B-Tým

Juniorka: Slavia - Teplice 3:2

Slávistická juniorka porazila ve 12. kole Juniorské ligy doma Teplice 3:2. Všechny branky padly ve druhém poločase a Slavia, která vedla 3:0, se v závěru bála o udržení výhry, navíc ještě neproměnila v 92. minutě penaltu.

Slavia - Teplice 3:2 (0:0)
Branky: 58. Möglich, 65. Mysliveček, 73. Diop - 75. a 79. Horvát

Sestava Slavie: Soukup - Dostál, Fialka, Salašovič, Bejbl - Brož, Markus (71. Batka) - Möglich (76. Pelikán), Mysliveček, Zámečník (76. Vitarigov) - Diop

Za report velice děkujeme klimimu!

První poločas příliš šancí nepřinesl, první náznaky ohrožení branky měla Slavia. V páté minutě hlavičkoval Diop nad a poté v osmé minutě Mysliveček přílišným vyčkáváním přišel o vyloženou šanci. Ve 14. minutě vybojovala naše záloha míč, ten se dostal k Myslivečkovi, který vyslal Diopa do samostatného úniku, který ukončil zdvižený praporek pomezního rozhodčí. Jestli se jednalo o ofsajd, tak o hodně těsný. Další šance přišla hned za okamžik. Möglich zakombinoval s Dostálem a po centru prvně jmenovaného hlavičkoval těsně nad Zámečník. Další šance přišla až ve 40. minutě, tentokrát však na druhé straně, útočník hostí dostal přihrávku mezi obránce, dostal se však do velkého úhlu a brankář Soukup střelu vyrazil a odražený míč již obrana hostí odvrátila. Poločas byl tedy bez branek.

Druhá půle byla mnohem záživnější. Ve 47. minutě se dostal míč od Dostála přes Diopa až k Zámečníkovi, ten se prodral do ideální střelecké pozice, brankář hostí Lipš však vytáhl skvělý zákrok. K dorážce se ještě dostal Möglich, který byl však v ofsajdu. Do vedení se dostala Slavia, i když to začalo ohrožením naší branky. Rychlý brejk hostí v 58. minutě zakončený centrem z naší pravé strany proletěl vápnem, u pomezní čáry se míče ujal Bejbl, dlouhou nahrávkou našel Diopa, který podržel míč a předal ho Myslivečkovi, ten skvělou křížnou přihrávkou našel na druhé straně nabíhajícího Möglicha, který krásně z voleje uklidil míč k tyči, brankář Teplic byl bezmocný. V 61. minutě si připsaly velkou šanci Teplice. Z naší pravé strany přišel centr do vápna, na zadní tyči byl naprosto volný hráč Teplic, ze snadné pozice však trestuhodně hlavou přestřelil. Druhý gól Slavie přišel v 65. minutě. U rohového praporku dobře podržel míč Möglich a z těžké pozice se mu podařilo přízemním centrem najít Diopa, který ještě posunul míč Zámečníkovi, ten potáhl míč na hranici vápna, nahrál na levou stranu úplně volnému Myslivečkovi, jenž v klidu uklidil míč k zadní tyči. V 70. minutě pak Möglich dobře sklepl dlouhý nákop Soukupa na Dostála, Martin si pak ještě narazil míč se spoluhráčem a krásnou přihrávkou našel opět aktivního Zámečníka, ten si míč připravil na pravou nohu, ale jeho střelu k tyči skvěle vytáhl brankář Lipš na rohový kop. K jeho rozehrávce se postavil Mysliveček, který dobře nacentroval na Diopa, ten však hlavou přestřelil. Dame Diop se však konečně dočkal v 73. minutě. Všemu předcházel faul hostí před půlkou hřiště, následný naprosto přesný křížný pas Dostála na Zámečníka, jehož střelu však brankář opět vyrazil na roh. Následný roh Myslivečka pak do brány usměrnil právě Diop a bylo to již 3:0! Teplice snížily v 75. minutě. Odvrácený míč po rohu vracel soupeř do vápna, kde se prosadil hráč Horvát, podle všeho se však zdálo, že se jednalo o ofsajd. Další branka Teplic přišla v 79. minutě. Horvát se postavil k přímému kopu, rozehrál ho po zemi na vápno, spoluhráč mu míč vrátil a Horvát následnou prudkou a umístěnou střelou k tyči snížil na 3:2. Slavia měla pak ještě velkou šanci v nastavení, to když Diop vyvážel míč z našeho vápna, za půlkou ho nahrál do lajny Batkovi, ten zasekl a nahrál za vápno Vitarigovi, který nezmatkoval, a pronikl do vápna, kde byl faulován. K penaltě se pak postavil Pelikán, jeho střelu k levé tyči však brankář vychytal, následně rozhodčí utkání ukončil.

Komentáře (16)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

    • Re: Juniorka: Slavia - Teplice 3:2

      Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 29.09.2014 19:42 |  
      0 0

      já si tedy nemyslím, že by Slavia mohla nadávat na rozhodčího. Mohla tam být penalta po ruce Černého a kdyby chěl, vyčervení Latku i Baeze.

      • Re: Juniorka: Slavia - Teplice 3:2

        chcipak     před 10 lety 29.09.2014 19:46 |  
        0 0

        na druhou stranu mohl (a měl) taky vyčervenit Costu a přehlédl kosu na Vukadina na konci první půle.

        • Re: Juniorka: Slavia - Teplice 3:2

          Ladislav (přítel SN)     před 10 lety 29.09.2014 20:24 |  
          0 0

          A ještě tam byla jasná penalta na Škodu, stačí si pustit záznam a světe div se, fauloval Costa, který už měl žlutou. Tak já jsem nečekal, že to odpíská, znám Berbra a jeho metody.

          • Re: Juniorka: Slavia - Teplice 3:2

            chcipak     před 10 lety 29.09.2014 22:22 |  
            0 0

            záznam bych si pustil rád, ale není jaksi kde. jinak, pokud myslíme stejnou situaci, tak tím atakovaným nebyl Škoda ale Zmrhal.

  1. Re: Juniorka: Slavia - Teplice 3:2

    klimi     před 10 lety 29.09.2014 19:52 |  
    0 0

    Dneska pro mě hráč zápasu jednoznačně Diop, který snad neprohrál jediný hlavičkový souboj, škoda jen, že často neměl pro koho ho vyhrát, ale oproti prvním zápasům obrovský pokrok!
    Další skvělý hráč Dostál, i když u něj by to asi měla být samozřejmost, ale konečně dal i spoustu pěkných přihrávek, s Möglichem jim to šlo.

    Ale potěšil i například Zámečník, ale u něj je to už dlouhodobý jev... :)))

    Naopak Markus byl naprosto bídný, no spíš žádný, neboť se na hřišti jen procházel.

    • Re: Juniorka: Slavia - Teplice 3:2

      Navyseals     před 10 lety 29.09.2014 20:03 |  
      0 0

      Souhlasím, ten frajer z Estonska to pojal jako zdravotní procházku po kolonádě. Diop hrál skvěle, ale chyběl mu někdo jako Kuchta. Po dlouhý době mě zaujal Mysliveček.

    • Re: Juniorka: Slavia - Teplice 3:2

      subHuman     před 10 lety 29.09.2014 20:17 |  
      0 0

      Tak to se asi neshodneme :-)

      Diop, Zámečník a především Dostál právě dnes předvedli, že ligu za Slavii určitě hrát nemůžou.

      Mě se líbil asi pouze Brož, možná Mysliveček.

      • Re: Juniorka: Slavia - Teplice 3:2

        Navyseals     před 10 lety 29.09.2014 20:36 |  
        0 0

        Tak o Dostálovi se nemusíme bavit, pro něj je juniorka strop, to samý asi Zámečník, ten je zpomalenej jak Jirka Němec, ale Diop dneska zahrál opravdu dobře. Na to, že dneska hrál bez podpory zálohy, tak zahrál na ligu, podle mě.

  2. Re: Juniorka: Slavia - Teplice 3:2

    Pepino44     před 10 lety 29.09.2014 20:26 |  
    0 0

    Tak s reportem klimiho souhlasím,ze zápasu s jasným stavem 3:0 se nakonec stalo drama. Teplice daly 2 goly a konečný výsledek již nebyl tak jistý. Trochu se pokusím zhodnotit některé hráče.Soukup měl asi dva dobrézákroky,jinak moc práce neměl,protože zakončování Teplic bylo hanebné. Co se mi však nelíbilo,byla rozehrávka a výkopy-značně nepřesné. V obraně hrál prim Salašovič,kterému celkem dobře asistoval Fialka. Bejbl hrál podle svých možností,Dostál přes několik dobrých okamžiků pod své možnosti. Vrcholem byl jeho odkop ač nijak zvlášť neatakován odeslal na střechu tribuny.Záloha celkem běhavá,dobře zahrál Moglich a Zámečník,vidět byl i Brož. Docela mile mne překvapil Diop a to pohybem,nabízením se a má velmi dobrý výskok,takže hra hlavou je také dobrá. Bohužel mi připadá,že Ačku by mnoho nepomohl. Více jsem očekával od Batky,který by postavou už mohl mezi muže,ale za těch 20 min. se moc neprrojevil,i když některé dobré okamžiky tam měl. Ale jako od renomovaného střelce jsem čekal víc. Věřím ale,že jeho čas příjde.

    • Re: Juniorka: Slavia - Teplice 3:2

      smely (přítel SN)     před 10 lety 30.09.2014 08:33 |  
      0 0

      my cekame na utocnika...AM mel prijit uz v lete, teplaky ho nepustili...treba prijde zime...

    • Re: Juniorka: Slavia - Teplice 3:2

      Navyseals     před 10 lety 30.09.2014 09:47 |  
      0 0

      už byl u nás jednou na testech

    • Re: Juniorka: Slavia - Teplice 3:2

      Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 30.09.2014 09:55 |  
      0 0

      wtf? Ihned do Slavie, to by byla v té naší bídě na krajích superstar!