B-Tým

Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3

Juniorka Slavie jde ve stopách áčka a také ona si ve druhém soutěžním zápase připsala druhé vítězství. Sešívaní ve Znojmě vedli, pak prohrávali, brankou Kodra z 88. minuty však dokázali zvítězit.

Znojmo - Slavia 2:3 (2:2)
Branky:
20. Alaca (pen.), 33. Hrazdílek - 12. Hrubý, 38. Fotr, 88. Kodr

Slavia: Soukup - Kadavý (76. Möglich), Kodr, Fialka, Bejbl - Salašovič (64. Zámečník), Novák (78. Pelikán) - Prošek, Hrubý, Peterka (90. L. Veselý) - Fotr

Online reportáž ze zápasu jste mohli sledovat zde.

Komentáře (34)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3vi

    Barra     před 10 lety 04.08.2014 22:26 |  
    0 0

    Vidim, ze neni moc velky zajem o juniorku - nepravem, rekl bych. Zacala, i kdyz dnes se stestim, ale to preje pripravenym, stejne jako A-cko s 6 body na 6. A Oskar Fotr dal i dnes svoji branku, zda se mi ze uz skoroval v kazdem zapase, vcetne pripravnych, ktere hral za juniorku. I to si zaslouzi uznani. Myslim, ze i juniori sleduji SN, urcite by je potesilo kdyby se jim venovalo vice porovnosti.

    • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3vi

      podol (přítel SN)     před 10 lety 05.08.2014 07:09 |  
      0 0

      Máš pravdu Barro, sdílím s Tebou radost s výkonu mladých Slávistů.
      I ten pocit menší pozornosti. Sám jsem se naučil navštěvovat domácí
      zápasy v Chvalech, pro komornější prostředí, přívětivější servis,
      klasické občerstvení ze dvou zdrojů. A hlavně - v těžkých dobách Slavie zde téměř vždy dokázali potěšit. Jen tak dále mládenci, pokud
      neodejdete ještě v juniorském věku někam do zahraničního kempu,
      budete v dohledné době ozdobou "A" týmu.
      Podol

      • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3vi

        podol (přítel SN)     před 10 lety 05.08.2014 07:11 |  
        0 0

        Oprava: .... radost z výkonu .....

      • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3vi

        Barra     před 10 lety 05.08.2014 07:48 |  
        0 0

        Dobre rano Podole, vim ze sledujes pravidelne juniorku, stejne jako Pepino a mnoha dalsich. Obzvlast mlade hrace potesi podpora fandu kolem hriste, mladici jsou na to jeste vice citlivi nez dospeli hraci. V jejich veku se rozhoduje, jestli hraci prorazi a budou se jednou zivit fotbalem, nebo jestli fotbal spis zustane konickem. Proto je dobry trener tak dulezity, trener ktery take casto musi vykonavat funkci psychologa a "nahradniho otce". S Pavlem Rehakem ho maji, s Miroslavem Berankem mame zase my jistotu, ze mlade hrace neprehledne a necha je vcas nasat atmosferu dospeleho fotbalu, coz je pro mladiky obrovsky stimulans.

        A samozrejme, ze i nova, profesionalni cesta, kterou se Slavie vydala a usech prvniho muzstva pusobi pozitivne na juniory. Vssichni vime, jak relativni uspech je, nejde ani o to, primarne o to, ze ted mame maximum bodu. Dulezitejsi je, ze Slavie opet "funguje" organizacne, ze se rozvazene pracuje.

        Vzhuru Slavie je krasne heslo, nasi mladici, ne jen v juniorce, jsou soucasti toho projektu.

        Spadli isme velice hluboko, jako Fenix ale vstavame z popelu a myslim ze lekce z minule sezony byla nezapomenutelna. Jde o to, aby Slavie vse financne utahla, ale jestli bude pokracovat stejnym zpusobem jako za uplynule 2 mesice od konce predchozi ligy, budou nadale vysledky, fandove najdou cestu zpet na stadion, sponsori budou pribyvat. A ze zkusenostii vime, jak obrovsky financni rozdil dela povedena cesta v Evrope. A bohuzel, bez velkych penez je dnesni fotbal uz nemozny.

        • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3vi

          spino     před 10 lety 05.08.2014 09:42 |  
          0 0

          "Dulezitejsi je, ze Slavie opet "funguje" organizacne, ze se rozvazene pracuje."

          Jak to proboha víte? Vy se pohybujete v zákulisí klubu? Jediné co funguje je první tým a to jen díky panu Beránkovi.

          • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3vi

            Navyseals     před 10 lety 05.08.2014 09:53 |  
            0 0

            Za to ty máš hromadu informací. Ty jsi akorát prolhanej ignorant, kterej v životě nenapsal příspěvek za kterej by tě nevyháněli. Slavia funguje úplně normálně a jenom dementi jako ty mají potřebu neustále na všechno plivat. Před pár dny se tu probíralo tvoje vzdělání, ale to ti bude v životě na nic. S tvým talentem nasírat lidi nebudeš mít co žrát.

            • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3vi

              spino     před 10 lety 05.08.2014 10:02 |  
              0 0

              Já taky nevím úplně všechno, ale vůbec nechápu, kde bere zrovna Barra tu naprostou jistotu, že teď už všechno funguje skvěle. Pokud o tom nemá informace, tak je jeho tvrzení prostě smyšlené, vycucané z prstu. Jediné, co lze objektivně hodnotit, jsou věci, které se nějak veřejně projevují - sport, marketing, komunikace, sponzoři atd., ale do vnitřních záležitostí nikdo z nás nevidí a Barra už teprve ne. A vy věříte, že se po tom dlouholetém chaosu najednou jako lusknutím prstem vše obrátilo k lepšímu? Rád bych tomu věřil...

          • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3vi

            Barra     před 10 lety 05.08.2014 11:16 |  
            0 0

            Podivej se, Spino, vidim do zakulisi asi stejne dobre nebo daleko jako ty. Presto vidim v porovnani s klubem, jak se jevil v dobe krize v kvetnu (tedy jeste pred 9 tydny) obrovskou zmenu. Jestli ty ne, neberu ti tvoje presvedceni. Transfery jsou vyvazene, nekupuje se do poctu, da se rict ze kazdy prichod byl trefa do cerneho (Petr nam zajiste jeste dokaze, ze umi lepe nez v prvni puli na Slovacku, jsem si jisty ze Beranek vedel co dela s nasi nejnovejsi posilou do utoku. A to vsechno nesouvisi jen s sportovnim usekem, ale s organizaci klubu jako takovym. Myslim, ze Kisel se dost priucil z toho, co se delo na jare, uznal chybne rozhjodnuti. Mame noveho sponzora, budget o kterym se mluvilo ze bude skromnejsi zustal na solidni urovni. Ja se s tebou nebudu hadat, navic ani o to nemam zajem, staci mi si precist perly pana Profiona na oficialkach.

            Daleko ne je vsechno vyreseno, kazdy az na tebe, jak se zda, pochopi ze 65 dnu od doby, kdy jsme proti Baniku v poslednim kole spadli do nejhlubsi mozne hloubky a byli jsme jako v bazine, ze ktere se nevyskrabeme na vlastni silu ven, se udelal obrovsky kus prace a ze jsme se vydali spravnym smerem. A jestli ti nedoslo, funguje jsem oznacil umyslne s ", abych tim naznacil ze jeste daleko nejsme v cili, ze Slavii ceka jeste hora prace. Na rozdil od tebe vidim ale pozitivni zmeny diky tvrde praci, a ne jen ten negativismus, kterym tobe je prirozeny. Kritizovat umi kazdy, v tom jsi ty ale mistr.

            • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3vi

              Markus     před 10 lety 05.08.2014 12:53 |  
              0 0

              Vyzvihnu tohoto nového sponzora. Dnes není vůbec jednoduché najít velkého sponzora fotbalu a my máme Fortunu na 3 roky. To je výborný doplněk tříleté smlouvy Miroslava Beránka. Nikdy neexistuje jen jedno řešení, ale pokud se klub rozhodl jít cestou přes sportovní úspěchy, plně ho podporuji. Nevyřeší to naši situaci se stadionem, ale zlepší vyjednávací pozici a kdyby nás snad chtěl majitel stadionu vydírat, není konec světa hrát jinde. Časy se mění, jednou bude stadion patřit někomu, kdo ho bude chtít prodat ...

          • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3vi

            Kenny     před 10 lety 05.08.2014 12:07 |  
            0 0

            Spino,nemám pocit že by fungoval pouze první tým, stačí se podívat na výsledky dalších družstev.To je totiž to jediné relevantní hodnocení. A ten první tým?To že se 3/4 vyměnily svědčí snad o fungování managementu nebo se domníváš že ti hráči sami volali a hlásili se o angažmá?

          • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3vi

            Pepino44     před 10 lety 06.08.2014 13:11 |  
            0 0

            Milý spino,píšeš,že funguje jen první tým,nechápu,jak se k tomu můžeš vyjadřovat. Viděl jsi nějaký zápas juniorky,U19,nebo jiných mládežnických celků? Já si dovolím říci,že ne,protože jinak nenapíšeš takové blbosti. Kdysi si se hrozně pohoršoval nad tím,že z dorostu odešel nadějný hráč Turyna a celé mužstvo je rozklížené. Pokud by si mládežnický fotbal sledoval a nepsal jenom svoje domněnky,tak bys věděl,že toto rozklížené mužstvo porazilo mladé rudochy s Turynou 5:2. Takže o Tvém přehledu a informacích si může každý udělat přehled. To platí i pro ty,kteří se Tě zastávají,neboť dle jejicj mínění je Ti tady ubližováno. Ono pokud by si napsal po tom,co jsi napsal nějakou kravinu a vyšlo najevo,že to opravdu byla kravina tuto svojí chybu uznal,mnoho lidí by Tě bralo asi jinak. A to nejenom na těchto stránkách ale i v životě.

    • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3vi

      klimi     před 10 lety 05.08.2014 11:27 |  
      0 0

      Vzhledem k vysoké návštěvě na prvním zápase juniorky nemůžu souhlasit s tím, že Slávisté nemají zájem o juniorku...A ono diskutovat o něčem, co nikdo neviděl, by bylo trochu plácání do větru, samozřejmě je každý rád, že kluci vyhráli :)))

      • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3vi

        Barra     před 10 lety 05.08.2014 11:49 |  
        0 0

        Jsem samozrejme rad, ze navsteva byla velka, ale uprimne, kolik z uzivatelu SN tam osobne bylo? A diskutovat o necem, co jsme nevideli na vlastni oci, se tedy nema? Takze kdyz neni primy prenos zapasu A-cka by se tady tedy podle meli vyjadrovat jen ti, to jeli se Slavii na cizi hriste? Ne snad. Kdybyse jen melo diskutovat o tom, co jsem sami videli, by zdejsi diskuse rychle vymrela. Jinak mi slo spis o to, ze clanek o Juniorce tady visek par hodin bez jedine reakce. Maly poklepani na rameno nikdy neuskodi, jedna se o uctu k mladikum, kteri jdou za svynm snem. Nemeli bychom tady jen trhat rekordy navstev a prispevku, kdyz vyhraji titul.

        • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3vi

          klimi     před 10 lety 05.08.2014 12:40 |  
          0 0

          Tak mi řekněte, co přesně mám k tomu zápasu napsat? Já bych to komentoval jen slovy "Dobrá práce." Opravdu je nutné sem tohle psát po každé výhře?...

          • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3vi

            Barra     před 10 lety 05.08.2014 23:20 |  
            0 0

            Myslim, ze juniorka prosla celkem velkou zmenou/obmenou. Juniorka ma za poslednich 14 mesicu ctvrteho trenera s Petrousem-Titerou-Smejkalem-Rehakem. Kazdy kouc ma svuj styl, ne vsichni tady jsou odbornik na juniorku. Me by napriklad zajimalo, cim je Rehak odlisny od Smejkala. Chodi Beranek na zapasy juniorky? Jaky maji Beranek - Rehak vstah, jestli se to alespon da posoudit? Podoba se jejich poneti hry? Je to, co Karel Kisel tady pred casem deklaroval, ze veskere muzstva od mladeze do senioru vudou hrat jednotny system, uz realita? I zbytek realizacniho tymu byl castecne obmenen s Ivo Knoflickem, Oldrichem Parizkem, jako kondicni trener vystridal Budejskeho Cvancara. Desitka mladych hracu postoupila do juniorky, rada odesla na hostovani, nekteri opustili Slavii definitivne. V juniorce mame cca 24 hracu, k tomu prijde ze nastoupil i Rakovan, Dostal, i Vosahlik v prvnim zapase. Znamena to, ze polovina junioru se dostane jen prilezitostne na hriste.

            Nemusi se rozebirat zapas na zaklade kratkeho onlinu, presto si myslim, ze juniori si zaslouzi pozornost a ze moznych items, o kterych se da psat/diskutovat je dost. Jak jsem se take zminil, myslim ze i pro psychiku nasich kluku by bylo dobre, kdyby se jim venovalo
            vice pozornosti. Patri v kratkem casovem useku k nasim nadejim pro A-cko. Vsichni maji velky sen, kteremu obetuji jiz nejakych deset - patnact let vse, jen malo z nich do budoucnosti zustane u Slavie a prosadi se. Juniori ted prozivaji nejdulezitejsi obdobi sve mlade kariery, kde se rozhodne o jejich osudu. Zajem Slavistu o jejich ligu, jak se jim dari, co prozivaji by jim podle me pomohlo. Uz jen ten pocit, ze v nasich ocich jsou duleziti a ze jim venujeme pozornost. Alespon tak to vidim ja, ale nikomu nenutim muj nazor. I kdyz, mam pocit, ze rada Slavistu je tady jinak ochotna bez problemu o cimkoliv diskutovat a prosazovat svuj nazor.

        • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3vi

          ortevor     před 10 lety 05.08.2014 13:02 |  
          0 0

          souhlas s klimim...spousta z nas sledovala online na onlajnech a byla rada za vyhru v zaverecnych minutach, ale kdyz clovek zapas nevidel, tak aby psal nejaka hodnoceni kdyz ten zapas ani nevidel, na zaklade reportaze na onlajnech, kterou pise nejaky fanousek Znojma co ani poradne nezna nase hrace...

          na prvnim zapase juniorky byl skoro plny stadion, myslim ze hraci videli, ze podporu maji...a je lepsi kdyz z nas ten zapas nikdo nevidel, tak se proste zdrzet komentaru, nez na zaklade nejakeho online reportu vychvalovat do nebes treba Fotra nebo tak..

          nebral bych to jako nezajem o juniorku, ten je tady naopak podle mne velkej, pouze proste nikdo nebyl ve Znojme a ten zapas jsme nevideli...verim, ze dost lidi tady ze SN na juniorku na kazdej domaci zapas chodi :)

        • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3vi

          klimi     před 10 lety 05.08.2014 14:21 |  
          0 0

          Dobře, přidal bych jeden komentář: Možná je škoda, že za U21 nehrál včera ten nový černoušek, možná by mu to trochu pomohlo, ale je pravda, že nahráno má dost i v Evropě :)))

          • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3vi

            Pepino44     před 10 lety 06.08.2014 13:19 |  
            0 0

            Tak také jsem se těšil,že tu novou posilu uvidím v akci (alespoň jeden poločas),ale bohužel ne. Myslím,že pro takovéhle příležitosti juniorka je. Nerad bych se dočkal až nastoupí za Ačko nějakého překvapení jako na jaře,kdy do ligového zápasu nastoupily posily,které na to vůbec neměli.

  2. Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3

    Chlupp (přítel SN)     před 10 lety 04.08.2014 22:44 |  
    0 0

    Ze vsech hracu, kteri se dnes golove podileli, rostou Slavii velke nadeje...Oskar Fotr, Hruby, Kodr a Salasovic maji solidni nabeh na velky fotbalovy uspech, jen je predcasne neprodat!

    • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3

      Kornovo     před 10 lety 04.08.2014 22:52 |  
      0 0

      to je dobre, ze hruby nebere juniorku jako degradaci a hraje opet dobre. jen tak dal bobe

      • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3

        Markus     před 10 lety 05.08.2014 08:55 |  
        0 0

        Potřebujeme profíky, ne labilní primadony. Profík se o sebe stará sám ať je kdekoliv. Kňučením že vypadl z áčka by uškodil akorát sám sobě. Teď tu snad navíc už nemáme žádné politikaření, koho do áčka pustíme a koho ne i kdyby hrál jak mistr světa. Dlouho jsem volal po pročištění koridoru, kterým se chodí z juniorek do áčka, bylo tam přiliš mnoho hráčů na půl cesty, kteří blokovali ostatní, teď se to zlepšilo, kdo bude překonávat výkony ostatní, jistě se o něj áčko bude zajímat. V případě Roberta Hrubého vůbec nepochybuji o jeho talentu, díky slabšímu kádru se do áčka dostal už dříve, teď je to složitější, ale on tam doroste, vlastně si myslím, že tam půjde už v zimě, jestli na sobě nepřestane makat.

    • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3

      Falk     před 10 lety 05.08.2014 07:44 |  
      0 0

      Tak na oficialkach je branky Fotr (ale nějak vlastní),Fotr a Kodr,nikoli Hruby ? a .od jednoho z rodičů ,kteří byli na zápase ,oživení přinesl až Zámečnik,někteří z našich prý nic moc a vítězství těžce vybojované.To nemůže někdo z vedeni tymu juniorky dát informace ,jak probíhal zápas ,co hráči z širšího kádru A tymu ,Bejbl,Salašovič,Hrubý,Kodr,Prošek, a co Fotr zas 2 góly (super) Kluci blahopřejem

      • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3

        Fallen (přítel SN)     před 10 lety 05.08.2014 08:24 |  
        0 0

        Podle ofic. stránek juniorské ligy dal ten první gól Hrubý

        • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3

          no-nick     před 10 lety 05.08.2014 09:20 |  
          0 0

          Jj, pise to i Oskar na twitteru

          • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3

            Fallen (přítel SN)     před 10 lety 05.08.2014 11:42 |  
            0 0

            Ono se původně psalo, že si dal nějaký P. Vala gól sám

      • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3

        quelhar (admin)     před 10 lety 05.08.2014 09:20 |  
        0 0

        Sám Oskar Fotr na Twitter psal, že první gól dal Hrubý a ne on.

  3. Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3

    gurman99     před 10 lety 05.08.2014 22:49 |  
    0 0

    Někteří z Vás tady vychvalují p.Beránka,jak pracuje s mladými.Ukažte mi s kterými!Všichni,co šli do přípravy s Ačkem jsou v juniorce a s nimi i ti,co na jaře hráli za Ačko (Hrubý,Prošek..) Všichni mladí odchovanci byli odstaveni na úkor rádoby "hotových hráčů" a "posil"......většinou typově stejných hráčů,jako odchovanci,akorát o ně nikde jinde nebyl zájem.Nebo jsme se o nějakou posilu s někým přetahovali? Ne ! Bohužel se jedná o hráče ,kteří jsou na ůrovni mladých hráčů a kdyby se mlaďasům dal stejný čas hájení jako některým novým hráčům,tak ty výkony předvedou taky.
    No a tak si sami odpovězte,jak p.Beránek začleňuje mládež - nijak úplně jí odepsal.

    • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3

      Navyseals     před 10 lety 05.08.2014 23:00 |  
      0 0

      A co Hrubeš, Mikula nebo Zmrhal? Prošek na áčko nemá ani omylem a Hrubý na základ taky zatím ne. O Latku byl zájem v cizině, Baéze chtěli na Slovensku, Balaje v Polsku a u nás. Jako jestli si myslíš, že mladý mají na to aby nás dostali nahoru, tak se prober. Zase bychom hráli o záchranu a mladejm by to nic nedalo.

      • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3

        gurman99     před 10 lety 05.08.2014 23:15 |  
        0 0

        Kdyby se Berkovec nezranil,tak si Karel ani nelízl,Zmrhal hraje vždycky a Mikula se po půl roce uzdravil...........tak o čem mluvíš?
        Baez - opravdu se o něj Trenčín bral? a jinde na Slovači ho nechtěli, Latka - věříš tomu,že kdyby měl dobrou nabídku ze zahraničí,tak je ve Slavii? Jestli jo,tak jsi pěkná naivka.
        Balaj - máš pravdu ,chtěli ho v Polsku - opravdu vyhledávaná fotbalová destinace

        • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3

          gurman99     před 10 lety 05.08.2014 23:25 |  
          0 0

          Jo a ještě k těm tebou uváděním jménům,
          Kolik dostal Prošek času na hřišti ? 40 min?
          A Robert? Ještě před třemi měsíci jste ho tady vychvalovali do nebes ... a když nedokázal v 19 letech táhnout sám mužstvo k záchraně,tak nemá na základ?
          Neříkám,že mají hrát jen mladý,ale kupovat průměrný,a to v lepším případě,hráče a dávat jim smlouvy na tři roky je špatná cesta

          • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3

            Navyseals     před 10 lety 05.08.2014 23:36 |  
            0 0

            Jasně no, průměrný. Prošek dostal šancí dost a nikdy nepřesvědčil. Je rychlej, ale jinak není ničím výjimečnej. Hrubýho nikdo neodepsal, ale na základ teď prostě nemá. Teď se uzdravil Boudjemaa a Piták a těm nesahá ani po paty. Navíc duo Škoda - Balaj funguje, takže prostě bude muset čekat a makat, je mu dvacet.

            • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3

              gurman99     před 10 lety 06.08.2014 00:23 |  
              0 0

              pořád jenom píšeš neurčité fráze.Co znamená Prošek dostal příležitostí dost 2x 20min,nebo třikrát?
              ale o to nejde - jen jsem reagoval na to,jak tady opěvujete p.Beránka,jak úžasně pracuje s mladými. Mýlíte se přátelé!!!

              • Re: Juniorka: Znojmo - Slavia 2:3

                Pepino44     před 10 lety 06.08.2014 13:29 |  
                0 0

                Nemám zájem diskutovat,ale tvrdím,že v současné době je Baez lepší než Hrubý,ono zase není dobré,pokud chceme mít nějaké úspěchy stavět naše odchovance (jenom proto,že jsou naši odchovanci) než lepší hráče. Konečně je v mužstvu nějaká konkurence a každý hráč si nominaci musí zasloužit bez ohledu na to odkud pochází.