O Slavii

Zlatý míč

V anketě Zlatý míč, do které hlasují novináři, se v první desítce umístil Štěpán Vachoušek a Richard Dostálek. Na šestém místě je nejlépe hodnocen z hráčů působících v české lize Vachoušek, Dostálek obsadil sedmé místo. Do pětapadesáti fotbalistů, kteří dostali alespoň bod, se dále vešli Patrik Gedeon (15. místo), Radek černý (19.), Rudolf Skácel (29.) a Tomáš Došek (49.).

Komentáře (8)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Novináři jsou paka...

    DDS     před 21 lety 18.12.2002 20:30 |  
    0 0

    Většina píšících sportovních novinářů u nás jsou paka. První dvě místa to pouze dokazují - Rosický a Nedvěd.
    Jestli to nebude tím, že nikoho jiného neznají, nebo si nepamatují.

    V českém fotbale vůbec jsou silné čtyři skupinky, které jej rozkládají - Management Sparty, vedení reprezentace, sportovní novinářská obec a vedení svazu.

    No ačkoliv vlastně ona je to jedna jediná skupinka sdružená okolo soudruha Koš?ála...

    • Re: Novináři jsou paka...

      Zizu     před 21 lety 20.12.2002 13:49 |  
      0 0

      S tihmle musim souhlasit.......

  2. Re: Zlatý míč

    (host)     před 21 lety 19.12.2002 09:49 |  
    0 0

    Tak mě tak napadá, že bysme si mohli sestavit vlastní žebříček nejlepších fotbalistů. Co vy na to? Docela by mě zajímalo, jak by to dopadlo. Jane

    • Re: Zlatý míč

      vizzir     před 21 lety 19.12.2002 17:27 |  
      0 0

      A co takle zkusit udelat zebricek jen slavistu??To by mohlo bejt zajimavy,rad bych videl ty vysledky...

  3. Re: Zlatý míč

    gary     před 21 lety 19.12.2002 12:55 |  
    0 0

    Myslím ,že pořadí této ankety je docela odpovídající realitě. Udělat vlastní žebříček mužeme považovat za takovou silvestrovskou legraci. Jeho konečná podoba by byla trapná. O kvalitách věčiny zdejších přispěvovatelů snad víme své. A to nemluvím o tom ,že zizu by zas vymyslel nějakej tunel :-)

    • Re: Zlatý míč

      Zizu     před 21 lety 20.12.2002 13:48 |  
      0 0

      gary gary nejvíc se mi na tobě líbí to jak se furt považuješ za experta bohužel tim expertem nejsi což mužu podložit tvými některými až komickými výlevy v v guestbooku. Dále píšeš že kvalita zde přispívajích je více než známa. Nevím co si o tom mám myslet jeslti si měl na mysli tu horší kvalitu do který spadá jen pár lidí (včetně tebe) nebo tu lepší kde je jen pár lidí.
      A o tom tunelu vůbec nepochybuj naše skupinka "Tunel United" by určitě něco vymyslela :c)

      • Re: Zlatý míč

        (host)     před 21 lety 20.12.2002 17:32 |  
        0 0

        Zizu ,až budu chtít poradit s nějakým tunelem ,nebo hledat někoho kdo mi pomůže s lahví vodky ,obrátím se na tebe a tvoje názory budu respektovat. Jinak tvoje hodnocení mé osoby co se týče fotbalových otázek ,je mi naprosto lhostejné. Pro mne je důležité ,že mé názory respektují lidé ,kterých si po fotbalové stránce vážím. Jinak musím souhlasit s jedním zdejším chatmanem. Bavit se s některými z vás má asi stejnej význam jako házení perel sviním. Tak mne již prosím fotbalovejma otázkama nezatěžuj. Gary

        • Re: Zlatý míč

          Zizu     před 21 lety 20.12.2002 19:58 |  
          0 0

          "Tunel United" a "Chlasta la Basta" rádi pomužou s tvými problémi v těchto tématech nicméně to bych řešil jinde ne tady.
          Pokud si jeden se zdějších "chatmanů" myslí to co ti jsi řekl svědčí to o jeho inteligenci a bavit se z lidma který maji IQ tykve je pod moji uroven a spcielně u člověka kterej se tu vydává za experta mě to překvapuje.
          Mno a pokud tě někdo respektuje nebo ne je věc jeho ne moje jsme svoboná země a tak máme každý právo se svobodně rozhodnout. Co se týče zatěžování fotbalovými otázkami by mě teda zajimalo co máš na mysli :c)))