Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

Slavia navzdory šetření několika klíčových hráčů vstoupila do skupiny Evropské ligy vítězně, když doma porazila Maccabi Tel Aviv 1:0. Všechny fanoušky sešívaných kromě výhra jistě potěšil i povedený návrat Simona Deliho.

Trenér Šilhavý poslal na hřiště hodně kombinovanou a překvapivou sestavu navzdory tomu, že Slavia se do skupinové fáze evropského poháru vrátila po dlouhých letech čekání. Asi jsem nebyl sám, koho základní jedenáctka překvapila, ale po zápase je nutné přiznat, že tento tah kouči vyšel. Slavia získala cenné tři body a navíc pošetřila síly na očekávané nedělní derby.

První půle navíc našim barvám vyšla i po herní stránce. Slavia dala zavzpomínat na minulou sezonu, když vycházela ze zajištěné obrany a sázela na rychlý přechod do útoku. Izraelci s tím měli značné problémy a do šaten se vzhledem k průběhu hry mělo jít za alespoň dvoubrankového náskoku pro sešívané. I vedení 1:0 ale bylo dobré. Ani vstup do druhé půle jsme neměli vůbec špatný, ale přišla další neproměněná šance a okolo 60. minuty jsme se začali ze hřiště vytrácet. Nedá se hovořit o drtivém tlaku hostů, ale poslední půlhodinka nebyla z naší strany nikterak povedená. Kazili jsme snadné věci, nevyužili možnost několika brejků, zadarmo odevzdávali míče a obrana se musela pořádně otáčet. I díky Simonu Delimu, který se po zranění vrátil ve výborné formě, jsme to ale zvládli a připsali si důležitou výhru. Za dané situace je výsledek velice cenný, stejně tak by se mělo vyplatit pošetření několika hráčů. Proto nedělám z nepříliš jistě odehraného závěru vědu a čtvrteční zápas považuji za úspěšný. Proti Spartě ale bude třeba předvést více.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Přemysl Kovář - 5 - Hned na úvod předvedl chybu, když podklouzl při výběhu, hráč soupeře naštěstí do odkryté branky nezamířil. Jinak měl v zápase minimum práce a nemusel vytáhnout žádný těžší zákrok.

Michal Frydrych - 5 - Předvedl podobný výkon jako svého času Mikula. Dozadu odehrál velice dobrý zápas a vyhrál velké množství soubojů, naopak dopředu se mu nedařilo. Ukázkově třeba zakopl centr z výhodné pozice. Celkově průměr.

Jakub Jugas - 6 - Sice ne úplně nápadný, ale o to spolehlivější výkon. Když v závěru jednou lehce chyboval Deli a unikal mu spoluhráč, tak ho Jugas skvěle zastoupil a akci zastavil přesným zákrokem. Zahrál dobře a pokud si takový standard udrží, tak s ním bude panovat spokojenost.

Simon Deli - 7 - Navzdory velice dobrému výkonu Sobola je pro mě hráčem zápasu Deli. I díky tomu příběhu, kdy se vrátil po měsíčním zraněním a hned naskočil ve velké fazóně, jako kdyby nechyběl ani minutu. Dominantně vyhrával souboje, elegantní patičkou dokonce zastavil nepříjemnou střelu. Pár menších chyb sice udělal, ale celkově šlo o drobnosti při jinak výborném návratu na fotbalový pažit.

Eduard Sobol - 7 - Po zásluze dostal šanci v základní sestavě a myslím, že ji zcela využil. Obrannou činnost zvládl bez větších problémů, směrem dopředu pak hrál velice dobře. Zvláště jeho centry jsou ostré a vynikající. Po tom prvním rozhodl zápas Necid, po druhém tentýž hráč ve vyložené šanci minul. Sobol si řekl o základ i do derby.

Jan Sýkora - 4 - Snaha na něm byla patrná, stejně výrazné ale bohužel bylo, že ještě po zranění není ve formě. Několikrát mu utekl míč, kličky byly čitelné a vrcholem bylo, že si nezpracoval přihrávku v situaci, kdy jsme mohli postupovat dva na jednoho. Bohužel podprůměr.

Tomáš Souček - 6 - Jeho poslední výkony trochu připomínají houpačku. Proti Boleslavi se mu dařilo, naopak v Olomouci dobře nezahrál. Proti Maccabi to vzal z lepšího konce a odvedl kvalitní výkon. Dobře četl hru a několikrát tak získal míč. Netradičně se i výrazněji zapojoval do ofenzivy a nutno říct, že vymyslel i několik povedených přihrávek. Jedinou kaňkou na jeho výkonu je zahození vyložené šance. Míč je ve vápně a neskáče, kolem nikdo. Souček si v podstatě může vybrat, kam to gólmanovi pošle. Místo rozvlnění sítě však vyšle slabou přízemní střelu doprostřed. Škoda. Kdyby proměnil, tak mohl atakovat v mém hodnocení i osmičku.

Jakub Hromada - 5 - Snaha na něm byla jasně patrná a byl důrazný v soubojích. Celkově byl ale ve stínu Součka i Stocha. Sice se vrací po zranění, ale pár zápasů již odehrál (myšleno včetně reprezentace U21) a pomalu by na něm měla být vidět zlepšující se forma. Zatím nehoří, ale je to takové nemastné, neslané. Za Maccabi dávám horší pětku.

Miroslav Stoch - 5 - Podobně jako výkon Slavie, bych i hru Stocha rozdělil na dva poločasy. V tom první se mu dařilo a byl nebezpečný. S trochou štěstí nahrával do vyložené šance Součkovi. Ve druhé půli ale vypadl z role a ačkoliv se nadále snažil, tak udělal hodně chyb a ztratil větší množství míčů, než by bylo potřeba.

Jaromír Zmrhal - 5 - V 15. minutě předvedl svou nejsilnější stránku, když sprintem po lajně přes půl hřiště unikl obraně, ve vápně našel Stocha, který pak se šťastným odrazem vyzval ke skórovaní Součka. Ve zbytku zápasu to Zmrhalovi šlo tak půl na půl. Častěji než je u něj zvykem se toulal ve středu hřiště, některé věci se mu povedly více, jiné méně. Škoda, že neproměnil solidní šanci ve druhé půli, tam to chtělo alespoň trefit bránu. Ale určitě nesouhlasím s tím, jak ho natřeli v hodnocení Sportu jako nejhoršího slávistu. Za mě špatně nehrál a odvedl standard.

Tomáš Necid - 6 - V první půli výborný. Dal vítěznou trefu, která navíc padla po skvělé akci. Perfektní centr Sobola a ukázkové uvolnění se Necida a přesné zakončení. Paráda! Další míč od Sobola do gólovky pak nezužitkoval, když ve skluzu mířil vedle. V první půli také udržel hodně míčů a ve hře se mu dařilo. Druhý poločas už byl z jeho strany horší. Při brejcích předržoval míče a nepochopitelně často zůstával v ofsajdu. Celkově ale jeho výkon hodnotím určitě kladně. Návrat do Edenu se mu povedl!

Josef Hušbauer - 5 - Střídající hráči to měli těžké, protože nastoupili v době, kdy Slavia přestávala hrát a Maccabi přebíralo iniciativu. Hušbauer se snažil, ale nebyl tak přesný, jak u něj bývá zvykem. V závěru nicméně pomohl, když na svou osobu získal uklidňující fauly.

Mick Van Buren - 4 - Podobně jako Hušbauer nastoupil do těžkého závěru a tým nevyburcoval k lepšímu výkonu, naopak se s ním spíš svezl. Nesmyslně zadrbal několik brejků, když místo k soupeřově brance začal postupovat na druhou stranu.

Michael Ngadeu Ngadjui není hodnocen, protože hrál příliš krátce. Ale i za těch pár minut ukázal svou kvalitu a pomohl nám dotáhnout zápas k vítězství.

skupina, 1. kolo - Čtvrtek 14. 09. 2017 19:00

Evropská liga, 2017/2018
1 - 0
1 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

12. Tomáš Necid

Maccabi Tel Aviv F.C.
Maccabi Tel Aviv F.C.

Komentáře (91)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

    tolsimir (admin)   před měsícem 15.09.2017 18:42 |  
    17 8

    Sýkora si 4 nezaslouží. Dozadu byl bezchybný. Určitě nepodal horší výkon jak Zmrhal

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      pinochet   před měsícem 15.09.2017 18:57 |  
      14 1

      Sýkora hrál určitě lépe než MVB.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      sicilianbrno   před měsícem 15.09.2017 19:09 |  
      0 1

      Se Sýkorou souhlasím, ale jinak se Alanor docela trefil...

  2. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

    tolsimir (admin)   před měsícem 15.09.2017 18:45 |  
    10 0

    Jinak nevím, jestli to byl taktický prvek, ale doslova jsem rostl z toho, jak se Mick potuloval na hrotu namísto toho, aby bránil svoji stranu. I díky tomu se Maccabi přes naší pravou stranu dostávalo do přečíslení

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      donford   před měsícem 15.09.2017 18:59 |  
      6 1

      Ani Zmrhal a kupodivu ani čerstvý Buren se moc nevraceli. Sobol si poradil, u Frýdi to bylo horší. Stochovi bych dal o stupeň lepší hodnocení. Do 70. minuty byl velmi dobrý, přesný a hlavně rychlý. Pak ovšem fyzicky odplul. Buď není stále připraven na celý zápas a nebo to celkově přehnal. Bylo to na něm vidět, že toho má plné kecky. Prakticky posledních 20 minut přestal hrát. Toho měl JŠ střídat spíš než Sýkoru. Ovšem nelze mluvit v žádném případě o béčkové sestavě. Byť trochu překvapivé.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

        Danny67   před měsícem 15.09.2017 21:28 |  
        2 0

        Necka pak už taky slušně tahal nohy

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

          afro   před měsícem 15.09.2017 21:36 |  
          3 0

          Vzhledem k prikladnemu nasazeni, ktere mi spolecne se Stochem pripadalo z celeho tymu nejvyraznejsi to docela chapu.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      afro   před měsícem 15.09.2017 19:01 |  
      5 1

      Toho jsem si take vsiml. A v jeden moment ztratil/zadrbal mic u superova vapna a misto, aby se sprintem vratil, tak se "soural" pomalu zpet, coz je u cerstveho hrace v okamziku, kdy vedeme pouze o gol strasne nezodpovedne. Tohle bych chapal treba u Stocha, ktery mlel ke konci z posledniho.

  3. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

    pinochet   před měsícem 15.09.2017 19:00 |  
    15 4

    K Součkovu hodnocení „ Jedinou kaňkou na jeho výkonu je zahození vyložené šance": já kaněk v podobě mizerných přihrávek zaznamenal více, korunou všech byl rozehraný přímák v závěru doi míst, kde nebyl ani jeden slávista.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      tolsimir (admin)   před měsícem 15.09.2017 19:04 |  
      7 5

      to bylo něco šíleného... nezodpovědná laxnost

  4. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

    sicilianbrno   před měsícem 15.09.2017 19:07 |  
    6 9

    Dneska poprvé v klíčových hodnoceních s tebou plně souhlasím. Nejlepší Deli a Sobol, kterýho bych vyhlasil i mužem zápasu. Souček správně za 6, Stoch lepší 5....Jen bych Sykorovi dal pětku (i když mu kličky nevychazeli, ale nebál se do nich pouštět), kór, když ji má i Zmrhal, který mě teda lepší určitě nepřišel.

  5. hodnocení

    Travinho   před měsícem 15.09.2017 19:15 |  
    4 5

    Neuvěřitelné, úplně na chlup stejné známky jsem hráčům udělil i já!

  6. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

    Cross   před měsícem 15.09.2017 19:16 |  
    11 10

    Myslím Kovář nebyl na 5. Udělal velkou hrubici hned na začátku a od té doby při každém jeho vyběhnutí stadion trnul... nedal nic navíc. Maximálně čtyřka.
    Stoch jezdil jako motorová myš, úplný blázen (:-))), zblbnul tím pozitivně i ostatní, takže všeobecně dobrý presing. Ikdyž mlel Stoch ke konci opravdu z posledního, a nedivím se tomu, pro mě jasná šestka. Naopak Souček toho zadrbal (krásný obrat!) hodně, a když přišel na plac Míša, bylo vidět o kolik je lepší. pro mě tedy Souček čtyřka.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      kjandourek   před měsícem 15.09.2017 20:03 |  
      9 5

      no tak hrubici - podklouznul... myslíš, že to je hrubice? Že si jako řekne: teď si schválně blbě stoupnu, aby mi podjela noha?

      Od toho podklouznutí si pro balóny chodil celkem jistě a i tu střelu co šla vedle celkem v pohodě hlídal - jít do branky, tak jí měl..

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

        Danny67   před měsícem 15.09.2017 21:16 |  
        3 1

        Ještě tam mel druhou půli podle me 2 věci, jednou ho obešel protihráč, tam jsem se modlil ať dá ruce rychle pryč...podruhé tam zase nějak divně pouštěl balon za sebe a chytal az u cary čelem k tribuně. Chápu, že to nemá jednoduchý a ze to umí s fanoušky, pár lidi se ale při sestavách slušně orosilo...;)

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

        Cross   před měsícem 15.09.2017 22:33 |  
        1 5

        Kovář namazal soupeři v situaci, kdy nebyl v tísni. Tys byl po tom extempore klidnej? Pokud jo, tak zkusme zpátky nejake další hráče. Treba na stopera Latku. Dyť o nic nejde, pětku tady vždycky dostane...(:-))).
        Ja bych byl rad, aby se Kovář bazálně udržoval v tempu. Ake ne kdyz se hraje o deset milionů a prestiž v cele Evropě.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

          Kenny   před měsícem 15.09.2017 22:39 |  
          1 0

          Ale ono se pořád o něco hraje. Ty jako fanoušek upřednostníš peníze, ale náš movitý majitel pravděpodobně chce i za cenu výdajů dosáhnout spíše prestiž.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

          kjandourek   před měsícem 15.09.2017 22:53 |  
          4 1

          Viděl jsi zápas v Olomouci? Laštůvka tam poslal malou domů přímo na nohu útočníka - to je namazání v situaci, kdy není v tísni... Kovář se do tísně dostal právě tím, že podklouzl...

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

        Travinho   před měsícem 16.09.2017 09:09 |  
        1 0

        Mně teda málem praskla žíla z toho, jakým tempem se po tom podklouznutí vracel...

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      lassiter   před měsícem 16.09.2017 08:00 |  
      1 1

      Nedal nic navíc, to jako nějakej gól nebo co?

  7. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

    chrobak   před měsícem 15.09.2017 19:38 |  
    2 2

    Celkové hodnocení vidím naprosto stejně. U hráčů bych za sebe přidal Stochovi, který se mě hodně líbil a také Sýkorovi a naopak ubral Zmrhalovi. Docela bych se podíval na záznam, možná jsem to z tribunu a přes ty emoce vnímal zkresleně a nemám pravdu. Ale záznam asi nikde kromě O2Tv nebude?

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      kjandourek   před měsícem 15.09.2017 20:00 |  
      14 3

      Já se budu opakovat, ale Zmrhal vypracoval obě naše neproměněné tutovky...

      jeho předností je rychlost, on si nikdy nebude vodit protihráče jako "slepé koně", takže jeho herní projev nebude tak líbivý, ale když mu budou spoluhráči posílat kolmice za obranu, nebo mu odtáhnout soupeře od lajny tak, aby mohl utéci, tak bude hodně platný...

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

        Akuls   před měsícem 15.09.2017 21:01 |  
        2 1

        Souhlas, ale musí hrát vlevo. Druhý Arijen Roben z něj nikdy nebude. Znovu to potvrdil včera při té své šanci.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

          Danny67   před měsícem 15.09.2017 21:04 |  
          0 0

          Souhlas, tam to řvalo po krásně utaženém obloučku na zadní tyč.

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

            Akuls   před měsícem 15.09.2017 21:30 |  
            1 0

            Novasport měl kamery i na východní tribuně a z pohledu střílejícího Zmrhala bylo vidět, že střelu na zadní tyč by mu asi srazil vracející se obránce. Musel střílet na přední tyč, kde by to asi gólman stejně chytil. Asi to měl udělat jako Roben, ještě si balón posunout trochu na střed a vracejícího se obránce obstřelit a zavěsit do levé šibenice z pohledu střelce. On ale raději bránu zbrkle minul.

            • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

              Travinho   před měsícem 16.09.2017 09:12 |  
              0 0

              Zase kdyby to trefil tím svým kladivem, tak těžko říct, jestli by golman zareagoval i na přední.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      samciz (přítel SN)   před měsícem 16.09.2017 01:22 |  
      0 0

      o2tv prenos vubec nemela, koupila to tentokrat nova sport - ty ale nekoupily prava na zaznam, takze ani u nich ne. Mozna nekde na yt casem bude, ale bojim se, ze si to UEFA ohlida

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

        samciz (přítel SN)   před měsícem 16.09.2017 01:23 |  
        0 0

        ... ti nekoupili ... samozrejme :)

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

        Jikom33   před měsícem 16.09.2017 12:13 |  
        2 0

        Na O2Tv samozrejme zaznam je. Nesmis si plest O2TV a O2TV Sport

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

          samciz (přítel SN)   před měsícem 16.09.2017 16:06 |  
          0 0

          Tak to se omlouvám za chybnou informaci a děkuju za opravu.

  8. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

    Hofo78   před měsícem 15.09.2017 20:02 |  
    3 16

    Ševela z Trenčína je volnej

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      Danny67   před měsícem 15.09.2017 21:05 |  
      11 1

      ...a my trenéra už jako zase nemáme nebo co?? 8-)

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

        Akuls   před měsícem 15.09.2017 21:26 |  
        0 0

        NovaSport měl kamery i na východní tribuně a z pohledu střílejícího Zmrhala bylo vidět, že střelu na zadní tyč by mu asi srazil vracející se obránce. Musel střílet na přední tyč, kde by to asi gólman stejně chytil. Asi to měl udělat jako Roben, ještě si balón posunout trochu na střed a vracejícího se obránce obstřelit a zavěsit do levé šibenice z pohledu střelce. On ale raději bránu zbrkle minul.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

          Akuls   před měsícem 15.09.2017 21:33 |  
          0 0

          Pardon, tato reakce patřila také Dannymu 67, ale níže. Už jsem to tam zkopíroval.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

          Danny67   před měsícem 15.09.2017 21:35 |  
          2 1

          Aha, diky ta upřesnění. Já seděl na Východě, tak jsem to měl lehce zkreslený. Jako Robben to udělat mohl, ale na to Járovi proste podle me chybi sebevědomí. Přijde mi celkově takovej lehce zakřiknutej, zvlášť v obdobích, kdy se mu ne úplně daří. Asi se mu to jen zda, ale na mě je na kapitána moc taková "rybi krev", stejně třeba jako Frýďa

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      fleder   před měsícem 16.09.2017 08:54 |  
      2 0

      Pro Spartu po derby?

  9. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

    Akuls   před měsícem 15.09.2017 20:02 |  
    5 4

    S hodnocením souhlas. Zastal bych se jen Součka. Šance to byla jistě velká, ale vzhledem k obránci padajícímu do střely tam volného místa kam umístit střelu moc nebylo. Podle mne to řešil dobře, že dal přednost plácírce, tedy přesnosti před razancí. Hlavní bylo netrefit obránce a trefit bránku. Bohužel gólman střelu vyrazil se štěstím nohou. Rozhodně svou velkou šanci řešil lépe než Zmrhal a Necid. Jinak Souček už evidentně není je DZ. Docela bych byl zvědavý, jak by jim to šlo v záloze spolu s MNN. Určitě by to stálo třeba v Astaně za vyzkoušení.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      kjandourek   před měsícem 15.09.2017 20:05 |  
      4 1

      Troufnu si trochu - jenom malinko - nesouhlasit... ta střela měla jít nahoru - brankář riskoval stranu, šel k zemi.. nemuselo to jít pod víko, stačilo metr nahoru... :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

        Akuls   před měsícem 15.09.2017 20:55 |  
        2 0

        Máte pravdu, ale z vlastní zkušenosti vím, že se branka v takovém případě přestřelí raz dva. Je to trochu riskantní. Hrál to holt na jistotu a tou je střela po zemi. Já viděl místo také v obou dolních rozích brány. Fakt je, že už těch střel do tyčí a do brankáře je od Součka nějak moc. Asi to není jenom smůla a přitom je to bývalý útočník, ale také stopér.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

          Danny67   před měsícem 15.09.2017 21:25 |  
          0 2

          Bývalý útočník? Na jednu stranu klobouk dolu před ním, ještě teď si vzpomínám, jak horel v přípravě pod Koubkem a brousil Levana a spol v přáteláku za Žižkov. Od ty doby mu 90% slavisti nemůže přijít na jméno :)

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

            Travinho   před měsícem 16.09.2017 09:14 |  
            0 0

            Já na tom přáteláku byl a hrál naplno, tak jak je zvyklý. Žádný kriminál tam od něj nebyl.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      Robinator   před měsícem 15.09.2017 20:23 |  
      5 14

      Souček nedá gól i kdyby mu to někdo dal centimetr před caru :D

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

        Akuls   před měsícem 15.09.2017 21:08 |  
        9 2

        Kdyby ten Souček neexistoval, tak byste si ho snad musel vymyslet. Bez Součka by to pro vás musel být strašný život.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

          Danny67   před měsícem 15.09.2017 21:21 |  
          7 1

          Zrovna včera jsem si říkal, jak je Souček v některých chvílích strašně platnej. Dokonce o něm pochvalně mluví i par nezávislých lidi kolem mě :)

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

          Jachym   před měsícem 16.09.2017 14:20 |  
          0 2

          Slavia byla před Součkem, bude i po něm...:-)) Vůbec nic tím proti Tomášovi nemyslím a jsem rád, že ho tu máme, ale ta tvoje první věta se k této reakci přímo nabízí...:-))

  10. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

    pes (přítel SN)   před měsícem 15.09.2017 21:37 |  
    12 5

    Nezlobte se na me, ale musim po dlouhe dobe reagovat. Dat stejnou znamku Zmrhalovi a napr. Stochovi?? U JZ zminujete jeho rychlost, ale nikdo zde nezmini jeho techniku v rychlosti (viz pod. napr. Sionko). Kdyz dostal takrka idealni balon za obranu a mohl pri dobrem zpracovani jit sam na branu, tak si to zbrkle hodi ramenem. Kdyz staci posunout mic o cca 3m vedle do brejku, tak to da Hromadovi do sprajcu, ktery skluzem mic presto vybojuje(bohuzel odpiskan faul). A takovych veci by bylo vice. Jarda je asi fajn kluk, ale jeho kvalita pri jeho rychlosti neni dostacujici. A dalsi veci je, ze (dle meho, nemam statisticke udaje) prohrava na svoji postavu neuveritelne mnozstvi souboju.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      JS (přítel SN)   před měsícem 15.09.2017 22:44 |  
      3 14

      Jarda je možná sympatický svým skromným projevem, ale fotbalista to je opravdu rozporuplný. Na jednu stranu má asistence a loni zvládal i góly, ale kolik toho zadrbe, naprosto žáčkovsky pokazí nebo prostě nezvládne. Teď si vezměte, jaké statistiky by měl na jeho místě někdo, kdo dokáže zpracovat balon nebo přesně přihrát...

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

        Kenny   před měsícem 17.09.2017 11:47 |  
        0 0

        Teď už jen říct, kdo by to měl být.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

          JS (přítel SN)   před měsícem 17.09.2017 12:35 |  
          0 1

          Hmmm... moment.. je to těžké. Vlastně v kádru nemáme moc leváků. Jenom.. možná.. jo, ten, jak se jmenuje... Stoch? nebooo ještě máme... Sýkoru? Nebo Dannyho? Nebo Švento? Ale ne, Jarda vůbec nemá konkurenci.

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

            Kenny   před měsícem 17.09.2017 20:35 |  
            1 0

            No takže : Stoch mu v současný době vůbec není konkurentem. Ten zaslouženě hraje i když Jarda sedí, víme?
            Sýkora : Po zranění jsem ho ještě neviděl zahrát tak aby byl něco platnej. Takže konkurence ano, ale momentálně ho ničím nepřevyšuje .Danny : jakej je poměr času kdy je zdravej a nebo zraněnej? A když byl zdravej, ten měl statistiky, co? Švento : To samé jen násobeno krát pět. Jinak jestli sis nevšiml já netvrdím že Jarda nemá konkurenci. Spíš podotýkám, že když teď zaslouženě nemá stabilní flek, nějak jsem si nevšiml že by na jeho místě někdo bodově exceloval. Ty ano?

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      Mejla1892   před měsícem 16.09.2017 12:02 |  
      1 5

      Přesně tak, Jarda byl suveréně nejhorším hráčem spolu s MvB. Dát Sýkorovi horší známku, nevím, nevím. Jarda a jeho výkony jsou dlouhodobě podprůměr, trochu se bojím, že nám tu zbyde dalších 10 let a později jen a jen na lavici, škoda, že na něj nebyla nějaká nabídka. Ač je mi sympatický, odchovanec, mám ho celkem rád, tak jeho výkony jsou opravdu strašné

  11. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

    Danny67   před měsícem 15.09.2017 21:44 |  
    7 0

    Jinak včera v ochozech uz pár lidi odvolávalo JŠ i s ohledem na derby, na facebooku se objevila zpráva, ze prý chce vedeni přetáhnout Jarolíma od repre...prijde mi to uhozený, někdo nějaký bližší info ohledně toho?

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      rak (přítel SN)   před měsícem 15.09.2017 22:00 |  
      19 0

      Takové jobovky. Snad se vedení nezbláznilo. Jarolíma už ne. Věřím ale tomu, že by se k nám chtěl nacpat sám. Zvláště, když jsou peníze. Už se takové zvěsti objevovaly dříve. Z toho už mně je nedobře.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      Travinho   před měsícem 16.09.2017 09:17 |  
      4 0

      Já to slyšel od mnoha na sobě nezávislých zdrojů, ale drby se šíří rychle. Pokud budeme mít dobré výsledky, tak by si vedení odvolání kouče ani neobhájilo a poštvalo proti sobě většinu fans.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

        Maty22   před měsícem 16.09.2017 10:16 |  
        3 1

        To je podle mě hloupost. To že to tam nepadá není vina trenéra.
        Proti Olomouci, kdyby chlapci proměnili šance, mohlo to bejt 3:0, pak evropská liga a nikoho by nenapadlo ani o tom přemýšlet.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      Kara (přítel SN)   před měsícem 16.09.2017 11:55 |  
      7 0

      Jestli to vedení udělá, tak je to důkaz nekompetentnosti. Tečka.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      Boss82   před měsícem 16.09.2017 12:02 |  
      12 0

      Jarolíma do Slavie už NIKDY více!!!

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

        Jachym   před měsícem 16.09.2017 13:23 |  
        7 0

        V silvestrovském derby starých gard mi vůbec nevadí...:-))

  12. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

    Astrocytoma (přítel SN)   před měsícem 15.09.2017 22:30 |  
    5 10

    Paradni zapas az do 70. minuty. Za me nejlepsi hraci Stoch(pak uz nemohl z duvodu ze nic nevypustil a behal jak sileny), Sobol(Frydo obkoukej jeho centry a nekdy zkus misto centru krizem to dat po lajne), Deli(famozni hned jsem si vzpomel na JT a jeho hlaska ze podepsanim Deliho jsme nejvic posilili), Necka(Videl jsem na nem ze je nervozni pred Oloumouci a jsem moc stasny ze mu to tam spadlo, to je hrac co to potrebuje)

    Tem kterym to moc nevyslo - MvB(zacina me stvat tim drzenim mice, prosim drive se ho zbavuj, pak se zamotavas, vice tymovosti a obetavosti prosim), Soucek(hlavne druhy polocas Ti vytknu, myslim ze to byl zarodek toho ze jsme nepodrzeli mic.... hodne ztrat, presto mel i vyborne momenty, Tome rozehravka lepsi prosim )


    Me prani idealni sestavy

    Lastuvka---boril-Frydrych-Deli-Sobol---MNN---Stoch-Husby-Danny---Skoda-Necid

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      michal80   před měsícem 15.09.2017 23:28 |  
      1 5

      famózní sestava - taky bych jí chtěl vidět v zápase :)

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      Travinho   před měsícem 16.09.2017 09:18 |  
      3 1

      To by směrem dozadu docela hořelo...

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

        Astrocytoma (přítel SN)   před měsícem 16.09.2017 09:45 |  
        0 2

        kdyz by dobre napadali tak nemam obavy. Skodak z Neckou by se vic museli hejbat bez balonu a nemam strach ze by to neslo, husby by byl mirne stazenejsi

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

        Astrocytoma (přítel SN)   před měsícem 16.09.2017 10:02 |  
        0 2

        hlavne proti slabsim by to melo byt standardem, neni to ono vyhravat 1:0, radsi 5:2, ikdyz si myslim ze Misa se Simonem by i to tam pohlidali.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

          Radek097 (přítel SN)   před měsícem 16.09.2017 12:04 |  
          3 0

          Nevím zda ta sestava je úplně ideální. Jediný Stoch je pohyblivý ve středu pole, na hrotu dvě věže s minimální podporou záloze. S takovou sestavou bychom nevyhrávali 5:2, ale 1:0. :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      dauby   před měsícem 16.09.2017 11:34 |  
      1 0

      Misto Frydrycha na stoperu Jugas, zbytek se zcela shodujeme. Jinak jsem si velmi oblibil Stocha, takovej blazen (v to nejlepsim slova smyslu!) a dric nam tu chybel, jeho nasazeni je neuveritelne a ma uzasne zrychleni.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      pinochet   před měsícem 17.09.2017 10:43 |  
      1 0

      Nechápu vynechání Jugase a experimentování s Frydrychem na stoperu.

  13. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

    Fulham   před měsícem 16.09.2017 06:25 |  
    9 2

    Tak Ševela je prej volnej...to je skvělá zpráva!!! Je to dobrý trenér, umí pracovat s mladejma a má velké zkušenosti s mezinárodní kabinou. Takže , když v sobě probudím přejícího sportovního ducha , jsem rád, že....budou mít rudí po derby další variantu na post kouče...:-)))

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      Travinho   před měsícem 16.09.2017 09:18 |  
      1 6

      Já tedy ne, pokud by je někdo mohl zvednout, tak právě on.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

        Gino   před měsícem 16.09.2017 09:34 |  
        4 1

        Aby si se z neho nezvincnul :) Jeste nic nedokazal...

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

          Travinho   před měsícem 16.09.2017 09:56 |  
          1 7

          Dvakrát double s Trenčínem a výhry nad kvalitními mančafty v předkolech Evropy nejsou málo, navíc styl, který předváděli byl úchvatný.

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

            skori (přítel SN)   před měsícem 16.09.2017 11:12 |  
            9 2

            Gino van Kessel byl na Slovensku taky úchvatný a spousta lidí ho tu chtěla. No a jak to dopadlo všichni víme :-)

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

            skori (přítel SN)   před měsícem 16.09.2017 11:15 |  
            0 1

            Nějak mi vypadlo v Trenčíně úchvatný :-)

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

            dauby   před měsícem 16.09.2017 11:38 |  
            9 3

            Titul na Slovensku a ucast v predkolech pro me neni meritko uspechu. Podle me je nejlepsi mozny trener ze vsech pro Slavii Jarda Silhavy! Hlavne ne pro boha Jarolima, ten jde hlavne po penezich, takze by se mu u nas jiste libilo, ale jeho posledni stace u nas byla herni i moralni katastrofa.

            • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

              Radek097 (přítel SN)   před měsícem 16.09.2017 12:00 |  
              2 6

              Titul na Slovensku není pro tebe měřítko? Je úplně jedno zda má titul z Kuvajtu, Česka nebo Slovenska... ani na jednom místě není snadné ten titul udělat. Pokud tedy nemá kádr stejně hodnotný jako zbytek ligy.
              Musel budovat jako Trpišovský v Liberci neustále nový kádr a obhájit nejen ligový titul, ale i výhru v poháru není jen tak.

            • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

              Kenny   před měsícem 16.09.2017 15:34 |  
              4 0

              Ale oni řešej trenéra pro erbéčka, ne pro nás.

            • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

              Travinho   před měsícem 17.09.2017 07:53 |  
              0 0

              Četl jsi snad někde, že bych odvolával trenéra?

  14. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

    dauby   před měsícem 16.09.2017 11:22 |  
    6 2

    Podle me byl jasne nejlepsim hracem Sobol. Dal jsem mu znamku 8. Pak si nemuzu pomoci, ale 5 u Stocha je hodne malo. Dal jsem mu 7. Hrozne se mi libi, jak maka, trochu mi pripomina Pavla Nedveda. Obcas zkazi, ale hlavne z toho duvodu, ze neustale vymysli prekvapiva reseni smerem dopredu. Hrozne rad se na nej koukam. Ale musi jrste zlrpsit kondici. Naopak hodne me zklamal Sykora, dal jsem mu 3, zkazil a zadrbal spoustu micu, hlavne ve druhe puli. Po zraneni to zatim neni ono, na jare to byl uplne jiny hrac. Kdo se mi dost libil, byl Jugas, jde nahoru a hlavne je na nem videt, ze nabira sebevedomi a neboji se. Libil se mi o chlup vic nez Deli. Necid dal gol, dobre si sbihal pro mice, ale mel by se kouknout na zaznam - snad pul zapasu stal v offsidu. A mel by zlepsit rozehravku. Ale libi se mi, jak si podrzi mic. Dal jsem mu 6. Solodne zahrl Soucek. Celkove dobry, jen se porad nemohu zbavit dojmu, ze nam chybi kondice. Kolem 60. minuty vzdycky odejdeme. Goly tak davame temer vyhradne v 1. puli, ve druhe toho uz moc nevytvarime.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      donford   před měsícem 16.09.2017 13:15 |  
      3 0

      Myslím, že to tentokrát nebylo jen kondicí, i když kluci makali naplno od začátku, aby se ukázali a aby dokázali, že nemáme áčkovou a béčkovou sestavu. Ke konci, když Maccabi již hrálo na risk, se možná vkrádal trochu červíček pochybností a obav o jednogólové vedení. Je to podvědomí a to velí chtě nechtě, stáhnout se, odkopávat, ubránit. Nemáme ještě takový mančaft, respektive v tom okamžiku nebylo k dispozici dost rozvážných, zkušených, schopných přidržet balón - Rotaň, Danny či už úplně vyšťavený Stoch. Příště to bude zase o fous lepší.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

        dauby   před měsícem 16.09.2017 17:21 |  
        0 1

        Mas pravdu ze nasazeni bylo prikladne. Ale fyzicka podle me porad hraje roli, i kdyz se zvolna zlepsujeme. Zavery nam ale kondicne nejdou, a nejedna se jen o hrace po zraneni...

  15. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

    Lovver   před měsícem 16.09.2017 11:40 |  
    3 5

    Zápas hodnotím pouze z toho, jak jsem to viděl na stadionu, na záznam jsem se již nedíval. Musím se však vyjádřit, protože, co jsem viděl já, se dost rozchází s výše napsaným hodnocením.

    Pro mě je hráč zápasu rozhodně Stoch. Do 70. minuty byl všude kde měl být a byl jediným hráčem, u kterého byla jistota neztracení míče. I když mu nevyšel první dotek, tak míč dokázal pokrýt tak, že nám zůstal. Skoro pořád ve sprintu, obránce nechával 2 metry za sebou. Ano, v 70. minutě byl na střídání, ale jaké by měl hodnocení bez těch posledních 20 minut?
    Další je Sýkora, na kterém je vidět, že není pořádn rozehraný, chybí mu fyzička atp., ale je silný na míči. Ne tolik jako Stoch, ale je to tam taky.
    A Deli sice dozadu výborný, hlavičky, souboje, zabránění gólu, to vše je skvělé, ale všechny jeho delší míče končily v území nikoho, nebo na nohách soupeře.
    Sobol byl výborný, má rychlé nohy a dobrou pozornost, do defenzivy přes něj nepřešlo nic a kvalitní nadstavba v útoku, s tím souhlasím.
    Necid má sice dobrý výběr místa, ale když měl míč u nohy, bál jsem se, aby si o něj něco neudělal. Kličku si pamatuju za zápas jednu s tím, že míč mu ukopl hned další hráč.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      PetCC   před měsícem 16.09.2017 23:43 |  
      0 0

      Tak ono to je honocení celého působení na hřišti. A Sýkora i Stoch v posledních minutách, možná i desítkách minut, byly hlavní důvod toho, že jsme se dostali pod tlak.
      Tedy i spolu s Necidem, protože míč neudrželi, pořádně nepřihráli a skoro okamžitě ztratili.

  16. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

    Sokrates55 (přítel SN)   před měsícem 16.09.2017 15:15 |  
    3 5

    Dobré odpoledne přeji Vám všem před dnem "D".
    S hodnocením nemám celkem problém. Asi to odpovídá tomu, co bych dal taky. Jako vždy Alanore moc děkuji za "počteníčko" a i Vám všem za disputaci k této problematice.
    Z toho všeho mi pak vychází, že by měli zítra z těch, co hráli ve čtvrtek, nastoupit určitě Deli, Stoch, Sobol. Ti si řekli asi nejvíce o dres na derby. Četl jsem dnes názor Ivana Kopeckého a dalších, kteří se vyjadřovali k derby. Moc se mi líbilo, že potvrdil můj názor. Rosický může být rozdílový hráč, ale derby je derby a nikdo ho "šanovat" prostě nebude. A tím jsem nikdy nemyslel, že by ho měl někdo z našich hráčů "mastit". K tomu se doufám ani náznakem nesnížíme. Pokud vezmu v úvahu, jak prasí Šural, Frýdek, Costa a někdy i Lafata, tak si nemyslím, že by se mělo k Rosickému přistupovat jako ke slečince. Takže na férovku, ale tvrdě.
    Věřím, že do branky půjde Laštůvka, Honza Bořil na svého beka, Jugas a Deli, no a také Sobol.
    S ohledem na to, že letenští asi zahustí střed 5člennou zálohou, tak by ta naše měla být na krajích se Stochem a na druhém kraji by to mohl zkusit Zmrhal a ve středu Hromada, Hušbauer a za nimi MNG. No a na hrotu Milan, kterému se proti Spartě prostě daří. Ke střídání může být připraven Sýkora, Souček, Frydrych, Necid, Danny a i Muris Mešanovič.
    Tak zítra ať je plný "Eden". Už teď jsem "napnutej" a jsem s Vámi.
    Sokrates55

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      pinochet   před měsícem 16.09.2017 15:39 |  
      3 0

      Jsem moc zvědav, jak se sparťanské baletky Biabiany, TBCH, Rosický či Plavšič vypořádají s našimi říznými hráči jako jsou MNN, Bořil, Jugas či Hušby. Jsem možná přehnaným optimistou, ale ve spojení s jejich děravým středem obrany stoperských prcků Mareček/Hovorka očekávám, že nebudeme-li mít extrémní střeleckou smůlu, dostanou klepec, který si budou dlouho pamatovat. V souvislosti s tím se ale bojím chování jejich debilů z kotle. K sestavě: vpravo bych dal přednost Sýkorovi před Zmrhalem, ale jinak souhlas s aténským filosofem.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      donford   před měsícem 16.09.2017 16:26 |  
      3 1

      Milý Sokrate,
      jistě Rosu by nikdo z našich neměl mastit nad rámec pravidel, ale hrát pěkně tvrdě na tělo. Jak říkáte, na férovku. Tak se s nikým nemažou třeba v Anglii. Věřím a doufám, že Sparťany bude trávník v Edenu pěkně pálit. Je moc potřeba jim prakticky doložit, kdo že je vládcem Prahy. Aby už je konečně a na hodně dlouhou dobu přešly ony velikášské řečičky o nejlepším klubu v nejen v Praze, ale rovnou v Čechách, které melou jako zatvrzelou mantru, i když čerstvě vydřou plichtu proti 9 liberečákům a dostanou na zadek od posledního Brna.
      Kdybych to chtěl shrnout lapidárně, byť v nadsázce, tak jak říkal Švejk - Přes držku dostanou a zase půjdou. (I s tím jejich antisemitickým řevem z předvečerů 2. světové války. Snad tentokrát se jim jako bumerang adresně vrátí do jejich vylízaných mozků).

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

        Sokrates55 (přítel SN)   před měsícem 16.09.2017 16:43 |  
        2 1

        Zdravím Tě Donforde a přeji hodně zdraví.
        Taky věřím našim klukům, že se o vítězství pořádně poperou.
        Kecama nikdo nic nevyhrál a tak radši už budu mlčet (dva palce dolů mi stačí) a věřit do poslední minuty našim barvám :-).
        Sokrates55

  17. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

    jarodo57   před měsícem 16.09.2017 16:20 |  
    0 0

    Sháním pro známého 2 lístky na zítřek.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      rakusan   před měsícem 16.09.2017 16:38 |  
      0 0

      Mohu nabídnout jeden lístek.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

      rakusan   před měsícem 16.09.2017 16:40 |  
      0 0

      Pro lístek na derby volejte 606648926

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

        Sokrates55 (přítel SN)   před měsícem 16.09.2017 16:45 |  
        2 2

        Moc děkuji za Jardu příteli Rakušane.
        Sokrates55

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

          rakusan   před měsícem 16.09.2017 22:49 |  
          0 0

          Není zač, Lístek je stále volný, kolega Jarda potřeboval dva.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Maccabi Tel Aviv 1:0

          Sokrates55 (přítel SN)   před měsícem 17.09.2017 08:14 |  
          2 4

          I za tohle mám mínus :-)).
          Sokrates55

SN na Facebooku

Oficiální Facebook žen