B-Tým

Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

Slavia nastoupila do juniorského derby s posilami z A týmu: Rakovanem, Dostálem, Nitrianským, Petrem a Vukadinovičem. Většina z nich ale předvedla mizerný výkon a juniorka zaslouženě svému soupeři podlehla. Doplněno o report i krátké hodnocení hráčů.

Sparta - Slavia 2:0 (2:0)
Branky:
26. Pešek, 37. Kadlec

Slavia: Rakovan - Dostál, Nitrianský, Fialka, Bejbl - Salašovič - Vukadinovič, Petr, Mysliveček, Möglich (57. Peterka) - Kuchta (60. Brož)

Začátek zápasu začal vyrovnanou podívanou, první pološanci si vytvořili slávisté, když po akci Vukadinoviče pálil Kuchta mimo Pellegriniho branku. Bohužel to byla na velice dlouhou dobu jediná zajímavější akce, kterou si sešívaní vytvořili. Otěže zápasu převzal tým Sparty, který nastoupil v mladé sestavě, ze známých jmen jen s Pamičem. První tutovku jim připravil tragický Nitrianský, jenž dnes hrál na místě stopera, nepovedenou malou domů. Útočník domácích ale na Rakovana v samostatném úniku nevyzrál. Naše obranná činnost nebyla vůbec dobrá, posléze se lacině dostal k nebezpečné hlavičce v našem vápně další sparťan, Rakovan dokázal míč vyrazit jen tak tak na poslední chvíli. Do třetice už to rudým vyšlo - Nitrianský znovu zaváhal a Pešek se v jasné pozici nemýlil. Slavia mohla inkasovat další gól po Kadlecově střele, ale Rakovana tentokrát zasotupila tyč. Kadlec si tak musel na svou branku počkat o pár minut déle, kdy se mu na naší levé straně otevřela doslova dálnice. Mladý sparťan toho dokázal využít a pěknou ranou zvýšil na 2:0. V závěru poločasu dali slávisté vědět o tom, že jsou vůbec na hřišti alespoň střelou nad Petra v zajímavé pozici.

Po přestávce se obraz hry příliš nezměnil. Dobře hrající Pešek mohl zvýšit na 3:0, ale po jeho krásné ráně se rozeznělo za bezmocným Rakovanem břevno! Slavia se pokusila bezzubý výkon oživit dvojicí střídání, ale efekt to mělo až zhruba v posledních dvaceti minutách, kdy už domácím poněkud docházely síly. Nepřineslo to však ani snižující gól, byť třeba Petrovy šance měly rozhodně větší potenciál, než se kterým je hráč našeho A-týmu zakončil.

Se závěrečným hvizdem se tak dalo konstatovat, že Sparta v derby juniorek vyhrála naprosto zaslouženě. Výsledek lze považovat za ostudu zejména kvůli přítomnosti pěti hráčů našeho A-týmu, kteří v minulosti stabilně hráli ligu.

Je tristní sledovat, jak mladé ročníky 95 a 96 Sparty přehrávají hráče, kteří by u nás měli být na hranici základní sestavy. Zejména výkon Nitrianského na stoperu byl zoufalý a z mého pohledu byl nejhorším hráčem na hřišti. Chyboval, namazal soupeři špatnou malou domů a jeho rozehrávka byla velice slabá. Nelíbil se mi ani výkon Petra, který by měl v Juniorské lize vynikat a ne patřit k horším. Ve hře zapadl do naší bídy a když už se dostal do nadějné pozice, tak ji vyřešil špatně. Dostál předvedl svou klasiku, snažil se, ale ani mezi juniory neukázal, že by měl vyšší kvalitu a po hřišti běhalo v rudém hned několik lepších hráčů. Vukadinovič odehrál slušnou první půli, ve které na něm byla vidět touha hrát a často cvičil s Pamičem. Dobrou finální přihrávku už ale nepřidal a ve druhé půli zahrál stejně slabě jako Petr. Rakovan pak předvedl dva slušné zákroky, za obdržené branky nemohl, ale zároveň nepřesvědčil svými nevydařenými odkopy (i když sparťanský brankář byl v tomto ohledu ještě horší).

Ani z našich mladých hráčů po hříchu nedokázal nikdo zaujmout. Kuchta se takřka nedostal do hry, Fialka byl sice o něco lepší než Nitrianský, ale celkově taky žádná sláva, zejména jeho rozehrávka vázla. Salašovič podal nemastný neslaný výkon, kdy střídal dobré momenty se slabšími. Mysliveček také nevýrazný, Möglich pak špatný. Peterka s Brožem zapadli do průměru, hru výrazněji neoživili, byť se jim dařilo o něco více než hráčům, za které přišli. Na závěr si nechávám Bejbla, který podal velice špatný výkon, ostatně jako vždy když jsem ho viděl. Technikou patřil k nejhorším na hřišti, nemá ani dobré fyzické dispozice či talent pro výběr místa. Jeho zařazení do áčka je vtip, za normálních okolností by měl stěží na to udržet se v juniorce.

Komentáře (84)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

    Travinho     před 10 lety 06.10.2014 15:11 |  
    0 0

    Sledoval jsem pouze na netu a jsem mírně řečeno rozladěn. Proč hraje Nitrianský stopera? Očividně mu to nešlo. Hře chyběl řád, jakýkoliv tvůrce hry. Vůbec se mi tentokrát nelíbil Salašovič. Nechápu, proč hrál Petr tak hluboko. Vukadinovič se sice snažil, ale i zde přišla snaha spíše vniveč. Rakovan taky zklamání. Líbil se mi snad jen Dostál a ocenit lze i výkon Kuchty.

  2. Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

    quelhar (admin)     před 10 lety 06.10.2014 15:11 |  
    0 0

    Viděl jsem stream (část druhé půle jsem u toho už dělal něco jiného). Poté, co jsem viděl výkon Nitrianského a Petra, si opravdu přeji, aby tito dva hráči už nikdy neoblékli dres žádného z týmů Slavie. Totéž si přeji u Dostála, který se sice snažil, ale opět ukázal, že technicky je na tom opravdu prachbídně.

    Rozdíl v rychlosti (jak běhu, tak práce s míčem) mezi hráči druhého až třetího sledu ve Spartě (málokdo z těch, co dnes v dresu soupeře nastoupili, má IMHO šanci to dotáhnout až do jejich A týmu) a hráči áčka Slavie byl tak velký, že se tomu ani nechtělo věřit.

    První půli neváhám nazvat ostudou, druhá už byla "jen" obyčejně špatná. Že střídali dva mladí hráči a pánové z áčka, kteří si na Strahově jen vyšli na vycházku, odehráli celý zápas, to je jen taková třešnička na dortu - vůbec nasazení všech těchto hráčů (snad s výjimkou Rakovana), je tak trochu podraz na mladé hráče, kterým by ten zápas dal mnohem víc (i kdyby skončil stejně).

    Díky Slavii, že mi po sobotě otrávila i pondělí.

    • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

      AKI     před 10 lety 06.10.2014 15:28 |  
      0 0

      Tady si dovolím trochu nesouhlasit... Dostál zahrál dobře a snaha byla vidět (otázkou je, pokud má tento hráč na ligu?), Nitrianský to vysmrkal a tam by bylo otázkou, zda takový přístup mu za to stojí. Jakub Petr prvních 20 minut trága a pak se snažil,ale gol nepřipravil a ani moc nebezpečný nebyl, Vukadinovič nebyl na lajně špatnej,ale rozdíl tam taky moc nebyl, to je fakt. Rakovan - nevim co to bylo u druhýho golu, bylo to dost z úhlu a to by měl golman mít,ale měl jsem to přes celý hřiště.... Ale ten vznik už jinde a ten kluk to asi dobře trefil....

      Dneska se mi líbil Salašovičovič - aktivní, nebál se, hraje v prostoru a první půli i číslo 7. Druhá půle nic moc, jako by jsme ani nechtěli vyrovnat a sparta nehrála špatně, to je fakt... AKI

      • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

        Robinator     před 10 lety 06.10.2014 15:35 |  
        0 0

        často tady čtu věty typu - snaha byla vidět..dost úsměvný měřítko v profi fotbalu, kde snaha by měla být za jakékoliv situace

        • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

          AKI     před 10 lety 06.10.2014 16:02 |  
          0 0

          Jo, to beru,ale kdo se snažil dál?? Kromě Dostála, Vukadinoviče, chvilku i Petra a Salašoviče(ten dle mého názoru dost) jsem toho moc nezaznamenal a takhle se liga nehraje.... Chyběl mi tam taky někdo z Ačka, ale komunikace asi nevázne,tak uvidíme... AKI

    • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

      subHuman     před 10 lety 06.10.2014 15:43 |  
      0 0

      Byl jsem osobně přítomen a podepisuji v plném rozsahu. A se mnou i několik dalších lidí, kteří zápas také sledovali na vlastní oči.

      Já proti Dostálovi nic nemám, je to skromný a slušný kluk, bojovník. To je ale na Slavii (i tu současnou!!!) dost málo. A přesvědčuje nás o tom již 4. sezonu v řadě...

      Dnešní "výkon" hráčů A týmu byl hanebný a Slavia působila proti spartě místy až tragikomickým dojmem, v čele s mladým Bejblem.

      • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

        Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 06.10.2014 16:41 |  
        0 0

        otázka posledních týdnů je prostá - co se kua děje?

        Jinak mladý Bejbl dle mě prostě a jednoduše na ligu nemá a mít nebude, protože je děsně zakrslý, každý dospělý chlap si ho povodí i kdy měl nakrásno super techniku. Kterou stejně nemá.

    • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

      Travinho     před 10 lety 06.10.2014 16:30 |  
      0 0

      Těžko lze hodnotit výkon Nitrianského, když je to spíše ofenzivní hráč. To je jako bychom za špatný výkon na stoperu kritizovali třeba Pitáka, ani Petr nehrál to co mu sedí.

      • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

        subHuman     před 10 lety 06.10.2014 16:47 |  
        0 0

        Tak většinou hraje pravého beka, z toho neusuzuji, že je ofenzivním hráčem. A buď jak buď, rozdíl mezi ligovým hráčem (a exreprezentantem) a dorostencem by snad měl být vidět na první pohled...

        • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

          Navyseals     před 10 lety 06.10.2014 16:58 |  
          0 0

          Pokud ho to nezajímá, tak se ani moc nedivím. S jeho talentem je to dost smutnej příběh.

        • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

          Travinho     před 10 lety 06.10.2014 17:01 |  
          0 0

          Hraje, ale podle mě bychom jej měli stavět do zálohy. Myslím, že všichni jsme se již mnohokrát přesvědčili o tom, že Milanovy ofenzivní schopnosti jsou na vyšší úrovni než ty defenzivní.

      • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

        Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 06.10.2014 16:52 |  
        0 0

        stopera několikrát hrál i za "A". Takže za juniorku by ho měl odehrát s prstem v nose na špičkové úrovni. A ne být pro ostudu.

        • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

          Travinho     před 10 lety 06.10.2014 16:57 |  
          0 0

          Tak že by byl pro ostudu bych netvrdil, rozhodně nehrál hůř než Fialka vedle něj, ale těžko můžeme očekávat od hráče, který hraje celý život na kraji, že bude z placu dirigovat obranu. To prostě nelze. I kritika Dostála mi přijde neopodstatněná, z našeho týmu byl jasně nejlepší. Celkově se mi v juniorce většinou líbí, na ligu to ovšem nestačí rychlostně.

          • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

            Travinho     před 10 lety 06.10.2014 16:59 |  
            0 0

            Nicméně v nefungujícím týmu většinou nezahraje nikdo. Dneska na hřišti nebyl nikdo, kdo by tvořil hru. Nikdo kdo by vepředu podržel balon a nikdo kdo by dirigoval obranu a bez těchto tří hráčů se fotbal hrát nedá...

  3. Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

    Luuke     před 10 lety 06.10.2014 15:47 |  
    0 0

    Slavii se prostě nedaří.První půli hrála hrozně celá obrana kde zvláště pak Fialka který z 7 kontaktů 7x chyboval.Snaha Vukadinoviče a Petra byla patrná ale měla tak divizní úroveň.Před zápasem podle sestav to vypadalo na naše jasné vítězství, proti oslabenému soupeři. Ve druhé půli se hra obrany zlepšila ale celkový projev snad s jedinou slušnou střelou byl nijaký.Měl Kuchta nějaký kontakt s míčem ?

  4. Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

    smely (přítel SN)     před 10 lety 06.10.2014 15:58 |  
    0 0

    dobry den, neumel byste , prosim nekdo zretelne a sofistikovane osvetlit co se to zase kur.a ve Slavii deje ?

    • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

      Woltaire     před 10 lety 06.10.2014 16:20 |  
      0 0

      Proslycha se, ze byla k videni deka...

      • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

        Jiri1     před 10 lety 06.10.2014 16:53 |  
        0 0

        Podepisuji Vam vse Quehlare, jsem zhnusen. Tohle zadny pohovory , nezmeni, klic lezi u Karola a jeho samolibosti, takhle ztratime i posledni kvalitni trenery mladeze
        Nektere hrace fotbal nezajima , popravde ani nemuze.

        • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

          AKI     před 10 lety 07.10.2014 11:04 |  
          0 0

          Jo jo, i včera na tribuně se "určití" lidé o tom bavili a něco na tom bude..... :( AKI

      • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

        smely (přítel SN)     před 10 lety 06.10.2014 17:01 |  
        0 0

        ale tak byly casy kdy bylo po zapase radost deku videti. Zvlaste jistemu MK slusivala tradicne...

        • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

          Jiri1     před 10 lety 06.10.2014 17:17 |  
          0 0

          Legendou se clovek nemuze stat, proto, ze vystrnadi ze sveho okoli vsechny schopne lidi

        • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

          slaviator     před 10 lety 06.10.2014 18:24 |  
          0 0

          Matejova deka byla super

      • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

        slaviator     před 10 lety 06.10.2014 18:25 |  
        0 0

        Jarolímova deka!

    • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

      honza1947     před 10 lety 07.10.2014 00:49 |  
      0 0

      Sofistikovaně nevím, ale zřetelně mám dojem, že chlapci neberou výplaty.

    • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

      Falk     před 10 lety 06.10.2014 22:02 |  
      0 0

      Dobrý večer,jen se chci zeptat jestli na zápase juniorky byl trenér Beránek a Kisel,diky za odpověď

      • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

        Alanor (admin)     před 10 lety 06.10.2014 23:49 |  
        0 0

        Ani jednoho jsem neviděl. Naopak byl přítomen Lavička.

        • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

          AKI     před 10 lety 07.10.2014 11:06 |  
          0 0

          A plno dalších.... a těch skautů..... AKI

          • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

            spino     před 10 lety 07.10.2014 11:33 |  
            0 0

            Kellner s Pražákem tam náhodou nebyli? :)

            • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

              AKI     před 10 lety 07.10.2014 12:36 |  
              0 0

              Karla P. asistent ano.... AKI

              • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

                spino     před 10 lety 07.10.2014 17:58 |  
                0 0

                Slavíčka? Prozraď prosím o Pražákovi víc. Sliboval jsi, že až ho potkáš, sdělíš, jaké s námi má plány.

                • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

                  AKI     před 10 lety 08.10.2014 11:54 |  
                  0 0

                  Nikdy jsem tady nic nesliboval! Ale pravda je, že se s nim za 14 dní uvidim,tak jsem zvědavej co z něj vypadne :) To že vlastní stadion on, je veřejné tajemství - otázkou je, zda-li to předal Kellymu a nebo to má on, to nevim. AKI

  5. NHL

    Kornovo     před 10 lety 07.10.2014 00:22 |  
    0 0

    OT: zacina NHL, co od sezony cekate, jak to tipujete, komu fandite a koho budete sledovat? a co si vubec o nejlepsi hokejove soutezi sveta myslite?

    • Re: NHL

      Edwardtheiron     před 10 lety 07.10.2014 05:45 |  
      0 0

      To sis kapku popletl stránky. Nebo chceš jenom dělat naschvály, když už jsi byl jednou Quelharem vyzván, abys o hokeji diskutoval někde jinde?

      • Re: NHL

        Kornovo     před 10 lety 07.10.2014 07:17 |  
        0 0

        ja ti rozumim ede, respektuji i mistni redakci, ktera se snazi moderovat diskuzi. me zajimaji nazory slavistu na ruzna temata, nekteri lide zde jsou zdrojem inspirace. mam pripraveno mraky dalsich temat :) k fotbalu: 99% z nas nevidi do zakulisi klubu, vykony na hristi a vysledky jsou na urovni hradce a budejovic, proste 2. liga. tak o cem se chces bavit?

        • Re: NHL

          Edwardtheiron     před 10 lety 07.10.2014 08:11 |  
          0 0

          Tak ono u fotbalové Slavie je pořád o čem diskutovat, bohužel. :-)
          Já nemám nic proti hokeji, taky jsem jeho fanoušek, ale jde spíš o to, že tyhle stránky si pořád zachovávají nějakou integritu a jestli se tady začnou rozjíždět další a další témata, tak to skončí jako na oficiálkách. Diskutovat se dneska dá pod každým článkem i na různých k tomu určených fórech, ale tady by to zkrátka mělo zůstat vyhrazeno fotbalové Slavii. Toť můj názor a doufám, že nebude ojedinělý.

            • Re: NHL

              Woltaire     před 10 lety 07.10.2014 10:58 |  
              0 0

              Já založim petici na tvůj BAN, takže naposledy: TOTO JE FOTBALOVÝ WEB s Hrdličkama, Babišema a podobnejma zlodějema, kteří nám chtějí vládnout, jdi ,bez prominutí, do hajzlu. Pokud by se tu měla už řešit politika, tak jen v rámci Prahy 10 - PO volbách! Tvoje "zákulisní" informace co jsi si přečetl někde na Novinkách nikoho nezajímají.

              • Re: NHL

                spino     před 10 lety 07.10.2014 11:31 |  
                0 0

                A co jiného řeším? Praha 10 = Slavia. Jinde tomu tak není, ale na desítce přes různé lobbisty bohužel ano. Po volbách bude pozdě.

    • Re: NHL

      spino     před 10 lety 07.10.2014 07:42 |  
      0 0

      V posledních letech už nemám žádný oblíbený klub (dříve Detroit, St. Luis), takže budu fandit San Jose kvůli Hertlovi. :)

      • Re: NHL

        Kornovo     před 10 lety 07.10.2014 08:25 |  
        0 0

        ja fandim hlavne ceskym hracum a svym oblibenym hvezdam, tymy taky moc neresim. St. Louis mi spis vadi, po tom jak si vytreli zadek se sobotkou. tesim se co predvedou kluci v new jersey, jak navaze michal neuvirth v brane buffala na hasana a asi nejvic me zajima co predvede radim vrbata se sedinami. tam by to mohlo padat jak na bezicim pasu :)

        • Re: NHL

          spino     před 10 lety 07.10.2014 08:38 |  
          0 0

          Proto jsem jim také přestal fandit. ;)

          New Jersey na to podle mě zaprvé nemá, hlavně ti čeští hráči, takže budu rád, když se do play-off nedostanou a někteří si zahrají na MS.

          Hlavně prosím ignorovat dvojici Eliáš + Havlát. Ty nemám rád a nikdy pro nároďák neodvedli 100%. Vzal bych určitě Jágra a Židlického.

          • Re: NHL

            Kornovo     před 10 lety 07.10.2014 09:56 |  
            0 0

            to ani nestoji za reakci. kdo myslis ze daval jako posledni cech hattrick na ms rusum? ano, byl to patrik ty blazne. a na vykony martina vedle jagra na oh 2002 vzpominam doted, jak si tam vodil kanadany.

          • Re: NHL

            Kornovo     před 10 lety 07.10.2014 10:35 |  
            0 0

            spino: tak kde se budem bavit type :)

        • Re: NHL

          Petrslav     před 10 lety 07.10.2014 08:41 |  
          0 0

          Měl bys psát s háčkama a čárkama a dávat velká písmena tam, kde mají být. Neznalí by si mohli myslet, že Vrbata už má šediny a že kvůli tomu bude hrát jinak než dřív :-) A jinak docela souhlasim s tim, že NHL sem úplně nepatří, pokud se zrovna nerozebírá nějaká Hertlova kulišárna. Pro to bych pochopení měl, tam je aspoň spojitost se Slavií. Nic ve zlym

          • Re: NHL

            Kornovo     před 10 lety 07.10.2014 09:54 |  
            0 0

            dvojsmysly a trojsmysly jsou prece na cestine to nejlepsi :)

      • Re: NHL

        Kornovo     před 10 lety 07.10.2014 08:27 |  
        0 0

        to jsem cekal libore, ty jsi hudebne - filmovy intelektual :)

    • Re: NHL

      smely (přítel SN)     před 10 lety 07.10.2014 09:07 |  
      0 0

      a vam todle prijde jako diskuze o fotbalove Slavii, potazmo Slavii U21 ?
      proc s tim tady otravujete ? chapu , ze je to peklo, ze na oficilkach zrusili diskuzi, ale proc to mame odnaset my ? a nejvetsi troll se toho samozrejme hned chyti jak hov.no kosile....nechapu neci myslenkovy pochody...fakt.

      • Re: NHL

        Kornovo     před 10 lety 07.10.2014 09:53 |  
        0 0

        smely tak to necti

        • Re: NHL

          smely (přítel SN)     před 10 lety 07.10.2014 10:06 |  
          0 0

          obavam se , ze tohle jsme tu uz resili, a bylo, myslim, ze i redakci posveceno, ze tyto diskuze na toto forum nepatri. Pokud si chci precist nazory prispevovatelu k danemu clanku a musim se prokousavat zaplavou otravnych prispevku o jakesi zamorske soutezi v uplne jinem sportu, je to otravne. Za timto ucelem je jiste v eteru vytvoreno dostatek jinych diskuznich for, kde jiste neleznete i spriznene spoludiskutery. Na strankach SN v diskuzi o nasi juniorce takovy prispevek nema co delat. To mylsim uz pochopil i spino i kdyz vzhledem k jeho slabosti vyjadrovat se absolutne ke vsemu je pochopitelne , ze nabidku probrat Vami nadhozene tema bezezbytku prijal a okorenil jednou ze svych politickych vsuvek. Dekuji za respektovani pravidel a preji prijemny den.

          • Re: NHL

            Kornovo     před 10 lety 07.10.2014 10:34 |  
            0 0

            jak chcete no. tak mi aspon furt nevykej

          • Re: NHL

            Kornovo     před 10 lety 07.10.2014 10:36 |  
            0 0

            ta posledni veta o spinovi me dostala uplne na kolena :)

    • Re: NHL

      quelhar (admin)     před 10 lety 07.10.2014 10:01 |  
      0 0

      Tohle je opravdu úplně naposledy, co tu takovou diskuzi nechám. Chci, aby to bylo naprosto jasné a zřetelné - nechávám ji tu pouze jako odstrašující příklad a prosím všechny, aby se do ní dále nezapojovali.

      Chápu, že se občas diskuze od Slavie stočí jinam, ale úmyslně ji začínat příspěvkem tohoto typu, to tu trpět fakt nehodlám. A platí to samozřejmě i pro ostatní, ne jen pro Kornova.

      Díky za pochopení.

    • Re: NHL

      Heretic (přítel SN)     před 10 lety 07.10.2014 10:29 |  
      0 0

      Již 21 let fandím Devils a ani letos bez Brodeura ale zato opět s Jardou nebudu nic měnit.

    • Re: NHL

      Dobi     před 10 lety 07.10.2014 15:06 |  
      0 0

      Kurník šopa, jdi do zádele s NHL. Beru tu a tam zmínku o české lize, o Slavii, o Růžovi, maximálně o Litvínovu či Pardubicím, či kdo komu fandí. Ale s NHL mi nelezte blíže než k plotu... Fotbalová Sparta prodala Rosického snad za půl miliardy, Slavia si pomohla Necidem či Suchým atd. To je v pořádku, to je osud ekonomicky žel slabších zemí! Ale NHL si krade (jiné slovo neznám) od ostatních zemí hráče. Co dostala Slavia za Hertla, jak je možné, že toto vůbec funguje? Máš dáti, dáš. Prodáš dobře, prodáš hůře, to je otázka mazanosti agentů. Ale hokej? Draftování? Ale raději mlčím, abych neurazil naše zámořské "kamarády"... Podle mne to je lumpárna!
      Takže odpovídám - nefandím v NHL nikomu! V KHL pak Medveščaku Zagreb, ale jen jako jugofil...

      • Re: NHL

        Kornovo     před 10 lety 07.10.2014 15:29 |  
        0 0

        souhlasim, NHL si proste bere koho se jim zlibi. ale druha vec je, ze ti hraci tam jit chteji , Hertl myslim taky zdrhnul do ameriky, to same treba Malkin, tam to byla velka kovbojka co jsem cetl. KHL zas nebere me, kazdeho vec

        • Re: NHL

          spino     před 10 lety 07.10.2014 15:52 |  
          0 0

          Ten Batman je obyčejný zloděj, nic jiného.

          Hertl nikam nezdrhnul, řekl na férovku Růžovi, že chce jít a on to akceptoval.
          Kravál kolem toho udělal prolhaný Benýšek, který chtěl na Hertlovi zbohatnout.

  6. Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

    Barra     před 10 lety 07.10.2014 11:14 |  
    0 0

    FC Istres, kde hraje Mario Licka a Martin Fenin, se dal propada. Minulou sezonu klesli z druhe do treti ligy, ted jsou na 16. miste s 7 body z 27, a na ceste do ctvrte ligy. Licka hraje pravidelne, Fenin neodehral ani polovinu, dal 1 branku. Licka mel u nas jeste smlouvu na rok, mohl zdarma odejit a vyhledat si jiny klub. Pod Pastoorem Licka temer nehral (2, 4, 6 a 29 minut), v zapasech kde hral pod Koubkem pravidelne, jsme 3 x remizovali, 2 x vyhrali, 2 prohrali. Vedle toho naskocil jeste na 10 min proti Jablonci a 19 min proti Sparte. Mel jsem ho rad, jeden z hracu kteri umeli pouzit svoje brains na hristi. Vubec bych se nezlobil, kdyby ted mohl stridat Licka mista Jakuba Petra. Nevim, jestli Licka zahorknul na Slavii. Jinak by mohl mit dobry prehled o hracich, kteri v treti lize pobihaji a kteri by mohli byt zajimavi.

    Jinak neni tomu tak dlouho, ze duo Licka - Micola valili za Brest a byli v tabulce prvni ligy na druhym miste. A tim se vratim ke zranenym ve Slavii. Skoda, ze klub na toto tema zasadne nekomunikuje. Vime jen, ze Tomas Micola uz mesice jezdi na rotopedu, vime ze u Martina Berkovce se nakonec dva mesice po jeho zraneni rozhodlo po operaci. Jak na tom Micola ale je, jestli Berkovec uz to ma za sebou a jake jsou prognozy pro jeho navrat, je asi velke tabu.

    • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

      spino     před 10 lety 07.10.2014 11:27 |  
      0 0

      Mičola byl myslím také na operaci a bude asi ještě dlouhé. Spíše by mě u něj zajímalo, do kdy má smlouvu.

      Po Berkovcovi se slehla zem. Také nevím, zda už byl na operaci, nebo co vlastně teď dělá.

      Ličku jsem měl také ve Slavii rád, podle mě byla chyba se ho zbavovat, navíc bylo hodně neférové, jak byl Rusáky odstřelen, aby mohli hrát hráči, které půjde prodat.

      Fenin bez komentáře.

      • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

        Barra     před 10 lety 07.10.2014 11:35 |  
        0 0

        Podle info z webu mel Micola smlouvu do cervna 2014, s opci na rok. Nevim, jestli byl opet na operavi, podle me revaliduje uz 3/4 roku.

        • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

          spino     před 10 lety 07.10.2014 11:38 |  
          0 0

          Má se fajn, ale s ostrými zápasy bych si ještě nezahrával. Podle mě nastoupí až na jaře.

          • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

            Barra     před 10 lety 07.10.2014 11:41 |  
            0 0

            Ma se 'fajn' ? -:) Uz trenuje?

            • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

              spino     před 10 lety 07.10.2014 11:45 |  
              0 0

              Nebudu vynášet interní informace klubu.

              • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

                Barra     před 10 lety 07.10.2014 11:47 |  
                0 0

                Aha -:))

              • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

                Mijk     před 10 lety 07.10.2014 12:05 |  
                0 0

                Ty kdybys měl informace, interní, externí, nebo jakékoliv jiné, tak bys je vynesl, ani bys nevěděl jak rychle a kam všude, ty démone :-))))))

                • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

                  smely (přítel SN)     před 10 lety 07.10.2014 12:12 |  
                  0 0

                  jojo, spino neska chytil ligovou formu...

    • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

      Kornovo     před 10 lety 07.10.2014 12:35 |  
      0 0

      byt mariem lickou tak se na celou slavii vykaslu a rozhodne ji nebudu dohazovat kontakty na hrace. klub si s nim vytrel zadek

      • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

        Barra     před 10 lety 07.10.2014 13:00 |  
        0 0

        U nas vyuzivaji kluby takove kontakty s byvalimi hraci bezne, a malokdy 'zdarma'.

        • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

          Kornovo     před 10 lety 07.10.2014 13:08 |  
          0 0

          rozumim, ale myslim si, ze mario nema zas ak hluboko do kapsy. navic my jsme se jeste k urovni zapadnich klubu nedopracovali. jinak nechci to tu zas otvirat, ale ty vis co je hokej? hraje se tam u vas neco takoveho?

          • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

            Barra     před 10 lety 07.10.2014 13:36 |  
            0 0

            Mario Licka nema tak daleko do fotbaloveho duchodu. Nasi skauti jsou nekdy jeste aktivni hraci, vetsina uz povesila boty na hak. Zustanou v kontaktu s fotbalem, muzou mit poradny 'Schnabbel'. Nejedna se o uroven zapadnich klubu, ale o logickem mysleni, podle me.

            Jinak neboj, jime take s priborem a nebydlime v korune stromu -:) Samozrejme, ze vime co je ledni hockey. Belgicka hokejova federace je dokonce starsi (1912) nez ta, ktera vznikla v Ceskoslovensku po rozpadu Rakouska-Uherska. Belgie hraje Eredivisie spolu s Holandskem, nizsi ligy samostatne. Ale moc popularni tento sport neni, i diky klamatologickym podminkam se vice hraje pozemni hokej, na trave. Muzi jsou 4. nejlepsi ve svete, zeny 12. Vis ty, co je pozemni hokej? Hraje se u vas neco takoveho? -:)

            Promin Quelhare, ale tady jsem neodolal abych Kornovi neodpovedel.

              • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

                Barra     před 10 lety 07.10.2014 14:02 |  
                0 0

                -:) Jen parafraze na Kornovo -:)

            • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

              Kornovo     před 10 lety 07.10.2014 15:01 |  
              0 0

              nechtel jsem si z tebe delat prdel, ja treba nevim co je kriket nebo co v golfu znamena pod par :) k te debate o skautech: ano o tom jsem prave mluvil, ve slavii se evidentne nepostupuje logicky, nebo ti pripada, ze jo?

              • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

                Barra     před 10 lety 07.10.2014 17:02 |  
                0 0

                Me pobavilo jen tvoje fraze 'ty vis co je hokej?'. Aby ne, mam doma pet Cesek, dcery a manzelka fandi narodnimu jako o zivot, i kdyz pravidla tusim vubec neznaji, navic pulka moje rodiny je z Ceska. Abych tedy nevedel, co je hokej.

                • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

                  slaviator     před 10 lety 07.10.2014 18:14 |  
                  0 0

                  Vždyť pravidla třeba fotbalu nezná ani roste fanoušků co chodí na stadion - schválně se někoho zeptej co je to ofsajd....

                  • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

                    Kornovo     před 10 lety 07.10.2014 19:14 |  
                    0 0

                    postaveni mimo hru, ne?

                    • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

                      slaviator     před 10 lety 07.10.2014 20:15 |  
                      0 0

                      Ve fotbale? Ofsajd? Jako postaveni mimo hru? Nepletes si to s hokejem? :-)

                      A ne, ofsajd není ani to když je útočící hráč v době přihrávky za posledním obráncem... ;-))

                      • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

                        Kornovo     před 10 lety 07.10.2014 20:41 |  
                        0 0

                        to me mate, to uz je golf, ne? nebo mini golf?

                        • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

                          slaviator     před 10 lety 07.10.2014 21:13 |  
                          0 0

                          ??? Proč golf??

                          Hráč je v ofsajdové pozici, je-li blíže na soupeřově obranné polovině blíže k soupeřově brankové čáře než míč a než PŘEDPOSLEDNÍ hráč soupeře...

                          • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

                            Kornovo     před 10 lety 07.10.2014 21:16 |  
                            0 0

                            tak tohle jsem myslel, ze je pod par hriste

                            • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

                              slaviator     před 10 lety 07.10.2014 21:44 |  
                              0 0

                              Jsem asi moc strizlivej na to, abych pochopil to jak to myslis...

                              • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

                                Kornovo     před 10 lety 07.10.2014 23:58 |  
                                0 0

                                ja jsem bohuzel uplne strizlivy :) pripominas mi jednoho kamose, s kterym se bavim tak ironicko satiricky s plno dvojsmysly a trojsmysly, ze pak uz absolutne nevime, co se deje. a vo tom to je

                • Re: Juniorka: Sparta - Slavia 2:0

                  Kornovo     před 10 lety 07.10.2014 19:15 |  
                  0 0

                  cumim jak puk :)