Ženský fotbal

Slávistky zítra čeká odveta v Kodani

Slavii zítra čeká odveta Ligy mistrů proti Brondby. Zápas začíná v 19 hodin na hlavním stadionu pro 29 tisíc. "Chceme postoupit," hlásí slávistky.

Předzápasový trénink proběhl na hlavním stadionu za nepříjemného deště a teploty kolem 8 stupňů. Podmínky pro holky jsou v Dánsku skvělé, je o ně dobře postaráno. Během tréninku si vyzkoušely zdejší povrch, několik kombinací, střelbu a zakončily to uvolněnějším bagem.

"Od odvetného zápasu očekáváme oboustranně otevřenou hru s tím, že soupeř musí udělat vynucené změny v sestavě. Hráčky znají z předchozího zápasu a z přípravy silné stránky soupeře, ale budeme se snažit soupeře donutit k chybám. Od hráček cítím odhodlání, je tu nepříznivé deštivé počasí, ale tento tým je schopný hrát lepší fotbal i v těch nepříznivých podmínkách, takže pro nás to nevýhoda není. Budeme muset udělat jednu či dvě změny v sestavě, ale budeme chtít navázat na kvalitní týmový výkon z domácího utkání," řekl k zápasu trenér Anton Mišovec. "Z pohledu českého ženského fotbalu může jít o další pozitivní zápis do novodobé historie," doplnil kouč.

"O postup se porveme, i když to bude těžké, protože soupeř je silný. Jenže nedáme kůži lacino a uděláme vše pro to, abychom fanouškům letos ještě jednou představily Ligu mistrů v Edenu," uvedla střelkyně dvou branek z prvního utkání Petra Divišová.

Slávistkám jde o hodně, ještě nikdy se v Lize mistrů nedostaly mezi 16 nejlepších týmů. Utkání hostí stadión pojmenovaný jednoduše - Brøndby Stadion. Postaven byl v roce 1965, v současnosti má kapacitu 23 400 míst k sezení. Zápas řídí německá sudí Riem Husseinová.

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky zítra čeká odveta v Kodani

    travel (přítel SN)     před 9 lety 13.10.2015 23:44 |  
    0 0

    Tak holky ,ať to vyjde!

    • Re: Slávistky zítra čeká odveta v Kodani

      Pepino44     před 9 lety 14.10.2015 09:16 |  
      0 0

      Děvčata, nezapomeňte, že jste slávistky. Držím palce a jsme všichni s vámi.

  2. Re: Slávistky zítra čeká odveta v Kodani

    Eluin (přítel SN)     před 9 lety 14.10.2015 10:59 |  
    0 0

    Pevně věřím, že to vyjde. Náskok z Prahy je slušný a pokud přečkáme první poločas, tak jsou šance více než slibné...

    Mimo téma: Po včerejším výkonu Šurala si nejsem jist, zda se nám jej podaří do týmu získat (i když bych samozřejmě moc rád..).

  3. Re: Slávistky zítra čeká odveta v Kodani

    steev (přítel SN)     před 9 lety 14.10.2015 16:55 |  
    0 0

    Holky ,hrajte tak jak to umíte a postup je doma.Držím palce.