Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

Slavia v Edenu i do třetice odehrála pohlednou partii s velkoklubem v Lize mistrů, opět z toho ale nebyl ani bod.

Je to už trochu jako kolovrátek opakující dokola jednu písničku, ale z herního hlediska to z naší strany opět nebylo vůbec špatné. Zápas to byl otevřený s velkým množstvím šancí na obou stranách a podívaná to i díky skvělé kulise byla dechberoucí. Nouze nebyla ani o infarktové zvraty, jako když v první půli zachránilo Frydrychovu hrubku na 0:2 video a rázem to bylo díky penaltě na druhé straně 1:1! Slavii se vydařila zejména první půle, kdy hrála s italským velkoklubem minimálně vyrovnanou partii. Po zásahu videa ve stylu deux ex machina pak dokonce opaření hráči Interu tahali za kratší konec. Ve druhém dějství už ale byli svěřenci trenéra Conteho nebezpečnějším týmem na hřišti a dá se říci, že k výhře, kterou nakonec skutečně urvali, měli blíže. Body ale nebyly daleko, což zamrzí. Masopust měl za stavu 1:1 velkou šanci, vítězný gól přišel až 10 minut před koncem po naší další hrubce a i za stavu 1:2 mohl ještě vyrovnávat Souček.

Jak se z jedné strany dá říci, že vítězství hostů bylo i trochu šťastné a k bodům Slavii mnoho nechybělo, tak se na druhou stranu nedá zpochybnit, že si Inter za výhrou šel. A řekl bych, že i zápas zvládl takticky lépe. My jsme hráli až na příliš velké riziko, když vzadu často zůstávali jen Kúdela s Frydrychem na světové duo útočníků Lukaku - Martinez. A hlavně schopnosti našeho druhého jmenovaného stopera při takto náročném stylu hry proti top protihráčům narazily na svůj strop. A nešťastník Frydrych pak končil zápas pomyslně vysvlečený do naha. To nastavené zrcadlo pro něj bylo v tomto směru až zdrcující. Ale týmovou strategií jsme mu tentokrát až tak nepomohli. Nechci moc kritizovat otevřený útočný fotbal, kterého jsem jednoznačně zastáncem, ale tady to zkrátka vzhledem k personálnímu obsazení obou mužstev na inkriminovaných postech nebyla moudrá varianta. Nepovedla se pak ani střídání. Zbytečně brzy byl stažen Stanciu, vůbec nevyšlo nasazení Zeleného, čímž se nám rozpadl střed hřiště. A po bitvě už každý generál ví, že i ten Frydrych měl být pravděpodobně stažený už o přestávce...

Ale tím chci jen vysvětlit příčiny porážky, ne více kritizovat, protože představení Slavie ve skupině i přes už jisté poslední místo považuji za úspěšné. Herně jsme všechny příjemně zaskočili a i ty 2 body po 5 kolech beru jako bonus. Konkurence totiž byla natolik špičková, že se obávám, že by nás nespasil ani příchod kvalitnějšího útočníka, který nám dlouhodobě chybí. Snad jen že by přišli právě Martinez nebo Lukaku, což je vzhledem k jejich cenovkám samozřejmě naprostá utopie. Zkrátka nám tentokrát směrem ke sportovním ambicím nepřál los, to je třeba přijmout. A ocenit to, že jsme se s giganty světového fotbalu dokázali měřit jako rovný s rovným, ač jsme nakonec při lámání chleba tahali kvůli rozdílné kvalitě při zakončení ve vápně pravidelně za kratší konec.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Ondřej Kolář - 5 - Obdržel hned 5 branek (2 nakonec neplatily), ale v podstatě u žádné z nich neměl moc nárok na zákrok. V první půli spolehlivě kryl střelu z větší vzdálenosti. Rozehrávka byla z jeho strany dobrá. Pokazil sice dva výkopy, ale to v tom počtu není nic hrozného.

Vladimír Coufal - 5 - V první půli byl více ve hře než Bořil, protože se rozehrávalo hlavně přes Kúdelu na pravé straně obrany. Ve druhém poločase se Cuf ze hry vytrácel a nebyl tolik vidět.

Ondřej Kúdela - 5 - I on Ondra měl problémy s hlídáním hvězdného útočného dua Interu, ale zvládl to ještě relativně se ctí. I rozehrávka byla z větší části na něm.

Michal Frydrych - 1 - Zápas mu absolutně nevyšel. Situaci podcenil již u první inkasované branky a pak ještě zavinil dva góly hrubými chybami (jakkoliv branka na 2:0 nakonec díky podražení Olayinky ve vápně neplatila). Nedařilo se mu ani ve hře. S Lukakuem prohrával jeden souboj za druhým, nestačil zachytávat náběhy Martineze a ani jeho rozehrávka nebyla dobrá.

Jan Bořil - 5 - V první půli byl méně viditelný, zastavit nedokázal při úvodní brance Lukakua, ale tam měl primárně hned na začátku odehrávat balon Frydrych. Ve druhé půli patřil k našim lepším hráčům, snažil se tlačit do vápna. V závěru špatným zpracováním načal akci u branky na 1:3.

Lukáš Masopust - 5 - Rozporuplný výkon. Na jednu stranu si jistě zaslouží kritiku za zahozenou gólovku za stavu 1:1. Byl to asi třetí únik Masopusta v Lize mistrů a potřetí zahozený. To prostě dělá ten rozdíl mezi Slavií a top mančafty. Souhlasím i s tím, že zahozená tutovka se dá brát za stejné selhání jako jeden z kiksů Frydrycha. Na druhou stranu by to bylo v tomto případě k Lukášovi poněkud nefér, protože si šanci vybojoval naprosto sám skvělým napadáním. I ve zbytku zápasu patřil mezi aktivnější hráče, bohužel efektivita pokulhává.

Tomáš Souček - 7 - Potvrdil vysoký standard i v dalším zápase Ligy mistrů. Jediný byl schopný vyhrávat hlavy s Lukakuem, klíčovou roli měl i v rozehrávce. A tlačil se i do zakončení. Škoda, že nedokázal proměnit dobrou šanci v závěru zápasu. Významným plusem je samozřejmě i proměněná penalta.

Josef Hušbauer - 5 - V zápase nezklamal. Nebyl tak výrazný jako v lize, ale v těžké zkoušce obstál a střed hřiště s ním a Stanciem v první půli fungoval velice dobře. Ve druhé už to bylo o něco horší. Škoda neproměněné hlavičkové šance z úvodu zápasu.

Nicolae Stanciu - 5 - Podobně jako u Hušbauera se nedá říci, že by zklamal. Nico odvedl standard a jeho stažení (pokud neměl zdravotní problémy) nebylo dobrým krokem. Prací ve středu hřiště pomáhal v první půli ke kontrole nad zápasem. Úvod druhé půle se nevydařil, ale po stažení Stancia to bylo ještě horší.

Petr Ševčík - 6 - Je v dobré formě a i proti Interu patřil k našim lepším hráčům. Pracovitý, pohyblivý a zároveň i dobrý do kombinace a při vedení míče. Jen přidat ještě trochu sebevědomí, což Petr ukázal po obratu z 0:2 na 1:1, když se nebál o hezký průnik. Více takových momentů!

Peter Olayinka - 7 - Potvrdil, že evropský fotbal jeho stylu vyhovuje a že je ještě o třídu lepší než v lize. Spolu se Součkem byl naším nejlepším hráčem. Neúnavně napadal, vybojoval několik nebezpečných standardních situací a měl dobré průnikové akce. Po faulu na něj se kopala penalta.

Ibrahim Traoré - 5 - Nezahrál špatně, ale naši rozháranou zálohu dát dohromady nedokázal, zvlášť poté co na hřiště nastoupil Zelený, který se dlouhou dobu jen rozkoukával.

Jaroslav Zelený - 4 - Jedna vlaštovka na Interu jaro nedělá. Tohle střídání se vůbec nepovedlo. Jarda se vůbec nemohl dostat do zápasu, hned lacině ztratil několik míčů a na hřišti v podstatě tak nějak plaval. V závěru se sice trochu chytil a zlepšil se, to už jsme ale prohrávali.

Ladislav Takács není hodnocen, protože hrál příliš krátce.

5. - Středa 27. 11. 2019 21:00

Liga mistrů, 2019/2020
1 - 3
1 - 1
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

37. Tomáš Souček (pen)

Inter Milán
Inter Milán

19. a 88. Martínez
81. Lukaku

Komentáře (147)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    Fačín     před 14 dny 28.11.2019 15:35 |  
    15 8

    Tak jednička pro Frydrycha je teda přísná....

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      honza304     před 14 dny 28.11.2019 17:51 |  
      7 1

      Já jsem od včerejška taky trochu vychladl. Když jsem si přečetl rozhovory s Trpišovským, leccos se projasnilo. Když řekne, že někteří hráči nastupovali se sebezapřením a že chtěli střídat trochu jinak, že ho k tomu donutily okolnosti. Možná by nešel dolu tak brzo Stanciu,možná má nějaké zranění, možná to taky vysvětluje, proč nenastoupil Traoré od začátku. Pak se taky nelze divit, že jsme "tolik" chybovali, pokud je hráč unaven nebo zraněn a s tím hraje. Už jsem tady kdysi nakousl, že mi vadí tolik našich hráčů v reprezentaci, toto je sklizeň té naší kvality. Bohužel. Kluci se chtějí ukázat, nelze se jim divit, ale po každém reprezentačním soustředění hrajeme hůř než před ním, navíc z toho plyne únava, zranění, nesehranost. Chtěli by se dostat do zahraničních lig, ale nakonec se jich většina někde zakope. K zápasu - neřekl bych, že bysme hráli špatně, první půlka byla snad i výborná, i Frydrych do penalty byl docela spolehlivý, pak se nějak sesypal nebo se tak nesoustředil nebo Italové změnili přístup.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

        bongor     před 13 dny 28.11.2019 22:58 |  
        0 2

        u Frýdi byl podle mě důvod,že mu ten zápas naprosto nevyšel hlavně nerozehranost.Nejdřív jsem na něj měl zlost,ale když jsem si uvědomil,že hrál tak jeden zápas z pěti,tak mě to přešlo.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

          Tochal (přítel SN)     před 13 dny 29.11.2019 11:52 |  
          0 1

          To není pravda. Z posledních 13 utkání 2x seděl na lavici, 2x střídal (45 a 30 miut) a 9x odehrál celé utkání – z toho posledních 6 celých. Tohle se na rozehranost fakt svádět nedá.

          Frýďu mám rád, pomohl nám hodněkrát, na ligu stačí v pohodě a rozhodně ho nijak nezatracuju, natož abych mu nadával do genitálií, prostě ale není možný omlouvat jeden z nejhorších výkonů hráče Slavie od vstupu CEFC jenom tím, že máme dotyčného rádi.

  2. Frydrych

    LukySKS     před 14 dny 28.11.2019 15:40 |  
    7 9

    S hodnocením Frydrycha naprostý souhlas, to byl nejslabší článek včerejší sestavy. Ten hořel od začatku do vystřídání - bohužel. Podle mě nebýt jeho špatné poziční hry, ke které se přidala pomalost a malá razance, tak Slavia včera bod minimálně uhrála.

    • Re: Frydrych

      Cross     před 13 dny 28.11.2019 21:45 |  
      5 2

      Když připočtu zápas s Cluj-Napoca, tak jsme DOMA sehráli čtyři zápasy Ligy mistrů. Bylo to dobré, ale ze hry jsme dali dva, slovy dva góly a ...oba vstřelil levý obránce Bořil... takže vidíme, na jakém postu hoříme...a teď se to rychle hodí na Frydrycha? To jako opravdu? Skutečně?
      Nikdo z nás nečekal, že z nejtěžší skupiny LM postoupíme. Odehráli jsme to se ctí. Ale bez forwarda to fakt výš nepůjde. Kolik let ještě bude Matoušek (Musa nebo Felipe) jezdit po českém venkově a "sbírat zkušenosti"? Anebo je to tak, že u nás z každého útočníka nakonec uděláme dobře bránící nemohoucí trosku?

  3. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    Martin Platil     před 14 dny 28.11.2019 15:40 |  
    20 2

    Já tedy nevím, jestli jsem viděl na hřišti Frydrycha, který by prohrával jeden souboj za druhým..... bohužel mu něco nevyšlo, ale Inter nastoupil do druhého poločasu s obrovským odhodláním vyhrát. U Slavie mi přišlo, že třeba Bořil se už viděl na plakátu na stadionu, Coufal taky nebyl ve své kůži. Obecně mi hra Slavie včera přišla dost bezradná.....

  4. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    Virgil1956     před 14 dny 28.11.2019 15:42 |  
    5 0

    Co se týče případného střídání Frydrycha už v poločase, vyjádřil se k tomu i pan Trpišovský. Uvažovali o tom, ale tolik hráčů bylo "nakřáplých" (především z předchozích zápasů v repre a koridě v Olomouci), že si chtěli nechat možnost některého z nich v případě potřeby vystřídat. Dá se to pochopit. Jinak souhlas s hodnocením.

  5. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    Qope     před 14 dny 28.11.2019 15:45 |  
    15 2

    Frydrych nejslabší, jednoznačně. Ale nesouhlasim, že prohraval jeden souboj za druhým. Několikrát souboj nad Lukakem vyhrál, tak to prostě bylo. Známku hodnocení si netroufnu (ano, ta jeho rozehra byla vcera o nervy, souhlasim, jak psal jeden uživatel, že trne když má balon), ale v tomhle se musim zastat.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      martyni (přítel SN)     před 14 dny 28.11.2019 15:57 |  
      11 1

      Jo, rek bych, že ty souboje meli tak 50:50, coz je asi malo, ale neodpovida to popisu prohraval jeden souboj za druhym.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

        Qope     před 14 dny 28.11.2019 16:05 |  
        11 1

        nevim jestli se to blíží 50%, to bych nerad odhadoval, ale když Alanor napíše "prohrával jeden souboj za druhým", tak to je nefér a trochu víc zkresluje realitu. Zápas se mu nepovedl, nebyl jistý a ani bych se nedivil, kdyby o pulce šel dolu. Ale sváděl urputný boj s vynikajícím hráčem, dlužno dodat, který má hodnotu 75 000 000 eur. Tržní hodnota cele Slavie je 41 800 000 eur ...

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

          wymaz     před 14 dny 28.11.2019 17:59 |  
          6 0

          Plně souhlasím, Michal udělal včera 2-3 výrazné chyby, ale jinak hrál slušně. Týmová hra vázla, špatně poskládaná záloha atd. ale v pohodě je to škoda, ale je to i zrcadlo jak ano, jak ne. Jen se z toho poučit.

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

            mart     před 13 dny 29.11.2019 09:44 |  
            1 0

            Ano, taky sem si vsimnul, ze Michal obrovskeho Lukaku nejmene dvakrat predskocil (vzhledem k rozmerum Lukaku, by bylo patricne asi spise "obskocil" :-), a zamezil tak dalsim neprijemnostem.
            jinak, ze nebude v pohode po prvnim polocase je asi jasne, a neni to chybou jeho ale mozna nekoho jineho ...

  6. co příští rok?

    Petr74 (přítel SN)     před 14 dny 28.11.2019 15:46 |  
    2 5

    Tak prohra s Interem a vypadnutí z Ligy Mistrů je smutné, ale nejde o žádnou tragedii. Mrzí mě, že se píše o "slzách v očích trenéra". O tom by sport být neměl.
    Spíš se bojím, co bude dál, předpokládám odchody klíčových hráčů teď v zimě, nejpozději na jaře.
    Budeme schopní příští sezonu přejít přes předkola?

    • Re: co příští rok?

      Tadeáš_Janků     před 14 dny 28.11.2019 16:10 |  
      4 0

      Úplně to stejné se říkalo koncem loňské sezóny a vidíte, jak to dopadlo.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      wymaz     před 14 dny 28.11.2019 17:50 |  
      3 1

      Díky jsem rád, že někdo to viděl podobně jako já. Michal udělal chyby, ale celkově nebyl tak špatný, jak je zde hodnocen. Možná si prohlédněte co mohl hrát Lukaku s Michalem a jak pak bez něj. (Beru v potaz útočnou snahu po jeho vystřídání, není to žádná sranda uhlídat tak velkého, silného a rychlého chlapa, že Davide .-))

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

        koudys2 (přítel SN)     před 13 dny 29.11.2019 07:47 |  
        1 2

        Sorry, ale Frydrych byl naprosto strašidelnej a tu jedničku si po právu zaslouží. Stojím si za tím, že hrát Hovorka, tak jsme neprohráli.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

        mart     před 13 dny 29.11.2019 09:49 |  
        0 0

        kdyz se podivate na hodnoceni "Whoscored", prohrali jsme Tackles. To bylo proto, ze Lukaku byl v podstate nehratelnej. Normalne "tackles" vyhravame ...

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      Gino     před 13 dny 29.11.2019 08:16 |  
      0 0

      Frýďa nejlepší z obránců? Tvl cože? Jako nejsem pro to lynčování, ale říct, že byl nejlepší?

  7. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    Tadeáš_Janků     před 14 dny 28.11.2019 16:07 |  
    7 11

    Musím ocenit Alanora, že se nebál dát Frydrychovi tu úplně nejhorší možnou známku. Tohle neberte jako nějaký extrémní hate na něj, rozhodně si nemyslím, že by ho za včerejšek měli poslat do Ostravy, jen mu ten zápas prostě hrubě nevyšel, to je prostý fakt.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      Tadeáš_Janků     před 14 dny 28.11.2019 16:13 |  
      8 0

      Ještě doplním jednu věc. Pokud se nepletu, tak to teď byl jen jeden hráč, který si zde v hodnocení vysloužil jedničku, tím hráčem je Simon Deli. Tím chci jen ukázat, že každému se někdy zápas hrubě nepovede.

  8. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    Tadeáš_Janků     před 14 dny 28.11.2019 16:09 |  
    22 1

    Žádám všechny fanoušky Slavie, aby se nechovali jako fanoušci Liverpoolu po finále Ligy mistrů 17/18 vůči Kariusovi. Kdokoliv, kde sprostě uráží hráče Slavie že sportovních důvodu je ostudou klubu.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      jose01     před 14 dny 28.11.2019 16:52 |  
      7 4

      já za výkon Frydrycha vinním spíše trenéra než ho, že ho nestáhl a nechal ho tam trápit, vždyť to bylo čekání na popravu, která taky přišla, bohužel. Stane se někdy, že ať se snažíš sebevíc prostě je to horší a horší a to byl tento případ. Jinak jsme goly dostali po třech fatalních chybách, který si prostě proti kvalitnímu soupeři nesmíš dovolit. První byl Frydrych daleko blíž k balohu a kdyby překopl tribunu byl klid, druhý něco hledal na zemi, a třetí odskočí balon Bořilovi tři metry od nohy, když mu jde přihrávka po zemi. Ty goly jsme si v podstatě dali sami. A kdo tvrdí že nepotřebujem golovýho utočníka, tak včera doufám pochopil k čemu je dobrej....

  9. MF

    chcippak     před 14 dny 28.11.2019 16:11 |  
    15 2

    Jen tak mimochodem, Frýďas měl včera taky na hlavě dvě gólovky. Mezi slávou a zatracením je někdy hodně tenká hranice.

    • Re: MF

      belmis (přítel SN)     před 14 dny 28.11.2019 16:16 |  
      5 0

      Je to tak :) Kdyby nepodklouznul a dal to rybičkou gól a vyhráli bysme 2-1, měl by za 5

    • Re: MF

      Jachym     před 14 dny 28.11.2019 16:35 |  
      2 0

      ! Teď jsem právě viděl sestřih a potvrzuji. A všiml jsem si také, že Lautaro Martinez měl stejně jako Masopust tři dobré příležitosti na skórování, dvě stejným způsobem spálil, ale holt alespoň tu jednu zakončil náramně. A v tom je taky třeba hledat rozdíl mezi Slavií a Interem.

    • Re: MF

      Snivec     před 14 dny 28.11.2019 16:57 |  
      4 2

      za ty nepromenene sance bych mu uz hodnoceni nesnizoval, uz takhle dopadl dost spatne ;)

  10. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    jose01     před 14 dny 28.11.2019 16:40 |  
    8 6

    šlo by k hodnocení hráčů přidat i hodnocení trenéra? bylo by to možná zajímavé a on má svým střídáním a celkově taktikou velký podíl na výsledku

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      Obr     před 14 dny 28.11.2019 16:53 |  
      7 7

      Bylo by to zajimavy. Vcera to byl, bohuzel, prokaucovanej zapas. Ale nikdo neni neomylnej a ma na to, po tech skvelekch vystiloupeni, narok. Hodnotil bych znamkou 2

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      Jachym     před 14 dny 28.11.2019 17:11 |  
      6 1

      Já bych nebyl až tak kritický. Museli jsme hrát na riziko, protože v podstatě jen výhra by nás udržela ve hře o alespoň 3. místo. Ale útočná síla Interu je prostě smrtící. Pětkrát jako by nic dostali míč do naší sítě, k tomu nastřelili dvakrát břevno. Na druhé straně my bychom kromě té penalty asi nedali gól, ani kdybychom hráli ještě jeden poločas. Tento rozdíl plus obrovské individuální chyby na naší straně jsou příčinou naší porážky. Těžko mluvit o prokaučovaném zápase, když ještě deset minut před koncem držíme nerozhodný stav a tlačíme se za vítězstvím.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      chrobak     před 14 dny 28.11.2019 17:19 |  
      4 0

      To je sporné. Před prvním střídáním jsem si říkal, že to chce aby přišel Traore, protože jsme ve středu hodně ztráceli. Za koho, to už je otázka. U toho střídání závisí na stavu hráčů a tu informaci my nemáme. Zelený to měl pak těžké, přišel ve stavu, kdy naše hra byla hodně rozhozená. Spíš si myslím, že Traore měl přijít hned od začátku a že neměl zůstávat Frydrych tolik nezajištěný. Myslím, že taktika byla ovlivněna tím, že remíza nám moc neřešila, takže se šlo víc do rizika a nevyšlo to.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      o5aradecek     před 13 dny 28.11.2019 20:50 |  
      3 0

      A co konkrétně bys oproti Trpišovi udělal jinak? A nepiš, prosím Takácse do základu, místo Frydrycha, protože Michal zahrál v Barceloně skvěle a nevěřil bych ti to. :-)) Teď jsme chytrý, no.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

        koudys2 (přítel SN)     před 13 dny 29.11.2019 07:48 |  
        0 0

        V mých očích střídání Zeleného postrádalo veškerý smysl. A nebavme se zpětně o zápase na Interu, který se mu povedl. Od té doby, když nastoupil, byl bohužel vždy špatnej.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

          o-cab     před 12 dny 29.11.2019 23:56 |  
          1 2

          Husbauer musel dolu a Zeleny byl jediny zbyvajici hrac schopny hrat stred zalohy, ktery jinak nesel poskladat ani z hracu v tu chvili na hristi. co postradalo smysl bylo stridani Stancia, ktery musel kryt prostory za Husbauera a proto nemohl hrat svou hru - nejdrive proto, ze Husbauer mel ukoly hrat jak v lize a rozehravat z prostor krajnich beku a Stanciu tudiz musel sbihat strasne hluboko doazu, nasledne proto, ze Husbauer osesel fyzicky a nekdo za nej musel v nasem systemu branit.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      mart     před 13 dny 29.11.2019 09:54 |  
      0 0

      jako ve vsem, ....there are 2 to Tango....
      Jeden je pan Trpisovsky, kterej se poctive pripravuje na silnejsiho soupere, a vetsinou to ma ohromnej effect, ... jenze tentokrat tam byl taky pan Conte, ktery narozdil od ostatnich Slavii nepodcenil, a poradne se pripravil, ... a mel ohromnej effect ....

  11. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    ustecak     před 14 dny 28.11.2019 16:45 |  
    7 10

    Inter nás prostě přejel a výsledek je ještě milostivý, I když jsem si to včera těsně po zápase rozhodně nepřipouštěl. Zejména nás předčili brilantní taktikou. Trochu mi to připomínalo Euro 2004 jen místo Kollera s Barošem nastoupil Lukaku s Martinezem. Ti dva to je tedy neskutečná síla, když se k tomu připočte naše riskantní hra dozadu, kdy hrajeme kolikrát jen 2 na 2, byli jsme odsouzeni k smrti již před zápasem. Prostě se často vykašlali na nějaké rozehrávání, přehodili náš presink vzduchem a útočníci si balon sebrali. Těžko říci, co by kdyby, ale těch technických minel jsme měli strašně moc. Myslím, že polovina týmu zahrála velmi dobře, bohužel ta druhá půlka zahrála velmi slabě. Zejména mne vytáčel Hušby, jindy výborný technik, neměl včera snad jediný podařený první dotek s míčem, díky tomu musel otáčet hru přes Koliho. Oba beci včera slabota. Zejména Béřa který byl v laufu měl také zápas blbec. V nadějné šanci zakopne a pošle míč do postranní a po jeho strašném prvním doteku jsme obdrželi branku. O Frýďovi netřeba mluvit, moc jsem nepochopil, proč rozhodčí nepísknul pětku potom co zezadu nesmyslně strčil při samostatném úniku Martinéze, který těsně minul. Celkově rozhodčí pískal zvláštně na obě strany.

  12. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    Straha     před 14 dny 28.11.2019 17:24 |  
    13 4

    me teda vic nez Frydrych nastval Masopust. Mam ho rad, maka jako blazen, ale nedat ze 3 samostatnych uniku v LM ani jeden ... co na to rict? Je to objektivne kopyto...sice nase, ale kopyto...

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      vlk30 (přítel SN)     před 14 dny 28.11.2019 17:39 |  
      7 2

      Opravdu bych řekl že je to větší problém než selhání Frydrycha a navíc je to dlouhodobé.

  13. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    bramburek (přítel SN)     před 14 dny 28.11.2019 17:27 |  
    25 1

    Já se na toho Frýďu ani nezlobim... každej hráč má prostě svoje limity, a nějakej svůj výkonnostní strop, jak ve fotbalovosti a technice, tak v rychlosti a pohyblivosti...

    V létě po odchodu Simona a Míši, a teď po zranění Gadžiho hrajícího v životní formě, tak byl hozen do vody, a plav... naší ligu obstojně zvládne, to víme, ale v LM jsou hráči opravdu o několik levelů jinde... na Barceloně překvapil neskutečně, to byl životní zápas... a včera shořel jak papír... až mi ho bylo fakt líto...

    Je to nesmírně hodnej, skromnej, pracovitej kluk, kterej za Slavii vždy makal co mu síly stačily... každej má ten svůj výkonnostní strop, a včera byl Michal vysvlečen do naha... a všichni generálové po bitvě teď víme, že tam měl jít ve výborný formě hrající Laco Takacs... no už to bohužel nevratíme...

    Jinak věcná, slušná kritika ano... ale z nadávek, urážek, a dalších nechutností na hráče Slavie od některých individuí, je mi na blití...

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      bongor     před 13 dny 28.11.2019 23:20 |  
      4 0

      Nejsi určitě sám brambůrku.Nejhorší na tom je,že v tom hrají často prim pánové,co si hrají na velké slávisty,ale stačí,
      když jednou někomu něco výrazně nevyjde a rázem se ukáží v pravém světle.

  14. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    vlk30 (přítel SN)     před 14 dny 28.11.2019 17:36 |  
    0 0

    Dal jsem známky od 3 do 6.K tradičnímu neproměnování šancí se bohužel přidalo fatální selhání obrany.No nic stane se hlavně si to srovnat v hlavě a porazit Karvinou a získat titul.Pak se vše dobré obrátí.Nakonec slabší chvilka přijde na každého a utočníci interu nejsou opravdu žadní dřeváci nebo nekopové Lukaku je navíc top forward v naší lize taková kvalita neexistuje.

  15. Hodnocení slávistů

    houston (přítel SN)     před 14 dny 28.11.2019 17:52 |  
    13 0

    Po pátým kole ChL si myslím, že jsme ve všech dosavadních zápasech celkově asi dosáhli stropu, kam až se dá dosáhnout s mužstvem složeným z devadesáti procent z našinců. Inter měl včera základní tým poskládyný z devíti národností. Řeknu to takhle, můžeme se podělat, můžeme se stavět na hlavu, ale rovnocený zápasy s takovými výběry můžeme sehrát /a taky jsme je sehráli/, ale nemůžeme je prohánět pořád. Navíc, pokud se nám zraní kluk ze základu a pokud pytlíkujeme absenci forwarda schopnýho dát gól a zúročit snahu zbytku mužstva, sotva se posunem výš. Vyšší úroveň mužstva si zkrátka žádá vyšší level hráčů. A zrovna včera bylo vidět, že pár našich nepřesahuje úroveň naší ligy. Bohužel, ale to se nedá přelomit přes koleno a chce to čas na tvorbu. Odchody asi budou, příchody taky, i když ty důležitější asi až v létě, protože pro těch pár zápasů na jaře to nemá cenu. Pokud se k situaci v kádru postaví víc lidí tak parádně, jak to udělal Kolář, neměl bych strach.
    To, že se nám posmívá pár blbců a posílají nás na maratonský závody za naběhaný metry při zápasech, nechme je bejt, Wenger a další odborníci nás obdivují, a že pár blbců, kteří tomu vůbec nerozumí, se tlemí něčemu, co jejich hlavy neberou, smějme se mi jejich malosti a i utajovaný závisti. A nechme jim jejich MOL Cup, my jsme hráli a nepropadli s Barcou, Interem a Borissií. Co je víc ?!

    • Re: Hodnocení slávistů

      Martin 58     před 13 dny 29.11.2019 14:10 |  
      1 0

      Moje razítko. Bohužel i na případu Plzně se ukazuje, že hrát jenom s "domácími" hráči vždy narazí na individuální výkonnostní limity vyplývající většinou ještě z jejich žákovských dob, kdy je opomíjena technika a upřednostňován výsledek.. Dobře a šťastně vybraní hráči z jiných zemí přinášejí jinakost a obohacení vybraného stylu hry, který JiT k mému potěšení zvolil. Útočně nejzajímavější zápasy jsme hráli v EL, kdy na hřišti byli spolu s Čechy MNN, Deli, Olayinka a Traoré, každý nějak jiný a všichni jinší, než čeští hráči, kteří to zase doplňovali výborně zarputilostí a, umem Součka.
      Četl jsem předzápasový rozhovor s Hušbaurerem v Poločasu, v němž byl dotazován na řešení dobrých střeleckých pozic v utkání s Barcelonou a Pepa, navzdory jeho zkušenostem a k mému překvapení řekl něco v tom smyslu, že v dané chvíli to vzhledem k okolnostem a významu utkání chtěl především napálit.. V pozápasovém rozhovoru komentoval zcela vyčerpaný a kašlající Souček, čest jeho nasazení a výkonu, svou gigašanci, kdy okolo něho překvapivě kousek od branky nebyl na dva metry nikdo a zírala na něj otevřená celá pravá strana u zadní tyče branky, že to chtěl "napálit" co nejdřív na přední tyč. Tam to ovšem jednak bylo ucpané, a za druhé ten balón dobře netrefil. Suk je učenlivý a věřím tomu, že někdy v budoucnu použije jednoduchou placírku na uklizení míče do brány.
      Říci jsem tím chtěl to, že malí kluci v minulosti nebyly systematicky učeni takovýmto dovednostem a teď se to složtě doučují, což jen dokresluje zakončení Masopusta, který nedokázal realizovat vlastní myšlenku, kterou technicky zpackal.
      Do doby, než se nám podaří vypiplat mladé hráče schopné zachovat klid v psychicky náročných situacích, budeme zřejmě muset použít po pracné vyhledávání cizince, kteří tyto vlastnosti budou mít nebo se jim budou přibližovat a zároveň budou celkovcě pro mužstvo pracovat jako výše jmenovaní.

  16. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    DF007     před 14 dny 28.11.2019 18:15 |  
    19 6

    Už dlouho jsem nic nepsal, ale teď musím. Ohodnotit Frýďu jedničkou, to je nesmysl, šílenost a nevím, jaký další přívlastek bych ještě použil. Můžeme se bavit o chybě u prvního gólu, kdy nebyl důrazný a u druhého prostě uklouzl. U obou branek v tom však nebyl sám. U první šatně odehrál míč, ale pak tam bylo ještě dost situací, kdy se dalo brance zabránit, ať už Béřa nebo Suk u střelce. U druhé tam Ondra Kúdela proletí jak MIG aniž by zasáhl míč a Frýďa tam byl sám na dva hráče. Navíc mu vůbec nikdo nepomohl. Ano jeho podpisy u branek jsou, ale nejsou tam jen jeho.
    Je třeba si uvědomit, že naše hra hodně vychází ze hry jeden na jednoho a na Frýďu často vycházel Lukaku, jehož hodnota je v miliardách. On prostě prokázal kvalitu. Navíc se mi zdál v mnohem lepší kondici - herní i fyzické - než při zápase v Miláně.
    Čili, souhlasím, že Frýďa měl dostat nižší známku, ale určitě ne za jedna.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      amon     před 13 dny 28.11.2019 18:53 |  
      8 8

      zavinil 3goly a ta malá domu na Koláře, to bylo jak z učebnice. To že 2. gol nakonec neplatil byl zázrak. Frýda byl od začátku v křeči, kdykoliv dostal balon, jen se podíval, kde je Bořa, Kudy a nahrával jim. Byl podělanej a nejslabší individuální výkon, co u nás dlouho nepamatuju. V podstatě prohrál zápas, vůbec mu to nevyšlo. Jestli dostat 1, nebo 2 je šumák. Zápas blbec, JiT ho měl střídat hned a ne ho se celým mačem protrápit. Snad se zvedne. Víc jsem naštvaný na realizák, že jsme po odchodu dvou věží přivedli jen Hovorku a čekali na zimní přestávku s tím, že se neikdo nezraní a neměli náhradu. Stoper zaviní 3goly a to tak, že zaviní, ne že by ho obešel Messi, ale že je o metr dál a nechá se předběhnout, špatný odkop, špatná malá domu, podklouznutí.. Jakou známku bys mu dal?

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

        DF007     před 13 dny 28.11.2019 19:16 |  
        4 6

        Rozhodně nezavinil tři góly sám. U prvního prohrál souboj na půlce, pak byla spousta času chybu napravit, ať už Bořilem nebo u skórujícího hráče Součkem. Ano chyboval, nikoliv sám. U druhého gólu se podívejte na pohyb Kúdely, který nesmyslně vystartoval a neměl ani hráče ani míč. U třetího to byla chyba u zpracování Bořila, který ztratil míč a následně už pak Frydrych nedokázal zabránit Lukakovi přihrát. A argumentovat gólem, který neplatil a tudíž nebyl, je nesmysl.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

          jose01     před 13 dny 28.11.2019 19:30 |  
          0 1

          já se nechci hádat, ale z lavičky může těžko někomu bránit v centrování

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

            DF007     před 13 dny 28.11.2019 19:37 |  
            0 1

            Sorry, zblbli mě v komentáři, na který jsrm reagoval, tři inkasované góly.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

        Kenny     před 13 dny 28.11.2019 20:22 |  
        1 7

        Mě teda víc podělanej připadal Kudela. Dal 99% přihrávek gólmanovi a když už nahrál dopředu, tak obsazenýmu spoluhráči.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      bongor     před 13 dny 28.11.2019 23:28 |  
      1 0

      No tak ta jednička je pětka z posuzování hráče.ale i to se může stát,nejsme tady žádní Einsteini.Můj názor taky je,že kdyby včera hrál Gadži,tak by toho Lukaku nahrál jako v Římě,čili nic moc.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

        Pepino44     před 13 dny 29.11.2019 10:25 |  
        1 4

        Tak o tom nejsem přesvědčen, podle mne pokud by Gadží hrál, dopadl by asi stejně jako Frýďa, možná o malinko lépe. On byl velký rozdíl ve hře Lukaka v Miláně a tady v Praze.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

          SirCohen     před 13 dny 29.11.2019 11:11 |  
          2 0

          To je otázka. Hovorka by na něj hrál jinak, musel by. Zatímco Frýďa s ním sváděl souboje tělo na tělo, kde neměl šanci, Hovorka ho předskakoval, předvídal apod. Třeba by pohořel, třeba ne, o tom můžeme jen spekulovat.

  17. Re: výkon

    zeleznik2     před 13 dny 28.11.2019 18:31 |  
    5 0

    Frýdu mám rád, zápas mu nevyšel, to se stane, na Barceloně naopak zahrál dobře. 1 naprosto neobjektivní, Lukaku a spol předvedli v Edenu jako hosté jednoznačně nejlepší výkon, to se pak hraje úplně jinak. Chyby obrany jsou prakticky celý podzim, ale v Lize Mistrů je to více vidět a hlavně soupeři dokáží hrubky využít. Nejhorší výkon předvedl Zelený, zde hodnocen podstatně lépe. Masopust není střelec a Nico zřejmě hrál se zraněním. Pouze Suk a Peter vyčnívali nad ostatními. Ondra si skoro nezachytal a přesto pětkrát inkasoval, to taky nepotěší. Pro LM musíme ještě hodně přidat. No nyní hlavně zvládnout ty tři ligová kola a rozloučit se ctí s Evropou v Dortmundu. Aspoň se pro jaro můžeme soustředit už jen na ligu.

  18. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    SvatyBojovnik (přítel SN)     před 13 dny 28.11.2019 18:59 |  
    12 9

    Ne, ne a zase ne!!! Fryda za 1 je neobjektivni!!! Opravdu zavinil tri goly, ale u Lukaka bojoval, drel, par souboju vyhral (sic malo ale nebylo to tak ze co souboj to pruser!!) za 1 si predstavuju fakt jiny vykon! Lukaku mel vcera obrovskou fazonu, na nem by si vylamal zuby skoro kazdy. To jsi Alanore prepiskl!!! Pozaduji opakovani ceremonialu...!

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      VanDel     před 13 dny 28.11.2019 20:16 |  
      3 6

      Nejlepsi by bylo opakovani celeho zapasu s Frydrychem na tribune !

  19. Proč byl zápas prokaučovaný?

    JS (přítel SN)     před 13 dny 28.11.2019 19:06 |  
    21 14

    Mnoho názorů tu označuje nevystřídání Frydrycha jako důvod neúspěchu. Já bych v tomto ale šel ještě více do hloubky, neboť včerejšek byl sérií taktických chyb, což je samozřejmě lehké hodnotit zpětně. Nicméně, stalo se toto:

    Už sestava dávala najevo, že hrajeme o všechno. V základní 12 nastoupilo „to nejlepší“, co máme k dispozici. Ale bylo to také nejvhodnější? Opravdu můžeme Interu konkurovat se zálohou postavenou jako v ligovém mači? Zde narážím na nevyužití Ibrahima Traorého, dynamického box-to-box hráče s klidem na míči a uměním odebírat balony. Místo něj od začátku nastupuje Hušbauer, hráč s podobnými úkoly a funkcí na hřišti, jako je Stanciu. Osobně mi do jakéhokoliv zápasu v Evropě sedí moderně a dynamicky hrající Traoré disponující lepším fyzickým fondem daleko více.

    Už v prvním poločasu se ukázalo, že naše kraje nefungují do protiútoků tak, jak bychom si představovali. Ševčík i Olayinka chodili doprostřed, Coufal ani Bořil ale včera nezvládali pilovat lajnu tak, jako z počátku podzimu. Zvláště na Coufalovi se podle mě podepisuje únava a je otázka, jestli by Holeš neměl být více vytěžovaný proto, aby Vláďa měl dost sil na podobná utkání.

    Už v prvním poločasu bylo jasné, že Michalu Frydrychovi nefunguje hlava. Na Barceloně se chopil šance za čerstvě zraněného Hovorku a odehrál to brilantně. Nyní to vypadalo na přílišný respekt k Lukakuovi, a po dvou osobních chybách už se výkon nezvedl. Ba naopak. V 55. minutě, po několikátém lacině odevzdaném míči směrem k soupeři, byl opravdu na vystřídání. Leč nestalo se tak.

    Inter vyškolil Slavii především v druhém poločase. Začal více napadat, my jsme nezvládali rozehrávku a střed zálohy byl ochromený nepřesnostmi a rozehrávkou od obránců, od kterých se (viz Frydrych) ale nedařilo dostávat míč výše. Pro mě nepochopitelně byl stažen Stanciu, který jako jediný disponuje konkurenceschopnými individuálními schopnostmi. Traoré sice přinesl klid na míči, ale rozehrávku nepodpořil, protože to není ten typ hráče (viz první odstavec). No a tou dobou už neviditelný Hušbauer zůstal na hřišti, aniž by za něj na lavičce existovala adekvátní náhrada třeba jen co se postu týče. Zelený, naprosto nesmyslné střídání, do hry vůbec nezasáhl a tempo zálohy nestíhal.

    V útoku, jak již bylo několikrát řečeno, doplácíme na fatání podcenění situace ze strany sportovního vedení v letním přestupovém období. To nejlépe ilustruje ten fakt, že ani jeden z našich útočníků do zápasu nezasáhl.

    V poslední řadě chci říci, že Inter dobře věděl, co chce hrát. V prvním poločase nás nechal „vyblbnout“, uklidněn naším poměrem vypracovaných a proměněných gólových šancí. V druhém poločasu, kdy došly síly, zatlačil, zapresoval a uhrál, co potřeboval. A zápas opravdu nebyl jen o tom, že jsme neproměnili šanci, jak říkal Hušbauer v pozápasovém rozhovoru. Dostali jsme 5 gólů a 2x zvučela branka za Kolářem. Nikdo by se včera nemohl divit ani daleko vyššímu debaklu.

    • Re: Proč byl zápas prokaučovaný?

      JS (přítel SN)     před 13 dny 28.11.2019 19:07 |  
      2 7

      *samozřejmě v základní 11 ;)

      • Re: Proč byl zápas prokaučovaný?

        o5aradecek     před 13 dny 28.11.2019 20:43 |  
        2 7

        Měls to dobře, s Hušbym je to ve dvanácti. :-)

    • Re: Proč byl zápas prokaučovaný?

      Harvey     před 13 dny 28.11.2019 19:26 |  
      7 7

      Nepamatuji, že by Jindra upřednostnil v Evropě proti top mančaftům Hušbyho na úkor Traorého. Z toho mi vychází, že Ibra je jednak nerozehraný a druhak není ready odehrát zápas od začátku. Takže Tvoje hloubková úvaha minimálně podezřele pajdá na levou nohu už od druhého odstavce.
      Taktickou chybou mohlo být vynechání klasického hrota, ale jiného středního záložníka do pětičlené obrany než Hušbyho momentálně nemáme. Remízové utkání podle mě rozhodlo štěstí a řešení klíčových situací. Bohužel trochu bojujeme s větrnými svobodo-berbrovskými mlýny, kdyby jsme neměli o 8 zápasů v nohách více než Inter a polámané kluky z MMA v Olomouci, bylo by to utkání celkově úplně o něčem jiném.

      • Re: Proč byl zápas prokaučovaný?

        Harvey     před 13 dny 28.11.2019 19:27 |  
        2 0

        *do pětičlené zálohy :)

    • Re: Proč byl zápas prokaučovaný?

      kexholm     před 13 dny 28.11.2019 19:33 |  
      4 5

      Že kombinace Stanciu, Hušbauer nefunguje je evidentní, to máš pravdu, jsou to hráči kteří hrají velmi podobně a měl by opravdu hrát asi jen jeden z nich, vypadá to ale že Stanciu je z této dvojice ten horší a méně produktivnější ( v lize určitě ).
      Traoré je hráč s klidem na míči a uměním odebírat balony, ale určitě to podle mě není dynamický box-to-box hráč, to je Ševčík a k němu má Traoré herně myslím hodně daleko..... a hlavně je to hráč spíš k bránění než k útočení.....
      Problém naší hry je, že nemáme pořádnýho útočníka, pak by jsme přestali cpát Ševčíka na křídlo, kde to není jeho post, mohl by hrát ve středu zálohy kde je pro nás nejplatnější, nehrál by buď Hušbauer nebo Stanciu, na křídlech Olayinka a Masopust, jenže nemáme koho dát na hrot, jedině zavřít oči a dát tam MvB ten aspoň běhá a napadá......

    • Re: Proč byl zápas prokaučovaný?

      Crispo     před 13 dny 29.11.2019 15:46 |  
      1 1

      Neříkám, že místy nejsi mimo, ale my prostě nejsme v kabině a nevíme jak na tom ten či onen hráče je po zdravotní nebo psychické stránce, co si s trenéry před zápasem a o poločase řeknou atd. Viz. Trpišovským zmiňované drobné zranění Tecla, kdy obecně zranění a nemoci se z kabiny nevynáší. Když Trpišovský řekne, že to tam na tréninku klukům padá, tak mu prostě věřím a chápu, proč Masovi věří a hraje ten či onen. Pulpitovi bych nevěřil, Ščasnýmu taky ne, ale JiT několikrát potvrdil, že ví co dělá a proč to dělá.
      Můžeš psát sebedelší úvahy a poukazovat na chyby trenérů, ale bez insider informací je to jen mlácení prázdné slámy. My si tady malujeme ideální sestavu a víme, kdo a jak by měl proti Interu nastoupit, ale víme úplný houno, jak na tom ti hráči vlastně jsou a jaká je taktika.
      Místo Frydrycha bys tam dal Takácse, který by třeba prohrál první souboj a spadl by do stejných sraček jako Frýďa. Nebo to poukazování na to, že Hušbauer má podobné úkoly jako Stanciu. On i ten Ševčík se občas motal v prostorech, ve kterých byl viděn Stanciu nebo Hušbaer, čili úkoly mají podobné asi všichni, a všichni tři tam rotovali. Mít v záloze dva hráče, kteří umí vystřelit z dálky (bohužel se bojí vystřelit) je zase výhoda, když máš v obraně soupeře světového stopera Godína a dva borce, o kterých se mluvilo v souvislosti s přestupem do Barcelony. Čili třeba tam byl Hušby a Stanciu právě proto. nehledě na to, že záloha Interu nás výrazně nepřehrávala, oni využívali dlouhých míčů na Lukaka. Neprohrávali jsem souboje v záloze, ale v obraně. K čemu by ti tam byl Traoré, který by tomuhle stejně nezabránil? Z dálky střelu nemá, průnikovky lepší než Hušby nebo Stanciu taky ne, přenášení a točení stran, které chtěl JiT hrát taky Traoré nezvládne lépe než tito dva.
      Tím neříkám, že tady nemá nikdo kritizovat trenéry, Nezmara, Tvrdíka atd., ale pokud nemáš fakta a neznáš taktické plány, tak naše trenéry jen nesmyslně shazuješ. Sorry za negativní reakci, ale musel jsem :)

  20. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    slavanda     před 13 dny 28.11.2019 20:08 |  
    27 2

    Rozmohl se nám tady takový nešvar. Lynčovat Frýďase, tady, v novinách, už včera v televizi. Ano, neměl nejlepší den, neměl kliku. Na druhou stranu ale Lukaku tu kliku měl. Podle mne by včera ostrouhal i Hovorka, trochu by na něj v týhle formě platil asi jen Míša NG. Navíc taktika byla ušitá na riziko, s tímhle se prostě musí počítat. Co tam asi tak měl Frýďas jako dělat? Se divim, že se na to nevys.. sám.
    Včera prostě Conte předčil Jindru a to především proto, že má kvalitnější materiál a má víc variant, kvalitnější provedení.
    Já jsem za tenhle zápas rád. Trochu nás to sundalo z hrušky, Jindra poznal naše limity, poznal je i majitel. Věřím, že Jindra není z těch co tvrdošíjně trvá na svém názoru a že si ze zápasu vezme vše co se dá.
    Za mne byla největší chyba nulová odvaha ke střelbě okolo vápna, kde si to nesmyslně podávali Stanciu, Ševčík a Hušby a nenacházeli odvahu vystřelit. To pak bylo to riziko vzadu zbytečné.
    Nebudu po boji dělat chytráka a tvrdit, že jsme měli bejt zataženější a hrát brejky, protože Inter musel taky vyhrát. Taky se mi líbí aktivní hra. Vždyť se kurva nic tak moc nestalo. Vraťme se zpátky na zem.
    Za jedna pro Frýďu je ale úlet, sorry jako. On za to nemohl. Není to tak, že bez něj by Slavia vyhrála.

  21. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    roygrey     před 13 dny 28.11.2019 20:11 |  
    8 5

    To je fuk, jestli Frydrych 1 - 2 nebo 3. Zápas mu hrubě nevyšel. Zapsal se výrazně. Bohužel.
    Nic proti němu nemám, vážím si ho. Pamatuji si jeho veledůležité góly z jara 2017, ale včera 1.gól, 2.gól a i ten neuznaný zavinil on. Hrubě nestíhal i při jiných situacích Zatrnulo mi, jak strčil ve vápně Martíneze. To klidně mohla být penalta. Nemá cenu si něco nalhávat, neprospělo mu, že dlouho nehrál. Snad se z toho oklepe.
    Z Masopusta jsem taky na prášky. V důležitých situacích vždy selže. To nebylo poprvé včera.
    Celkově jsem z toho neměl ve druhé půli dobrý pocit. Hráli jsme až moc velký vabank a nevyšlo to. Ze všech zápasů v LM to byl nejméně povedený herně i výsledkově. Ale stejně našim barvám musím zatleskat. Výkon srdnatý, jen to chce kruciš proměňovat ty tutovky.

  22. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    VanDel     před 13 dny 28.11.2019 21:26 |  
    13 6

    Ač mě tedy včera Frydrych včera vytočil do ruda, tak hodnocení za 1 mě opravdu překvapilo. Něco málo se mu občas povedlo, takže tak 2+. Naopak mě zaráží příliš vysoké hodnocení u Masopusta. Ruku na srce, včerejší zápas nám neprohrál Frydrych sám, ale Frydrych s Masopustem ruku v ruce. Dát Masopust ten nájezd na 2:1, tak věřím, že jsme to dotáhli do vítězného konce. Jeho selhání v té šanci stavím na stejnou úroveň, jako celý tragický výkon Frydrycha.
    V tomto směru mě tedy docela děsí Trpišovo pozapásový výrok že: "Pro nás i hrotový hráč musí být komplexní, nechceme se dočkat chvíle, kdy budeme všichni pracovat na hráče vepředu. Náš styl je založený na tom, že do šancí se dostávají všichni. Znám týmy, co mají dvacetigólové střelce a jsou ve středu tabulky." ..........ano, to je možné, ale já třeba znám kvanta týmů, které mají dvaceti i vícegolové útočníky, na které musí tým pracovat a ty týmy hrají na špici svých lig a velmi slušně válí i v evropských pohárech. Takže docela se děsím toho, koho (a jestli vůbec někoho) v zimě přivedeme do útoku.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      butters     před 13 dny 28.11.2019 21:34 |  
      3 0

      Vzhledem k vyřazení z pohárů v zimě do útoku nikoho nečekám. Uvidíme, co v létě. Stopera bych radši přivedl hned v zimě, aby byl na začátku příští sezóny už sehranej s týmem, protože nevíme, jak na tom po zranění bude Hovorka.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

        VanDel     před 13 dny 28.11.2019 21:57 |  
        3 2

        Pokud nehodlá Trpiš zapracovat na stopera Takácse, tak nový stoper jistě potřeba bude.
        I když už poháry na jaře hrát nebudeme, tak útočník prostě potřeba je ->kvůli zabudování do týmu vzhledem k další sezoně. Takže nestažení Matouška / Musy a ani nekoupení nového útočníka, by byla hodně velká chyba.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

          Radek097 (přítel SN)     před 13 dny 28.11.2019 22:18 |  
          1 1

          Více než tři útočníci jsou pro jaro nesmysl. Když dva odejdou (van Buren, Škoda), tak jeden může přijít. Ať už z hostování (Musa, Matoušek) anebo někdo nový.

  23. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    Cross     před 13 dny 28.11.2019 21:27 |  
    8 12

    Tak si to shrňme: Ve třech domácích zápasech LM jsme dali celkem jeden gól ze hry (levý obránce Bořil) a včerejší penaltu (defenzivní záložník Souček). I v ligových zápasech dávají góly takřka výhradně jiní hráči, než Škoda, Jusúf, Tecl a Buren. Tihle čtyři skórovali dohromady třikrát? Do LM jsme se dostali brankou opět levého obránce Bořila.

    Jsou dvě možnosti. Buď jsme lepší střelce poslali na hostování (tam nastříleli Matoušek, Musa a Sýkora v lize celkem už 18 branek) , anebo máme takový herní styl, který koncového hráče doslova vygumuje ze hřiště. myslím příčina je obojí.
    Standardní odpověď na naše skórovací problémy je, že střelci v jiných mužstvech sice dávají více gólů, ale v tabulce jsou za námi. OK, ale strategie přece je postavena na tom, že budujeme špičkový středoevropský klub, který bude hledat talentované mladé hráče, které dovychová, domodeluje a po několika letech dobře zpeněží. Haalandovi ze Salzburgu je sotva devatenáct. Podle mě by u nás nehrál. Dostal by čtyřletou smlouvu a šup s ním do Jablonce, jako s Matouškem... chci říct, že lidi chodí hlavně na útočníky a útočníci baví tribuny a tahají lidi do ochozů. Koho ještě zajímá Škoda, Jusúf, Tecl nebo Buren? Mě ne. Tyhle čtyři už nikdo nedovychová. A nic na nich nevydělá. V lize za nikoho z nich nikdo nedá víc, než desítku a jinde je neznají.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      Qope     před 13 dny 29.11.2019 07:58 |  
      8 3

      Na jednu stranu dáš počet gólů v LM kde máš pravdu, ale pak tam pripletes ligu, kde kamer suverénně nejvíc gólů. To se ti moc nepovedlo ... přijde mi, že spousta lidí to má jako s Hovorkou. Nechápali trenéra, proč mít malého stopera, vždyť to nepůjde. Teď to máme s utocnikama. Proč nemáme zabijáka ve vápně, vždyť to nejde. Ale ono to jde! Prostě trenér má nějakou filosofii, tě se drží. S ní máme za minulý rok double, a čtvrtfinále EL. Letos máme dobré rozjetou ligu a krásný zápasy s giganty. Sakra, kdy lidí už začnou věřit JT, že tomu rozumí ...

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

        kjandourek (admin)     před 13 dny 29.11.2019 10:24 |  
        10 1

        Nikdy... Na tom už je lidská rasa založená.... že člověk inteligentní a schopný má o sobě pochybnosti, zatímco hlupák má sebevědomí až na půdu....

        Takže čím méně člověk fotbalu rozumí, tím více má dojem, že pohár pro vítěze "Ligy Mistrů" nemá doma ve vitríně jenom nešťastnou náhodou... :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

          Qope     před 13 dny 29.11.2019 10:32 |  
          4 1

          :-D palec hore, dobře řeceno ...

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

          Fačín     před 13 dny 29.11.2019 11:09 |  
          3 9

          Člověk inteligentní a schopný nejenže má pochybnosti o sobě, ale i o ostatních a je otevřený kritickému pohledu. Jen hlupák si může myslet, že dělá všechno dobře a nic není potřeba zlepšovat.

          Takže je otázka, kam se Trpišovský zařadí. Zatím byl v té první skupině, tak snad nesklouzne do té druhé.

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

            kjandourek (admin)     před 13 dny 29.11.2019 11:48 |  
            8 1

            Trpišovský už je dávno zařazen... jinak by nebyl tam, kde momentálně je...

            Člověk inteligentní také ví, že zlepšovat se může pouze tím, že se učí u lepších, než je on sám.... Takže sleduje, jakým stylem hrají ti nejlepší.... jenom hlupák by chodil pro rady na diskuzní fórum...

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

          Cross     před 12 dny 29.11.2019 21:53 |  
          1 6

          kjandourku, Tvé zbytečné vyjádření jako bys opsal z nějakého sparťanského webu. Tam si oni nadávají tímto smutným způsobem a nálepkují se podobně pokleslým stylem. Pro příště doporučuji chvíli déle vážit, než rovnou pálit. Chytré to od Tebe rozhodně není.
          Pokud zrovna ty patříš mezi "adminy", mohl bys nám tu především vysvětlit co je podle Tebe diskusní slavistický web. Podle toho, cos zatím napsal, je to web pro trenéry, kteří už mají ve skříni Pohár pro vítěze Ligy mistrů. Možná, že teď začneš vysvětlovat, že by mohli diskutovat i někteří další, například Ty, kterého evidentně pobuřuje jakákoli negativní zmínka o naší hře, byť je dokonale vyfutrována daty. Já ale myslím, že diskuse fanoušků má smysl, ikdyž často plácají nesmysly, které samozřejmě navíc na datech často založeny nejsou.
          Před dvěma roky na podzim jsem zde patřil k těm, kteří brblali nad provozovaným stylem hry zasloužilého trenéra Šilhavého. A brblali i nad tím jaké hráče dává na plac, speciálně toho ukrajinského defenzívního záložníka, Rotaně, který vždy věděl z celého stadionu nejlépe jak se zrovna tváří náš brankář... Šilhavý, i přes to je pro mě kvalitní trenér, který ale není sto pracovat v naší lize s takovým "materiálem" jaký teď máme. On potřebuje mít v kontextu soutěže slabší mužstvo a pak jeho styl vede k nadstandardním výsledkům, na které by se jinak nedosáhlo. Proto si myslím, že i u české repre je teď správně. Povede Česko k boji s vesměs lepšími týmy.

          ...na našeho milého trenéra Trpišovského nedám dopustit, to ale neznamená, že o jeho práci nelze diskutovat!!! Nebo snad Ty to vidíš jako svatokrádež? Pak bude lépe, když vrátíš svůj "admin" a budeš se bavit něčím jiným, než prosazováním názorů blízkých ideové policii. Trpišovský dělá svou práci dobře, ale ne geniálně a nekritizovatelně. Má mnohem lepší hráče, než zdecimovaná Opava, dokáže tam ale zremizovat zápas proti deseti. Dokáže sundat Stanciu a poslat proti Interu na plac opět marného Zeleného. A neumí to se strikery. Buď je nějak decimuje záměnou rolí v týmu, nebo jejich trápení prostě nevidí a je s tím happy. Je sice od Masopusta pěkné, že se v Olomouci ocitl ve vlastním vápně, po brejku soupeře, jako poslední záchranná brzda, ale není to trochu i divné Antone Pavloviči? Je tedy Lukaku idiot, když tohle nedělá/nemusí dělat a soustřeďuje se na svůj kumšt?

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

        Cross     před 12 dny 29.11.2019 21:16 |  
        1 3

        Já rozhodně nic nepletu, protože porovnávám ligové zářezy Matouška, Musy a Sýkory s našimi aktuálními ostrostřelci Jusúfem, Škodou, Teclem a Burenem. Bylo by tedy, Qope, užitečné, kdybys pečlivěji četl, pokud tedy už chceš něco podotknout. I tak ale díky za reakci.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

          Qope     před 12 dny 30.11.2019 10:50 |  
          2 0

          pokud chces mluvit o naší lize, tak ano, mas pravdu nemáme střelecky uspešné utočníky. Ale nutno dodat i to B, a to je to, že náš tým má i tak nejvíce golu v lize ...

  24. Trenér

    pinochet     před 13 dny 28.11.2019 22:24 |  
    11 5

    Já si ho hrozně vážím a chtěl bych, aby u nás ještě dlouho zůstal, ale včerejší zápas se mu dle mého nepovedl a směrem k příští účasti Slavie v LM by měl zvážit korekci některých svých názorů. Mám v prvé řadě na mysli požadavek, aby i útočníci byli stejně atleticky vybaveni jako zbytek mužstva a hráli komplexně, tj. hodně i bránili. Mně přijde, že by při tomhle východisku JT nechtěl do mužstva ani Messiho, což mi prostě přijde jako úlet. Opravdu hvězdní útočníci mají v drtivé většině talent a jsou schopni mužstvu nejvíce pomoci, když jim trenér na hřišti ponechá víceméně volnost, pakliže dávají góly. Měl by to alespoň v naší lize zkusit a první, komu by mohl dát šanci se v takovémto konceptu předvézt, by mohl být mladý Felippe. V Olomouci jsme se navíc přesvědčili, že ani hra v deseti pro nás není nikterak smrtící.
    Že nemáme kvalitní útočníky, jde do určité míry i za JT. Vtéto chvíli je to dle mého jeho jediná dlouhodobá chyba. Že včera včas nevystřídal Frýďu po první minele, i když gól byl odvolán, či neuváženě stáhl ze hry Nica, to se prostě občas trenérovi stane, že mu nevyjdou střídání, ale že nemáme celou sezónu TOP útočníka alespoň úrovně TOP brankáře, obránců či záložníků je prostě malér, který nás zejména v evropských pohárech připravil o několik bodů.
    Poslední, co napíšu, na jaře budeme hrát jenom v lize, trenér by měl dle mého začít skládat kádr na poháry už v zimní přestávce a nikoliv v létě, kdy odejdou opory typu Suka, Olayinky, Koláře nebo krajních beků. Dle mého by bylo lepší, aby odešli již v zimě. V lize budeme mít dost velký náskok, který nám, myslím, k obhájení titulu stačí i po prodeji hvězd a vhodném doplnění hráčů úrovně letních příchodů+ máme pár kvalitních borců i na hostování.

    • Re: Trenér

      Boo_SKS     před 13 dny 28.11.2019 23:22 |  
      6 2

      Podepisuji kazde slovo.

      Osobne bych u toho utocnika volil nejaky kompromis mezi chladnokrevnym, ale statickym zabijakem typu Komlicenko a v zakonceni splasenym atletem typu Mick. Pokud budeme opravdu primarne striktne bazirovat na stoprocentni podrizeni se stylu hry, tak se obavam, ze to i na hrotaka muze mit z pohledu efektivity stejny dopad jako na Stancia, ktery sice prikladne dre a obetuje se, ale mozna je tim systemem a detailnimi pozadavky svazan natolik, ze mu chybi trosku te volnosti, aby predvadel to, co mu je vlastni.

      Jinak s vyhledem na predkolo LM je nutne zminit i fakt, ze letos se hraje ME, takze sice narozdil od lonska budeme na jare hrat jenom ligu, ale po nadstavbe bude jeste soustredeni repre a pak samotny turnaj, takze nasi hraci reprezentanti nastoupi do pripravy mnohem dele nez letos a vsichni vime, jak se ty nejvytizenejsi opory rozjizdeli hodne pomalu...

    • Re: Trenér

      Martin 58     před 13 dny 29.11.2019 12:18 |  
      3 0

      Nemyslím si, že Martinez a Lukaku měli na hřišti úplnou volnost v době, kdy Inter neměl míč. Vytahovali se velmi vysoko a napadali naše rozehrávající obránce a ulehčovali tak práci italské záloze.
      Pochybuju, že v Conteho propracovaném systému by měl někdo volnost. Tu dostávali útočníci v momentu, kdy Inter byl na míči, ale to je věc jiná.
      Právě na tu tzv. volnost v nebránění některých hráčů doplácí občas Barcelona (Messi, Suaréz) a záloha s obranou pak nestíhají. Byl to, myslím, i případ našeho utkání na Nou Campu, byť Suaréz nehrál, ale místo něho se tam potuloval Vidal.

  25. Kritika Frydrycha

    JohnyBeGOOD     před 13 dny 28.11.2019 23:44 |  
    6 8

    Frydrychovi se utkání určitě nepovedlo, nicméně za jeho odehraných 84 minut jsme inkasovali "pouze" 2 branky (+ 1 neuznaná), poté co odešel jsme inkasovali 2x také, jedna z branek neplatila pro těsný ofsajd.

    Nejsem si moc jistý, že by Takács odehrál o tolik lepší zápas.

    Inter byl včera lepší, je třeba si to uznat. Vytvořili si za zápas asi 8 tutovek, my měli vyložených šancí zhruba polovinu a výsledek tomu odpovídá.

    • Re: Kritika Frydrycha

      Boo_SKS     před 13 dny 29.11.2019 00:58 |  
      7 2

      Po boji je kazdy general a po Frydrychove vykonu na Barcelone nebyl nejmensi duvod ho nestavet, ale problem byl spis v taktice a (ne)reagovanim na prubeh zapasu. Na Cam Nou jsme totiz hrali vyrazne jinak, meli jsme vsechny linie hrozne blizko u sebe a prace stoperu spocivala predevsim v pozicni hre a pripadnem cisteni situaci ve vapne, kdyz se vyjimecne Barca pres ty valy. A oboje je Michalova silna stranka. Jenze vcera jsme hrali uplne stejne jako vsechny domaci zapasy s Hovorkou, jenom s tim rozdilem, ze na jeho miste nastoupil Frydrych. A bohuzel mel plnit i stejnou roli. To znamena daleko riskantejsi pojeti hry a tim padem i vetsi duraz na presnou a konstruktivni rozehravku od stoperu. A taky Lukaku neni Messi ani Griezmann, ktere v souboji vidite mozna jednou za zapas.

      Nikdo z nas nevi, jak by to zvladl Laco a nikdo nemuzeme vycitat trenerovi, ze ho nepostavil do zakladu, protoze treba by pri sve premiere vyhorel uplne stejne. Mne spis mrzi, ze trener nijak neupravil styl hry tomu, ze misto Hovorky nastoupil typologicky uplne jiny hrac a po lehce neobratnem a technicky dost nedokonalem Frydrychovi chtel, aby stejne jako Gadzi. A takhle muze hrat treba proti Karviny, ktera jeho chyby v 98 pripadech ze 100, ale ne proti svetovym utocnikum. A kdyz hrajete neco, co vam neni uplne vlastni (a sami to dobre vite), tak staci par pokazenych prihravek, nekolik prohranych souboju s tou bestii a najednou jste psychicky uplne v prdeli.

      To je naprosto logicke a bohuzel zpetne se to dalo ocekavat, ale stalo se. Zkusilo se to a nevyslo, ale stale byl polocas 1:1 a zapas otevreny. Proto jsem nepochopil, proc JiT nestah ocividne psychicky rozlozeneho Frydrycha, kdyz videl, ze to nedava. Laco by pro tento styl hry mel lepsi predpoklady (kvalitnejsi rozehravka, lepsi technika a vetsi herni sebevedomi + i robustnejsi postava pro souboje s Lukakem). Ve druhe puli uz bylo videt, jak se Michal boji hrat a kazdeho mice se co nejrychleji zbavil. Vetsinou do autu nebo nepresne primo na spoluhrace. Ano, nekolik souboju vyhral, ale vypadal jako tikajici bomba. A stalo se to, co se stat muselo.

      K jeho smule vitezny gol padl az nekdy v 82. minute a po jeho chybe, coz na nej ted vrha jeste daleko horsi svetlo, nez kdyby Inter rozhodl (a ze mohl) jednou z tech sanci, ktera skoncila tesne vedle nebo na brevne.

      Verim, ze tento zapas prinesl trenerskemu stabu velke ponauceni hlavne proto, ze u nekteri hraci jsou vhodni pro urcity styl hry, zatimco v jinem naopak o to vic vyniknou jejich nedostatky a stavet je do jednoho herniho planu jen proto, ze se osvedcili v tom druhem neni spravne. Pokud se z toho JiT a spol pouci, tak z toho treba budeme tezit pristi rok, kdy v te LM uz udelame i lepsi vysledky. A treba i s Michalem v sestave.

    • Re: Kritika Frydrycha

      koudys2 (přítel SN)     před 13 dny 29.11.2019 07:50 |  
      6 1

      Co to je za argument ? :) Kdyby jsme ty branky, co šly přes něj nedostali, tak by dost pravděpodobně nepadly ty další dvě v závěru.

  26. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    Petr9608     před 13 dny 29.11.2019 00:17 |  
    3 39

    Jinak přes to všechno, klidně "na plnou hubu" zde napíši, že je škoda, že jsme s těma Rumunama nevypadli. Já bych si za 3x 400-500 zašel na EL, postoupilo by se (snad!), žádný platby de*ilní O2TV, prostě pohoda.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      Boo_SKS     před 13 dny 29.11.2019 00:36 |  
      21 0

      Pohoda no, ale hráli bychom zápasy, které by krom fanoušků obou týmů nikoho nezajímaly a by nás nikdo neznal. Nebo si pletl se Spartou. V LM nás právě i díky konfrontaci se samými top kluby (byť to samozřejmě mělo vliv na výsledky) viděly jak v sestřizích, tak při našem největším úspěchu i naživo stovky milionů lidí (v Barce jsme hráli jeden ze dvou dřívějších zápasů a skoro všechny televize vysílali vygumovanyho Messiho) i potenciálních posil, které by třeba ještě loni o nás ani neuvažovali, ale teď už vi, ze hrajeme s temi nejlepsimi a dokazeme se jim vyrovnat, a proto jsme razem daleko atraktivnejsi destinaci. Ani nemluve o tech zkusenostech, ktere jsme v techto zapasech nacerpaly. Ty zkratka v EL nasbirat nemuzes, protoze ta soutez je medialne, fotbalove i celkovou atmosferou uplne jinde. Takze sorry, ale Tvuj nazor je uplne zcestny.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

        Petr9608     před 13 dny 29.11.2019 02:58 |  
        0 25

        Hele - je to prostě muj pohled. Jako jednotlivce-fanouška. 1 000 Kč/zápas je moc. Kdybychom aspoň jednou vyhráli, tak bych asi litoval, že tam nejsem, takhle nelituju. Měl bych určitě pocit, že jsem dal 1 000 Kč za něco, co za to nestálo - kdybych se nakonec rozhodl tam jít.

        Jasně, mohl bych to brát z pozice vyššího dobra, že je třeba jednou oželet radosti z výhry, oželet svou přítomnost na stadionu, protože ty stamiliony za to stojí, to ano.

        Ale teď prostě budu sobcem, co chtěl to, co bylo loni, protože mne sobcovi, to tak vyhovovalo.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

          Dennis     před 13 dny 29.11.2019 06:34 |  
          10 2

          Tvl vždyť ty peníze za vstupenku jdou Slavii... To je ti zatěžko jít se podívat na svůj klub a současně ho podpořit (fanděním i finančně)? Takže po x letech hrajeme Ligu mistrů a ty nejdeš, protože vstupné (kterým přispěješ klubu třeba na přestupy nebo na udržení Součka) je moc drahé... Něco ve smyslu, úspěch jako jo, ale zase ne moc velký, aby se nám to neprodražilo...

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

            Petr9608     před 12 dny 29.11.2019 20:27 |  
            1 9

            Bože, jsme klub, kterej je živen čínskou korporací, která je bůhví jak propojená s tamní autoritářskou kvazikomunistickou vládou. Jsme ozubený kolečko v soukolí posilování čínskýho vlivu u nás. Miloš přišel asi přišel na ten Inter jen tak, že jo? Tady si někdo plete fotbalovej klub s desetimístným rozpočtem,o s nějakou dobročinnou organizací. Jestli jste Slávisti, tak si kupte permanentku na hokej, tomu se hodí každá koruna. Jestli nejste Slávisti, ale jen fanoušci SK SLAVIA PRAHA FOTBAL, tak samozřejmě ne, vy s i nadále fanděte svým Chézičkám, Pardubkám, Omeletám atp.

            A BTW - tím, že jsem si ty lístky nekoupil, tak na tom Slavia naopak vydělala, protože si je koupil někdo beze slevy pro permanentkáře.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      Crispo     před 13 dny 29.11.2019 07:51 |  
      12 0

      Ideální by bylo, kdybychom tehdy v době temna sestoupili, hráli druhou nebo třetí ligu na Xaverově, panečku to by byly ceny za lístek, klobása, pivko, pohoda...Naprosto ti rozumím.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      Qope     před 13 dny 29.11.2019 08:35 |  
      9 0

      Bez to říct hráčům, ty ti dají jistě za pravdu a omluví se ti, že vůbec chtěli a hráli nějakou LM

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

        Petr9608     před 12 dny 29.11.2019 20:50 |  
        0 7

        Tak pokud jde o hráče/tým, tak tam může říct, že mne, mírně řečeno, příliš neuchvátila ta tužba "si zahrát s xyz" namísto "uhrát abc".

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      Alanor (admin)     před 13 dny 29.11.2019 09:34 |  
      8 0

      Ty jsi byl vždycky jinej.

      Za mě zápasy v LM skvělý zážitek. I díky výborným výkonům Slavie na hranici možností. A že to nestačilo na body? To se nedá nic dělat. I tak byla konfrontace se světovou špičkou skvělá. Ceny lístků navíc k atraktivitě zápasů úplně v pohodě.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

        rak (přítel SN)     před 13 dny 29.11.2019 11:19 |  
        0 0

        Liga mistrů je samozřejmě vrchol - finančně, prestiží i jinak. Nicméně byl jsem rád i za Evropskou ligu, zvláště s těmi postupy, a budu i do budoucna, pokud nevyjde LM. Nejsme v pozici některých týmů třeba z top lig, pro které to může být trochu podřadné. Zase je to možná pro nás šance dostat se až ke špici soutěže. Na jaře nedostat Chelsea, možná bychom šli i dál. Nejhorší je nehrát nic z toho. Chodím na vše, pokud to jde, tedy ligu, MOL cup. No, ale není to úplně ono, jak se člověk zmlsá těmi evropskými zápasy. Naše liga není a nikdy nebude Premiere League. Myslím ale, že bylo by dobré i pro nás, kdyby bylo několik týmů na velmi dobré úrovni, které by hrály Evropskou ligu.Mám na mysli třeba Baník s výbornými fanoušky, Liberec. Beru i Bolku či Jablonec, ale tam mně vadí, že těch fandů mají hodně málo. Nakonec tedy asi i ty dva týmy, které nemají naše sympatie.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

        Petr9608     před 12 dny 29.11.2019 21:06 |  
        0 6

        Nebyla v pohodě, jestliže do Dortmundu stojí 1030 Kč. To o 30 Kč více než vstupenka na domácí zápas, pokud a) jste permanentkář b) v balíčku třech zápasů.

        Probůh, už přesťaňme hrát na hogo-fogo. I v Praze je průměrný plat někde na 1 600 Eurech. To je plat turecký uklízečky na nádraží v Karl-Marx-Stadtu.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      houston (přítel SN)     před 12 dny 29.11.2019 19:07 |  
      3 0

      Na to je jenom jedna odpověď. Kdo nehraje CHL nebo v EL nepostoupí ze skupiny /povinnost/ a v další fázi nevyřadí Top tým z elitní pětky lig nebo radši dva takový, jako by ani neexistoval. I kdybychom vyhráli slavnou dvojtečka ligu o třicet bodů i s MOL Cupem, koho by to zajímalo ? Ale teď se o nás ví ! Máš hloupej názor, ale máš na něj právo...

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

        Petr9608     před 12 dny 29.11.2019 21:09 |  
        1 6

        Fajn, to je ta premisa toho, že si má člověk obětovat pro vyšší dobro. Tak možná jo. Třeba se tahle letošní oběť vyplatí. I tak to ale ZHOLA NIC nemění na faktu, že kdyby se s Kluží vypadlo, tak bych si ty poháry užil zřejmě mnohem, mnohem více.

        Resp. loňskou sezonu jsem si je užil dosyta. Byl jsem na nich 5x. Letos 1x

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

          DKNL     před 12 dny 30.11.2019 01:04 |  
          4 0

          Víš, na ty tvoje komentáře máš právo, ale pro mě jsi fakt divnej, nemůžu tě nějak pochopit. Tohle snad fanoušek fotbalu, schválně píšu fotbalu a ne Slavie, nemůže myslet vážně.

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

            Petr9608     před 12 dny 30.11.2019 02:45 |  
            1 5

            No, já jsem fanoušek Slavie, ne fotbalu. Jestli nědko je počůranej štěstím z toho, že sem přijede Barcelona/BVB/Inter, tak já ne. Pro mne je to soupeř protivník, díky kterýmu ta Liga Mistrů dopadla zcela mizerně. Je velmi praděpodobný, že získáme ve skupině 2, max. 3 body. Plzeň jich měla loni sedm - SEDM!

  27. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    gazza     před 13 dny 29.11.2019 08:22 |  
    2 6

    Presne klasika .Frydrych jako hromosvod ,Vse hodit na nej.Ano zahral spatne ,ale co kur.. utok ??!!! Ten byl o.k.? Tak jako v kazdem zapase bez utoku .Jedine goly za nas dal obrance Boril.Souckovu penaltu nepocitam a navic to neni utocnik .

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      Mimoň     před 13 dny 29.11.2019 11:19 |  
      2 2

      tvůj styl je very interesting: !!!!??????!!!!?????Kurv.!!!!???????!!!!??!?!?!?!?

  28. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    gazza     před 13 dny 29.11.2019 08:34 |  
    1 9

    tak jsem si prosel hodnoceni na jinych zahranicnich strankach a vsude ma nejhorsi znamky suverene Kolar a potom Kudela asi k tomu meli duvod

  29. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    Janybery     před 13 dny 29.11.2019 09:50 |  
    1 0

    Frydrych till i die. Love him.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      Jachym     před 13 dny 29.11.2019 10:34 |  
      1 0

      Frydrych für dich! :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      Fačín     před 13 dny 29.11.2019 11:12 |  
      1 8

      Náhodou správný pohled.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      rak (přítel SN)     před 13 dny 29.11.2019 11:38 |  
      3 0

      Tak Trpiš sice obhajuje svoji koncepci útočníků, tedy že nechce typ Komličenka, na kterého musí hrát celé mužstvo, ale zase říkal, že doufá, že se v zimě někoho podaří do útoku přivést. To že je někdo zabiják, ještě neznamená, že se po hřišti jinak prochází. Ani pro ty dva útočníky Interu neplatí, že by kašlali na bránění. Potenciál vidím v Musovi i Matouškovi, ale spíše bych je ještě na hostování na jaře nechal. Nehrají ve špatných týmech a mají plné vytížení, pokud jsou zdraví. Felipeho vidím také jako naději do budoucna. Jinak teď bychom měli hlavně fandit mladým, aby postoupili. V nich může být úplně nejlepší investice, ale chvíli to trvá.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      butters     před 13 dny 29.11.2019 11:58 |  
      0 4

      Podle mě nám kvalitní útočník chybí hlavně v lize, kde fakt nepotřebujeme soupeře přehrávat jen fyzičkou a tam si teoreticky můžeme dovolit mít i toho Komličenka, který bude stát u vápna a jen čekat na míče, co mu tým bude posílat. Otázka je, jestli si můžeme dovolit hrát "v devíti" v LM, kde proti nám nastupují soupeři fotbalově mnohem zdatnější, kterým můžeme konkurovat jen tak, že je "uběháme". Útočníka, který by zvládl Trpišovského náročné úkoly a ještě měl dostatečně kvalitní koncovku, v lize nenajdeme a zvenku by to byla sázka do loterie zřejmě tak za 10 milionů éček. Takže nám asi zbývá jediná šance si ho vychovat - jestli to bude Musa, Matoušek nebo až někdo ze současné juniorky nebo mládežnických týmů (to by asi nebylo hned příští sezónu), je otázka.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      Snivec     před 13 dny 29.11.2019 12:12 |  
      8 1

      Ted je kazdy chytry, vsichni vedi, kdo mel hrat, kdo a kdy mel byt stridan, jo a jeste se mel koupit nejaky utocnik, ktery ty goly bude davat :) je to tak hrozne jednoduche, nedavame goly, tak tam dame nejakeho utocnika, ktery je davat bude :D
      Tim nechci rici, ze bych posileni na tento post neuvital ;)
      To se to hezky pise, kdyz nikdo nemuze overit, jestli by zminovane kroky nekam vedly, zda by stridajici podal lepsi vykon a zda bychom s nejakym potulujicim klasickym hrotakem hrali lepe nez s neutocnikem ale rychlikem vpredu. Skoda to nevyzkouset, kdyz golovi utocnici cekaji venku, jsou bez prace a cekaji, az je oslovi nejaky klub z ceske ligy. :) Trpis neni kouc, ale pouze trener a az bude i koucem, tak tu LM s nasim rozpoctem budeme vyhravat. Staci si precist takovy clanek a hned nase sportovni vedeni vi, co ma zlepsit, koho koupit a jak postupovat. ;)

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      kjandourek (admin)     před 13 dny 29.11.2019 12:35 |  
      10 6

      Klasický hospodský kecy.... tomuhle šikulovi zřejmě Trpiš kdysi přebral holku - podobné věci píše od vyhazovu Jardy Šilhavého...

      Na otázky okolo Frydrycha jednoduše odpovídá Trpišovský v pozápasovém rozhovoru: "Uvažovali jsme o jeho vystřídání, ale měli jsme na hřišti tolik nakřápntých hráčů, že jsme si nechtěli to jedno střídání vyčerpat"...
      To všem těm kritikům nedochází, že střídat se může pouze třikrát...? Ševčík a Masopust byli po zápase v Olomouci v nemocnici, zvláště u Lukáše to bylo pade na pade ... každý, kdo po zápase viděl rozhovor se Součkem potvrdí, že bylo malým zázrakem, že ho těch 90 minut nesložilo...

      Už vidím tyhle chytráky, kdybychom o půli vymetli Frydrycha a poslední půlhodinu hráli o deseti, protože by prostě tři další hráči nemohli pokračovat!

      A to víme houby, jak na tom zdravotně je po celém podzimu zbytek týmu...

      Stejně tak nebyl důvod před zápasem posadit Frydrycha na lavici - co kdyby Takács hořel stejně? To by bylo řečí, že jsme zbytečně změnili stoperskou dvojici, která to zvládla na Camp Nou!

      Podobně jako to od "generálů po bitvě" schytal boJílek, když v posledním ligovém kole místo nějak sehrané trojice uprostřed hřiště postavil Mandjecka... marně vysvětloval, co tím chtěl udělat, prostě rozbil něco, co dosud fungovalo, tak byl za debila...

      Stejně tak se dá reagovat na dotaz, proč tedy hráli ti nakřáplí hráči....
      To by bylo keců, kdybychom nepostavili "to nejsilnější"... proč jste nějak neuschopnili Součka? Mohl dostat nějakou injekci, alespoň pro těch 90 minut... Proč nehráli Masopust a Ševčík, i s obstřiky a poloviční by jistě byli lepší než .... (dosaďte kohokoliv, kdo by nastoupil místo nich)

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      vlk30 (přítel SN)     před 13 dny 29.11.2019 16:46 |  
      3 0

      V něčem blábol...

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      dauby     před 12 dny 29.11.2019 19:35 |  
      2 5

      Naopak, docela to trefili. Trpišovský střídal pozdě. Už někdy kolem 60. minuty bylo vidět, že našim docházejí síly. Všechna střídání měla přijít dřív. V tomhle je Trpišovský umíněný, nikdy nestřídá před 60.-70. minutou, ale někdy je potřeba reagovat na stav zápasu. V koučování během hry má velké rezervy.

  30. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    Carlos1     před 13 dny 29.11.2019 12:42 |  
    13 0

    Musel jsem si to nechat uležet, protože mě výsledek zápasu mrzel. Na co bych chtěl upozornit, je, že jsme si příliš rychle zvykli na to, že můžeme hrát a dokonce i místy přehrávat (!) top týmy světa. Čekali jsme, že to předvedeme automaticky i s Interem. Co jsme bohužel opomíjeli, je fakt, že hráči v předchozích zápasech hráli na hraně možností, šli se tam fyzicky zničit a obětovat pro tým. Jako z filmu - podceňovaní outsideři z Aljašky vzdorují týmům z NHL. Jenže realita je trochu jinde. Inter přijel perfektně takticky připravený. To, co zdobilo nás v předchozích zápase, taktika a fyzička, teď narazilo na soupeře, který měl oboje a navíc technickou převahu. Přesto jsme drželi krok. Pro nás možná samozřejmost, ale když se zamyslím, je to neuvěřitelný a dojemný. Jindy podceňovaný a pomalý Hušbauer si na malém prostoru vyměňuje míče se Stanciem, rozdávají míče po stranách, Inter je zalezlý hluboko na své půli. Pánové, kdo tohle má? Jasně, po vyrovnání na 1:1 jsem si dokonce říkal, že to můžeme do půle otočit. Měl jsem dobrý pocit z toho, jak hrajeme, věřil jsem ve vítězství. Po půli úplně jiný obraz hry, Inter dominoval. To si musíme přiznat. Přidali plyn, sypali to na útočníky, protože vnímali, že naše obrana zdaleka není tak kompaktní jako na Interu. Nepochopitelné střídaní Stancia byl podle mě hřebíček do rakve. Ztracený střed hřiště, kde nikdo nic pořádně nevymyslel a na nás se valil útok za útokem. Přesto jsem drželi do 80.minuty,kdy jsme mohli vést. Realita nás sice dostihla, ale z pohádky si můžeme vzít zpět to, že se můžeme měřit s nejlepšími. Jsem neskutečně hrdý na kluky. Lituju Frýďu, protože každý kdo hrál fotbal, ví, jaké to je, když uděláte velkou chybu v tak důležitém zápase, zvlášť když víte, že stojíte proti borcovi, na kterého nestačíte a čeká Vás proti němu další desítky minut. Jsem teď plný emocí a dojatý z celého našeho podzimního vystoupení. Doufám že vy taky.

  31. Miro Stoch Stoch Stoch

    Mimoň     před 13 dny 29.11.2019 12:45 |  
    12 1

    trošku nám chybí Stochova velmi dobrá vlastnost...neustále střílet i když to kolikrát nevyšlo, Stanciu začal velmi dobře, ale postupně to šlo do pryč a tak radši přestal se střelbou úplně. Mě příjde že se trošku začíná schovávat. Asi to tu schytám, ale nemůžu si pomoct. Že by mu ublížil odchod Baluty s kterým se na fotkách často objevoval ve skupince na trénincích apod? Těžko říct, ale začíná se vytrácet, naštěstí to kompenzuje právě Ševčík, který zase naopak vyletěl nahoru. Jsem velmi zvědavý na neděli, ten kluk se snaží, nelajdá to, ale tohle ho sráží ta střelecká nemohoucnost

    • Re: Miro Stoch Stoch Stoch

      dauby     před 12 dny 29.11.2019 19:33 |  
      2 0

      Ze Stancia jsem měl stejný pocit. Osobně si myslím, že to bude tím, že má málo natrénováno, ono při té porci cca 30 zápasů jen během podzimu se to projeví i ke konci sezóny. Přes zimu potrénuje a na jaře bude nejlepší na hřišti. M2l by častěji střílet, ale i na to je potřeba kondice a fyzická síla.

  32. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    Pepino44     před 13 dny 29.11.2019 14:19 |  
    6 3

    Tak hodnocení Frydrycha je směšné, hru za 1 si tedy představuji rozhodně jinak. Také mne dost pobavila věta v hodnocení Kudely, že většina rozehrávky byla na něm. Ano souhlasím, rozehrával většinou, ale na našeho brankáře.

  33. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    Sokrates55 (přítel SN)     před 13 dny 29.11.2019 16:48 |  
    10 1

    Dobrý podvečer přeji Vám všem.
    Velká očekávání někdy přinášejí velká zklamání. Nikdo se tomu nikdy nevyhnul a stalo se to všem. Kdo si to nechce přiznat, tak ho lituji.
    Já jsem také věřil, že se klukům povede uhrát lepší výsledek. Bohužel se to nepovedlo, ale přece kvůli tomu tady nebudu nikoho napadat a vyčítat hráčům všechno možné i nemožné.
    Kluci šli na hřiště s odhodláním a chtěli určitě maximum. Soupeř byl velmi dobrý a tak jsme našli protivníka, který nás kvalitou přehrál. Povedlo se mu to a je třeba to přijmout. A hlavně si z toho vzít všechno, co nám může pomoci, a ne se tady utápět v nějaké skepsi.
    Naším cílem by měla být účast v příští LM a ne mluvit o prázdnotě a ztrátě motivace. Ano, můžeme být smutní tak jeden, maximálně dva dny. Ale naše cesta je dobře nastavená, no a tak je příštím soupeřem Karviná. Ukažme, že klukům fandíme a jsme s nimi. Když uvidí plný "SINOBO STADIUM", tak to bude pro ně obrovská podpora nejen do jejich nohou, ale hlavně do jejich hlav.
    V LM jsme žádnou ostudu neudělali a vím, že jsme se si jako Slavia udělali dobré jméno všude, kde se hraje kvalitní fotbal.
    To je obrovská devíza.
    To je pro nás taky základ do dalších zápasů.
    Stojím maximálně za JiT a jeho prací. Nemá žádný důvod propadat nějaké marnosti. Naopak, už teď se můžeme začít připravovat na další kus cesty ke zkvalitnění Slavie. Zklamání přebolí, ale radost z fotbalu přeci nikdy nevymizí. A zrovna další výhra může pomoci k pocitu naplnění, že ta práce, kterou pro náš klub JiT udělal, vůbec marná nebyla a ani nebude.
    Nespekulujme, jestli někdo odejde nebo ne. I to je prostě realita. Taky jsem si nedovedl představit, že když odejde Deli s Ngadeuem, že to neustojíme. No a všechno bylo jinak. A David se určitě uzdraví. A Michal Frydrych vůbec nemusí chodit někde kanálama. Je to poctivý kluk a když si prohlídnete tu inkriminovanou situaci, tak zjistíte, že to až tak jednoznačně jeho chyba není. A jednička Alanore, to se ti tedy opravdu nepovedlo.
    Já věřím, že se kluci semknou a podrží se navzájem, protože Tomáš Souček je kapitán na svém místě. Tím zavřeme v neděli hubu všem těm kritikům, kteří se mi nejen tady, ale i v tisku a v debatách o fotbale snaží demagogicky ukázat, že jsme vlastně v krizi a moc to neumíme.
    "Melius duce leone agmen cervorum, duce cervo grex leonum" - Sokrates
    Lepší je stádo jelenů vedené lvem, než stádo lvů vedené jelenem.
    S úctou k vám
    Sokrates55

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      Markus     před 12 dny 30.11.2019 14:36 |  
      0 1

      Děkuju za tento příspěvek, jako jeden z mála sis udržel soudnost a zůstal nohama na zemi. Všechny týmy v naší skupině byly z jiného světa a já považuji naopak za obrovský úspěch, že jsme se až na tu druhou půli teď proti Interu nezhroutili. První půli se nebojím tvrdit, že jsme Inter hrou přehráli, samozřejmě jsme mohli prohrávat 0:2, ale naše hra byla aktivnější. Druhá půle nám budiž varováním, že proti takovým soupeřům musíme být vždy připraveni na 110% a doufat v pomoc paní Štěstěny. Jestli něco řešit, tak proč jsme nedosáhli těch 110%, ptát se na únavu, ale hlavně nedostatečnou zálohu, teď nemyslím pozici, ale lavičku náhradníků. Už před zápasem nám hrozil velký průšvih se zraněním Koláře a viditelně nebyl ani v zápase ve své kůži. Koho jiného než Olayinku do útoku, Júsufa tam trápit nenechám, Škoďáka je mi líto, ale na tohle už prostě nemá, věk nezastavíš, Tecl se nepotkává s formou a Buren není hráč, co využije tu jedinou šanci v zápase co dostane. To si Olayinka taky ne, ale ten udělal obrovský pokrok v práci pro tým a lépe dokáže na hřišti přepínat pozice. Na ligové soupisce můžeme experimentovat, ale na té pohárové prostě musíme mít maximum hráčů, co se nebudeme bát kdykoliv, za jakýchkoliv okolností nasadit. Já napočítal na naší soupisce LM 8 hráčů, u kterých bych teda v klidu vůbec nebyl, kdyby tam od začátku hráli, jmenovat nechci, protože to není problém a už vůbec ne vina těch hráčů, ale problém vedení klubu a spíše než vina prostě realita z pohledu Evropy chudého regionálního klubu. A vůbec dost o problémech, protože tahle sezona nám strašně moc dala. Ekonomicky, zkušeností, výrazně jsme o sobě dali vědět, pro hráče i další lidi v klubu jsme výrazně lepší adresou a samozřejmě si konečně mohli naši diváci užít předstvení, kde účinkovaly evropské velkokluby.

  34. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    Kábě     před 13 dny 29.11.2019 17:44 |  
    5 1

    Fakt doufám, že Inter nepostoupí do osmifinále LM. Z toho, co předvádí jeho fanoušci a Lukaku, je mi fakt na zvracení. Slávistický Twitter je zaplavenej urážkama a v zahraničních médiích se o nás píše jako o rasistech. Tohle od Lukaka bylo fakt ubohý...

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

        Slawek     před 12 dny 30.11.2019 15:30 |  
        0 1

        Tleskal bych také, kdyby se ihned, aniž by znali fakta, neomlouvali. V podstatě tím přiznali, že má Lukaku pravdu.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

          DKNL     před 12 dny 30.11.2019 16:36 |  
          1 0

          byl jsem ve 109 a ničeho jsem si nevšiml. Jestli něco bylo, tak minimálně a udělal se z komára velbloud.

  35. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    rfslavia     před 12 dny 29.11.2019 18:33 |  
    2 5

    vsem hracum patri velkej dik a respekt co v lm predvedli

    co se tyce situace s utocnikama, tak doplacime na to, ze skoda at ma zasluhy jakykoli mel byt uz min rok odstavenej
    a misto neho meli sbirat zkusenosti musa s matouskem
    nechau proc proti nejaky pribramy karviny nebo dukle (vloni) tyhle hraci hrat nemuzou...zaroven v tymu hrajicim uspesne pohary ziskaj obrovsky zkusenosti

    kde se asi bude takovej matousek vic zlepsívat, kdyz bude hrat s stanciuem pepkem olim nebo s nejakym prumernym kopacem z jablonce...

  36. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    dauby     před 12 dny 29.11.2019 19:30 |  
    6 4

    Frydrych za 1, to jsi dost přehnal. Měl špatný den, ale 1 je naprosto katastrofální výkon. Já třeba viděl naopak to, že v prvním poločase Frydrych vyhrál strašně moc hlavičkových soubojů. Naopak Masopust, který možná zazdil náš postup tím, že nedal gól z megašance za stavu 1:1, má známku 5. A o tom to je. V obraně jsou chyby víc vidět, v útoku se jakoby nic neděje. Jejich chyby jsou ale minimálně srovnatelné. Nezatracuji však ani Frydrycha, ani Masopusta.
    Jinak jsme nehráli dobře. Kdyby to bylo podle šancí, tak prohrajeme tak 1:6. Ano, drželi jsme míč, ale směrem dopředu jsme byli hrozně špatní. Nejenže se všichni báli vystřelit, oni se báli dát i riskantnější průnikovou přihrávku. Výsledek byl, že jsme se prakticky vůbec nedostávali do šancí. Coufal nedal ve druhém poločase snad ani jeden centr. Místo aby si hodil míč do strany k čáře, zatáhnul to a nacentroval, dělal raději vždy alibisticky kličku do středu a volil přihrávku dozadu. Ve hře dozadu jsme byli mistři, dopředu to ale nešlo. Kdybychom nekopali penaltu, tak nedáme gól ani do rána. Takže celkově, i když nás pořád všichni plácají po zádech, se středečním výkonem nespokojenost, určitě daleko nejhorší náš výkon ve skupině.
    Líbil se mi celkem Souček a Olayinka, zbytek nic moc. A útočníci Interu byli skvělí. Martinez je nejlepší útočník, co tu hrál, každý jeho dotek s míčem znamenal velké nebezpečí pro naši bránu.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      pipe1980     před 12 dny 29.11.2019 21:12 |  
      1 0

      Přesně tak, Michal tahal celej zápas za kratší konec. Ale podle mě to vzhledem k možnostem vlastně ještě docela zvládl. Ve spoustě případů se dokázal dostat před něj a balón odhlavickovat nebo tam strčit nohu. No a hodně krát to holt nevyšlo no.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

        1zippo1     před 12 dny 29.11.2019 21:22 |  
        2 0

        Pepo víme, že to nebylo o hře dozadu, ale o nepromění toho minima, co jsme měli... obvinit Michala nemůžeme

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

          Slawek     před 12 dny 30.11.2019 15:19 |  
          0 0

          Dát Frydrychovi 1, to je opravdu velký úlet. To potom ani Souček nemůže mít 7, neboť i on má svůj podíl na té první brance.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      Martin 58     před 12 dny 30.11.2019 11:15 |  
      6 0

      Vyložené šance měli z našich minimálně Hušbauer, Masopust a Souček, takže nechápu ten výpočet 1:6 na šance.
      Zápas jsem viděl 2x, jednou v Edenu, podruhé ze záznamu. K šancím bych se nebál ještě přiřadit Frydrychovu hlavičku těsně vedle a s velkou mírou tolerance i tečovanou střelu Masopusta, kterou musel Handanovič vytáhnout nad břevno. Zdá se mi, že se tady dere na povrch taková ta česká malost, kdy se vše cizí hodnotí pozitivně a to, co si vytvoříme my, se shazuje anebo vůbec nezmíní.

  37. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    1zippo1     před 12 dny 29.11.2019 21:17 |  
    0 0

    Hodně jsem tady toho přečetl...nedovolil bych si odsuzovat Frýďu za spackanej zápas, ale prostě s tím hrotem něco dělat musíme. jeden gól z penalty nám prostě jaro neudělá. vidíme to všichni a prostě se to MUSÍ řešit. a prostě si JiT musí vybrat někoho, kdo se mu do koncepce hodí, nebo trošku pozměnit koncepci

  38. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    Novi.sks     před 12 dny 29.11.2019 22:28 |  
    8 0

    Ač máme jistý konec v pohárech a asi všichni jsme doufali, že ten rozhodující zápas dopadne dobře pro nás...
    Tak já jsem neskutečně rád a vlastně i překvapen, jak jsme to zvládli!

    Jsme ve skupině smrti LM a vůbec tam neděláme ostudu! Např. z posledních týmů všech skupin máme nejméně obdržených gólů, přitom naše hra není o tom, že jedenáct hráčů zazdí branku. Hrajeme vyrovnané zápasy s giganty a jsem přesvědčený, že být v jiné skupině, tak hrajeme poháry i na jaře...

    A to prosím po tom, co nám před sezónou odešeli hráči jako Deli, Ngadeu, Stoch, Zmrhal - tedy dvě skály z obrany a dva góloví hráči.
    Simona jsme dokázali nahradit Hovorkou (podle mě jediná plnohodnotná náhrada), ale ten se bohužel zranil...
    Míšu jsme nenahradili nikým, to by musel přijít Lukaku a hrát stopera, protože kde jinde vzít takovou horu svalů, která tělem zastavi i parní válec? (Takács je při stejné výšce o 10kg lehčí!!)
    Miňa nahradil Stanciu, ale zatím jen co se týče kreativity, gólově nikoliv (věřím, že to ještě přijde)...
    Jardu na jeho pozici zastoupil Olayinka a hraje skvěle! Jenže co je to platné, Jarda sice kolikrát nebyl celý zápas vidět, ale pak dal vítězný gól - a to nám neskutečně chybí...

    Prostě já si to užívám, jsem pyšnej a doufám, že tohle neuvěřitelné období bude trvat tak dlouho, že kvůli němu budeme muset rozšířit muzeum :)

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      Eskaes     před 12 dny 30.11.2019 00:46 |  
      0 0

      všechno fajn a souhlas nicméně si neodpustím, že v útoku hrajeme pod své možnosti a strašně tím celkově trpíme. Nebavíme se o útočné kvalitě pro špičku LM ale my jsme v téhle kategorii nyní hluboký podprůměr a to je velká škoda, ehm ehm.

  39. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    Dr. Fe1     před 12 dny 29.11.2019 23:09 |  
    7 5

    Dát Frydrychovi za jedna je výsměch vlastnímu hráči nehodný slávisty. To je fakt rána pod pas. Hráli jsme proti jednomu z nejlepších týmů Evropy a ubránit Lukkaka by byl neřešitelný úkol i pro mnohé ostřílené stopery z TOP klubů.

    Celkově je to hodnocení všech hráčů produktem naprostého zmlsání a nepochopení, že my máme kádr za 42 mio euro a soupeř asi za 570 mio euro. To se jaksi v kvalitě hry musí projevit. Už to, že jsme nedostali bůra je úspěch. To že jsme hráli jakžtakž vyrovnanou partii je malý zázrak. A tady má většina týmu hodnocení na průměr či podprůměr. To je fakt naprosto mimo, autore hodnocení, to je prostě úplně zcestný. A hodně neuctivý k našim hráčům. Normálně mě hodnocení nechává chladným, ale tohle je fakt hnus .....

  40. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    Eskaes     před 12 dny 30.11.2019 00:35 |  
    5 0

    Nejeden Slávista je nucen v místě zvaném rachota sdílet svůj životní prostor s homo sapiens(?) z čeledi sparťanovitých a nejinak tomu u autora těchto řádků. Čtvrteční ráno ho proto zastihlo v blízkosti rozradostněně špitajicích rudochů, kteří si naprostou impotenci jejich směšného týmu projektovali do výkonu evropského velkoklubu, který nás ve středu večer přehrál. Přiznám se, že se ve mě vzdemuly pocity nelibosti ovšem ihned vystřídány vědomím, že tahle škodolibá radost plná vlastní přetékající impotence je to jediné, čím na nás nyní mohou dosáhnout.

    Vedení, trenéry a hráče proto prosím, aby zajistili herní ztrapnění AC Rudá Snaha a rovněž se postarali o co největší bodový náskok nad zoufalci z Letné. Děkuji a věřím, že tyto cíle nejen naplníme, ale i překonáme. :-)

    SKS4EVER

  41. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

    o-cab     před 12 dny 30.11.2019 01:17 |  
    11 11

    s Interem jsme odehrali prvni zapas v LM, ktery jsme si zaslouzili prohrat, a to z nekolika duvodu. vetsina z nich jde tentokrat vyjimecne za trenerem. jak dlouho bude hrace bavit behat nejvic ze vsech hracu v Evrope, kdyz to neprinasi zadne vysledky? jak dlouho bude Trpisovsky trvat na tom, ze ani vyjimecni hraci typu Stanciu ci chybejici utocnik nemaji pravo na vetsi volnost?

    1) sestava - velka chyba s Husbauerem, jehoz prinos hry v zaverech zapasu proti prebehanym souperum z minulych kol LM dal Trpisovi pocit, ze muze prehravat nominalne oslabenou zalohu Interu. Olayinka dokola prokazuje svou vyjimecnost na levem kridle a dokola rovnez prokazuje to, ze na hrotu je jeho potenical zredukovan na zlomek. stred mel jednoznacne byt slozen Soucek - Sevcik - Stanciu a Olayinka mel jednoznacne hrat nalevo. zde to ani neni o tom, ze po bitve kazdy general, tohle byl proste nesmysl odsouzeny k zahube od pocatku. kdo mel hrat na hrotu je diskutabilni, nemame v tuto chvili dobrou variantu. ale nejspis MvB. ten mohl svou velkou devizou pohybem aspon delat prostor zaloze a kdyby nebyl Stanciu zabity vyplnovanim prostoru po Husbauerovi, tak se treba nepsalo o genialnim Godinovi, ale o tom, jak ho Stanciu s Burenem provetravali.

    2) taktika - v zadne fazi jsme zapas nemeli pod kontrolou. zde nevim, kde zacit, a uz jsem vlastne zacal v sestave, ale takticky to byl zdaleka nejhorsi zapas Trpise ve Slavii. vlastne jediny spolu s Chelsea, kde ale dokazal rychle reagovat. zde byl zcela bezmocny a jenom koukal, co si s nama Conte od zacatku do konce dela. Inter zacal tim, ze nas nechaval rozehravat od stoperu, ale nasledne vytlacoval do stran, cimz brutalne zpomaloval nas prechod, kdyz uz ho nezpomaloval Husbauer, a zaroven vedel, ze 1v1 se kolem vapna neprosadime. stredem jsme se nemeli sanci s takto pomalou hrou s utopenymi Stanciem a Olayinkou prosadit, rovnez jsme nemeli sanci se prosadit pri absenci siloveho utocnika vzduchem ani ambici se prosadit prunikovymi prihravkami za obranu, kde se celou sezonu utocnici nabizi, ale balony jim proste nechodi. ze zacatku jsme aspon diky Sevcikovi meli dobre veci z prave strany, ale postupem casu ani ty ne. Inter si pak jednoduse pomahal prenasenim hry na Lukakua. vubec nerozumim tomu, ceho chtel trener dosahnout rozehravanim z pozice krajnich beku pres Husbauera. mozna chtel Conteho prekvapit hrou podobnou vice lize nez poharum, ale hrube se to nevyplatilo a byl to uplny nesmysl. po nasem vybehani zmenil do druheho polocasu Inter tempo hry a my se prestali chytat, o tom uz psali jini.

    3) vysileni hracu - Coufal sel za zapas snad pouze dvakrat za obrance, jinak bud bez balonu cekal pred nim na lajne a tudiz znemoznoval prunikovou prihravku a zabijel prostor ci s balonem nahraval dozadu a zpomaloval hru. celkove Coufal podal strasny vykon a to hlavne tim co nedelal, nez tim, co delal. Boril na tom nebyl o moc lepe, ale u nej za to muze i to, ze trener zabil prostor pred nim. kolikrat zatim hrali v lize Holes a Zeleny? k cemu ty hrace v tak absurdne nabitem programu mame? Olayinka tentokrat rozdychaval sprinty uz v prvnim polocase, coz jsem jeste nevidel. pak maji ti hraci mit ten klid pri zakonceni? argument, ze Liverpool taky nemeni beky a kridla neobstoji, protoze Liverpool hraje i v Evrope vetsinu zapasu z pozice dominantniho muzstva, zatimco my musime o km+ na hrace soupere prebehat, abychom vubec mohli pomyslet na uspech.

    4) Stanciu - mnohokrat jsem se v minulosti nasiral, ze treneri ocividne a opakovane spatne vyuzivaji urcite hrace. posledni dobou mam poprve tento pocit u Trpise prave se Stanciem. Stanciu je podhrotovy hrac se zcela vyjimecnou finalni prihravkou a strelou. Trpis ho ale utapi v prostorech temer vyhrazenych pro DM a nesmyslne ho svazuje a vysiluje branenim v prostorech, kde nema hrac jeho typologie co delat. vubec neni divu, ze nema cisla. nikoho podobneho v tymu nemame a prichazel jako rozdilovy hrac, je podle me tedy zvracene ho o jeho vyjimecnost systematicky pripravovat. proti Interu byl dvakrat zabity tim, ze musel vyplnovat prostory po Husbauerovi - nejprve, kdyz Husbauer rozehraval z prostoru krajnich beku, pak kdyz Husbauer fyzicky odesel. stridani Stancia byl uz vylozene spatny vtip vhledem k tomu, ze na hristi zustal prave Husbauer.

    5) utocnik - toto je zcela nejvetsi fail celeho klubu od vedeni po trenera a je mi jedno, co Trpis po zapase rika do TV. at mi ukaze jediny uspesny klub v Evrope, ktery nema jednoho ci dva jasne strelce. u nas se branky nerozdeluji na vice hracu, protoze my branky v Evrope proste nedavame. co se utocnika tyce, tak nejde zdaleka jenom o jeho chybejici goly, ale i o to, ze v tuto chvili nemame vepredu nikoho na souhru ani nikoho, kdo by podrzel ci rozdal balon. trpi tim tak i cela zaloha prave v cele se Stanciem ale samozrejme i kridly. uz jsem to tu psal desetkrat, ale my potrebujeme hrace typu Boakye. s nim bychom i z teto skupiny postupovali, o tom jsem bytostne presvedceny.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      Eskaes     před 12 dny 30.11.2019 10:28 |  
      5 7

      díky za perfektní rozbor, kéž by se to dostalo k trenérovi...

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      JS (přítel SN)     před 12 dny 30.11.2019 13:56 |  
      4 8

      Skvěle, pečlivě rozebráno. Do puntíku jasné. Díky, kolego o-cabe.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

        o-cab     před 12 dny 30.11.2019 14:25 |  
        3 5

        Stanciu mel pred prichodem do Slavie v cele kariere 0.4 bodu na zapas, ve Slavii ma 0.2. je skvele, ze brani, ale to jsme nemuseli utracet 100m za podhrot a nasledne narikat, ze nedavame goly

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

      Dr. Fe1     před 11 dny 30.11.2019 21:49 |  
      1 3

      Celkem souhlas. Snad jen s tím běháním - to nadprůměrné běhání je to co nám umožňuje hrát jakžtakž vyrovnaně s TOP týmy. Bez něj by to nešlo. Je potřeba k tomu ale dodat i tu nadstavbu o které hvoříte, třeba dát Nicovi větší volnost a nelpět jen na tom běhání.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

        o-cab     před 11 dny 30.11.2019 22:08 |  
        1 5

        to rozhodně. moje pointa je že si pod sebou Trpiš trochu řeže větev protože současná morálka není bez výsledků udržitelná

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

          Dr. Fe1     před 11 dny 01.12.2019 02:03 |  
          1 4

          Ale my ty výsledky máme. Uhráli jsme dvě remizy a 3 důstojné porážky o 1-2 góly ve skupině, kde by mnohé týmy s našim rozpočtem dostaly samé dardy a prohry o 5, 6, 7 gólů ....... je naivní si myslet, že proti takhle dobrým týmům je reálné uhrát něco víc. Snad jednotlivě - v jednom zápase. Ale ne trvale.

          Takže te'd jen vysvětlit, že i prohra 1:3 s Interem není taková tragédie, že je to slušný výsledek. Namátkou třeba CZ Bělehrad prohrála doma s Bayernem 0:6 a ani si neškrtla.

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

            o-cab     před 11 dny 01.12.2019 11:47 |  
            0 3

            my jsme meli podle vsech jak dojmu tak tvrdych dat z teto skupiny postoupit minimalne do EL. naivni to neni, je to ambiciozni. dukazem jsou zdrzeni hraci po kazdem zapase a trener v slzach. jenom vyberem, po peti zapasech ve skupine smrti mame 48.2% drzeni balonu a 73 strel - to ti prijde dobre pouze na nahodne body z jednotlivych zapasu ale nikoli celkovy uspech ve skupine? nesmysl.

            • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Inter 1:3

              Dr. Fe1     před 10 dny 01.12.2019 23:40 |  
              1 4

              Tak to byly falešné dojmy, pokud jste takové měl. Hezké sebevědomé ambice, ale je třeba být i nohama na zemi.

              Náš kádr je za za 42 mio euro - Inter má kádr za 570 mio, Dortmund 640 mio a barcelona 1180 mio.

              Tohle je podle vás na jasný postup do EL ?

              Já tvrdím, že to co jsem uhráli je úspěch. Kterého jsme dosáhli hlavně kvůli enormnímu fyzickému nasazení. nefunguje to ale tak, že když máš více střel něž soupeř, tak že máš větší šanci vyhrát - je to dáno např. tím, že my střílíme i z daleko horších pozic, zatímco třeba Barca nevystřelí dokud není hráč sám před brankářem .... Takže to je mylný výklad statistik.

  42. Hodnocení

    ezechiel     před 12 dny 30.11.2019 01:32 |  
    2 1

    Jestli byl Frydrychův výkon na hodnocení 1, tak by mě zajímalo hodnocení hráčů v zápase Ostrava - Slavie , kde jsme hráli o sestup a rupli 2:0, po totálně odevzdaném a bezkrevném výkonu v podání "legend" - Černý, Latka, Škoda, Piták,atd... kdy si z nich tam dělal dobrý den nějaký Narh.

    Je vidět, že hodnocení hodně horkou jehlou, protože třeba vyloučení chybujících hráčů před prvním golem by byl na shození bodů všem, i před 2. golem naprosto šílená rozehrávka a smolné podklouznutí. Takácz nehodnocen a i on si s Lukakem nevěděl rady a nedej bože Zelený...

    Prostě mi přišlo, že jsme od 2.půle přešli z osobní obrany a na zonovou a hráli nějakou šílenost, protože kolikrát Lukaku a Martinez byli zcela sami? To jsou věci, které mě více zaráží než Frydrychova smůla.

SN na Facebooku

Oficiální Facebook žen