v některých případech bylo ještě mnohem horší než jsem předpokládal. Takže vy mi nyní vyčítáte, že jsem si dovolil psát pravdu ? ! Že jsem měl mazat ostatním mned kolem huby, jako to tady činili někteří jiní a tvářit se, že KJ není hajzl i když je ? ! Z setry Klárinetů a podobných individuií by byla na místě omluva nám co jsem psali pravdu a oni místo toho plivou a kopou kolem sebe dál. Neuvěřitelné.

                • Re: milý ježíšku

                  siskin     před 12 lety 27.12.2011 03:29 |  
                  0 1

                  To je ta PR agentura - vubec se nad tim nerozcilujte. Politici to delaji pravidelne a neni duvod aby s tim Rebicek prestaval ted. Vsimnete si jaky ma Clarinet pravopis - vytribeny :-), a proto pouzije sprostarnu, aby "zapadl". Je jich tu od "te" doby vice s cilem vybudovat lepsi image majitelum. Pokud za ne budou mluvit skutky, nic takoveho nemaji zapotrebi.
                  Ja se obavam, ze cesta z bahna bude delsi nez si myslime. Ridit fotbalovy klub je bez bezedne penezenky pekna fuska a bratri se to teprve uci. Jejich kroky mne vubec nenaplnuji optimismem. Mladsi bratr vymahaval vypalne a ted ma rozhodovat ve fotbale - to neni vhodna kvalifikace. Prehmat s trenerem si vysvetluju jejich nepochopenim co ze to vlastne vlastni.
                  V klubu jsou nyni lide, kteri se mi zda, zaspavaji nynejsi dobu ve fotbale. Ze spocitaji ma dati - dal - je malo a mi to nedava zadnou nadeji do budoucna. Jsem skepticky a byl bych rad mile prekvapen, ale ani jeden krok behem podzimu mne aspon nenaznacil, ze vedeni klubu vi presne jakym smerem jit. Hodne stesti v Novem roce!

                  • Re: milý ježíšku

                    slamacek (přítel SN)     před 12 lety 27.12.2011 10:21 |  
                    0 0

                    osobne se domnivam, ze cesta vzhuru bude trvat min. 3 roky a spis jeste dele.
                    1) rebicek se musi ve fotbale zorientovat - musi se obklopit nejen lidmi kterym veri, ale kteri muzou klub nekam posunout (coz v te spouste vykuku, kteri nemysli jen na sebe muze byt dost slozite)
                    2) musi se najit PA Trener na delsi dobu (snad od leta) a ten bude mit min. 1 rok na to, aby budoval tym pro dalsi roky
                    3) musi se zlepsit medialni obraz cele slavie (odejit platil, rozjet poradny fanshop, vice zapojovat soucasne i byvale hrace do ruznych besed, naucit se spolupracovat s ultras...)
                    4) museji se vratit sponzori - coz je v dnesni dobe hodne slozite!
                    5) musi skoncit plzenska era- rozprodej na sebe nenecha dlouho cekat

                    jak muzu pomoci ja? zatim jen tim, ze budu chodit fandit na stadion, budu se ucastnit ruznych akci, ktere poradaji odbocky OP. pomuzu az bude potreba nejakou korunou na vytvoreni sine slavy, jak zde bylo prezentovano! budu chvalit za kazdy uspech, ktery se podari! v opacnem pripade budu mlcet...

                    vsem slavistum preji klidnejsi rok 2012!

                    • Re: milý ježíšku

                      JS (přítel SN)     před 12 lety 27.12.2011 11:57 |  
                      0 0

                      "...v opacnem pripade budu mlcet."

                      panebože..

                      • Re: milý ježíšku

                        slamacek (přítel SN)     před 12 lety 27.12.2011 13:42 |  
                        0 0

                        ok. tim nemyslim byt ovci, samozrejme! jen bych si pral mene kritiky! v posledni dobe ji uz bylo dost!

                  • Re: milý ježíšku

                    Clarinet     před 12 lety 28.12.2011 16:29 |  
                    0 0

                    Teď jsem se vážně zasmál. :)
                    Slávisti toužej po "ubrečených" získat další přízviska? Třeba "konspirativní šílenci"?
                    Jako "clarinet" tu působim už asi dva roky. Dokázat to nemůžu - a že by mě to bůhvíjak mrzelo, to zrovna ne.
                    Co se týče zmiňovaný kvality mýho pravopisu, mám popřít svůj intelekt a svůj psanej projev tu a tam ozvláštnit pořádnou hrubkou? Tak tu člověk zapadne a získá důvěryhodnost? :))
                    Veselý, opravdu.

                    Na kolegu DrFe1 si s prominutím dovolim dál nereagovat. Při vší úctě k němu, je to pod moji úroveň.

                    Tim je moje agenda splněna. :) Žijte blaze.

                    • Re: milý ježíšku

                      DrFe1     před 12 lety 28.12.2011 18:32 |  
                      0 0

                      To je "nejlepší" někoho sprostě urážet, sprostě o něm lhát a když se ohradí, tak říct, že nebudu reagovat. No alespoň je jasné co jste za kreténa.

    • Re: milý ježíšku

      urs (přítel SN)     před 12 lety 24.12.2011 15:57 |  
      0 0

      přeji si, abys nás napřesrok překvapil kultivovanější formou zápisu :))
      my si tě ještě vychováme, neboj :)
      všem ostatním přeji také hezké svátky - doba je zlá a každej důvod k radosti přijde vhod..

      urs

      • Re: milý ježíšku

        edenian     před 12 lety 24.12.2011 16:46 |  
        0 0

        Premejslim kterej z tech dvou, mudrc nebo alfabet je z ty slavny PR agentury, ktera dostala tu slavnou cenu za to, ze se infiltrovala do SN :-)

        • Re: milý ježíšku

          quelhar (admin)     před 12 lety 24.12.2011 17:43 |  
          0 0

          Ja jsem to pochopil tak, ze ta agentura plati primo nas redaktory :o)

          • Re: milý ježíšku

            venator     před 12 lety 27.12.2011 14:25 |  
            0 0

            A dobře?:))

            • Re: milý ježíšku

              jane (admin)     před 12 lety 27.12.2011 14:37 |  
              0 0

              Noo, uz dlouho nic neposlali :)

  9. Re: Vánoční přání

    eomer (přítel SN)     před 12 lety 24.12.2011 11:51 |  
    0 0

    Tak plantážníci- krásné Vánoce, lepší rok 2012, hodně zdraví a sešívaný brankostroj přeje eomer

  10. Re: Vánoční přání

    travel (přítel SN)     před 12 lety 24.12.2011 14:13 |  
    0 0

    Celé redakci SN a všem slávistům přeji příjemné prožití vánočních svátků a pevné zdraví. Slavii přeji brzký odchod Platila a Straky,příchod kvalitního trenéra a opravdových posil, aby stadion a fotbalová Slavie měla jednoho společného majitele a aby dále platilo SDS!

    • Re: Vánoční přání

      bongor     před 12 lety 24.12.2011 18:30 |  
      0 0

      Indiánka Fanny Puntacca Mamani původem z Peru, která žije a studuje v Praze. Mimo jiné fandí Slavii Praha!

  11. Re: Vánoční přání

    Dobi     před 12 lety 25.12.2011 10:39 |  
    0 0

    Takže ode mne také troška do mlýnice. Zdraví, pohodu, lásku, aspoň ne-chudobu, to je asi to hlavní, co si lidi právem přejí. A s tím i my. A k tomu i úspěchy Slavie a vždy její pokud možno čistotu. Chci apelovat i na to, co bylo vždy všem slávistům vlastní: slušnost, tolerance, úcta k duhému! Já vím, je to někdy moc a moc složité, ty saze v člověku prostě bouchnou! A mohu citovat i reakce na bouchnutí mých sazí: "I Vy, pane doktore, kde se to veVás bere?" "Prostě jsem se nasral"... Takže přeji celé Slavii i nám všem co nejčistší komíny, zkrátka bez sazí... Asi to je ale nesplnitelné přání... Tak aspoň trošičku...
    A redakci SN chci popřát trpělivost a elán i v nelehkých chvílích! Jste nezastupitelní v mozaice dalších webů Slavie a slávistů. My se na webu OP snažíme nekonkurovat, ale doplňovat tuto mozaiku historií, postřehy odjinud, odbočkami či vzpomínkami. Snad se to daří malinko i nám!
    Takže si po slávisticku zapějme Smatanovskou píseň, kterou jsme se ještě my povinně učili: "Svornost, svornost, český sbor!"
    Hezké chvíle mezi nejbližšími!
    Dobi

  12. Re: Vánoční přání

    Viking     před 12 lety 27.12.2011 10:32 |  
    0 0

    Mimo téma, rozhovor s Kotrbou:

    Součástí zabezpečení rozpočtu jistě je i prodej hráčů. Neodejde tudíž Ondrášek, o kterého byl na podzim velký zájem? Dokonce dle některých médií si pro Ondráška už jela Slavia, jenže vy jste zvedli cenu, a tak si aspoň odvezla Nitrianského…

    Zájem byl o oba hráče. Zcela plnohodnotný. Přece jen ale jde líp nahradit defenzivního hráče než střelce. Navíc my za Nitrianského měli stejně dobrého hráče, jímž byl Bakala. Pokud jde o Ondráška, my cenu pořád natahovali, až to došlo do stavu, kdy Slavia cukla. Je ale možné, že Ondráškovi stejně jednou bude budějovické triko malé a pak odejde. Záleží to vše jenom na něm. A netýká se to jen jeho.

    • Re: Vánoční přání

      venator     před 12 lety 27.12.2011 14:34 |  
      0 0

      :)) hustý, pan Kotrba je evidentně fair chlap viz: "my cenu pořád natahovali až...Slavia cukla." Tipuju,že to v realu bylo tak,že si domluvili cenu "po telefonu", Řebíček jel "podepsat smlouvu" a na místě pak v ČB mu řekli ještě o víc.
      A další perla: "...záleží to vše jenom na něm...ale netýká se to jen jeho.":) překlad: vytřískáme ze zájmu o tebe co půjde ať chceš nebo ne. Ikdyby měl dopadnout jako Kerič. Svého času ho chtěli do Salcburku a určitě i jinam a chlapec se teď "kope za uši" na hostování v Teplicích. Na původní výkonnost se asi už nikdy nedostane.