Reprezentace

Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

Přestože je červenec ve světě fotbalu obvykle ve znamení klubových příprav, i v tomto měsíci se našly dvě reprezentační akce, kterých se účastnili hráči a hráčky Slavie.

U19 - Česká republika

Na nově se rodící reprezentační devatenáctku (tvořenou hráči ročník narození 1997) čekaly v červenci tři přípravné zápasy. Všechny se odehrály ve Spojených státech amerických, konkrétně v americkém národním tréninkovém centru v Carsonu, kde pravidelně mívají svá soustředění kromě mládežnických výběrů také seniorské reprezentační výběry USA mužů i žen. Město Carson leží v Kalifornii, jedná se v podstatě o předměstí Los Angeles.

Trenéři Malura s Hoftychem s sebou vzali tři slávisty. Pozvánku obdrželi Ondřej Badocha, Jan Kuchta a Jan Žárský. Celý tým se nejprve přesunul do Londýna, odkud ho čekal dlouhý přelet do Los Angeles. Kromě náročného cestování se výprava musela potýkat i s časovým posunem. "Nejde o nic extra příjemného, ale takové přesuny tohle zkrátka obnášejí. Nechceme se na nic vymlouvat. Klukům dopředu řekneme, co dělat, aby s aklimatizací měli co nejmenší problém," prohlásil pro fotbal.cz kouč Pavel Malura.

První zápas sehráli čeští mladíci 11. července proti dorostencům z klubu Xolos Tijuana, mexický celek nejprve 1:0 vedl, ale díky vyrovnávacímu gólu Badochy skončilo utkání remízou 1:1.

Hlavním cílem cesty do Ameriky byl ale turnaj NTC Invitational Tournament. Tříčlenného turnaje se kromě naší české reprezentace a domácích Spojených států účastnila také Uruguay. Hrálo se na stadiónu Glenna Myernicka (bývalý americký fotbalový reprezentant a trenér, tragicky zesnul na zástavu srdce), vstup na utkání byl pro veřejnost volný a streamy ze všech zápasů byly přenášeny živě na ussoccer.com. V americkém výběru se objevil i brankář Jonathan Klinsmann, syn známého Jurgena Klinsmanna. O pořadí v turnaji rozhodoval vyšší počet bodů, při rovnosti bodů to byl rozdíl ve skóre a kdyby i ten byl stejný, rozhodoval počet vstřelených branek.

V pondělí 13. července Češi vstoupili do miniturnaje střetnutím s USA. Od 6. minuty jsme po vlastním gólu Březiny prohrávali, ale ve druhé půli se dokázal prosadit Kuchta a upravit na konečných 1:1. "Do utkání jsme sice vstoupili nešťastně, neboť jsme si v úvodu vstřelili vlastní branku, ale mužstvo se nenechalo rozhodit a díky velmi dobré aktivní kombinační hře se nakonec podařilo utkání gólově srovnat. Výborným Američanům jsme se vyrovnali ve všech parametrech a při troše štěstí jsme mohli utkání dotáhnout i do vítězného konce," cituje hodnocení trenéra Malury server fotbal.cz.

O dva dny později 15. července došlo na měření sil s Uruguayí, ta ve svém úvodním zápase dokázala USA porazit 2:1. A zdolala i český výběr. Ve 38. minutě vstřelil Valverde z penalty jedinou branku duelu. "Uruguay vyhrála zaslouženě, my jsme v prvním poločase hráli velmi špatně, ale ve druhém jsme již navázali na předchozí výkon s USA. Celkově nám tento turnaj velmi pomohl ve zlepšení naší hry a do budoucnosti přinesl mnoho zajímavých podnětů," nechal se na stránkách fotbal.cz slyšet Pavel Malura.

Právě Uruguay tak díky dvěma výhrám turnaj ovládla, naše reprezentace s jedním bodem a skóre 1:2 skončila na třetím místě za USA, domácí sice měli také jen jeden bod, ale druhou příčku jim zajistilo skóre 2:3.

Ondřej Badocha - Češi během tří zápasů vstřelili dvě branky a obě obstarali slávisté. Tu první měl na svědomí po krásné akci proti Tijuaně Ondřej Badocha, bývalý hráč Olympie Březová a Baníku Sokolov. S Tijuanou hrál druhý poločas, proti USA nenastoupil vůbec a s Uruguayí hrál první půli, vždy se objevoval na krajní záloze.

Jan Kuchta - S Tijuanou a USA byl ha hřišti vždy druhý poločas. Proti Spojeným státům v 63. minutě jinak královehradecký Daniel Trubač zahrával roh, míč si na přední tyči našel právě Kuchta a hlavičkou rozvlnil síť za Klinsmannovou bránou (video zde). Na Uruguay byl v základní sestavě, v 66. minutě ho vystřídal jablonecký Ondřej Mihálik.

Jan Žárský - Jistota na pravé straně obrany. Třikrát byl v základní sestavě - to nebyl žádný jiný hráč z celé nominace. Duel s Uruguayí odehrál celý, ve zbývajících dvou byl na hřišti vždy poločas. U všech tří slávistů šlo o vůbec první starty za reprezentační devatenáctku.

ŽENY

Univerzitní tým - Česká republika

Cesta českých fotbalistek začala v neděli 28. června leteckým přesunem přes Istanbul do Soulu, kde je následně čekal třistakilometrový vlakový přesun do Kwangdžu - dějiště 28. Letní světové univerziády. Český výběr byl ve čtyřčlenné skupině A, do čtvrtfinále postupovaly první dva celky. Kromě hráček se na turnaj mohla těšit i rozhodčí Olga Zadinová. Ta nakonec odpískala celkem dva zápasy jako hlavní sudí.

Úvodní utkání ve skupině se hrálo 2. července, na Češky čekala domácí Jižní Korea. Po gólu Ivaničové ze 41. minuty se střetnutí vyvíjelo nadějně, Jihokorejky ale třemi brankami skóre otočily na konečných 3:1.

Ve druhém zápase nasázely naše vysokoškolačky pět branek Irkám a zaslouženě vyhrály 5:1. "Některé úseky hry byly z naší strany velmi dobré. Po změnách v sestavě oproti prvnímu utkání jsme byli herně a hlavně gólově efektivnější. Chtěl bych poděkovat celému týmu za aktivní útočnou hru a krásné branky," okomentoval duel pro zfotbal.cz trenér Anton Mišovec.

Před posledním měřením sil ve skupině bylo jasné, že českým vysokoškolačkám bude k postupu stačit i remíza. A tak se také stalo. Zápas proti Tchajwanu skončil 1:1, i když svěřenkyně trenéra Mišovce svého soupeře na střely na branku přestřílely 17:10 a měly i větší držení míče.

Pořadí ve skupině A bylo následovné: 1. Jižní Korea, 2. Česká republika, 3. Tchajwan, 4. Irsko. Ve čtvrtfinále na český výběr čekala Kanada, ta ve své skupině D obsadila první místo s devíti body za tři výhry, navíc se jí podařilo ani jednou neinkasovat.

Favorit čtvrtfinále šel do vedení v 51. minutě z penalty, následně přišel rychle druhý gól v 55. minutě. Ve třetí minutě nastavení na konečných 1:2 z pohledu českého týmu upravila Svitková. "Z mého pohledu jsme byli v prvním poločase lepším týmem, hráli jsme aktivně a vytvářeli si šance, které zůstaly bez využití. Po přestávce jsme se dopustili nevynucených individuálních chyb, které na této úrovni soupeř dokonale potrestal. Chvilku nám trvalo vrátit se do hry a zatlačit soupeřky, ale gól přišel až těsně před koncem. Dokázali jsme se herně vyrovnat soupeřkám, ale v koncovce jsme nebyli efektivní," řekl k zápasu kouč Mišovec pro server zfotbal.cz

Turnaj pokračoval boji o 5. - 8. příčku. Nejprve došlo na souboj s Brazílií, ta sice vyhrála skupinu C, ale ve čtvrtfinále vypadla s Ruskem. Jediná branka Guedesové ze 34. minuty rozhodla o výhře Brazilek a český tým odsoudila k boji o 7. - 8. místo. Bylo to vůbec poprvé za celý šampionát, kdy se náš tým střelecky neprosadil. "Chtěl bych naše holky pochválit hlavně za herní kvalitu a tlak ve druhém poločase, s kvalitním soupeřem jsme dokázali hrát vyrovnanou partii," uvedl v tradičním pozápasovém hodnocení na webu zfotbal.cz trenér Mišovec.

Češky se s univerziádou rozloučily se stejným soupeřem, s jakým ji začaly - s Jižní Koreou. A opět to byly domácí hráčky, kdo se mohl díky výhře 4:3 radovat. Vítězkami celého turnaje se staly Francouzky, následované druhým Ruskem a třetím Japonskem. Češky skončily na osmém místě. V medailovém pořadí Světových letních univerzitních her skončila Česká republika na 18. místě se ziskem tři zlatých, tří stříbrných a tří bronzových medailí. Příští letní univerziáda se koná za dva roky v Tchaj-pej.

Barbora Sladká - Český tým na turnaji nastoupil k šesti zápasům, třikrát byla v základní sestavě slávistická brankářka Sladká, třikrát její sparťanská kolegyně Sloupová. Celkem obdržela čtyři branky. Proti Kanadě byla faulována, následný trestný kop ale rozehrála zbrkle a soupeřky z nastalého zmatku vytěžily penaltu, kterou proměnily. Když pak Kanaďanky o čtyři minuty později přidaly další gól, byla ze hřiště stažena a po zbytek turnaje už se v brance neobjevila. Proti Tchajwanu (soupeřky měly sedm rohů a deset střel na bránu, daly jeden gól) si její dobrý výkon trenér v pozápasovém hodnocení pochvaloval.

Pavla Benýrová - Je to možná až neuvěřitelné, ale ve všech šesti zápasech byla v základní sestavě a na celé univerziádě na hřišti nechyběla ani minutu. Úctyhodný výkon, když uvážíme, že zápasy šly v rychlém sledu po sobě (první se hrál 2. července, poslední 12. července). V úvodním duelu proti Jihokorejkám si připsala gólovou asistenci, když průnikovou přihrávkou našla útočnici Ivaničovou. Nastupovala většinou na levé obraně, několikrát si ale zkusila i střed zálohy. V přípravě nosila kapitánskou pásku, na turnaji jí ji ale "sebrala" Klára Cahynová.

Simona Necidová - Další fotbalistka s nevyčerpatelným fyzickým fondem. Ani ona nechyběla jedinou minutu. Nastupovala buď na stoperu, nebo v útoku. Záleželo na soupeři a vývoji utkání. Proti Irkám vstřelila svůj jediný gól na turnaji, druhý mohla přidat proti Tchajwankám, ale trefila břevno. Podle statistik ze serveru gwangju2015.com se během turnaje dostala celkem k osmi střelám.

Jitka Chlastáková - Další stálice, šestkrát byla v základní sestavě. Pětkrát ale byla střídána v průběhu zápasu, takže odehrála "jen" 473 minut z 540 možných. Operovala na levé straně záložní řady. Během turnaje se jedenáctkrát dostala do zakončení, vstřelila jeden gól (při kanonádě proti Irsku).

Aneta Malinová - Spíše střídala, v základní sestavě figurovala jen dvakrát. Celkově hrála 170 minut. V duelu s Irskem se zapsala do střeleckých statistik. Zvládá hrát kraje zálohy i obrany, když ale nastupovala v základu, tak v obou případech na pravé záloze.

Kateřina Svitková - Poslední ze tří slávistek, která byla šestkrát v základu. Ze hry šla ve třech případech - v 87., v 90. a v 92. minutě. Byla velmi aktivní, zahrávala standardní situace, desetkrát se dostala ke střele. Dala dva góly (Kanadě a Jižní Koreji ve druhém zápase), proti Irkám si připsala i asistenci na gól Malinové. V utkání s Tchajwanem neproměnila pokutový kop.

Alice Němečková - Třikrát v základu, suma sumárum 349 minut. Další z řady univerzálek, zvládá hrát na stoperu, krajním obránci či ve středu zálohy. V úvodním zápase proti Jižní Koreji faulovala ve vápně a zavinila penaltu, navíc dostala žlutou kartu. Další žlutou pak dostala ještě proti Brazilkám.

Komentáře (86)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

    • Re: Insolvence

      Fallen (přítel SN)     před 9 lety 11.08.2015 16:50 |  
      0 0

      CO hlásí? Peníza za ten půlrok do konce jeho smlouvy v Bohemians už dostali. Tak jedně výchovné, ale to se platí až při případném přestupu, takže zatim mu nikdo nic nedluží, ne?

      • Re: Insolvence

        Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 11.08.2015 17:18 |  
        0 0

        Hlásí, že Škoda je součástí konkurzu FC Bohemians a jestli ho Slavia chce zpeněžit musí se obrátit na konkurzního správce tohoto konkurzu.

    • Re: Insolvence

      Markus     před 9 lety 12.08.2015 08:52 |  
      0 0

      Pěkně, moc pěkně to mají pánové připravené ...

  1. Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

    jira123     před 9 lety 11.08.2015 16:07 |  
    0 0

    Ahoj lidi ,Neví někdo zda na jihlavu budou k dispozici :Latka ,Kenia ,Král rotoped :) ???Snad už dá trenér konečně do základu Bazala.

    • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

      Radek097 (přítel SN)     před 9 lety 11.08.2015 16:16 |  
      0 0

      Kenia hrál za juniorku, takže asi už bude k dispozici i Uhrin to říkal, že na další zápas (zápas proti Jihlavě) by měl být připraven.
      Mičola se zase zranil, ale na jak dlouho to má to nevím. (asi do konce smlouvy a pak bude na přípravu fit... :-D)

      • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

        AlesJa     před 9 lety 12.08.2015 09:03 |  
        0 0

        a pak půjde do Příbrami a tam odehraje celou sezonu :-/

    • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

      bongor     před 9 lety 11.08.2015 18:00 |  
      0 0

      S tím Škodou,to jsou šachy a Vejsada by se mohl stát adeptem na zaplacení šikanozního poplatku ve výši okolo 10 mil.Kč.Tento poplatek už začínají některé soudy uplatňovat,jak jsem koukal a já doufám že tomu tak bude i v tomto případě.
      Pokud jsme Vejsadovi něco dlužili,měl x příležitostí to uplatnit jinak.Podal snad nějaký takový návrh,než si ho někdo vytipoval pro tuto špinavou práci?

    • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

      bongor     před 9 lety 11.08.2015 18:00 |  
      0 0

      S tím Škodou,to jsou šachy a Vejsada by se mohl stát adeptem na zaplacení šikanozního poplatku ve výši okolo 10 mil.Kč.Tento poplatek už začínají některé soudy uplatňovat,jak jsem koukal a já doufám že tomu tak bude i v tomto případě.
      Pokud jsme Vejsadovi něco dlužili,měl x příležitostí to uplatnit jinak.Podal snad nějaký takový návrh,než si ho někdo vytipoval pro tuto špinavou práci?

    • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

      quelhar (admin)     před 9 lety 11.08.2015 18:15 |  
      0 0

      To už je srpen a jistě na to Grindery v srpnovém přehledu nezapomene :o)

    • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

      Grindery     před 9 lety 12.08.2015 01:36 |  
      0 0

      Díky. V srpnovém přehledu bude klasicky celý (pro nás vítězný) turnaj v Maďarsku popsaný a nebude chybět ani popis jeho výkonů, neboj, mám to v merku. ;) Škoda že je tam Beňo jako jediný sešívka. Jinak pro zajímavost v realizačním týmu U17 je bývalý slávista a aktuálně sparťan Tomáš Hašler.

  2. Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

    Navyseals     před 9 lety 11.08.2015 21:39 |  
    0 0

    Kuchta dnes další gól proti Maďarsku,

    • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

      Jiri1     před 9 lety 12.08.2015 10:53 |  
      0 0

      Ja bych si dovolil reagovat na zdejší přehledy , všímáte si, jak ubývá Slávistů třeba v u -16, u-15, mluvil jsem s jedním z trenérů těchto mužstev. stěžoval si třeba na nižší úroven našich hráčů i na témeř nechut k spolupráci ze strany našich trenérů.

      • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

        Navyseals     před 9 lety 12.08.2015 11:02 |  
        0 0

        Tak mám pocit, že loňská U15 byla fakt špatná a že se o tom vědělo. Ono v těch mládežnickejch repre nejde o nominace, tam je protekce neskutečná. My máme dlouhodobě super mládež a prostě se najdou i slabší ročníky.

        • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

          Jiri1     před 9 lety 12.08.2015 11:12 |  
          0 0

          Přiznám se, že nemám spíš dobrý pocit z těch neustálých změm manažerů a trenérů u mládeže, probíhají zde žabomišárny , dokonce mi ne jeden otec vyprávěl o zvláštních poměrech v některých týmech , přiznám se , že jsem byl šokován .
          Finanční zatížení je také jedno z nejvyšších v republice, je otázkou , jak dlouho budeme využívat i areál v Xaverově vzhledem k jeho zadluženosti.
          I proto obdivuji tyhle starší ročníky , že furt drží fazonu a něchtejí někam zdrhnout.

          • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

            klimi     před 9 lety 12.08.2015 11:30 |  
            0 0

            Tak otcové mají na mládež často trochu zláštní názor, obzvláště pokud jejich miláčkové sedí na lavičce...

            • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

              Navyseals     před 9 lety 12.08.2015 11:35 |  
              0 0

              Můj kamarád dělal trenéra mládeže na spartě a říkal, že když ne tatínkové, tak maminky byli velice vstřícné a bylo ochotné dělat různé věci, aby syn hrál. Myslím, že to je vševypovídající.

              • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

                Jiri1     před 9 lety 12.08.2015 11:42 |  
                0 0

                No , jo on ale ve Slávii seděl a v jiném pražském týmu hraje i přes větří konkurenci stejnou soutěž.
                S těma maminkama , to je originální, je fakt, že dost trenérů elitních ligových týmů mládeže má svobodné trenéry a hodně matek je tzv. na volné noze , ale přiznám se , že ve Slávii vím historicky 2 až 3 případy , kdy se tajkto syn urodil až do ligy a posléze zmizel narozdíl od matky v propadlišti .

                • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

                  Navyseals     před 9 lety 12.08.2015 11:45 |  
                  0 0

                  Jako případ lidský blbosti uvedu třeba Tetoura z Dukly. Ten kluk je odchovanec sparty a právě kvůli protekci musel odejít a šel do Dukly. Dneska je ten kluk hráč základu Dukly a patří do nový U21.

                  • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

                    Jiri1     před 9 lety 12.08.2015 11:51 |  
                    0 0

                    Jo ,jo skromnej slušnej hráč, měl jsem možnost sledovat jeho vývoj , neměl to jednoduchý, ale hlavně poctivě makal což se v Dukle narozdíl od nás vyplácí, je fakt , že často nechápu ty neustálé změny , které provádí, ale téměř vždy se jim to povede.

                    • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

                      Navyseals     před 9 lety 12.08.2015 12:01 |  
                      0 0

                      Já se s ním znám velmi dobře. Když mi tenkrát říkal, co musel podstupovat ve spartě, tak se fakt divím, že tam ty kluci hrajou. Ve Slavii to taky není vždycky super, ale ve spartě je ta protekci fakt na jiný úrovni.

                  • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

                    klimi     před 9 lety 12.08.2015 11:53 |  
                    0 0

                    A není v jeho věku juniorka poněkud málo?

                    • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

                      Navyseals     před 9 lety 12.08.2015 11:58 |  
                      0 0

                      Vždyť hrál ve všech kolech nový sezóny a už loni nastupoval.

    • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

      Wommi     před 9 lety 12.08.2015 11:33 |  
      0 0

      však taky na twitteru je meteopředpověď od J. Vrby

      • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

        Barra     před 9 lety 12.08.2015 11:41 |  
        0 0

        Aha, nesleduji. Takze alespon neco se deje. Vzhledem k tomu, ze Stohanzl nasel minulou sezonu po svym navratu z Indie smilovani u Jarolima a pravidelne hral, mohl by byt posila. A jestli se nam jeste Kenia vrati (i ldyz u neho mam sve pochybnosti jak dlouho mu zdravi opet bude slouzit) a Latka vystuzi obranu mohli bychom se vzpamatovat. Jestli si jinak dobre pamatuji, tak Trunda a Uhrin pri prvni tiskovce take naznacili, ze po nejakych 5 zapasech se udela evaluace a eventualne prijdou posily. A jestli prozatim jen na hostovani a dokonce i bez opce, nebudu truchlit. Ted potrebujeme reagovat a ziskat nejake body.

        • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

          Jiri1     před 9 lety 12.08.2015 11:47 |  
          0 0

          Barro prosím nekopejte za ty pány , když budou chtít , tak nám to jistě sdělí, posílení týmu by ,ale mělo být masivnější nebot jedna vlastovka jaro nedělá.
          Co se týče Latky , tam to v dlouhodobém horizontu dobře nevypadá, jeho náchylnost ke zraněním je tutová a tělo hodně zdevastované předchozími problémy.

          • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

            Barra     před 9 lety 12.08.2015 12:04 |  
            0 0

            Prvni vetu nejak nechapu. Cim jsem se ' provinil'? Jake kopani za nekoho? Prominte, v tom pripade by se tady nemela objevit vetsina prispevku, temi vasimy zacineje. Upozornil jsem jen na slova ktere predstavitele Slavie pred cca 7 tydny pronesli.

            • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

              Slawek     před 9 lety 12.08.2015 21:41 |  
              0 0

              Barro klídek, přece sám dobře víš, že ten pán ví všechno lépe a nejdřív. Teď jsi ho předešel, tak Tě okřikuje. Ale to jsme my slávisti, dokážeme se k sobě chovat velmi nepřátelsky a to i když se o nic zvláštního nejedná.

              • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

                Barra     před 9 lety 12.08.2015 23:36 |  
                0 0

                Ahoj Slawku, ja jsem naprosto v pohode. Jen jsem neodolal poslal Jirimu ten micek zpet, kdyz mi ho tak pekne naserviroval. Jinak musim rict ze s Jirim nemam sebemensi problem, myslim ze jsme se nasli po celkem tezkem zacatku. Tak oba jsme mezitim par let starsi a snad i moudrejsi. Tedy alespon u nas se rika ze rozum prichazi s vekem. Anebo jsme se stali oba vice mirni.

          • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

            bongor     před 9 lety 12.08.2015 18:47 |  
            0 0

            Mě zaujal včerejší komentář ke 2.poločasu Barca-Sevilla."Viděli jsme,jak z 1-4 dotáhla Sevilla na 4-4 a mít více štěstí,mohla i vyhrát.Správně to naši komentátoři
            označili za důsledek změny hry Sevilly od 46.minuty,kdy začali pressovat po celém hřišti a tím se i podle mého názoru výrazně sníží rozdíly ve kvalitě kádrů.
            U nás žádná taková Barca,ba kvalitativně ani její desetina po hřištích neběhá,tak co zkusit nahradit nekvalitu našeho kádru právě tou povolenou agresivitou.Jakpak se budou tvářit pánové velmistři Dočkal,Lopata a další skoroumělci,až je za zadkem bude devadesát minut pořád někdo otravovat?Budou se vztekat,nadávat rozhodčím,a to bude asi tak všechno,na co se zmůžou.
            Stačí přinutit naše kopálisty,aby pořádně makali celý zápas.A kdo nebude chtít,tak nazdar.To předposlední místo vykope i ještě slabší a levnější mančaft-když jak je vidět nejsou penízky na nic lepšího.

    • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

      notrax     před 9 lety 12.08.2015 12:27 |  
      0 0

      Mimochodem to je ten, který řekl, že by do Slavie nepřestoupil.

      • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

        Nosorozec     před 9 lety 12.08.2015 13:45 |  
        0 0

        Je to on

      • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

        Nosorozec     před 9 lety 12.08.2015 13:45 |  
        0 0

        Je to on

        • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

          Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 12.08.2015 20:40 |  
          0 0

          To jsou jenom řečičky, dneska už se na klubismus nehraje.

          • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

            klimi     před 9 lety 13.08.2015 08:10 |  
            0 0

            Řečičky neřečičky, takového vajgla, který do novin výkřikuje, jaký je Sparťan, tu oprvadu nechci, stejně jako Straku a podobný, ale toho by rádi viděli asi jen v Belgii...

            • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

              birkin     před 9 lety 13.08.2015 08:35 |  
              0 0

              nic ve zlym, ale koho ty ve Slavii chces ci nechces, je uplne jedno...Stohanzl je pro soucasnou Slavii nadstandartni hrac v podstate v idealnim veku...

              • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

                AlesJa     před 9 lety 13.08.2015 08:58 |  
                0 0

                ale on řekl, že je odmala sparťan a že by asi do Slavie nešel, ale i řekl, že chodí na každý domácí zápas Slavie. Normální odpovědi na debilní otázky.

                • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

                  birkin     před 9 lety 13.08.2015 09:35 |  
                  0 0

                  presne tak, mozna bychom se divili, kdo v soucasny Slavii nekdy v minulosti vyjadril sympatie ke sparte...krom toho napriklad Hrubes s Kuchtou jsou spartansky odchovanci...

              • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

                afro     před 9 lety 13.08.2015 11:23 |  
                0 0

                Když pokleklne a políbí vlajku, bude za mě všechno v cajku. :-)

              • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

                klimi     před 9 lety 13.08.2015 12:18 |  
                0 0

                Tak jestli je pro tebe nadstandardní hráč v ideálním věku ten, kterého nechtějí v Boleslavi, tak v pořádku, nicméně nakonec to je stejně na Uhrinovi a spol...

                • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

                  birkin     před 9 lety 13.08.2015 13:09 |  
                  0 0

                  pral bych si, aby to tak nebylo, ale podle meho nazoru je kvalita soucasnyho boleslavskyho kadru a zalozniku obzvlast vyssi nez v pripade Slavie...takze ano, skutecne si myslim, ze hrac z lavicky MB muze soucasny Slavii pomoct

            • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

              Barra     před 9 lety 13.08.2015 10:56 |  
              0 0

              Tvoje poznamka je hloupa a primitivni. Jasne jsem psal ze Straka se na rozdil od Repky a jinych Sivoku nikdy podle me urazlive nevyjadroval k Slavii. Muj postoj k Strakovi je neutralni, nevidim duvod ho proklinat. A jinak jsou prestupy mezi rivaly v Nemecku, Anglii, Beneluxu, Italii a Spanelsku bezne. A proc by ne, tak dlouho jak se zucastneni chovaji slusne. Lituji ze mas zapotrebi tvuj klubismus projevovat jizlivymi poznamkami k ostatnim Slavistum.

              • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

                Tomski     před 9 lety 13.08.2015 10:59 |  
                0 0

                věřím tomu, že klubismus u vás už není, ale tady by jsme ho rádi zachovali :-D

                • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

                  Barra     před 9 lety 13.08.2015 11:22 |  
                  0 0

                  Zadne 'u vas', mluvil jsem o prestupech v ostatnich ligach. Je rozdil mezi klubismem co se tyka fandu, a hracu. V prvnim pripade si nemyslim ze v cizine zaostavaji za Ceskem co se tyka vernosti k klubu, staci se podivat na pocet fandu na fotbale. A klubismus hracu? Az na velke vyjimky uz neexistuje. Ale to je na dlouhou diskusi.

                  • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

                    Tomski     před 9 lety 13.08.2015 11:30 |  
                    0 0

                    klubismus u hráčů je svým způsobem překonaný, ale jestli existují hráči (slávisti), kteří Spartu odmítli a pak hráči, kteří otevřeně tvrdili, že Slavii tedy ne a že Sparta teda jo, tak já vím o kom si co myslím a koho tady chci...jediná moje možnost je se vyjádřit...

                    • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

                      jarodo57     před 9 lety 13.08.2015 11:35 |  
                      0 0

                      Tak si se vyjádřil .Děkujeme

                      • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

                        Tomski     před 9 lety 13.08.2015 11:45 |  
                        0 0

                        není zač...

                        • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

                          AlesJa     před 9 lety 13.08.2015 13:44 |  
                          0 0

                          hele když k nám šel Gecov tak plno z nás volalo super srdcař se vrací a on tady k tomu přistoupil jak k tomu přistoupil, navíc byl se sparťanama v osobním životě jedna prdel. Nevybereš si. Jestli to není pako jako Sivok a Vácha a to si myslím, že Štohanzl není a na hřiště odehraje to co umí a bude z něj cítit snaha tak ať klidně v mládí byl sparťan. Třeba zmoudřel a přivedeme ho na správnou víru

  3. Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

    no-nick     před 9 lety 12.08.2015 12:23 |  
    0 0

    Není Stohanzl střední záložník? Nám chybí hlavně kraj...

    • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

      Tomski     před 9 lety 12.08.2015 12:27 |  
      0 0

      může hrát i na kraji, ale nám chybí i střední záložník...

      • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

        no-nick     před 9 lety 12.08.2015 13:21 |  
        0 0

        Tak z pohledu kvality nám chybí všechny posty, ale kraje zálohy a obrany nás trápí víc než střed bych řekl.

        • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

          Borris     před 9 lety 12.08.2015 13:47 |  
          0 0

          Přesně tak, mi potřebujeme posílit jak prase drbání téměř na každém postu....

          • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

            Borris     před 9 lety 12.08.2015 16:33 |  
            0 0

            *MY potřebujeme
            Jéžiš já bych si dal po tlamě :-/

    • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

      smely (přítel SN)     před 9 lety 12.08.2015 14:04 |  
      0 0

      no hlavne je "odmala spartan" jak o sobe tvrdi, tak ten to vytrhne...

      • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

        marcocruz (přítel SN)     před 9 lety 12.08.2015 14:06 |  
        0 0

        No očividně i "odmala slavisti" jsou nám k ničemu, když hrajou, jak hrajou.

    • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

      Markus     před 9 lety 12.08.2015 14:48 |  
      0 0

      Jeho agentem je Paska ... takže co třeba k Jablonskému (také jeho ovečka) dát ještě Michala Vepřeka? Jan Vošahlík by se také mohl vrátit. Já neříkám, že bych je tu chtěl, jen mě napadlo, že k nám už párkrát některý z agentů poslal své ovečky bez angažmá ...

      • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

        Tomski     před 9 lety 12.08.2015 15:18 |  
        0 0

        Vošahlík je náš a má se snad v zimě vrátit...

        • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

          Slawek     před 9 lety 12.08.2015 21:43 |  
          0 0

          To už bude mít naštěstí po smlouvě.

          • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

            spino     před 9 lety 12.08.2015 22:04 |  
            0 0

            Prodloužíme. ;)

      • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

        AlesJa     před 9 lety 12.08.2015 15:37 |  
        0 0

        ale Vepřek odehrál za Olmik všechny podzimní zápasy těžko by odešel

    • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

      AlesJa     před 9 lety 12.08.2015 15:43 |  
      0 0

      na jaře 2015 hrál zleva

      • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

        Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 12.08.2015 21:00 |  
        0 0

        Co jsem slyšel, tak Uhrin není spokojený s pravým halvem, tak tam nejspíš bude stavět Stohanzla (pokud tedy dorazí).

        • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

          edenian     před 9 lety 12.08.2015 22:55 |  
          0 0

          Myslim ze neni spokojeny s nicim, jenom je zatim velmi diplomaticky. Cekam tak jeste dve kola a zacne vyvadet.

          • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

            Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 13.08.2015 00:57 |  
            0 0

            To máš jistě pravdu, ale špatně jsi mě pochopil. On není spokojený typologicky s hráči co hrají na pravém halvu, že hraje celé mužstvo mizerně je jiná věc.

  4. Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

    jira123     před 9 lety 13.08.2015 12:14 |  
    0 0

    To je hrozný , čekáme na Štohanzla jak na smilování :) ,neví někdo kdy se něco oznámí ??Člověk je z těch výstřelu Vrby o počasí mimo :-d

    • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

      carfi-sks (přítel SN)     před 9 lety 13.08.2015 12:27 |  
      0 0

      Meteo výstraha prej stálé platí

      • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

        koudys2 (přítel SN)     před 9 lety 13.08.2015 12:31 |  
        0 0

        očividně

        • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

          vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 13.08.2015 12:39 |  
          0 0

          Hlavně na sobotu mají přijít bouřky z tepa :-)

    • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

      jira123     před 9 lety 13.08.2015 12:43 |  
      0 0

      Na Jihlavu bych si přál do základu Latyho , Bazala a Keniu :) , Štohanzl je asi utopie zatím

      • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

        Betynka58     před 9 lety 13.08.2015 13:02 |  
        0 0

        Ve Sportu dnes psali, že by se měl dnes ten přestup dotáhnout a že by na Jihlavu měl být Štohanzl připraven.

      • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

        AlesJa     před 9 lety 13.08.2015 13:46 |  
        0 0

        jen když Latka zapomene na své poslední zápasy, jinak ano lídr a blázen je na hřišti potřeba. Ostatní dva bez debaty do základu.

  5. Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

    naplavnik     před 9 lety 13.08.2015 13:45 |  
    0 0

    Nejen na hřišti to už dlouho není, co bývalo, ale i meteo předpověď už je ve stylu "možná bude pršet, a možná, že taky ne".

    • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

      no-nick     před 9 lety 13.08.2015 14:50 |  
      0 0

      Tak zatím nemame zpravu, že z toho sejde, ne?

      • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

        naplavnik     před 9 lety 13.08.2015 15:17 |  
        0 0

        Asi by bylo fajn to psát (na twitter), až bude jak se zde píše "noha v nohávě". Je pravděpodobné, že je tam při vyjednávání nějaký zádrhel, což není zase tak překvapivé... :-(

        V současné situaci poměrně hlubokého zmaru by mě nepřekvapilo, kdyby po dalším tragickém výkonu od toho Uhrin utekl.

        • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

          no-nick     před 9 lety 13.08.2015 17:01 |  
          0 0

          Věřím, že to Vrba považoval za jisté, jinak by to nenapsal. Kdyby to napsal až po podepsání, tak by to ztrácelo smysl. Já jsem naopak za takové inside info rád. Ac teď se nepovedlo.

  6. Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

    rihy10 (přítel SN)     před 9 lety 13.08.2015 15:05 |  
    0 0

    Štohanzl nebude. Rozmyslel si to a odmítl dnes podepsat, byť to bylo včera dohodnuto. Zřejmě si (domněnka) četl některé diskuze, nevím blíže.

    • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

      Jiri1     před 9 lety 13.08.2015 15:36 |  
      0 0

      Dneska uz by brzo mělo být taky známo rozhodnutí DK ohledně trestu pro Slávii za provinění fanoušků, očekávám tučnou pokutu a další podobné problémy , to UEFA bude posuzovat chování diváků při zápase z CSKA Moskva, prý delegát psal zápis ještě dlouho po utkání, týkalo se to pokřiků na rozhodčího a nějakého strkání, tam prý hrozí uzavření hřiště, pokuta , nebo zápas bez diváků.
      Musím , ale dodat , že se fanouškům v obou případech nedivím.

    • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

      Borris     před 9 lety 13.08.2015 16:08 |  
      0 0

      No já jsem si říkal že ta meteo předpověď nějak nevychází.... :-)

      • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

        vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 13.08.2015 18:17 |  
        0 0

        Ale nakonec vyšla

          • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

            Markus     před 9 lety 13.08.2015 18:33 |  
            0 0

            Tak ať se mu u nás daří a věřím, že bude mít od začátku plnou podporu fanoušků. To poslední co teď potřebujeme je řešit předsudky, hodnoťme jeho výkony za naše barvy na hřišti. GLHF :)

            • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

              tolsimir     před 9 lety 13.08.2015 18:38 |  
              0 0

              Slavia pro me znamena vic nez jen vykony na hristi. Proto jsem byl od zacatku proti Abrahamovi, Strakovi, Hornikovi a proto budu i nyni proti Stohanzlovi. Tenhle hrac si moje sympatie nema sanci nikdy ziskat.

              • Re: Slávisté v reprezentacích - červenec 2015

                jarodo57     před 9 lety 13.08.2015 21:59 |  
                0 0

                Dobře ,že zmiňuješ Abrahama,Straku,Horníka ,ale pozapoměl si na pana Kisela.V devatesátých letech Bergera a další.
                A o co Vám všem srdcařům jde ?
                Chcete od každého kdo do Slavie přijde absolutně morální vlastnosti,které v dnešním fotbale,ale v celém dnešním světě nemají žádnou hodnotu.
                Já se Štohanzla nezastávám,ale co měl tenkrát říct,když se ho zeptali jestli je Sparťan.Že bude radši zticha kdyby náhodou jednou přestupoval do Slávie tak aby ho ty slávisti vzali jako za srdcaře?
                Pokud ten hráč bude odvádět výkony jako v Bohemce a pak v MB ,tak bude pro Slavii daleko větším přínosem než srdcař, který neumí spracovat balón.
                A o co nám jde ?Aby Slavia byla lepší ne?S Dostálama a spol. se nepohneme nikdy.