Mládež

All Stars Cup: Slavia vyhrála skupinu A!

Velký mezinárodní turnaj starších žáků U14 All Stars Cup dnes odstartoval v Edenu a Slavii se na něm daří, když porazila Neapol, CSKA Moskva i Bohemians 1905. Zítra se utká ve skupině s obhájcem titulu Sportingem Lisabon, Českými Budějovicemi a Legií Varšava.

Detailní informace o systému turnaje a okamžitě aktualizované výsledky najdete na webu turnaje zde, zápasy se hrají na 2x 15 minut. Turnaje se účastní mnoho slavných zahraničních klubů, kromě soupeřů Slavie ve skupině A jmenujme například obhájce vítězství z loňska Sporting Lisabon, Fenerbahce, Everton, Herthu Berlín, Partizan Bělehrad nebo Legii Varšava. K vidění tak jsou a budou v Edenu velmi zajímavé zápasy a turnaj rozhodně stojí za návštěvu.

Slavia byla nalosovaná do skupiny A, ve které se utká postupně s Neapolí, CSKA Moskva a Bohemians 1905. V prvním zápase porazila Slavia SSC Neapol 1:0 brankou Daniela Turyny a podobně se Slavii vedlo i proti CSKA Moskva, když jedinou branku vstřelil Ondřej Sodoma. Už před posledním zápasem proti Bohemians 1905, který Slavia posléze vyhrála jasně 3:0 brankami Davida Nováka, Daniela Turyny a Šimona Havrdy, tak bylo jasné, že Slavia svou skupinu vyhraje. Nakonec tedy v pátek nejenže neztratila ani bod, ale neinkasovala ani jeden gól. V sobotním programu bude hrát Slavia dopoledne ve skupině E proti Sportingu Lisabon (ten skončil ve skupině B druhý), třetímu týmu skupiny C Českým Budějovicím a čtvrtému týmu skupiny D, kterým se stala Legia Varšava. V neděli pak turnaj vyvrcholí zápasy o konečné umístění, zápasy o 3. místo a finále se dokonce hrají v Synot Tip Areně!

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: All Stars Cup: Slavia vyhrála skupinu A!

    podol (přítel SN)     před 12 lety 15.06.2012 13:00 |  
    0 0

    Jako již několik předcházejících let,byl jsem se na All Stars podívat
    i dnes.Slávistovi,zkoušeného neúspěchy,katastrofami a špatnými zprávami to vždy velice zlepší náladu.I to dnešní dopoledne bylo krásné.Vyhráli jsme s SC Neapol,CSKA Moskva.I když hrací čas
    2x20 min.je velice zrádný-může se stát,že náhodná akce rozhodne zápas.Ale Slávia byla v obou zápasech lepší,v každém nevyužila 1 tutovku(šli jsme sami na brankáře).Bylo krásné počasí,
    krásná atmosféra-množství fandících Slávistů všech věkových kategorií,vlajky,mávátka,i transparent.Tak jen si přeji,abychom
    v neděli hráli finále,či alespoň semi na hlavním stadionu (Synot).
    Podol

  2. Re: All Stars Cup: Slavia vyhrála skupinu A!

    spino     před 12 lety 15.06.2012 19:25 |  
    0 0

    To je ale nepříjemné překvapení! Řebíčku, koukej tam udělat pořádek! :-D

  3. Re: All Stars Cup: Slavia vyhrála skupinu A!

    PetCC     před 12 lety 16.06.2012 11:09 |  
    0 0

    Viděl jsem jen kus onlajnu, takže s Legií jsme podle toho, co jsem rozumněl hlasateli prohráli 2:0 a se Sportingem remizovali 1:1.

    • Re: All Stars Cup: Slavia vyhrála skupinu A!

      spino     před 12 lety 16.06.2012 11:36 |  
      0 0

      Zápas s Legií jsem viděl a prohra velice mrzí. Více jak polovinu zápasu jsme byli lepší. Bohužel nějaký klučina si ve druhém polčase zahrál na Bohma a minul prázdnou bránu. Legie dala všechny góly z protiútoků. Měli bychom důsledněji bránit.

      • Re: All Stars Cup: Slavia vyhrála skupinu A!

        PetCC     před 12 lety 16.06.2012 12:57 |  
        0 0

        Já viděl až kus druhé půle, klasicky jsme byli narvaní až u vápna a nakonec jsme z protiútoku 2 na 2 dostali gól.