Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 21. kolo

Slavii se vstup do jara nepovedl, když po špatném výkonu podlehla sousedním Bohemians 0:1.

Nejprve bych chtěl všechny čtenáře upozornit, že v diskusi přibyla možnost editace vlastního příspěvku. Lze tak učinit pouze jednou a funkce byla zavedena zejména pro opravu překlepů či chyb. Zobrazit se dá i původní verze příspěvku, aby nedocházelo ke zmatkům, kdyby někdo výrazněji měnil vyznění komentáře.

A teď už k úvodnímu jarnímu kolu, které slávistům radost nepřineslo. Ve vršovickém derby jsme totiž po dlouhých letech nestačili na sousední Bohemians. Ráz zápasu byl přitom očekávaný. Na těžkém únorovém terénu hráli domácí důrazně, soubojově, zkrátka jako o život. Slavia v tomto aspektu o něco zaostávala a nedokázala ho nahradit ani větší fotbalovostí, než jakou může disponovat soupeř z nižších pater tabulky. Sešívaní sice drželi po většinu času míč, ale směrem dopředu byli naprosto bezzubí a šance měli takřka výhradně domácích, i když jich taky nebylo mnoho. V první půli proti Pulkrabovi na poslední chvíli skvěle zasáhl Kúdela, ve druhé pak pohrdl odkrytou brankou při hlavičce Puškáč. Klokani tak udeřili až potřetí. Šanci si navíc ani nemuseli vypracovat, protože jim ji trestuhodně nabídl naivní a nepřesnou rozehrávkou Frydrych. V závěru zápasu si sice Slavia konečně vytvořila tlak, pořádnou šanci měl ale jen Musa, kterého i s pomocí tyče zastavil Le Giang. Bohužel tak nezbývá než konstatovat, že nedělní zápas se našim barvám nevyvedl téměř v ničem.

Pro větší znepokojení ale zatím pochopitelně není důvod. Polštář 13 bodů náskoku na čele tabulky je nadále luxusní a do dalších kol se jde s výhledem postupně se zlepšujících hracích ploch, což by naší hře mělo svědčit, i postupného návratu zraněných či vykartovaných. Hlavně ve středu hřiště byla absence Stancia (který zvládl nastoupit jen na závěr zápasu), Takácse či Oscara znát. Samozřejmě je ale potřeba hned zabrat a podobně špatný výkon neopakovat. Proti slabé Opavě lze v domácím zápase za úspěch považovat jen vítězství! Hostům máme navíc po podzimu co vracet, protože ve Slezsku jsme podali jeden z nejhorších podzimních výkonů a přivezli si jen remízu 1:1.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Ondřej Kolář - 5 - Mnoho práce neměl a byl to pro něj spíš smolný zápas, když po sérii odrazů dostal nešťastnou branku. Ve druhé půli úplně neodhadl výběh a riskoval červenou kartu, nakonec z toho ale byl dobrý zákrok. Ten si připsal i v samotném závěru zápasu, i když se mával ofsajd.

Vladimír Coufal - 5 - Standardní ligový výkon. Dozadu si své odvedl, dopředu se sice celkem snažil, ale bez většího úspěchu.

Ondřej Kúdela - 5 - V první půli výborným skluzem zastavil v šanci Pulkraba. Předtím ale došlo ke špatnému přebírání hráčů. Obecně stopeři ve hře nepůsobili špatně, i když se soupeři na můj vkus až příliš často dostávali k hlavičkám po standardních situacích.

Michal Frydrych - 3 - Kdyby neudělal rozhodující minelu, tak byl jeho výkon celkem v pořádku. Nohama to sice nebyla žádná sláva, ale v hlavičkových soubojích měl zase většinou navrch. Ovšem Frydrychova hrubice při rozehrávce z druhé půle rozhodla zápas. Škoda, že to nedokázal napravit na druhé straně, když v dobré možnosti hlavičkoval vedle. Michala mám sice rád a leccos už ve Slavii dokázal, obávám se ale, že tou hrubkou dost možná započal svůj konec v Edenu. Konkurence na stoperu je velká a není důvod držet v sestavě zkušeného hráče, který už nemá tolik perspektivu a stejně chybuje. Co se týče známky, tak je trojka vzhledem k důležitosti chyby ještě celkem milosrdná.

Jan Bořil - 5 - Zatím mu to s kapitánskou páskou nevychází. Přišel výbuch v Tallinnu a nepovedlo se ani nedělní repete po mnoha letech. Tak snad do třetice proti Opavě. Na domácí půdě už bude vítězství povinnost. Jinak Honza odehrál průměrný zápas.

Lukáš Masopust - 4 - Nezaujal. Lukáš vyniká hlavně svou skvělou rychlostí, ale proti zataženému soupeři to měl těžké. Navíc občas mívá problémy s kontrolou míče, čemuž nerovný terén v Ďolíčku nepřidal.

Lukáš Provod - 4 - Trenér Trpišovský ho postavil jako jakousi nouzovou variantu za Součka, který zmizel v Anglii. A ač ho trenér po zápase podržel a řekl, že se mu Lukášův výkon líbil, tak já s tím příliš nesouhlasím. Provod sice bojoval a podstoupil množství soubojů, ale nikterak nevynikal ani při rozehrávce (tu obstarával hlavně Ševčík a posléze i Stanciu), ani v soubojích. Do zakončení se pak nedostával. Pro mě nevýrazný výkon směrem dopředu i dozadu.

Petr Ševčík - 5 - Patřil mezi lepší hráče. Z podstatné části se staral o naši rozehrávku, měl i několik zajímavých akcí, které ale bohužel k většímu ohrožení domácí branky nevedly.

Ibrahim Traoré - 4 - Slabota. Po nešťastníkovi Frydrychovi asi nejslabší hráč na place. Snažil se sice hrát dozadu i dopředu a občas byl vidět, bohužel ale spíše v negativnějším slova smyslu. V zápase se mu nedařilo a byl po zásluze stažen. Horší čtyřka.

Peter Olayinka - 4 - Občas sice neznačil svůj potenciál, když třeba podnikl hezký průnik u strany přes několik protihráčů (který ale nakonec k šanci stejně nevedl), celkově ale jeho výkon nevybředl z šedi podprůměru.

Petar Musa - 5 - Snad jediným malým plusem zápasu byl nadějný výkon Musy. Novic v našem útoku sice dostal minimum kloudných míčů, ale když už se tak stalo, tak si počínal dobře. Dvakrát pohotově střílel. Jednou v úvodu vedle, podruhé z úhlu do Le Gianga. Škoda, že v samotném závěru neproměnil velmi dobrou šanci. I kvůli tomu nakonec dávám jen průměrnou známku s plusem.

Nicolae Stanciu - 5 - Hned po svém nástupu na hřiště ukazoval, že ve fotbalovosti ční nad všechny aktéry zápasu (snad s výjimkou Ševčíka) o parník. Naši hru rozhýbal, jednou pohotově zakončoval a také dobrým centrem našel v šanci Frydrycha. Bohužel přišel na hřiště za nerozhodnutého stavu a odešel poražen, takže se nedá hovořit o velkém úspěchu. Proto jen lepší pětka.

Stanislav Tecl a Patrik Hellebrand nejsou hodnoceni, protože hráli příliš krátce.

21. kolo - Neděle 16. 02. 2020 17:00

Fortuna liga, 2019/2020
1 - 0
0 - 0
Bohemians Praha 1905
Bohemians Praha 1905

70. Vodháněl

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

Komentáře (61)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    Divizni (přítel SN)     před měsícem 18.02.2020 14:35 |  
    7 0

    Podle mě hodnocení opět dobré. Jen se prosím tě koukni na celou tu akci, kdy měl Puškáč šanci. Mě už rozčilovali ti komentátoři a ty to zmiňuješ opět. Podle mě tam byl na půli jasný ofsaid a gól by neplatil. Pomezní to pustil snad jen kvůli videu. Hezký den.

  2. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    Srdcar114     před měsícem 18.02.2020 14:39 |  
    2 2

    Plně souhlasím s hodnocením zápasu i jednotlivých hráčů:Provod opravdu příliš dobře nehrál.Klíčové bude,jestli se nám podaří zapracovat některé mladé do sestavy .Důležité také bude,aby se nezranili klíčoví hráči.Odchody Škody a Hušbauera zatím hodnotit nechci,jen připomenu ,že společně s odchodem Součka nám odešlo 18 golů,Ale Tomáš samozřejmě chybí nejvíc.

  3. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    JS (přítel SN)     před měsícem 18.02.2020 14:39 |  
    19 6

    Se vším souhlasím, až na 5 Kolářovi. Gól za ním jde stejně, jako za Frydrychem. Sice vyběhl, ale balon nekotroloval a naprosto nesmyslně se ho snažil boxovat nebo co. Přitom ten lehký padající oblouček mohl chytit do rukavic.

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      Cross     před měsícem 18.02.2020 17:03 |  
      3 1

      Z naší strany to bylo podrážděné a jalové vystoupení. Jako proti Ústí. Žádné kolmé míče, pomalý přechod do útoku, bídný start do soubojů. Vesměs ubohé střelecké pokusy ze střední vzdálenosti. Alibismus. Kličkování u rohových praporků. V neděli by nás s tímhle porazil skoro každý. Takhle fakt ne. Hodnocení Alanora v pořádku.

  4. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    Karel13     před měsícem 18.02.2020 14:41 |  
    16 9

    Frydrych ten zápas neprohrál . Zrovna tak ho neprohrál Kolář, který minul rozhodující centr. Prohrálo celé mužstvo, protože nedokázal nikdo dát gól a vlastně se ani nedostalo do vyložené pozice ...

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      Snivec     před měsícem 18.02.2020 15:04 |  
      21 12

      jestli chces slovickarit, tak Frydrych zapricinil to, ze bohemka dala branku, za normalnich okolnosti by ji nedala
      my jsme hrali spatne a branku take nedali
      byl to remizovy zapas 0:0 a jen diky hrubce Frydrycha, zadny jiny hrac takovou hrubku neudelal, padla branka

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        Papol     před měsícem 18.02.2020 19:02 |  
        1 2

        Ještě plus zákrok - nezákrok Koláře

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        donford     před měsícem 18.02.2020 21:01 |  
        1 2

        Neměl to být remízový zápas. Nevěřím ani na vteřinu, že by našim dal Trpiš pokyn, aby hráli na 0:0. Zejména když pravil, že jaro bere, jako kdyby se zase začínalo od 0 bodů. Nechci vůbec slovíčkařit, ale měli jsme hrát tuším asi s 13. mužstvem na výhru. A jak to, že žádný jiný hráč hrubku neudělal? Co to sražení Bořila v jejich vápně opravdu nevybíravým zákrokem připomínajícím letecký den? Že to strakonický rozhodčí Rejžek neodpískal, to už je věc jiná. Někteří rozhodčí v naší lize nepískají z neznámých příčin a dle výkladu pro nás ostatní smrtelníky neznámých pravidel ani očividné desítky. Var - nevar. Ale hrubka na jejich straně to také byla.

        • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

          Dennis     před měsícem 18.02.2020 23:28 |  
          2 0

          Donforde, Frýďas dával přihrávku jako levý stoper na pravého beka přes vlastní půlku hřiště. To je školácká chyba. Nedivím se, že byl Jindra po zápase tak nasranej. Jasně, chtěl tu rozehrávku zrychlit, ale dopadlo to, jak to dopadlo. Měl to hrát přes Kúdelu.

          • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

            Radek097 (přítel SN)     před měsícem 19.02.2020 00:04 |  
            2 0

            Coufal byl dávno v půlce hřiště, Frydrych přihrával Ševčíkovi.

            • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

              Dennis     před měsícem 19.02.2020 00:26 |  
              0 2

              Tak to v žádném případě. Byla to přihrávka na Coufala. Ševčík jen viděl, že z toho bude průser, tak rychle běžel zpátky. Nestihl to ale.

            • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

              Dennis     před měsícem 19.02.2020 14:17 |  
              1 0

              Radku, měl jsi pravdu, díval jsem se dnes znovu (dřív jsem neměl možnost) a skutečně to šlo na Ševčíka, zmátlo mě, že Šéva byl na pozici Coufala a pak už jsem si tam v hlavě "uložil" Coufala. Byl to ale skutečně Ševčík, na koho ta přihrávka šla, sorry.

              • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

                Radek097 (přítel SN)     před měsícem 19.02.2020 15:24 |  
                0 0

                Coufal se takhle vysoko nachází velmi často, naopak Bořil na druhé straně se pohybuje níž.

          • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

            donford     před měsícem 19.02.2020 11:47 |  
            1 1

            O tom není jistě sporu. Ta přihrávka byla strašná a fotbalově nelogická. Nebyla ani do ztracena. Byla přímo nabitá na nohu volného "nepřítele". Ale pořád mi nevymluvíš, že jsme měli dát nějaké góly také my. A o to mi jde. Že naše palebná síla proti lehce podprůměrnému klubu (dle postavení v tabulce) byla nulová, jalová, prostě žádná. A to bychom si přece dovolit neměli. Konečným efektem fotbalu jsou branky. Ta doba bez Suka tím začala tristně. Trpiš má pravdu, že Suka nelze nahradit, alespoň ne zatím z našich luhů a hájů, že je nutno změnit koncepci hry celkově. Ovšem nepamatuji si, že by odchod jednoho hráče tolik zamával s celou hrou mužstva, jež se rozsypala. Psychologicky sice velmi zajímavé, ale na hřišti je tento jev tristní. Pořád věřím, že se naše hra už v sobotu velmi zlepší a Trpiš najde trvalejší řešení. Včera se mi moc líbil devatenáctiletý Haaland proti PSG. Myslím, že se i naši kluci dívali. Tak nějak, aspoň trochu, by do toho měli v útoku vlítnout. Hlavně ne alibistické přihrávky.

  5. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    eomer (přítel SN)     před měsícem 18.02.2020 16:11 |  
    2 0

    V obecné rovině mi přišlo, že jsme stále ještě v kondiční přípravě a trochu zakyselení. Vím, že se prezentujeme tím Know-how na trénování a nepřetrénování, ale i tak.

  6. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    postovni (přítel SN)     před měsícem 18.02.2020 16:12 |  
    5 8

    To je konec! Titanic se potápí, bárka jde ke dnu, všecko je v prdeli.


    Komentář byl uživatelem upraven (18.02.2020 16:12) . Zobrazit původní komentář

    • úprava komentářů

      postovni (přítel SN)     před měsícem 18.02.2020 16:13 |  
      7 4

      Ta úprava komentářů skýtá netušený možnosti :-)

  7. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    postovni (přítel SN)     před měsícem 18.02.2020 16:16 |  
    8 2

    Koukat se na to nedalo. Čekal jsem, že to bude drhnout, ale ne takhle. Nicméně nepanikařím, čekám, že si to brzo sedne a s Nicem, Lacem a Oskarem v sestavě to bude lepší. Musa bude dobrej!

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      Leksel     před měsícem 18.02.2020 21:22 |  
      2 0

      Musa na mě působil taky pozitivně, snažil se v tom zmaru pálit z každý pozice a až mu budou chodit pořádný balony, tak věřím konečně ve snajpra zabijáka. :-)

  8. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    rak (přítel SN)     před měsícem 18.02.2020 16:26 |  
    6 1

    Z těch nedobrých výkonů mě "zaujal" Traore. Z těch ne úplně nejhorších pozic, ze kterých střílel, měl alespoň přibližně trefit branku. Olayinka často chodil zbytečně do beznadějných situací. U Provoda bych i skoro souhlasil s trenérem. Na to, že v té pozici nikdy nehrál, to zvládl vcelku dobře. Obecně si myslím, že perspektivu má dobrou. Snad už bude proti Opavě Takács.

    Jinak děkuji za možnost oprav komentářů. Jak to člověk píše rychle. Už se mně několikrát stalo, že jsem koukal, jaké chyby jsem vyplodil resp., že jsem to chtěl napsat trošku jinak.

  9. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    jose01     před měsícem 18.02.2020 16:38 |  
    5 10

    Kudela za 4, ten v té obraně taky solidně plaval, a kdyby bohemák z metru trefil bránu, kdy ho zrovna Kudela nepokryl, tak nepíšete o Frydrychovi, ale o něm, asi tak

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      Radek097 (přítel SN)     před měsícem 18.02.2020 17:06 |  
      2 1

      To nebyl hráč Kúdely, ale Coufala. Od začátku standardky, která šanci přecházela, byl Puškáč za Coufalem. Následně zaspal a nechal ho volného odcentrovat. Kúdela mi přišel dost překvapen, takže nejspíš na něj Coufal Kúdelu ani neupozornil.
      Kúdela chyboval u obdrženého gólu, kdy vůbec neřešil svého hráče(Pulkraba), kdyby mu nedal tolik prostoru, ke gólu v žádném případě nedojde.

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        zeleznik2     před měsícem 18.02.2020 22:30 |  
        0 5

        A není Kúdela šéf obrany?on je ten zodpovědný za celou defenzívu ne?

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      sicilianbrno     před měsícem 18.02.2020 18:03 |  
      5 2

      Nesouhlasim, Kudela se me ve stoperske dvojici libil určitě vic, navic po pozični chybě Frydrycha v prvni puli,.skvele zablokoval skluzem střelu (myslim) Pudharta ci jak se ten spartan piše...

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        jose01     před měsícem 18.02.2020 18:16 |  
        1 3

        taky jsem mu dal 4, Frydrych v hodnocení měl za 3

  10. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    Sokrates55 (přítel SN)     před měsícem 18.02.2020 17:05 |  
    14 5

    Dobré odpoledne přeji Vám všem.
    Ještě jednou a v klidu jsem si pustil celé utkání a porovnal jsem si to jak s vedenou disputací k zápasu a i k hodnocení hráčů. A také jsem si k tomu podal dobrou kávu :-)).
    Souhlasím obecně s hodnocením zápasu a i s hodnocením výkonu jednotlivých hráčů až na jednoho!!
    Velmi nesouhlasím s hodnocením Lukáše Provoda. Pokud má mít Lukáš za 4 a Ibra taky, tak to je hodně nespravedlivé.
    Lukáš nastoupil na takto velmi odpovědné a v podstatě stěžejní úloze úplně poprvé. Své odpovědnosti se nezalekl a makal. Koklani to zaregistrovali a také proto byl na něho už 16 minutě velmi ostrý faul Hronka za žlutou - ale pacholek Rejžek ze Strakonic jí neudělil. Celkem bylo na Lukáše učiněno 8 faulů, z toho nejméně 3 za žlutou. Nakonec dostane žlutou sám Lukáš, když pacholek Rejžek neumí rozeznat hru tělem. Lukáš se nevyhýbal soubojům a snažil se sbírat míče. Ani jednou jsem od něho neviděl žádný alibismus. A kolik že Lukášovi je???
    Ibra naopak jako zkušený, jedenatřicetiletý matador, který odehrál už něco ligových a i pohárových zápasů, ten měl Lukášovi pomáhat a zajišťovat kompaktibilitu hry mezi obranou a středem hřiště tak, aby mohl jít Ševčík víc do výstavby útoku. To Ibra jednoznačne vůbec neplnil, spoustu míčů zadrbal, dokonce tam několikrát překážel a střílel někam k rohovému praporku.
    Z hodnocení rozhodčích ve "spartu" je zřejmé, že na Bořila byl zjevný faul v pokutovém území a VAR tak nesplnil svou úlohu. Nic víc, nic míň.
    A je také pravda, že při hlavičce Puškáče už při předchozí situaci to byl jednoznačný ofsajd a branka by nebyla uznána.
    Jak už jsem napsal u předchozího článku.
    Zápas se nám nepovedl a věřím, že nás to posadí pěkně na zadek a opět budeme makat tak, že spustíme atak už od rozehrávky brankáře hostí, na oba jejich stopery a i na jejich zálohu. To se nám nedařilo. Nedařila se nám ani kombinace do útoku a k bráně soupeře.
    Až když začal docházet klokanovi posledních deset minut kyslík, tak jsme si vypracovali jakous takous šanci Frydrychem, Stanciem a Musou.
    Ano, bude to sice bolet, ale tu cestu přestavby s mladými kluky jsme si prostě vybrali.
    Už jen to, že po příchodu Stancia a pak i Hellbranda ožil i Ševčík, to je jedno z pozitiv, které se objevilo.
    Tak to beru s pokorou a klukům věřím. Oni nám to vrátí.
    S úctou
    Sokrates55

  11. Provod nebyl tak špatný

    w8888     před měsícem 18.02.2020 17:42 |  
    11 4

    Největším problémem Slavie v neděli byla neochota hráčů bojovat. Příliš se proti zběsilým klokanům báli o své drahé nohy. O to víc potom nesouhlasím se známkou pro Provoda, neboť on jediný se nešetřil. Na rozdíl od zcela neviditelných Traoreho a Masopusta. Ti tři nehráli tak, aby měli stejnou známku. A snížil bych hodncoení i Kolářovi, neboť jeho zákrok proti Pulkrabovi před obdrženou brankou byl víc než trapný a dal vzpomenout, kde byl náš gólman výkonnostně před rokem. Snad šlo jen i nevýznamný výkyv.


    Komentář byl uživatelem upraven (18.02.2020 17:43) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Provod nebyl tak špatný

      Divizni (přítel SN)     před měsícem 18.02.2020 18:54 |  
      4 4

      O zákroku brankáře před gólem čtu už poněkolikáté. Trochu se ho zastanu. Ten centr byl tečovaný,míč nabral zvláštní rotaci a navíc padal z výšky, takže mohly být problém i reflektory. Více se přikláním k nepochopitelné chybě Frydrycha.

      • Re: Provod nebyl tak špatný

        Dr. Fe1     před měsícem 19.02.2020 02:48 |  
        4 6

        Hlavně jsme měli góly dát. To že dostaneme gól se může stát vždycky. Problém je, že jsme si o to koledovali a dopředu naopak nevymysleli skoro nic. Proti Opavě to musíme urvat jakýmkoliv způsobem a od toho se odrazit.

  12. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    nobiczek (přítel SN)     před měsícem 18.02.2020 18:40 |  
    7 3

    Tak dnes nemůžu říct, že bych s hodnocením souhlasil. Za mě byl nejhorším hráčem na hřišti Ibra, Frydrych si to ovšem zkazil tou chybou a ještě jedním špatným vystoupením, nicméně jinak až tak zlý zápas neodehrál. Co se týče Provoda, tak podle mě odehrál na nezvyklé pozici slušný, zodpovědný výkon, ale vůbec mu nepomohl zbytek zálohy. Olayinka se sice snažil, ale klička do 4 hráčů, což byla v tomto zápase jeho oblíbená disciplína, je oříšek i pro hráče Messiho kalibru. Chápu, že JT asi kluky nabádá, aby se nebáli a zkoušeli to 1 na 1, Oly si to ale zřejmě vzal až trochu moc k srdci. Béřovi bych dal známku vyšší, z mého pohledu se jednalo o snad jediného hráče, který podal alespoň trochu nadprůměrný výkon a obzvlášť v druhé půli makal neuvěřitelně a na hřišti byl snad všude. Musa z mého pohledu v podstatě nedostal pořádný míč a těžko tak mohl něco předvést. Ještě bych se vrátil ke gólu - chyba Frydrycha je jasná, ale neméně z mého pohledu chyboval i Koli, který prostě ten míč padající do malého vápna měl sebrat. Tohle prostě brankář musí mít.

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      Papol     před měsícem 18.02.2020 19:21 |  
      2 1

      Úplně souhlasím, že Provod odehrál dobrý zápas na pozici, na které nikdy nehrál, snažil se, makal, je to mladý kluk a myslím, že půjde ve stopách Součka. Toho tady také kde kdo odepisoval a jak z něj Trpiš udělal top hráče. To samé tuším u Provoda. Také souhlasím s tím, že Frydrych udělal velikou hrubku, ale ta se ještě dala napravit Kolářem. Ale jeho zákrok-nezákrok, jak říkáš, ten balon měl mít. Asi krapet zazmatkoval. Bořil si také zasloužil lepší známku, makal a jezdil, fauly na něj....Bude to dobrý kapitán. Rozčarovaný jsem byl z Traorého, Masopusta a Olayinky. Ale co, sedne si to a budeme se zase radovat z vítězství.

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        Markus     před měsícem 18.02.2020 20:27 |  
        3 1

        Provod potřebuje čas se lépe sehrát, dával jsem si na něj pozor a odvedl tam spoustu dobré práce. Možná tomu chyběla elegance a občas silnější ramena, ale účel to plnilo. Olayinka nemůže hrát na tomto terénu, to byla chyba. A Ibra zase nemůže hrát bez formy, místo tvořivost to byl jen zmar. No a Frydrych, normálně se ho zastávám, ale v tom utkání to bylo prostě špatný, naopak Ondra Kúdela tam měl pěkné věci. Závěrem respekt k soupeři, odehráli to takticky výborně, naší hru zbořili, rozkouskovali, nakopávaná nám vážně nejde. Nepochybuji, že na tom portugalském hrišti bychom klokana ve stejné sestavě přejeli, jenže byly prostě jiné podmínky a naši najednou nevěděli, co mají hrát. Možná poučení pro příští zimu, lépe se připravit na méně kvalitní hřiště v tuhle dobu.


        Komentář byl uživatelem upraven (18.02.2020 20:28) . Zobrazit původní komentář

  13. Prohra na Bohemians

    Mike     před měsícem 18.02.2020 19:30 |  
    18 1

    Vazeni, jsem prekvapeny, ze doslo k prohre na Bohemce, ale z jineho duvodu. Ze k prohre doslo v lize az tak pozde, ve 21.kole. Prijde mi to neuveritelne z jednoho duvodu, zrovna tak je neuveritelny ten nas naskok. Vloni jsme se tahali s Plzni az skoro do uplneho zaveru, o titulu jsme rozhodli az ve 34.kole. A ted ten duvod. Pred zacatkem sezony, nebo tesne po jejim zacatku odeslo 5 spickovych hracu. Nejenom nasich spickovych, ale spickovych v ramci cele ligy- Ngadeu, Deli, Stoch, Kral a Zmrhal. Z Plzne pouze jeden- Patrik Hrosovsky. Takze jsem cekal tuhy boj, po podzimu bych byl spokojeny s malym naskokem 3-4 bodu s vedomim, ze vsechny nase silne soupere mame na jare doma, pokud by se podarilo uhajit 1.misto po 30.kole, tak znovu doma v nadstavbě. Adekvatni nahrady prisly 2. Stanciu s treninkovym deficitem, ktery dohanel pulku sezony a Hovorka, ktery zase diky zraneni odehral lehce pres polovinu podzimni sezony. Proto bodovy zisk po 21 kolech a naskok na Plzen povazuji za maly zazrak. Pokud budu videt veci realne,tak nam v zime odesel nejlepsi hrac ligy, adekvatne Plzni Krmencik, dale Skoda a Husbauer, lidri v kabine, ale i na hřišti. Take nam udelali hodne bodu na podzim. Plzen krome Krmencika zustala pohromade. Logicky pri nasi obmene kadru prijdou dalsi ztraty, nebudu je hracum vycitat. Ja budu spokojeny, pokud se budeme kochat peknou hrou a obhajime titul treba o jeden bod.

    • Re: Prohra na Bohemians

      Fačín     před měsícem 19.02.2020 08:38 |  
      7 4

      To je všechno sice hezký, ale já se v neděli "pěknou hrou" teda moc nekochal...

  14. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    dauby     před měsícem 18.02.2020 20:21 |  
    7 6

    Kolář si tentokrát zaslouží nižší známku, protože na tom obdrženém gólu se podílel velmi výrazně, mohl ten míč vyboxovat mimo hřiště.

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      sicilianbrno     před měsícem 18.02.2020 21:15 |  
      5 2

      Jenže Kolař nemel čistej vyhled, tesne přednim to mohl (a chtěl) hlavičkovat utocnik Bohemky a pohybem hlavou zmatl Kolaře, nějak bych mu zrovna toto nevyčital,...ale co člověk to nazor...

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        zeleznik2     před měsícem 18.02.2020 22:28 |  
        1 9

        To je jako Frydrych, proč to nedal na Kúdelu, když všichni vědí, že malé domů, nám nejdou, nevytrestal nás už nejeden soupeř? A že Ševčík s Kúdelou nesledovali hru a lelkovali okolo?

        • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

          Dennis     před měsícem 18.02.2020 23:24 |  
          6 1

          Cože? Jaká malá domů? Kdo nesledoval hru? Co máš vlastně na mysli?

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      japoko     před měsícem 19.02.2020 12:40 |  
      0 2

      Česky se tomu říká pozdní reakce brankáře! Ale problém byla ta teč beka hned po centru!

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      Akuls     před měsícem 20.02.2020 10:14 |  
      0 0

      Vypadalo to jako by se Kolář poloviny kraba lekl a na zlomek vteřiny zavřel oči. Normálně by totiž při rychlé reakci jakou obvykle má musel balón sebrat jako malinu, ale on rukama šmátral vedle míče.

  15. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    japhy     před měsícem 18.02.2020 21:01 |  
    7 2

    Já bych jen varoval před tím všechny na DZ srovnávat se Sukem. Nezapomínejte, že i on se do své nynější pozice propracovával několik let a nikdo nebyl s týmem sehranější, než on. Takže i kdyby přišel, co já vím, třeba Kante, tak to ze začátku prostě nebude ono.
    Je teda škoda, že když se nakupovalo, nepřivedl se někdo rovnou s výhledem na tuhle pozici. Sice se třeba vážně počítá na DZ s Oscarem, mě se to ale nezdá. Zatím tam nejvíc věřím Takácsovi.

  16. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    zeleznik2     před měsícem 18.02.2020 22:23 |  
    8 6

    Alanor jindy dává podobné známky, ikdyž se zvítězí. Zhodnocení je objektivní, ale přesto mě zaráží vyšší známky u většiny hráčů, souhlas 3 u Frydrycha, ikdyž bych ji dal i Provodovi, Traorému nebo Masopustovi. Za mne 5 pouze Musa a Nico, kteří se jako jedni z mála opravdu snažili. Naopak u Bořila bych čekal, že jako kapitán předvede trochu jiný přístup a že by Coufy odehrál zápas na známku 5?to asi ne.

  17. hodnocení

    ColinSKS     před měsícem 19.02.2020 07:00 |  
    4 6

    se mi zdá přiměřené, krom provoda a frydrycha, kterým bych dal o bod víc a koláře, kterému bych dal o bod míň. gol jsme měli dát taky, takže svést vše na defens taky není úplně v olrajtu.

  18. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    Sokrates55 (přítel SN)     před měsícem 19.02.2020 09:05 |  
    9 5

    Dobré ráno u kávy Vám všem přeji moc.
    Jsem za tuto disputaci moc rád, protože nám všem jde o Slávii.
    Z mnoha názorů je zřejmé, a já se k nim připojuji, že všichni hledáme cestu k tomu, aby si kluci na sebe navykli a sehráli se. Sami se i oni přesvědčili, že k tomu povede jen poctivá a stále se opakující dřina jak v tréninku, tak i na hřišti při zápase. Všichni soupeři přeci ví, kdo všechno nám odešel a tak do nás prostě půjdou natvrdo.
    No a kluci si musí uvědomit, že když budou jezdit a makat, tak na to sami dají ráznou odpověď.
    Znovu se vrátím k Lukáši Provodovi.
    Už po několika zápasech na podzim a i teď v přípravě si pořád stojím za myšlenkou, že Lukáš a Laco jsou alternativou za Tomáše.
    Oba jsou podobně "sukovití", taky žádná velká elegance pohybu, ale obrovská pracovitost.
    Vždyť sám Tomáš přeci začal podobně. Možná ještě hůř, když si dal tehdy na "rudébídě" vlastňáka (hráli jsme nakonec 3:3). V dané chvíli je asi lepší varianta, aby Laco hrál stopera s Kúdelou a Lukáš byl před nimi.
    Po vystoupení Ibry se domnívám, že Lukášovi pomůže víc asi Oskar. Ale to už jsou jen možné návrhy. Třeba i Ibra si vyhodnotil, že jeho výkon se mu nepovedl a i on sám už několikrát ukázal hned příští zápas, že se s ním má počítat :-)). A Frydrycha to vidím podobně.
    Věřím, že to trenér určitě vidí líp než my a necháme to na něm.
    Tím, že jsme ten první jarní zápas prohráli, tak určitě bude o to větší chuť a snaha tento zápas odčinit a doma proti Opavě se prostě všichni nabudí a odmakají to na maximum.
    Věřím, že zaplníme tribuny na maximum a ukážeme našim klukům, že jsme s nimi!!!!
    V sobotu všichni jako jeden, zaplníme celý Eden.
    S úctou k Vám
    Sokrates55


  19. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    samop     před měsícem 19.02.2020 10:47 |  
    1 1

    Překvapivá porážka, ale nic se nedá vyhrát bezbolestně. Dodávám, že na takovém terénu ( je to už tradice v Dolíčku ) nejsou naši chlapci hrát zvyklí ! Doufám, že je to poučení a jen náhoda.

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      jose01     před měsícem 19.02.2020 11:05 |  
      3 3

      tady čtu pořád něco o terénu, spíš si myslím že jsme je normálně podcenili, taková holomajzna asi jako v Opavě a tam byl trávník ukázkovej-není asi náhoda že ztrácíme s týmy, co jsou v té době naspodu-Opava, Karviná, Bohemka-snad jen Olomouc byla vyjímka z pravidla. Je super vyhrávat v Jablonci, Plzni, na Spartě, ale chtělo by to si přestat hrát na Jánošíky a bude to super.

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        sasky     před měsícem 19.02.2020 13:14 |  
        2 0

        No jako ztráty s týmy ze spodku tabulky jsou sice k nasr..., ale je to pořád lepší, než dávat body Plzni.

  20. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    martyni (přítel SN)     před měsícem 19.02.2020 12:33 |  
    3 0

    Asi jsme mohli cekat, ze bez Suka, Husbyho a Skodaka to nebude jednoduchy a ze si to bude chvili sedat. I kdyz jsme hrali blbe, bylo videt, ze tahouny v zaloze by meli byt Sevcik a Nico, maji na to. A Musa byl nebezpecnej a dostaval se do zakonceni, podrzel bych ho. Krajni hraci musi pridat. A vzadu bude muset Trpis vymyslet, kdo ke Kudelovi, jsem zvedav, jak to dopadne. Samozrejme velky oslabeni bylo, ze nebyli k dispozici Oscar a Laco.

  21. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    novimex     před měsícem 19.02.2020 12:47 |  
    10 5

    Trochu odbočím, dnes ve 20,30 hraje T. Souček na M.City (Premier sport)

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      novimex     před měsícem 19.02.2020 16:13 |  
      8 7

      "Mínusáci", myslíte si, že to není pravda ?...

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        houston (přítel SN)     před měsícem 19.02.2020 16:33 |  
        10 3

        Kamaráde, sem chodí i lidi, kteří klikají a vlastně ani neví proč. Napíšeš třeba, že jseš slávista a máš mínusů, co se do tebe vejde...

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        obiwan     před měsícem 19.02.2020 17:24 |  
        7 7

        A dals těm minusarum přesný odkaz a zaplatil jim sledování, koupil brambůrky a pivo? Nekoupil? Tak co tu brečíš, ty mínusy jsou oprávněný:-)))

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        Papol     před měsícem 19.02.2020 18:52 |  
        4 3

        Neřeš mínusy, buď v pohodě.

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        iwanowicz     před měsícem 20.02.2020 13:06 |  
        4 1

        Nejspis jsi dostal minusy, bo jsi "trochu odbocil" a davas sem prispevek, ktery patri do off-topic.

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      obiwan     před měsícem 19.02.2020 17:32 |  
      0 2

      To asi musím mít digi.cz, že jo? A nějaké jejich koncové zařízení?

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        Marcelo10     před měsícem 19.02.2020 17:39 |  
        3 1

        Staci i O2 tv

        • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

          obiwan     před měsícem 19.02.2020 19:34 |  
          0 1

          Díky!:-)

  22. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    Balvan86     před měsícem 19.02.2020 15:55 |  
    4 3

    Vůbec se mi nelíbili výkony Masopusta, Frydrycha a Ibri...
    Doma s Opavou bych to postavil takto:
    Kolář - Coufal (Holeš), Kúdela, Tijani (Zima), Bořil - Laco (pokud už bude moci, pokud ne tak Provod) - Ševčík, Stanciu, Helebrand, Olayinka - Musa

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      Dru Zeree     před měsícem 19.02.2020 16:27 |  
      1 3

      Hellebrand je u reprezentace, ale možná se stihne vrátit.

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        Radek097 (přítel SN)     před měsícem 19.02.2020 16:44 |  
        3 1

        Ve Slavii je Patrik Hellebrand a v repre (U19) je jeho bratr Jan.

  23. Re: Letná

    zeleznik2     před měsícem 21.02.2020 00:29 |  
    0 4

    Trochu odbočím, ale další rána pro Letnou, Vašík Kadlec ukončil kariéru. Doufám, že za pár dní přijde další v podobě výprasku v Edenu. A co kdyby Baníček v poháru překvapil?ale tolik radosti najednou by asi bylo moc.


    Komentář byl uživatelem upraven (21.02.2020 22:21) . Zobrazit původní komentář

SN na Facebooku

Oficiální Facebook žen