Ženský fotbal

Dorostenky pouze remizovaly 1:1

Dorostenky Slavie již třetí zápas za sebou nevyhrály, tentokrát na hřišti Hradce Králové remizovaly 1:1. Jedinou branku vstřelila Houzarová.

V důležitém utkání nastoupily dorostenky na hřišti Hradce Králové. V pozměněné sestavě jsme si vypracovali šanci hned v úvodu zápasu po rohovém kopu, ale Dáňová ani Sehnálková míč do sítě nedostali. O chvíli později v dobré pozici byla Knollová, ale váhala se střelou a nakonec z toho nic nebylo. Do další možnosti se dostávala Sehnálková po nahrávce Houzarové, ke střele se nedostala. Ze hry jsme pak v dalších minutách vypadli po zbytečných ztrátách míče, díky čemuž se Hradec dostal do hry. Naštěstí jsme několik minut přečkali a ve 23. minutě Lébrová uvolnila Houzarovou, která obešla brankářku a zakončila. Ve 29. minutě jsme málem přidali další branku, Dáňová uvolnila Houzarovou, ta se však dostala do velkého úhlu, takže ke střele se poté dostala Lačná, ale branku netrefila. Pět minut před koncem měli domácí nebezpečný brejk, ale byl zakončen střelou do středu branky.

Ve druhém poločase ve 43. minutě měl Hradec velkou šanci, za obranu se dostala Brunová, její střelu však skvěle vyrazila Macounová. V 50. minutě bylo vyrovnáno, za obranu se dostala Valentová a nezaváhala. Domácí se touto brankou hodně nabudili a chtěli rychle zvrátit stav zápasu. Na hře domácích to bylo znát a v 56. minutě málem domácí Hrbková skórovala, ale Macounová nohou vypíchla. V 63. minutě měl Hradec další šance, zkoušela to Valentová, Šmídová či Brunová. V těchto momentech nás podržela Macounová v brance. V závěrečné pasáži jsme šli do rizika, ale do dobré šance jsme se nedostali, byla to spíše křeč. Remíza je průběhu zápasu zasloužená.

Hradec Králové - Slavia 1:1 (0:1)
Slavia:
Macounová - Dlouhá, Břížďalová (30. Klesnilová), Němečková, Mukařovská - Lébrová (65. Schlitzová) - Knollová (55. Jášová), Sehnálková, Dáňová, Houzarová - Lačná (50. Pakostová)
Branky: 50. Valentová - 23. Houzarová

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)