Ženský fotbal

Přijďte do Edenu podpořit slávistky!

Již zítra čeká slávistky velké utkání ženské Ligy mistrů proti Brøndby. V Edenu od 18:45, přijďte je povzbudit! "Jsme rádi, že se zápas hraje v Edenu, doufám, že si to užijeme a že přijde dost diváků," říká kapitánka Blanka Pěničková. Podívejte se na VIDEO.

"Na zápas se těšíme, je to pro nás svátek. Brøndby je zvučný soupeř, jsou favoritem. Náš tým je na toto utkání připravený velmi dobře. Soupeř nás sledoval v derby, když přijel trenér Nielsen. My jsme naopak soupeře viděli na videozáznamech," řekl trenér Anton Mišovec na úvod tiskové konference.

Holky čeká rozhodně těžký protivník, možná ještě silnější než Barcelona. "Brøndby hraje účelnější fotbal, jejich hráčky jsou velmi kvalitní. Kazí málo přihrávek, nemají moc vynucených chyb. Dalším silnou stránkou je rychlý přechod do útoku a efektivní zakončení. Hodně branek dávají ze standardních situací a hráčky si vybírají dobrý místo ve vápně," uvedl trenér. "Barcelona hrála kombinační fotbal s krátkými narážečkami, naopak Brøndby je výborně technicky připravené s rychlým přechodem do útoku," doplnila Pěničková.

Zápas v Edenu je pro všechny svátek, je dobře že již jednu zkušenost mají za sebou. "Lidé nám dodávají hodně energie, i když loni se nám na začátku rozklepala kolena. Utkání má úplně jinou atmosféru, všichni si to užíváme a doufám, že přijde dost diváků. I když jsou papírové předpoklady na straně soupeře, oproti loňsku máme více zkušeností a určitě kůži neprodáme lacino," prozradila Pěničková.

Trenér Mišovec recept na soupeře má. "Ale určitě to neprozradím, povíme si o tom s hráčkami. Jak jsem říkal, hrají kvalitně dopředu, v hodně hráčkách útočí, pak se v defenzivě otevírají okénka," uvedl. "Proti Barceloně ne všechny hráčky podaly svůj nejlepší výkon, tým je nyní více sehranější, v přípravě jsme dostali pod tlak i Bayern. Doufáme, že proti Brøndby dáme víc jak jeden gól a žádný nedostaneme. Výsledek je hodně důležitý do odvety," uzavřel.

Pokud ještě nemáte lístek, zakoupit si ho můžete na internetu nebo zítra v Edenu na pokladně. Přijďte všichni, zaplňme Eden a vytvořme skvělou kulisu - takhle to vypadalo před rokem!

Komentáře (17)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Přijďte do Edenu podpořit slávistky!

    Kaston     před 9 lety 06.10.2015 20:18 |  
    0 0

    Můžu se zeptat? Na ticketportalu se dají koupit lístky pouze na západní tribunu, snad ještě ten zbytek není vyprodaný, ne?

    • Re: Přijďte do Edenu podpořit slávistky!

      Richi (admin)     před 9 lety 06.10.2015 20:59 |  
      0 0

      Dají se koupit na západní a něco na severní. Jiné sektory nejsou v prodeji.

      • Re: Přijďte do Edenu podpořit slávistky!

        travel (přítel SN)     před 9 lety 06.10.2015 21:27 |  
        0 0

        Půjdu,stejně jako loni.Už se docela těším.

        • Re: Přijďte do Edenu podpořit slávistky!

          Dobi     před 9 lety 07.10.2015 09:28 |  
          0 0

          Nemám slov. JDU! Nemám dalších slov a holkám popřeji k výhře!!!

          • Re: Přijďte do Edenu podpořit slávistky!

            bongor     před 9 lety 07.10.2015 12:14 |  
            0 0

            I když Dobi,jestli ty Dánky opravdu slaví vítězství dole bez,tak budu na rozpacích komu vlastně fandit.Ty zadečky jsou skutečně výstavní/viz.foto/.

  2. Re: Přijďte do Edenu podpořit slávistky!

    travel (přítel SN)     před 9 lety 06.10.2015 23:15 |  
    0 0

    Jaroslav Tvrdik ‏@JaroslavTvrdik 4 hod.před 4 hodinami

    Predsedou dozorci rady Slavie bude prezident CEFC pan Chan Chauto. Predsedou predstavenstva a prezidentem Slavie pan Jiri Simane. Vice zitra

    • Re: Přijďte do Edenu podpořit slávistky!

      quelhar (admin)     před 9 lety 07.10.2015 13:25 |  
      0 0

      Chystáme z tiskovky dva články, ale materiálu je tolik, že jeho pořádné zpracování trvá dlouho...

      • Re: Přijďte do Edenu podpořit slávistky!

        Mike     před 9 lety 07.10.2015 13:33 |  
        0 0

        Ahoj Quelhare, já sem fláku svůj názor, naše krásně děvčata určitě odpustí-

        Tak v diskuzích pod články o proběhlé tiskové konferenci si z nás dost lidí- hlavně sparťanů- dělá legraci.
        Měli by si uvědomit, že i když nás čeká spoustu práce na všech úsekách, tak reálně je na scéně další silný hráč fotbalové ligy, který se určitě nespokojí s posilami- abych nikoho neurazil- typu Smejkala, Petra, Juhara, V.Vukadinoviče, Štěpána a dalších- které nám milostivě přenechali ostatní oddíly, protože tito hráči se jim mnohdy ani nevešli do kádru. Už se budeme utkávat s Plzní a Spartou o nejžhavější ligové zboží typu třeba Šurala, Chramosty nebo Pavelky.
        A třeba Pelta je podle mě v současnosti pro nás malý hráč.
        Třeba jsem optimista, ale předpokládám, že klub nebyl kupován a zachráněn k bojům o střed tabulky, ale k nejvyšším příčkám.

        • Re: Přijďte do Edenu podpořit slávistky!

          Mike     před 9 lety 07.10.2015 13:36 |  
          0 0

          ad Quelhar- pokud budeš mít chvilku, protože zpracovat materiál z tiskovky bude určitě fuška, mám na Tebe ,,soukromý dotaz".
          Jak Ti vychází Tvoje každoroční prognózy bodových zisků v každém kole ? Já počítal v této fázi s 13 body. Díky za Tvoji odpověď.

          • Re: Přijďte do Edenu podpořit slávistky!

            quelhar (admin)     před 9 lety 07.10.2015 13:52 |  
            0 0

            Materiál zpracovává Jane, já měl dnes pracovní povinnosti, tak jsem na tiskovce nebyl. Před sezónou jsem měl skromnější prognózu pro podzim, takže v této fázi jsem čekal 11 bodů, jsme tedy +4. Do konce podzimu mám v plánu 8 bodů, teď bych si neskromně přál aspoň o dva body víc, zakončit podzim s 25 body by podle mě byl se současným kádrem velký úspěch a zároveň bychom naprosto reálně byli ve hře (minimálně) o 4. a 5. místo.

            A k tvému prvnímu příspěvku - nemám moc co dodat. Teď jsou pro fanoušky ostatních týmů poslední tři měsíce, kdy mají možnost se Slavii vysmívat. Pak už to budou jen ojedinělé příležitosti, když se sem tam nepovede nějaký zápas. A taky souhlasím s tím, že ohledně posil se prostě zařadíme na špičku českého pelotonu. S tím rozdílem, že hráč do Sparty či Plzně půjde s vyhlídkou, že bude v silné konkurenci bojovat o pozici, zatímco u nás budou mít první posily prakticky jistou základní sestavu.

            • Re: Přijďte do Edenu podpořit slávistky!

              Mike     před 9 lety 07.10.2015 14:13 |  
              0 0

              Pěkná telepatie ohledně jistoty toho základu, hned jsem na to myslel. Pokud pominu osu Berkovec- Latka, Deli- Souček, smolař na zranění Kenia, asi Zmrhal- Škoda, tak hlavně kraje zálohy jsou otevřené pro případné posily ihned do základu. Jen takový příklad- vpravo Šural- u nás základ, ve Spartě na jeho pozici Fatai a Dočkal, v Plzni Petržela, Kopic. Vlevo- Kovařík- u nás jasný základ, a i když teď v Plzni hraje výborně, na jeho pozici může hrát Kopic a Pilař. Taková konkurence u nás nehrozí. Ale asi už moc fantazíruju, sportovní úsek má určitě x-krát větší přehled, než nějaký laik u kompjútru.

        • Re: Přijďte do Edenu podpořit slávistky!

          klimi     před 9 lety 07.10.2015 13:44 |  
          0 0

          Chramosta žhavé zboží? Když vidím jeho výkony v MB, tak možná tak někam na Žižkov na farmu :)))

          • Re: Přijďte do Edenu podpořit slávistky!

            Mike     před 9 lety 07.10.2015 13:53 |  
            0 0

            Já bych ho bral hned, fotbal určitě nezapomněl a není tak starý. Dalo by se to z něj vymačknout. Neříkám, že do základu, ale kvalitní fotbalista, když by dostal příležitost, to podle mě je.

            • Re: Přijďte do Edenu podpořit slávistky!

              malan (přítel SN)     před 9 lety 07.10.2015 13:58 |  
              0 0

              Škoda, že je ze skla. Další Mičola, Dobrotka, Kaufman. Díky, ale ne.

  3. Re: Přijďte do Edenu podpořit slávistky!

    hamlo1 (přítel SN)     před 9 lety 07.10.2015 20:55 |  
    0 0

    holky, já při děkovačce brečel,díky

    • Re: Přijďte do Edenu podpořit slávistky!

      Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 07.10.2015 21:02 |  
      0 0

      4-1 je skvělej výsledek, před holkama smekám.