O Slavii

Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

V Edenu proběhla tisková konference před startem jarní části sezóny. S novináři mluvili sportovní ředitel Karol Kisel, trenér Miroslav Beránek, kapitán Martin Latka a záložník Jaromír Zmrhal. Trenér Beránek vidí jako cíl páté místo v lize, sportovní ředitel Kisel však řekl, že na toto umístění vedení na hráče ani trenéry netlačí

Na začátek jako obvykle přivítal novináře ředitel komunikace Jiří Vrba. Poté již začal hovořit Karol Kisel: "Jsme rádi, že se již blíží začátek jara. Připravovali jsme se důsledně, ostatně jako všechny další týmy. Kroky, které jsme dělali v zimě, směřují k tomu, abychom byli úspěšní. První část přípravy probíhala v Korni, kde jsme měli k dispozici halu s umělou trávou, pak jsme byli v Praze, nakonec jsme jeli do Turecka. Z kádru odešli postupně Dobrotka do Slovanu, Balaj do Rijeky, Petr se vrátil do Olomouce, odešli také Gecov a Juhar, Nitrianský jde na hostování do Příbrami. Bazal se po přípravě vrátil zpět na Žižkov, aby hrál, přestože se jevil dobře. Škutka mění hostování z Košic do Podbrezové. V příchodech se povedly splnit priority, přišel Deli ze Sparty, Tamás z AC Milán na hostování s opcí. Vrátil se nám Červenka z hostování v Sokolově a jednáme o příchodu Michala Švece, věřím, že to dotáhneme. Za příchody považujeme také uzdravení Berkovce a Mičoly, i když nejsou k dispozici okamžitě. Celkově v rámci koncepce klubu pracujeme na zapracování hráčů z akademie, momentálně máme v kádru A týmu 11 hráčů z akademie. Je to silný signál pro ostatní, že je zde prostor se prosadit až do A týmu. S posílením jsme spokojeni. Po podzimu jsme se s trenérem shodli na postech a typech hráčů, kteří by nás měli posílit. Neměli jsme úplně otevřený rozpočet na posily, ale splnili jsme to, na čem jsme se s trenérem dohodli."

Navázal Miroslav Beránek: "Karol toho již mnoho řekl. Doplním, že pokračujeme v procesu, který jsme začali v létě. Někteří hráči odcházejí, jiní přicházejí. Přicházejí takoví, o kterých si myslíme, že nám mohou pomoci. Dáváme prostor našim mladým hráčům z akademie."

Karol Kisel pak doplnil, jak to vypadá s přestupem Švece: "U Michala Švece nejsou vyřízené formality přestupu z Györu. Že mu dali možnost trénovat jinde, ještě neznamená, že je vše vyřešeno."

Trenér Beránek poté ještě detailněji okomentoval přípravu: "Cílem přípravy bylo, aby dostal příležitost co nejširší kádr. Něco jsme remizovali, něco jsme prohráli, něco jsme vyhráli. Pro mě je důležité, že se výsledky zlepšovaly směrem k lize. Vykrystalizovalo nám 16-17 hráčů, kteří mohou bez problémů nastoupit v základní sestavě, zvýšila se konkurence, týmu to velice prospívá. I kdyby mě ale nějaký hráč výrazně překvapil v přípravě, tak bych jej jistě nejmenoval, abych na něj nezvýšil tlak. Někteří takoví v kádru jsou."

Ohledně chybějící náhrady za Bekima Balaje, který ze Slavie odešel, se vyjádřil trenér Beránek takto: "Balaj sice odešel, ale máme tu Dame Diopa. Měl podzim na adaptaci, v juniorce prokázal střelecké schopnosti, máme tu také Červenku. Oba dva se velice svědomitě připravují a rozhodli jsme se za jasnou jedničkou Milanem Škodou dát prostor těmto dvěma."

Ohledně cílů pro jarní část sezóny se Miroslav Beránek vyjádřil poměrně jasně: "Jsme osmí, jestliže chceme pokračovat v procesu zlepšení, je logické se dívat vzhůru. Čtvrtá Boleslav má náskok šest bodů, to už je mnoho, takže cílem je páté místo."

Karol Kisel však toto prohlášení posléze mírnil: "Nevytváříme tlak na hráče ani trenéry, abychom skončili pátí. Je to blízko, ale nejsme daleko ani od sestupu. Chceme pokračovat v procesu stabilizace a zlepšit herní projev. Z vedení žádný cíl směrem k hráčům tedy nedáváme."

Jaromír Zmrhal se na dotaz novinářů vyjádřil k blížícímu se Euru: "Na Euro se těším, ale nevím, jestli budu vůbec nominovaný. Pro celý tým je velká výhoda, že se bude hrát v ČR."

Na závěr ještě trenér Beránek okomentoval situaci kolem brankářů: "V tuto chvíli mám jasno, kdo bude chytat v Liberci. Brankáři se to dozvědí jako první, až poté se to dozvědí novináři. Martin Berkovec promarodil podzim kvůli operaci ramene. Pozvolně se dostával do přípravy, pak dostal zánět do předloktí, nemohl odjet do Turecka, to ho limituje. S týmem trénuje od včerejška, po zkušenostech s jeho zraněním není důvod, abychom spěchali, nedělá ještě úplně vše."

Komentáře (111)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

    Eramies (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 12:47 |  
    0 0

    Včera mě na ofiko diskusi trochu zneklidnily hlášky z okruhu SubHumana o jisté velmi nepříjemné zprávě o budoucnosti Slavie... Nic konkrétního chlapci ven nepustili, ale přišlo mi to jako větší kalibr než např. nepodepsání Míši Švece. Netušíte někdo informovaný víc?

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      hamlo1 (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 12:53 |  
      0 0

      chtěl bych věřit, že jenom strašíš

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      1rytir     před 9 lety 17.02.2015 13:15 |  
      0 0

      O co šlo, buďte prosím konkrétnější, dík.

      • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

        fredydj (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 13:16 |  
        0 0

        ja si teda myslim že si dělal srandu :)

        • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

          Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 13:23 |  
          0 0

          No dnešní tiskovka se prý nesla ve velmi vážné náladě, tak jsem trochu neklidný.

          • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

            quelhar (admin)     před 9 lety 17.02.2015 13:30 |  
            0 0

            Zas tak hrozne to nebylo, jak to vypada z tech tweetu...

            • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

              Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 13:34 |  
              0 0

              Dobrá, budu ti věřit :)

          • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

            Eramies (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 13:33 |  
            0 0

            Ale já právě vůbec nic nevím a jsem to já, kdo je vystrašen... Na ofiku debatě někdy včera zvečera se objevila hláška diskutéra Mara.salvatrucha, ve které sděluje, že ze zdrojů blízkých pivovarům (evidentně SubHuman) se mu donesly velmi negativní zpráva o budoucnosti Slavie. Pak pár dalších diskutérů včetně samotného SH vypustilo trochu mlhy a tím to zhaslo...

            Možná si fakt hoši dělali srandu, v tom případě to hodnotím jako hodně špatný vtip. Moje červenobílé nervy jsou už dost slabé.

            • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

              slaviator     před 9 lety 17.02.2015 13:38 |  
              0 0

              Snad je to "jenom" něco ve stylu "Řebíček se s nikým zase nedohodl" a ne něco horšího. Na nedohody o prodeji Slavie jsem zvyklý už tak jako Stasi generace na výstavbu Edenu :-)

            • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

              vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 13:39 |  
              0 0

              Myslím ze to nebude nic dramatického,alespon ted na jaře.

              • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

                Eramies (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 13:44 |  
                0 0

                Taky doufám, bylo by fajn, kdyby někdo ze zainteresovaných, pokud sem chodí (SubHuman, rybicka1, mara.salvatrucha) přinesl nějakou konkrétní informaci, nebo se omluvil za blbej fór...

                • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

                  subHuman     před 9 lety 17.02.2015 15:03 |  
                  0 0

                  Chodím a čtu denně :)
                  Nic konkrétního sem bohužel napsat nemohu, snad jen, slovy klasika, že se v létě možná budeme všichni hodně divit! :)
                  Nicméně mám informaci, že se těžko zbavujeme Vošahlíka, kterému se nechce do Kazachstánu a vzhledem k jeho platu se pro změnu jemu těžko hledá angažmá v ČR... Nevesovi se údajně nechá doběhnout smlouva za zásluhy.
                  Podle mých informací má Žižkov zablokované přestupy (nebo alespoň ještě v sobotu měl) a tudíž naši hráči co tam jdou na hostování nejsou zatím zaregistrováni.
                  Vrátím se ještě k sobotnímu zápasu v Nymburce - zděšen jsem byl kvalitou hrací plochy, kdy bylo již před zápasem jasné, že hlavním cílem bude, aby se nikdo nezranil. Není se co divit, na stejném hřišti hrál dopoledne Jablonec, zatímco sousední hřiště bylo netknuté a tudíž v mnohem lepším stavu...
                  Osobně kromě tradičně výborných Škody a Kenii musím opět ocenit výkon Fialky a Bílka, kteří se ze všech stoperů v zimě jevili nejlépe. Naopak dvojice Hrubý - Deli se mi jeví jako horší než Piták - Baez, kdy zejména Deli je daleko za mým očekáváním... Obstojně zahrál Dostál.
                  Čekal jsem, že se na dnešní TK objeví zajímavá informace k příchodu K. Tamásze...

                  Zdvihám obočí nad výrazy, které se objevily na adresu našeho kmenového hráče Součka.... ano, zákrok byl ostrý, ale podezřívat jej z úmyslu... Těsně před koncem utkání sáhl Piták k mnohem ostřejšímu zákroku a nevšiml jsem si, že by na jeho hlavu padala podobně ostrá slova. Ten zákrok byl předvídatelný, i trenér Beránek na lavičce hlesl: "Teď ho sejme..."

                  Za sebe kvituji kroky, které trenér Beránek v zimě udělal a plně mu důvěřuju, evidentně staví charakter hráčů minimálně na stejnou rovinu jako jejich výkony. Dejme mužstvu čas a hlavně jej pojďme podpořit. Z Liberce můžeme přivézt bod, doma porazit Teplice a vše je otevřené...

                  • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

                    no-nick     před 9 lety 17.02.2015 15:11 |  
                    0 0

                    Jaká zajímavá informace?

                    Jinak tvé info rozhodně negativně nezní, jak naznačoval kolega výše☺

                    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

                      subHuman     před 9 lety 17.02.2015 15:13 |  
                      0 0

                      Všechno zveřejnit nelze :)

                  • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

                    Navyseals     před 9 lety 17.02.2015 15:13 |  
                    0 0

                    Tak tu informaci k příchodu Tamáse snad říct můžeš, když už je hotovej, ne? Jinak mě opravdu děsí, co horšího se nám ještě může přihodit.

                  • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

                    Eramies (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 15:27 |  
                    0 0

                    Ou kej tedy:) díky za reakci, sice trochu zakouřenou... V létě se tedy budeme možná všichni hodně divit... tomu bych se zas tak nedivil:)

                    Vzhledem k smajlu za tvou větou, že všechno nelze zveřejnit, se tedy začínám pomalu uklidňovat. Tedy do chvíle, než se začnu pořádně divit...

                    MBVCD!

                    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

                      subHuman     před 9 lety 17.02.2015 15:33 |  
                      0 0

                      My nesmíme ani naznačovat.

                      • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

                        vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 15:46 |  
                        0 0

                        Bych z toho zase nedělal takovou Bondovku :-)

                      • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

                        no-nick     před 9 lety 17.02.2015 16:16 |  
                        0 0

                        Tak jestli mají majetni přijít k ujme, tak strach nemám, pac my majetni nejsme☺

                      • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

                        naplavnik     před 9 lety 17.02.2015 16:47 |  
                        0 0

                        Viděl jste někdy důl? To je díra v zemi, to vám nikdo nemůže vzít...

              • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

                bongor     před 9 lety 17.02.2015 14:07 |  
                0 0

                Jestli to není,že budeme hrát jako béčko sralty?

                • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

                  edenian     před 9 lety 17.02.2015 14:35 |  
                  0 0

                  Drsny :-)

            • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

              kjandourek (admin)     před 9 lety 17.02.2015 14:11 |  
              0 0

              No jestli šlo o pivovary, tak by to mohla být "děsivá zpráva" o tom, jak špatné pivo se bude nově čepovat na stadionu :-)

              • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

                vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 14:15 |  
                0 0

                Tam už se nedá nic zkazit.

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      spino     před 9 lety 17.02.2015 14:33 |  
      0 0

      Ale vždyť to byla právě pozitivní informace! :)

      • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

        Eramies (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 14:52 |  
        0 0

        Jakože AŘ prodá?

        • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

          vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 14:58 |  
          0 0

          Zatím ne.

            • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

              Nosorozec     před 9 lety 17.02.2015 19:45 |  
              0 0

              Nepohodnul se s hráčema... Možná jim řekl na rovinu, že uměj kuloví a dotknul se tim jejich ješitnosti.

              • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

                spino     před 9 lety 17.02.2015 20:09 |  
                0 0

                Rozhádal se už krátce po svém příchodu s Bednářem. ;)

                Jinak, příští středu 25.2. od 17:00 se uskuteční beseda s vedením klubu na zimním stadionu v Edenu ve VIP místnosti nad střídačkami. Na besedě bude přítomný Vladimír Pitter. Vzhledem k omezené kapacitě prostor (cca 50 míst), prosíme o zaregistrování vaší účasti na e-mailu jmezlik@hc-slavia.cz do úterý 24.2.

                • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

                  Nosorozec     před 9 lety 17.02.2015 21:02 |  
                  0 0

                  To jsem zvědavej, co tam Pitter aspol. řeknou. A pokud skutečně Gregor končí, tak kdo to za něj vezme. Už jsme tu měli Lubinu, tak teď by nás mohl trénovat třeba Trpišovský :D

                  • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

                    spino     před 9 lety 17.02.2015 21:11 |  
                    0 0

                    Však přijď a uvidíš. :)

                    Za trenéry bych si přál Nováka s Antošem.

                    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

                      Nosorozec     před 9 lety 17.02.2015 21:16 |  
                      0 0

                      Ono se ještě nepřihlásilo 50 lidí? Já myslel, že už to je obsazený...

                      • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

                        spino     před 9 lety 17.02.2015 21:47 |  
                        0 0

                        Tipuji, že tam bude zatím tak 10 lidí. :DDD

                        Ono to totiž celé začalo tím, že na diskuzním fóru se dostal pod těžkou kritiku Vladimír Pitter, načež do ní vstoupil marketingový manažer pan Mezlík a napsal toto sdělení:

                        "Na základě množících se útoků směrem na vedení klubu a šíření nepravdivých informací prostřednictvím diskusního fóra vyzýváme všechny zde píšící fanoušky, aby přišli svá stanoviska a dotazy vyjádřit osobně na besedu s majitelem klubu Vladimírem Pitterem, která se uskuteční ve středu 25.2. v 17:00 v Edenu (ve VIP prostorech nad střídačkami). Uvítáme, když diskuse nebude anonymní, a vy se při příchodu prezentujete nickem, který používáte zde na diskusním fóru. Vzhledem k omezené kapacitě prostor (cca 50 míst) prosíme o zaregistrování vaší účasti na e-mailu jmezlik@hc-slavia.cz do úterý 24.2."

                        Následně, a to mě hodně překvapilo o tom vedení informovalo pouze v jedné krátké aktualitě, která není při prvním pohledu na webovou stránku k nalezení. Na sociálních sítích o té schůzce neinformovali a na webové stránce prostřednictvím článku také. Kapitolou sama pro sebe je Fanklub, který o tom neinformoval pro jistotu nikde.

                        Důvody, proč takhle důležitou schůzku utajovat, nechci domýšlet. Možná jde jen o to, aby přišli ti nejvěrnější a došlo tak k bližší a kvalitnější diskuzi. Možná chtějí, aby přišla jen malá skupinka kritiků z webu, které pak půjde lépe umravnit. Nevím. Když to porovnám s besedami z hokejové Sparty, kam přišel široký vzorek managmentu od prezidenta klubu až po trenéry a kapitána, nebo třeba teď besedu s Šafarčíkem, která bude živě vysílaná, tak Slavia v tomhle zaostává.

  2. Jsem pesimista

    Mike     před 9 lety 17.02.2015 14:01 |  
    0 0

    Já jsem spíše pesimista. Na úvod nás nečeká nic lehkého- Na podzim zoufalý Liberec, který měl velmi dobrou přípravu, kde se nám v poslední době moc nedařilo a ještě bez Latky. Bod bych uvítal, ale vidím to spíše na prohru. Další kolo Teplice s Radou. I když teplice zužují vnitřní problémy, tak kádr mají asi lepší než my. Záleží, jak probudí ze zimního spánku africké posily. Maximálně plichta, vidím to na 0-0. Plzeň neřeším, nevím, co by se muselo stát, abychom tam bodovali. A pak Mladá Boleslav s Karlem. Tady nám věřím nejvíce, protože ta jejich sestava se oproti podzimu zase trochu změnila a nemusí být sehraní. Ale zase se nám na Boleslav v poslední době zle nedaří. Tak můj tip- vidím to z úvodních 4 kol na 2 body za 2 domácí remízy. A tvrdý boj o záchranu. Šťastný budu za 4-5 bodů. Třeba mě ukamenujte, ale optimista vůbec nejsem. Quelhar má určitě bodový plán, u něj tipuju 6-7 bodů.

    • Re: Jsem pesimista

      bongor     před 9 lety 17.02.2015 14:09 |  
      0 0

      Proč Tě Miku hnd kmenovat.Uděláme 8 bodů za ty první čtyři zápasy.

      • Re: Jsem pesimista

        vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 14:14 |  
        0 0

        První dva zápasy max 3 bodíky.

        • Re: Jsem pesimista

          birkin     před 9 lety 17.02.2015 14:29 |  
          0 0

          snad minimalne, ne? rozklizeny Teplice dame, to je tutovka

          • Re: Jsem pesimista

            edenian     před 9 lety 17.02.2015 14:53 |  
            0 0

            Jestli je ovsem odchod Scasnyho neposili.

    • Re: Jsem pesimista

      Thorklaer (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 14:17 |  
      0 0

      na druhou stranu, pokud tyhle 4 zápasy zvládneme se ctí, urveme nějaké body a jednou třeba překvapíme, máme dobrý základ do pokračování ligy.

      Já bych to neviděl černě, nejvíc se obávám fungování obrany, tam to ještě chce zamakat.

    • Re: Jsem pesimista

      quelhar (admin)     před 9 lety 17.02.2015 14:21 |  
      0 0

      Bodový plán mám, v něm mám z prvních čtyř kol čtyři body. Celkově by to dle skladby soupeřů mělo být tak, že v první půlce jara jde o to, nespadnout do bojů o záchranu a nenabrat příliš velkou ztrátu na 5. místo a v závěru (Budějovice, Příbram, Dukla, Hradec, Slovácko) zaútočit :o)

      • Re: Jsem pesimista

        Mike     před 9 lety 17.02.2015 14:39 |  
        0 0

        Liberec 0, Teplice 3, Plzeň 0 a Mladá Boleslav 1. Takhle bych to u Tebe viděl. Výhodou před pádem do přímého boje o záchranu je spoustu mužstev pod námi, které budou minimálně bodovat s prvním triem v tabulce a zároveň si body budou brát navzájem. A bodová ztráta Hradce je tak veliká, že se prakticky hraje pouze o 2.sestupujícího. Tam bych viděl jednoho z dvojice Budějovice- Bohemka. A podle mě může mít velké starosti Ostrava, z prvních 6 kol klidně může bodově vyjít naprázdno / venku Teplice, Brno a Mladá Boleslav, doma Sparta, Liberec a Plzeň/.

        • Re: Jsem pesimista

          quelhar (admin)     před 9 lety 17.02.2015 14:45 |  
          0 0

          Prvni radek: presne tak. Ale je celkem jedno, zda ta vyhra bude proti Teplicim nebo Boleslavi, i kdyz pro klid do dalsich zapasu by mela prijit co nejdriv, jit proti Boleslavi s jednim bodem ze tri zapasu by nebylo zrovna dvakrat prijemne. Tajne pokukuji i po bodu z Liberce, ale do planu si ho dat netroufnu, souper je podobne silny, hraje doma a ma daleko vetsi motivaci (i kdyz je taky pod daleko vetsim tlakem na vitezstvi).

          • Re: Jsem pesimista

            Mike     před 9 lety 17.02.2015 14:49 |  
            0 0

            Jenže ono to může dopadnou jako na podzim- vyhrajeme v Liberci a třeba urveme bod v Plzni, a potom rupneme v Brně a doma s Bohemkou. Ale je nutné z prvních 4 kol alespoň jednou vyhrát a mít po 20 kolech nejméně 24 bodů. V tom s tebou souhlasím, abychom se mohli soustředit na týmy nad námi a ne pod námi.

            • Re: Jsem pesimista

              quelhar (admin)     před 9 lety 17.02.2015 15:02 |  
              0 0

              Tak schopnost pravidelně doma porážet týmy z ligového suterénu je předpokladem jakéhokoli úspěchu. A my na jaře nenarazíme doma na nikoho, kdo by byl výrazně silnější. Jen na podobně silné týmy nebo slabší. Tedy - chce-li Slavia pomýšlet na vyšší příčky než současnou osmou, měla by body sbírat především doma - a ne po jednom, ale po třech. Pravidelně.

  3. Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

    zeleznik2     před 9 lety 17.02.2015 14:05 |  
    0 0

    Útok na páté místo Ostravy je v možnostech kádru, ale ani čtvrté místo a 6 bodová ztráta není nereálné, ale chce to přestat konečně ztrácet zbytečně body, tak Mičola a Berky mají individuál, tak to jsme zvědavý, kdy kluci začnou hrát, březen nebo duben?anebo až v další přípravě. Ty zvěsti o Subhumana, na klidu před začátkem určitě nepřidají, snad to vše proběhne v klidu a bez ovlivnění na chod klubu, jinak se zase budeme utápět v mizérii jako vloni a předloni atd.. Jedinou slabinu vidím v útoku, krom Škoďáka nemá rovnocennou náhradu, při vší úctě Diopa a Červenky, zatím nejsou adekvátní náhradou, tak kluci vzhůru na Liberec.

  4. Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

    klimi     před 9 lety 17.02.2015 15:14 |  
    0 0

    Zdravím!

    Tak se nám to zase konečně blíží, zápasy plné nervů, no aspoň nebude nuda :))

    Jen moc nerozumím místním diskutérům. Když si vzpomenu na začátek jara v minulém roce pod Koubkem, tak to zde byli přímo optimistické orgie, a to byl kádr plný Juharů, Gecovů, Nitráků a podobných "existencí". No hůř než dostat bůra snad nemůže být :))

    Kádr vypadá solidně, hra asi nebude nic moc, spíše opět na rychlé brejky. Proti slabým týmům, proti nimž budeme muset tvořit, budeme asi opět marní, no snad se mýlím a MBVCD :)))

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 15:31 |  
      0 0

      Možná právě, po tom loňském začátku už se většina poučila :D

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      martyni (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 16:20 |  
      0 0

      Kadr vypada solidne, tesim se na zapsy, verim MBVCD, presto si myslim, ze problemy v tech domacich zapasech prijit muzou, byly tu i v dobach,kdy jsme hrali o prvni misto a meli tym postaveny na utok.

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      tantalos     před 9 lety 17.02.2015 16:29 |  
      0 0

      Mám pocit, že jsme celkově spíš oslabili než posílili. Zdrženlivé výroky Latky a Bílka k Tamásovi mi signalizují, že to nebude ještě to pravé, také asi nebude snadné zapojit Deliho do ofenzívy.
      Na druhé straně tam teď máme Keniju a dobrou sestavu dlouhánů na standardky, jen se je naučit kopat. A snad se zvednul i Karel Piták, třeba se podaří probudit i Boudjemu, posilou by mohl být i Berkovec.
      Pokud jde o Mičolu, zajímá mě jeho výkonnost, ne dodržování diety. Stejně na něm mančaft stát nebude.
      Kdo jiný než MB by měl vědět, co dělá?

      • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

        naplavnik     před 9 lety 17.02.2015 16:33 |  
        0 0

        Mičolu bych taky nedramatizoval, pokud by to bylo nějak tragické, tak si myslím, že by s ním MB rychle zatočil, jako se příliš nemazlil s ostatními, kteří již v kádru nejsou. Mičolu jsem na podzim potkal v Brně, kde byl v baru společně s Kaloudou, a cucali tam nějaký lattéčka, co jsem viděl. A z baru odcházeli rozhodně dříve, než my...

      • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

        bongor     před 9 lety 17.02.2015 21:40 |  
        0 0

        To si myslím taky,si jsme neposílili,spíš naopak.

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      Travinho     před 9 lety 17.02.2015 21:43 |  
      0 0

      No tak on Vukadinovič, Tamás, Mikula, Dostál či Deli zřejmě nejsou lepší než odchozí trio, které považuju za velmi kvalitní (jen to z nějakých důvodů neklapalo) , takže ani moc důvodu k optimismu nevidím.

  5. Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

    Thane (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 16:08 |  
    0 0

    Zkusite udelat rozhovor s Berankem pripadne Kiselem? Nebo netusite jestli nebude online treba na oficialkach?

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      subHuman     před 9 lety 17.02.2015 16:11 |  
      0 0

      Rozhovor s K. Kiselem se tu objeví velmi brzy, Jane ho dělala koncem týdne.

      • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

        Thane (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 16:15 |  
        0 0

        diky

        • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

          quelhar (admin)     před 9 lety 17.02.2015 16:23 |  
          0 0

          Uz jsme ho poslali k autorizaci. Ale je predevsim o mladezi a o A tymu jen z mensi casti.

          • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

            Thane (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 16:34 |  
            0 0

            Mne to nevadi to me taky zajima :)

            • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

              edenian     před 9 lety 17.02.2015 17:18 |  
              0 0

              No po tyhle tiskovce me rozhodne zajima vic nez acko :-)

  6. Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

    naplavnik     před 9 lety 17.02.2015 16:25 |  
    0 0

    K tiskovce asi tolik, že jsem čekal oznámení podepsání Švece, ale snad je to na dobré cestě. Jinak sice opatrný, ale přeci jen zmíněný cíl do pátého místa, to je oproti předchozím letům z mého pohledu pokrok v mezích zákona. V minulosti nebyly uváděny žádné cíle, zvláště ty, které by snad obsahovaly slovo "pohár"...

    Díval jsem se na sestavu Liberce z generálky proti Příbramy, i když to nemusí být nutně vypovídající, silnější sestava než ta naše očekávaná to asi není:

    Liberec: Kolář – Sus, Pimpara, Sackey, Fleišman – Djika Douglas (85. Karišik), Obročník (75. Ndiaye) – Hadaščok (90. Mudra), Pavelka "C", Frýdek – Bakoš (73. Luckassen).

    Dá se asi očekávat místo Hadaščoka Šural, jinak je to i vzhledem k fázi ligy postavený na plichtu. Zase bych nějakou nezřízenou nervozitou před tímhle zápasem netrpěl. Z úvodních 4 těžkých zápasů bych to odhadl na realistických 5 bodů, optimisticky 7 bodíků.

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      travel (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 16:32 |  
      0 0

      Mám obavu,že velmi důležitým "hráčem" Liberce bude Bílek.

      • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

        naplavnik     před 9 lety 17.02.2015 16:39 |  
        0 0

        Že do toho bude LB šlapat i mimo trávník, je dost možné. Uvidíme, v jaké úrovni máme ochranu...

        • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

          travel (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 19:03 |  
          0 0

          Pokud nepomůže FCH,tak mám obavu,že žádnou.

          • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

            naplavnik     před 9 lety 17.02.2015 21:12 |  
            0 0

            Asi tak.

  7. Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

    Max1     před 9 lety 17.02.2015 17:38 |  
    0 0

    Fakt "žeru" lidi co řeknou "Něco vím, bude to zajímavé, ale nemůžu říct co to je...."Takový bych nejraději nakopal....jako sorry, ale pokud o tom mluvit nemůžete, tak ani nezačínejte, pak přesně vznikají drby......

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      jarodo57     před 9 lety 17.02.2015 18:45 |  
      0 0

      Ale to by ten člověk nebyl důležitý.V tom je ten háček..

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      Travinho     před 9 lety 17.02.2015 21:39 |  
      0 0

      Přesně tohle mě taky štve. Buď to řeknu a nebo budu z ostatních dělat debily. Ještě více mě štve, že ostatní jim na tuto hru přistupují.

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      Nosorozec     před 9 lety 17.02.2015 19:40 |  
      0 0

      Cikánská férovka: deset proti čtyřem

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      Artur (přítel SN)     před 9 lety 17.02.2015 20:04 |  
      0 0

      To byl Violence a jeho banda co dostali ne?

      • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

        violence     před 9 lety 18.02.2015 08:56 |  
        0 0

        Zajímavé, že to vytahují před futsal. derby a ligou... :D Ano, jsme to my.. jen ta auta byla 3 a "borců" cca 15.

  8. Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

    Nosorozec     před 9 lety 17.02.2015 19:42 |  
    0 0

    Dneska jsem si koupil novej Hattrick a tipujou nás po jaře na pátý místo, což by bylo nejlepší umístění od roku 2010. No a píšou tam, že Juhar bude hostovat v Olomouci. To je nějaká jejich domněnka, nebo mi něco uteklo?

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      Kornovo     před 9 lety 17.02.2015 20:04 |  
      0 0

      nestras, sigma chce postoupit. uz maji kusnira s petrem :)

      • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

        Nosorozec     před 9 lety 17.02.2015 20:57 |  
        0 0

        Pro mě za mě, ať klidně postoupěj. Maj širokou fanouškovskou základnu, je to krajský město a je lepší když hraje první ligu takovejhle tým, než nějakej, kterýmu nikdo nefandí, jako byl Střížkov.

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      edenian     před 9 lety 17.02.2015 20:37 |  
      0 0

      Paty misto ? Hattrik jeste patri Kukovi ?

      • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

        Nosorozec     před 9 lety 17.02.2015 20:57 |  
        0 0

        Pavel Procházka je prostě Slavista :)

  9. Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

    Borris     před 9 lety 17.02.2015 23:09 |  
    0 0

    Jak tady tak čtu příspěvky, tak někteří jsou optimisté, někteří pesimisté, ale já nějak nevím. Naše výsledky v přípravě byly takové hodně nečitelné. A pohyby v kádru jakbysmet. Dobře že jsme se zbavili dalších hráčů, kteří byli u toho nepovedeného loňského jara a nebo hráčů, kteří dlouhodobě nepodávali výkony. Hráči kteří přišli určitě kvalitu mají, ale až na place se skutečně ukáže, zda budou posilama. Přecejen Deliho nebo Tamáse jsme viděli v akci jen párkrát nebo vůbec. Takže pokud by se mě někdo zeptal jestli jsem optimista či pesimista, nedokázal bych na to odpovědět. Spíš jsem prostě plný očekávání a s napětím čekám co z toho vlastně vyleze. Pokud jde o zápas v Libe, tak trochu mě děsí to co tady píše poslední týden vlk. Že nás tam pravděpodobně čeká i sudí, který nám nebude zrovna nakloněn. No abych se přiznal, když jsem viděl že Liberec zaměstnal bývalého rozhodčího Bílka, tak mě to taky napadlo. Ale pořád věřím, že nás tam sudí nezašmikne a že si to s Libercem rozdáme na férovku na place a ukáže se kdo je lepší. Už se to blíží a moc se už jaro těším.

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      judy     před 9 lety 18.02.2015 00:56 |  
      0 0

      Zdravím,
      Jako každý rok a půlrok mám pozitivní náladu :)
      Teď ovšem taky velmi dobrý pocit z koncepce a možná i důvěru protože se toho poslední dobou točilo moc a moc a hlavně trenéři a to je to nejhorší co se může stát protože vybudovat si kádr podle sebe není jen tak a rozhodně s nižším rozpočtem to nebude na jeden půlrok ba ani na celou sezonu... Doplňujeme kádr i o slávisty kteří chtějí hrát srdcem což tu nebylo celkem dlouho, odcházejí hráči co nechtějí makat nebo na to kašlou.
      Moje sešívaná fotbalová rodina se dáva po dlouhé rakovině a chemoterapii celkem dohromady a jediné čeho se drobek bojím, s čím přijde Aleš ale i tak mám klid v tom že se už nedovolí to co dřív protože předsi jen ty zkušenosti z toho co to může přinést a samozřejmě spíše vzít tu bohužel nebo bohudík už jsou ...

      Ave Slavii a v pátek ať máme zase radost ze života a mám chuť zajít pak na pivo aniž bych se musel tvářit jak kakabus co to zase mělo znamenat ale v pohodě si vychutnal s dobrým pocitem že jsme ZPATKY !!!

      • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

        edenian     před 9 lety 18.02.2015 13:03 |  
        0 0

        Spis v sobotu :-)

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      Woltaire     před 9 lety 18.02.2015 09:21 |  
      0 0

      Ahoj Borrisi,

      jak mám vlka nebo jeho příspěvky tady rád a rád se s ním potkávám při zápasech, tak musím říct, že bych velmi pochyboval, že ten jeho zdroj, který tu jmenoval, má nějakou váhu v LBC. Klasická jedna bába povídala. ;)

      Pojďme se všichni spíš těšit na ty zápasy a nebuďme tu jak na starý dřevěnce...

      • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

        Borris     před 9 lety 18.02.2015 10:26 |  
        0 0

        Ahoj Woltaire, no snad máš pravdu. Ale víš jak to chodí tady u nás, člověk prostě má podezření. Ale souhlasím s tebou, že nesmíme myslet na tyhle věci ještě než se vůbec stali. Pojďme si to užít a doufejme, že v Liberci odstartujeme tažení za pátým místem.

      • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

        vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 18.02.2015 16:16 |  
        0 0

        Kdyby se týkalo mě já jsem žádnej zdroj nejmenoval,mám jen známý v LB a v JN co se kolem fotbalu motají.

  10. Sázky

    Mike     před 9 lety 18.02.2015 09:47 |  
    0 0

    Tak asi se hodně sází na Liberec- kurzy na jeho výhru spadly od včera z 2,2 na 1,92. Nebo že by se už vědělo, který parchant pod dozorem bývalého rozhodčího Bílka nás má zaříznout ?

  11. Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

    Philliip     před 9 lety 18.02.2015 09:52 |  
    0 0

    Nerekl bych, ze jsme prilis posilili. Deli jeste neni dostatecne provereny a dle nekterych komentaru zatim nic moc. Tamas toho take zatim moc neodkopal a na jeho prinos si musime pockat. Svec zatim neprisel. Takze nahrada za Juhara, Gecova a predevsim Dobrotku zatim neni presvedciva. Nas predevsim trapi ofenzivni hra a tam bohuzel zadna zmena. Odesel Balaj, je to oslabeni. Cervenka se zatim golove nejevi a Diop v priprave taky nezaril. Kraje zalohy beze zmeny, tam jsme byli hodne slabi. Ale mame tam ruzne alternativy. Jsem zvedavy kdo bude nastupovat ve stredu zalohy (Deli, Kenia, Hruby, Zmrhal, Boudjemaa, Pitak, Baez), velky pretlak. Zmrhal zrejme bude hrat z kraje. Rad bych videl v zakladu jednoho z dvojice Pitak/Boudjemaa, jako post podhrotoveho hrace. Kdyz si vsechno sedne a hraci predvedou 100% svych moznosti, pak potencial na 4/5 misto mame. Ale zustanme nohama na zemi, nepredpokladam vyraznou zmenu od podzimnich nepresvedcivych vykonu.

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      Kornovo     před 9 lety 18.02.2015 10:07 |  
      0 0

      na pozici podhrotu se podle me musis i hodne vracet a mit vybornou fyzicku. to nevim, jestli Karel nebo Damien splnuji. jinak souhlasim

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      Navyseals     před 9 lety 18.02.2015 10:17 |  
      0 0

      Deli se zlepší, afričani nemají rádi zimu

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      quelhar (admin)     před 9 lety 18.02.2015 10:34 |  
      0 0

      Zrovna post podhrotového hráče je po přípravě jasně obsazen Keniou a pokud ten se nezraní, asi se to jen tak nezmění.

      • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

        Philliip     před 9 lety 18.02.2015 11:37 |  
        0 0

        Ja bych se nebal tam mit dva tvorive hrace, kdyz budeme hrat s peticlenou zalohou. Pitak ma dobre i zakonceni. Kenia bude vic tvorit a rozdavat balony i z hlouby pole. Do vapna je potreba vic hracu, jinak to bude porad stejna bida smerem dopredu.

        • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

          quelhar (admin)     před 9 lety 18.02.2015 11:40 |  
          0 0

          Souhlasím. Ostatně fakt, že v přípravě spolu nikdy nehráli Baéz a Deli a že druhým z dvojice středních záložníků bývali Hrubý nebo Piták, naznačuje, že se Beránek minimálně personálním složením zálohy snaží o to, aby to taková bída nebyla.

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      sasky     před 9 lety 18.02.2015 11:48 |  
      0 0

      Tak ta záloha je celkem silná.
      "defenzivní dvojice" Deli, Hrubý nebo Baéz, Piták, kdy jeden z dvojice je defenzivnější (Deli, Baéz) a jeden ofenzivnější (Hrubý, Piták) je dobrá volba. Ideální volba je pro mě dvojice Baéz, Hrubý, na druhou stranu Karlovi se v přípravě celkem dařilo.
      Přední trojice Zmrhal, Kenia, Vuka taky nezní špatně.
      Celkově složení zálohy nabízí solidní variabilitu pro hru středem po zemi i po tah po křídlech (zejména po pravé straně Vukadin bude nebezpečný).
      Rozporuplné pocity mám z obrany, kde Latka na podzim nebyl stoprocentní, Bílek se mi líbil daleko víc. Uvidíme, jak se chytnou mladí. Problém zůstávají kraje, Mikula asi OK, ale uvidí se až při zápasech a o Tamásovi asi nemůžeme nikdo nic říct. Celkově je obrana prostě velká neznámá. A to nejen směrem dozadu, ale i dopředu.
      Obecně se mi líbí, jak se kádr stabilizoval a nyní to bude jenom o souhře ve středu pole a na krajích. O útočnících to podle mě tolik není, protože tam můžeme mít třeba Ibru, ale když nedostane pořádný balón, tak neudělá nic. Takže pracovat na souhře a věřím, že bude dobře. Kádr je podle mě celkem OK.

      • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

        Philliip     před 9 lety 18.02.2015 12:52 |  
        0 0

        Presne ta skladba zalohy nabizi otazku, jestli je vhodne hrat hru na rychle protiutoky, kde mame jen Vukadinovice, pripadne Zmrhala a stridajiciho Proska a ten efekt neni takovy. Mame celou radu hracu, kteri jsou spis schopni balon podrzet, hrat do postupne kombinace. Tahle cesta by nam mohla byt blizsi, snazit se soupere prehrat, byt na balonu. Jako to bylo za Jarolima. Ale musi to byt idealne vyvazene, kazda situace vyzaduje neco jineho. To se mi koneckoncu libi treba na Bayernu. Ta vyvazenost akci, dokazi se prokombinovat do sance, stejne tak prejit do rychleho protiutoku, zakoncit ze stredni pozice. Ale tam je obrovska individualni kvalita hracu :))

        • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

          sasky     před 9 lety 18.02.2015 14:45 |  
          0 0

          Jenže taky daleko větší kvalita soupeřů :)

        • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

          Kornovo     před 9 lety 18.02.2015 16:42 |  
          0 0

          jn, bayern vcera neskoroval na ukrajine, ale cutali si to tam hezky. nejvic se mi libil Verratti proti chelsea, neuveritelny hrac, co vsechno si vykombinuje a vyresi skoro kazdou situaci. asi zemanova skola :)

  12. Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

    Sedrousek     před 9 lety 18.02.2015 12:52 |  
    0 0

    Chci se zeptat? Seženu někde lístek na Liberec předem nebo až v Liberci před zápasem? Díky za info.

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      Borris     před 9 lety 18.02.2015 12:55 |  
      0 0

      Zkus to přes ticketportal. Já vždycky když jel na nás do Liberce, tak jsem vždycky kupoval lupen přes ticketportal. Ale já myslíš že se nemusíš bát že by bylo vyprodáno, takže když to necháš až do Liberce, tak si myslím že se taky prd stane :-)

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      fredydj (přítel SN)     před 9 lety 18.02.2015 13:52 |  
      0 0

      vždycky jsme ho kupovali až na místě, ale pokud tam jedeš poprvé tak si dej bacha , minule tam byla obří fronta a lístky do našeho kotle prodávala jedna! ženská, takže to bylo tak na půl hodiny ....

      • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

        edenian     před 9 lety 18.02.2015 15:28 |  
        0 0

        Do kteryho sektoru chodi nejvice slavisti ktery nejdou do kotle? Uz jsem tam sedel skoro vsude.

        • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

          fredydj (přítel SN)     před 9 lety 18.02.2015 15:36 |  
          0 0

          já myslim, že za bránu vedle našeho kotle, ale nejsem si jistej....

          • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

            vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 18.02.2015 16:20 |  
            0 0

            Dost slávistů chodí na tu dlouhou tribunu hned u kotle, tak že ne za bránu, sektory z hlavy nevím.Akorát si pamatuji že za ní teče nějaká říčka.

            • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

              vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 18.02.2015 16:26 |  
              0 0

              Tak je to paradoxně severní tribuna sektor a,b,c atd.Vchod 6

              • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

                edenian     před 9 lety 18.02.2015 19:26 |  
                0 0

                Dik, usadim se tam.

  13. Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

    no-nick     před 9 lety 18.02.2015 14:02 |  
    0 0

    Nemá někdo dnešní sport? Mělo tam být něco málo o nás, zatím jsem koupit nestihl...

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      Thane (přítel SN)     před 9 lety 18.02.2015 15:19 |  
      0 0

      Cet jsem a nevzpominam si ze by tam neco padlo zajimavyho..

      • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

        no-nick     před 9 lety 18.02.2015 17:55 |  
        0 0

        Děkuji☺

  14. Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

    DavidM     před 9 lety 18.02.2015 15:40 |  
    0 0

    Dělala se tipovačka před začátkem ligy tak si dám i před jarem jak to bude vypadat. A to první místo myslím vážne (nejlíp posílili a nebudou už hrát s Plzní a Spartu mají doma)

    1.Jablonec
    2.Plzeň
    3.Sparta
    4.Boleslav
    5.Slavia
    6.Slovácko
    7.Dukla
    8.Teplice
    9.Příbram
    10.Liberec
    11.Jihlava
    12.Brno
    13.Bohemka
    14.Ostrava
    15.Budějky
    16.Hradec

    • Re: Tiskovka před jarem: Slavia chce zaútočit na páté místo

      Kornovo     před 9 lety 18.02.2015 16:47 |  
      0 0

      tezko rict. Rumun ziskal na hostovacku Kadlece, ktery tak rok nehral. Jabka maji zajimave hrace, Plzen vypada nejsilnejsi. budu rad, kdyz nespadne banik a brno a titul neskonci na sparte. tipuju plzen. slavie tak sedma osma