Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

Slavia na hřišti proti Dnipru dominovala a už po prvním zápase je jednou nohou v playoff Evropské ligy. V utkání bylo k vidění mnoho výborných individuálních výkonů. Protože je Alanor na dovolené, hráče oznámkoval quelhar a na textovém hodnocení se spolupodílel kjandourek.

Slavia skvěle zvládla vstup do evropského pohárového podzimu. Soupeře z Ukrajiny překvapila rozestavením se čtyřmi obránci a celý první poločas dominovala, což demonstrovala dvěma góly v síti mladého gólmana soupeře. Na začátku druhé půle přišla komplikace v podobě červené karty pro stopera Ogbua, leč červenobílí s bravurou zvládli i oslabení, během něhož nejprve zvýšili na tříbrankový rozdíl a teprve poté dovolili soupeřům alespoň jedno zakončení mezi tři tyče. Několik dalších výborných šancí zůstalo ještě neproměněno, rozdíl ve skóre mohl být ještě vyšší.

Za vypíchnutí stojí skvělá atmosféra v Edenu, kam si našlo cestu přes 19 tisíc diváků. Tribuna Sever fandila o několik úrovní bouřlivěji než při běžných ligových zápasech. Belgický sudí Visser odřídil zápas tentokrát bez větších úletů, červená karta pro Ogbua byla zasloužená. Hru hodně pouštěl, a tak se hráči často na zemi divili, proč se nepískají fauly. V některých případech oprávněně a třeba Ondřej Lingr by Vissera už asi raději na hřišti nepotkal. Každopádně kdyby každý domácí zápas předkola evropských pohárů vypadal takto, rozhodně bychom se nezlobili.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší)

Ondřej Kolář – 6 - Těžko hodnotit gólmana, který na jednu stranu za celý zápas neudělal jedinou chybu (a na jediné střele mezi tři tyče si mohl doslova pochutnat), ovšem na druhou stranu ho soupeř nedonutil vytáhnout z mošny nějaký zázračný zákrok. V rozehrávce byl Kolář jistý a nechyboval,

Lukáš Masopust – 8 - Zkušený borec si připsal asistenci na první klíčový gól, hodinu piloval lajnu a po vyloučení parťáka z obrany se zatáhl na stopera. Svým výkonem záhy uklidnil trenérský štáb tak, že ten nesáhl k tomu, aby do hry poslal kovaného stopera a mohl si tak pošetřit střídání na unavené ofenzivní hráče. Speciálně u něj bych vypíchnul zásluhy na tom, že obrana v závěru zápasu nezmatkovala a měla soupeře v zásadě pod kontrolou.

Tomáš Holeš – 8 - Další z hrdinů zápasu, dozadu bezchybný, při podpoře útoku nevyčerpatelný. Fakt, že se Dnipro za celý první poločas nedostalo vůbec k ničemu v okolí vápna Slavie, je pozoruhodným úspěchem defenzivní práce týmu.

Igoh Ogbu – 5 - Do té doby pohodový zápas svým spoluhráčům pořádně zkomplikoval. Hodinu v obraně dominoval podobně jako vždy, ale potom přišel zkrat. Jeho červený zákrok byl z kategorie nešikovných, nic nehasil, neměl v úmyslu faulovat, pouze si chtěl ve výskoku zpracovat balón. Ovšem hráč je za své tělo zodpovědný, musí mít přehled, kde se nachází nejenom on a balón, ale i protihráči. Jinak to může dopadnout tak, že svými kolíky zasáhne soupeře do oblasti krku. Nemohlo následovat nic jiného než červená karta. V odvetě bude chybět, zato si ale zahraje v Mladé Boleslavi.

Lukáš Provod – 8 - Neúnavný motor na nezvyklém levém kraji obrany, s bráněním problém neměl vůbec, jeho centry ze hry měly vysokou kvalitu, po jeho skvěle zahraném rohovém kopu padla druhá branka utkání. Ve druhé půli už se mu rohové kopy tolik nedařily, možná i proto, že se k nim rozbíhal takřka v devadesátistupňovém úhlu, aby nestoupl na umělou trávu okolo travnatého koberce. Provod je přímým ztělesněním výborné formy Slavie v úvodu sezóny.

Christos Zafeiris – 8 - Další výborný výkon včerejšího zápasu. Christos vymýšlel, tvořil hru a vedle toho osobní obranou znechutil zápas Blankovi - argentinskému borci v dresu hostí. Jeho entuziasmus nabíjí spoluhráče i hlediště. Za pozornost stojí týmovost Zafeirise, je ochotný ustopit z vlastních ambicí pro dobro týmu, odvede skvělou práci při bránění soupeře i na úkor toho, že se sám v zápase nedostane do zakončení. To ve fotbale není samozřejmost.

Oscar Dorley – 8 - Vynikající představení „zloděje míčů“ uprostřed hřiště. Je neskutečné kolik borec vysoký lehce přes 170cm dokáže vyhrát hlavičkových soubojů. Podobně neuvěřitelná je jeho fyzická kondice, kdy se v nastavení vybičuje k dlouhému sprintu a zakončení těsně nad branku, jako by za sebou neměl devadesát minut ve středu hřiště a z toho půlhodinku v oslabení.

Ivan Schranz – 9 - Hrdina zápasu. Utkání rozjel dvěma góly, po vyloučení Ogbua neměl problém dohrát zápas na pozici pravého beka. K dokonalosti a plnému ohodnocení na desetibodové stupnici chyběl snad jenom třetí gól. 

Ondřej Lingr – 7 - Nejrozporuplnější postava základní sestavy. Sedla mu obnovená pozice podhrotu, která s rozestavěním 3-4-3, praktikovaném v lize, v podstatě zmizela. Ondra dřel, bojoval, vytvářel šance i sám zakončoval. Ovšem na druhou stranu hodně předržoval balón, několik přesilových nájezdů zazdil pomalou, či pozdě realizovanou přihrávkou a často se nechal vytočit neodpískáním faulu na svou osobu. Velkou šanci po přiťuknutí Jurečky neproměnil, dvakrát to zkoušel pádem v pokutovém území, pochopení u hlavního rozhodčího nenašel.

Václav Jurečka – 7 - Nepadá to tam a nepadá. A když už to tam padne, odhalí videoasistent rozhodčího ofsajd. Venca dřel do úmoru, svým napadáním soupeřovy rozehrávky i ochotou jít do náběhů a soubojů měl veliký podíl na herní převaze týmu, ovšem střeleckou smůlu ne a ne protrhnout. Připravil střeleckou pozici Lingrovi, po níž následoval roh a gól na 2:0.

Mick van Buren – 7 - Buldok na hrotu byl opět ve hře červenobílých velice znát. Nešetřil krokem, soubojům se nevyhýbal a odměnou mu byla asistence na druhý gól. Už před tím byl zapojený do akce vedoucí k velké šanci Lingra.

Mojmír Chytil, Petr Ševčík, Conrad Wallem a Matěj Jurásek nejsou hodnoceni, protože hráli příliš krátce. Ovšem i střídající je třeba vyzdvihnout. Wallem hned po příchodu na hřiště svou rychlostí vybojoval standardní situaci a po ní parádně zatloukl pod víko balón, který mu připravil důrazný Chytil. Chytil si mohl připsat i druhou asistenci, ale po skvělém zatažení míče zcela ignoroval nabíhajícího Ševčíka a nesmyslně pálil z úhlu do boční sítě. Ševčík i Jurásek přispěli běhavým výkonem k poklidnému závěru.

3. předkolo - Čtvrtek 10. 08. 2023 19:00

Evropská liga, 2023/2024
3 - 0
2 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

5. Ivan Schranz
38. Ivan Schranz
81. Conrad Wallem

SK Dnipro-1
SK Dnipro-1

Komentáře (62)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    jipeslav (přítel SN)     před 9 měsíci 11.08.2023 11:00 |  
    23 0

    Já bych ještě vyzdvihl skvěle zvolenou taktiku trenéra Trpišovského, zejména tu osobku Zafeirise na Blanca. S tím soupeř asi vůbec nepočítal. Zafeiris zvládl tuto pro sebe nezvyklou úlohu výtečně a já jeho výkon hodnotím velmi vysoko, i když se kvůli tomu nemohl tolik dostávat ke své ofenzivní hře.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

      El Greco     před 9 měsíci 11.08.2023 15:19 |  
      11 2

      Souhlas. Jindra 10. (To by sem klíči mohli přidat - i bodování trenéra;)

  2. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    amon     před 9 měsíci 11.08.2023 11:02 |  
    18 0

    K hodnocení žádná výhrada. Já když vidím Schanzíka, MvB, tak si říkám, jak ty kluky mám strašně rád. Jsou nás dlouho, neměli nikdy problém být náhradníky, na hostovačce, hrát jakýkoliv post a pořád se za nás rvou. Včera jsem si to užil náramně, skvělá atmosféra a říkal jsem si, dáme jim bůra, než do toho hodil Ogbu vidle. Ještě zmínim, Conrada Wallema, kdo a co to kua je?! Přijde na hřiště, první kontakt s míčem- přímák, druhý kontakt s míčem- gol! :-) 60vteřin, neskutečný! Jsme našlapaný, ale Dnipro bylo strašně slaboučký, tahali nohy, nestíhali, nepřecenujme to. V Bolce to bude o dost, dost težší. Mám radost z Proviho. Vloni ho spousta zdejších odborníků prodávala, vyhazovala a já věděl, že se do toho dostane. Ten kluk je nesmírně chytrej, pracovitej. Letos to bude jízda. Poprvý vypadáme "vyladěný" hned na začátku sezony. Howgh

  3. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    Lunaris     před 9 měsíci 11.08.2023 11:07 |  
    5 0

    Když to píšete ve dvou, kvalita textu roste.

  4. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    žbl68     před 9 měsíci 11.08.2023 11:12 |  
    4 5

    Ondřej Kolář – 6 - souhlas, tentokrát mu nelze nic vytknout :-)
    Lukáš Masopust – 8 - souhlas, po čase na place a výborný, zkušenosti a přehled :-)
    Tomáš Holeš – 8 - není co dodat, jestli zkraje sezony mohl být považován třeba možná za slabší článek sestavy, ted je tím základním :-) UA s kolegy v obraně z 99% vymazali ...
    Igoh Ogbu – 5 - opět souhlas, dominant, ale pak (rozhodně ho neomlouvám!) ne tak zkrat jako nešikovnost pramenící z přemíry snahy ... jak tedy píšeš ... je možné že ho 100% kde je neviděl? sice bude chybět ale alespon dojde na další varianty :-)
    Lukáš Provod – 8 - opět 100% souhlas
    Christos Zafeiris – 8,44 - tady bych ho o chlup vyzdvihl - byl motor, byl pohonem týmu byl všude a rval se o 107 ...
    a jak píšeš je 1000% týmový ... :-)
    Oscar Dorley – 8,441 - ještě o setinu chlupu výš, protože o něm platí to co o Zafovi, navíc ty hlavičky - jak kdyby měl v nohou pera z Maxipsa Fíka :-)
    Ivan Schranz – 9,44 - souhlas- král králů - univerzal opět 1000% pro tým a neskutečný klid a přehle ...
    Ondřej Lingr – 7 - zase souhlas - doslova
    Václav Jurečka – 7,5 - sice to tam nepadá ale snaží se a třeba s MB to klapne a ne jednou ...
    Mick van Buren – 7,6 - MvB byl vidět víc

    Mojmír Chytil - snaha byla a moc se mi líbilo jak naservíroval Konrádovi, Petr Ševčík - 100% neviditelný, Conrad Wallem - přišel zacílil vystřelil a s naprostým přehledem ala španělská liga dal gol - min.11 :-) !!!
    Matěj Jurásek - tak nebyl moc vidět ale hral jen par minut

    celkově 1* - aby bylo 1***** muselo by to být bez čk a proměnovat všechny šance - ale nebudme s nosem nahoře - krásný zápas a kombinační fotbal, ovšem ještě zbývá 2.zápas a budou kousat .... na druhou stranu tohle snad už nelze pustit - rozhodně NEPODCENIT ...

  5. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    japhy     před 9 měsíci 11.08.2023 11:17 |  
    9 21

    Minule jsem psal přísnej quelhar, teď je to zase naopak :)
    Myslím, že včerejší Dnipr nebyl měřítko a tyhle známky bych čekal, kdybychom proti nim měli drtivou převahu a ne, že koukáme, jak nejsou schopný nic vymyslet.
    U Lingra mi chybí zmínka o jeho hlavičce v zoufalý situaci, když měl za sebou Provoda, kterýmu pak ještě mohl přihrát před poloprázdnou bránu, volil ale střelu, byť už ve slušný pozici.

  6. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    Matěj51     před 9 měsíci 11.08.2023 12:03 |  
    19 5

    Se všemi, až na Ondřeje Lingra, souhlasím. Označení "nejrozporuplnější" je eufemismus. Prosazováním sama sebe zkazil mnohem víc akcí týmu, než ostatní, co se zapojovali do útočení dohromady.

  7. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    mig52     před 9 měsíci 11.08.2023 12:21 |  
    3 4

    Ježíš marjá, Kare!!! Dumas na kvadrát!:)))

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

      Myšák     před 9 měsíci 12.08.2023 08:22 |  
      0 1

      Nechápu.

  8. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    mig52     před 9 měsíci 11.08.2023 12:30 |  
    7 5

    No, fajn. I díky za fofr. Máme v týmu supr ogary - Schranzík. Ntvl, přišel jako hroťák, pak..... , však to známe... Za mne největší bourák. Při úspěchu se jen pousmĕje...

  9. 8hráčů na hřišti/v poli za 8 a

    Slávista 51     před 9 měsíci 11.08.2023 12:41 |  
    8 1

    jeden za 10 !
    Za to nasazení v oslabení.

  10. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    w8888     před 9 měsíci 11.08.2023 13:39 |  
    30 4

    Ještě teď si lámu hlavu, jestli byla včera Slavia tak dobrá, nebo Dnipr tak slabý. Asi od obojího něco. Podle mne byl naším nejlepším hráčem neuvěřitelný Oscar. Na toho jsem koukal s otevřenou pusou. Nemohu souhlasit s hodnocením Lingra. Evidentně má v hlavě přestup a hraje hlavně na sebe. Bylo tomu tak v lize a včera jakbysmet. Nepřihrával včas, rval se k míči, byť spoluhráči byli lépe postaveni. Série kliček na půlce tohle nemohla zamaskovat. A tvrzení Jindry, že Lingr podal jeden z nejlepších výkonů v dresu Slavie, beru jako součást hry, aby Lingr prodloužil smlouvu.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

      japhy     před 9 měsíci 11.08.2023 14:11 |  
      7 0

      Podpis, razítko, vytisknout, namnožit, rozeslat :)

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

      lukas6novak     před 9 měsíci 11.08.2023 14:25 |  
      23 0

      Tak s tím jak o něm Trpišovský mluví a to že hraje teď pořád v základu je podle mě i lehká snaha ho přimět prodloužit smlouvu. Nechci tím říct že nemá na základ ale prostě tam cítim i toto trochu

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

        Cedar     před 9 měsíci 12.08.2023 00:27 |  
        1 3

        Podepíše novou smlouvu a jde na lavici. :D

  11. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    smichov_2     před 9 měsíci 11.08.2023 14:08 |  
    38 0

    takhle přejet mančaft který na silném Panathinaikosu hrál vyrovnaný zápas 2:2 a v ukrajinské lize je v topu, že do oslabení v podstatě ani neohrozili Koláře, by zvládly jen špičkové evropské velkokluby. V současné formě je tady až 5 hráčů kteří daleko převyšují českou ligu a v jiných dobách bychom je už dávno střelili. Važme si toho, že tu sílu v sešívaných dresech můžeme týden co týden sledovat. Nejde jen o výsledky, ale o ten způsob a kvalitu hry, za který by se nestyděli kluby s 20-násobným rozpočtem.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

      vlk30 (přítel SN)     před 9 měsíci 11.08.2023 15:11 |  
      8 0

      Já si trochu lámu hlavu jestli Slavia byla tak dobrá, nebo soupeř tak špatný. Jé teď koukám, že nejsem sám :-))))


      Komentář byl uživatelem upraven (11.08.2023 15:13) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

        Slávista 51     před 9 měsíci 11.08.2023 16:45 |  
        1 2

        ?

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

          vlk30 (přítel SN)     před 9 měsíci 12.08.2023 08:10 |  
          1 0

          ??

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

      donford     před 9 měsíci 11.08.2023 15:12 |  
      22 0

      Něco podobného jsem kdysi psal o Tomaši Součkovi. ...Važme si toho, jakého světového hráče můžeme týden co týden vidět hrát.
      Včera jsem ale také viděl cosi neuvěřitelného a to opakovaně. Mám na mysli našeho Schranze, který hrál tak nenápadně a přitom účelně, jak to fakt umí jen on. Nejen že si nabíhal a v podstatě rozhodl zápas, ale když dostal povel : Jdi do obrany, zase a už mnohokrát, zahrál skvěle právě tam, nalevo, napravo, jak bylo zrovna potřeba. Nevzpomínám si na jiného, tak trvale, obětavě a nanejvýš účelně hrajícího člena našeho souboru. Fakt, co je potřeba, to hraje a nanejvýš skvěle a bez řečí. Že dostal z našich nejvyšší hodnocení, je zcela na místě.

  12. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    vlk30 (přítel SN)     před 9 měsíci 11.08.2023 15:09 |  
    3 0

    Kupodivu mám o malinko v průměru horší znamky, což se stává opravdu málokdy nicméně Oscar jednoznačně za devět dal jsem ji samozřejmě i šrancíkovi

  13. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    smichov_2     před 9 měsíci 11.08.2023 15:53 |  
    2 8

    Nejsou někde detailnější informace o Dominiku Pechovi, na toho se bohužel na tiskovce medmrdky trenéra nezeptali.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

      jirkag5     před 9 měsíci 11.08.2023 16:34 |  
      5 4

      Proč by se měli novináři na tiskovce po utkání předkola EL ptát na mladíka z béčka ?

  14. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    ElCap     před 9 měsíci 11.08.2023 16:37 |  
    13 0

    No ale ten Oscar, to mi řekněte, kde má v tom tělíčku schovaný ten motor!!!!

  15. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    Marek3     před 9 měsíci 11.08.2023 19:10 |  
    11 4

    Zapas sem si uzil, ale nejake velke zavery o nasi forme jsou skutecne predcasne. Pockejme na kvalitnejsiho soupere kterym Ukrajinci vcera nebyli.

  16. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    Vincek 1892     před 9 měsíci 11.08.2023 19:23 |  
    18 0

    S hodnocením souhlas. Čeho si nelze nevšimnout jsou emoce v podání Zafeirise. Ten je snad u nás od přípravky.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

      Cedar     před 9 měsíci 12.08.2023 00:22 |  
      7 0

      JJ, je skvělej a je vidět že se tady cítí jako doma. A to mu je teprve 20 let, neskutečný.

  17. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    jardaa     před 9 měsíci 11.08.2023 21:22 |  
    7 0

    Jestli někdo nejvyšší známku tak Oscar

  18. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    Rosi     před 9 měsíci 11.08.2023 22:05 |  
    19 0

    Trošku mimo téma, ale teď jsem zkouknul pozapasovy rozhovor Conrada....pokud ten borec to jak vystupuje při prvním rozhovoru v novém dresu a zemi přenese i na hřiště, tak si myslím, že se máme hodně na co těšit....a to neříkám vůbec ve zlem, naopak, těšil jsem se až ho uvidím na hřišti a tím rozhovorem a jak suverénně v něm působí na mě zanechal ještě mnohem větší dojem.....žádná namistrovanost, ale přesto suverénní sympatickej a sebevedomej projev.....držím palce ať se mi daří a vytře nám zrak, začal dobře.....

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

      jipeslav (přítel SN)     před 9 měsíci 12.08.2023 01:07 |  
      6 0

      Také Ti drřím palce, ať se Ti daří :-) (nic ve zlém, jen reaguji na Ten překlep "mi daří").

      Conrad je borec, také mu fandím, jako každému slávistovi.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

        Rosi     před 9 měsíci 12.08.2023 22:57 |  
        0 0

        Tož díky :-D Také jsem si toho pak všimnul ;-) novej telefon a pořád má snahu mě ve všem opravovat....tohle je ještě dobrý, ale většinou pak přepisuji jedno slovo v každé větě znovu a správně a někdy už pak člověk něco i přehlédne :-D

  19. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    voiceman (přítel SN)     před 9 měsíci 11.08.2023 23:22 |  
    22 0

    Pánové, takhle, jako včera jsem si to dlouho neužil. A jak se píše výše, uživejme si duo Oscar-Zafeiris, protože to jsou neuvěřitelní démoni. Ale ať nejsem k někomu nespravedlivý, včera byli top všichni. Tohle je prostě Slavia, kterou musíš milovat. Hoši, moc děkuji. Obligátní řeči o tom, že Dnipro by u nás mohlo hrát tak maximálně ČFL, odpálkovávám dalším klišé, a totiž tím, že tým hraje to, co Ti soupeř dovolí. A pokud se nepletu, hrálo se včera třetí předkolo Evropské ligy. Už to někdy hrála Admira nebo Motorlet?

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

      Betynka58     před 9 měsíci 12.08.2023 16:56 |  
      0 0

      V první chvíli jsem si lámal hlavu nad tím, proč sis ten zápas dlouho neužil, až posléze jsem pochopil, žes to myslel jinak. Ono se řekne jedna čárka ve větě, ale dokáže zcela změnit smysl, pozor na to!

  20. Hodnocení slávistů 2. kolo.

    Myšák     před 9 měsíci 12.08.2023 09:00 |  
    6 2

    Něco se tady děje! Všichni hnidopiši zmlkli a uznávají bez vyjímky kvality Slavie. Čekal jsem nápor dehonestujících příspěvků na úkor nízké fotbalové úrovně našeho protivníka, nestalo se tak a jsem za to rád. I oni totiž určitě cítí to co já, že se ve Slavii děje něco dobrého.
    Jestli se pletu, uvidíme v Boleslavi.

    • Re: Hodnocení slávistů 2. kolo.

      wymaz     před 9 měsíci 12.08.2023 09:27 |  
      8 2

      Výkon byl tentokrát výborný a soupeřer jsme opravdu k ničemu nepustili. Možná tedy není špatné zamyslet se, zda ti kritici vidí něco, co ostatní nevidí. Osobně mám raději kritiku co dělám špatně, než jen plácaní po zádech jak jsem výborný. U kritiky se člověk má možnost zamyslet, jestli nelze něco dělat lépe, u pochval tato možnost není. Vše má být ale v přiměřené míře, jinak je to k ničemu.

      • Re: Hodnocení slávistů 2. kolo.

        SLAVIESTA     před 9 měsíci 12.08.2023 13:10 |  
        4 1

        Jsem taky nadšen z výkonu i výsledku Slávie. Ale upřímně - čekal jsem to, což dokazuje i můj přesný tip (což se neděje tak často). Myslím, že překonat tohoto soupeře byla povinnost, ale počkám s chválou až na čtvrtek, neb fotbal je hra ošidná. A nakonec přeci jen jedna kritická připomínka ke hře - je to špatné řešení při přečíslení. Hráč který má dát finální přihrávku, zmešká správný okamžik, nebo ji dá špatně. To se opakovalo několikrát. Jinak jsme vyhráli nejméně 5:0. Tolik pro ty, kterým chybí nějaká kritika.

        • Re: Hodnocení slávistů 2. kolo.

          mig52     před 9 měsíci 12.08.2023 16:17 |  
          1 1

          Já budu řvát, až smáznem dalšího soupeře a bude postup. Tedy, snad se ho dočkáme.


          Komentář byl uživatelem upraven (12.08.2023 16:18) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Hodnocení slávistů 2. kolo.

        mig52     před 9 měsíci 12.08.2023 16:15 |  
        3 2

        Napsal jsi to parádně. Jen na řešení problému se můžeš posunovat. Když jsem to tu popisoval před rokem. dostal jsem tu slušnou čočku.

    • Re: Hodnocení slávistů 2. kolo.

      Karel IV     před 9 měsíci 12.08.2023 09:27 |  
      4 0

      Naprostý souhlas. Ale takovou naší dominanci zřejmě nečekal nikdo!

    • Re: Hodnocení slávistů 2. kolo.

      mig52     před 9 měsíci 12.08.2023 16:09 |  
      0 2

      Jj.,Černý to zařídí

  21. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    Karel IV     před 9 měsíci 12.08.2023 09:18 |  
    3 3

    Dobré ráno! Vynikající výkon celého týmu včetně taktiky našeho trenéra a diváků na tribunách. Schranz Zafeiris Oscar - 9 celá obrana 8 Ogbu si známku pokazil zbytečným vyloučením. Vytkl bych chování Lingra rozčilováni se a diskutování s rozhodčím nikdy ničemu nepomůže (akorát arbitra naštve)
    Soupeř byl oslaben (otrava v Aténách) prodej nejlepšího útočníka(jejich chyba mají prodávat až po předkolech) a zranění brankáře a dobrého záložníka! Přesto náš nejlepší výkon za hodně dlouhou dobu. Přál bych si podobný zážitek í v dalších zapasech.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

      Ivan     před 9 měsíci 12.08.2023 11:06 |  
      5 0

      My taky prodali Juráska před předkolama... To není vždy tak že řekneš že si těch 14 mega vezmeš, ale hráče jim pošleš až za měsíc-2

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

        lukas6novak     před 9 měsíci 13.08.2023 08:56 |  
        1 0

        Hlavně Dovbykovi končila smlouva v 2023 a novou podepsal až teď v létě. Tím pádem tam byla určitě dohoda v tom že podepíše aby klub za něj něco měl s tím že ho toto léto pustí. Můžou být vůbec rádi že tu novou sezónu u nich začal a nešel zadarmo pryč

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

      dm52     před 9 měsíci 12.08.2023 13:34 |  
      5 0

      Ta otrava v Aténách je nejak oficálně podložená, stížnost/zpráva na uefu, nebo to jsou zase takový ty mediální hrátky?

  22. TO VYCHVALOVÁNÍ

    Slávista 51     před 9 měsíci 12.08.2023 09:39 |  
    1 13

    Schranze, se projeví na jeho smlouvě, bonusech ?

    • Re: TO VYCHVALOVÁNÍ

      pehacko     před 9 měsíci 12.08.2023 11:05 |  
      13 1

      Ma novou smlouvu, tak si bude muset pockat. A pochvalu si zaslouzi za vse cim si prosel a jak se s tim popral…

      • Re: TO VYCHVALOVÁNÍ

        Slávista 51     před 9 měsíci 12.08.2023 11:12 |  
        0 13

        ŽE BY
        takovou jako Kolář ?

        • Re: TO VYCHVALOVÁNÍ

          Slávista 51     před 9 měsíci 12.08.2023 11:29 |  
          0 8

          Zasloužil by si jí !

          • Re: TO VYCHVALOVÁNÍ

            Slávista 51     před 9 měsíci 12.08.2023 12:32 |  
            2 9

            Zatím je pro mužstvo prospěšnější, než Kolář a svoji formu si udrží.

            • Re: TO VYCHVALOVÁNÍ

              Slávista 51     před 9 měsíci 12.08.2023 14:11 |  
              2 7

              NO,
              povíme si na konci podzimní sezóny, jak to bude, že !

                • Re: TO VYCHVALOVÁNÍ

                  mig52     před 9 měsíci 12.08.2023 16:05 |  
                  1 6

                  Shery, ale no tak! Snad máme demo ... .

                • Re: TO VYCHVALOVÁNÍ

                  Slávista 51     před 9 měsíci 12.08.2023 16:15 |  
                  1 2

                  JÁ TO DĚLÁM
                  pro radost ze života.

                • Re: TO VYCHVALOVÁNÍ

                  Cygnus     před 9 měsíci 12.08.2023 16:17 |  
                  4 1

                  Tak jak za Jirkou jedničkou se schovávali dva, tak všech 51 Slávistů si asi musí navzájem popovídat.

        • Re: TO VYCHVALOVÁNÍ

          Papol     před 9 měsíci 12.08.2023 17:52 |  
          4 0

          Přečti si rozhovor s Tvrdíkem, tam je vše jasně řečeno a nemusíš tady rozvádět své info

  23. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    p!erreCORE     před 9 měsíci 12.08.2023 12:18 |  
    6 0

    Jen drobná poznámka k Zafimu. Zaznamenávám nejen zde drobný údiv nad tím, jak kvalitně, zodpovědně a dokonce s chutí (!) pracuje dozadu. Já si toho u něj všímám od začátku jeho působení u nás a je to jedna z věcí, za kterou má můj obrovský obdiv.

    Na druhé straně zas nechápu, že mnoho fanoušků je schopno odsuzovat Ivana Schranze. Není to sice žádný Batistuta, ale jeho zodpovědné výkony, skromnost a sluníčková povaha jsou pro mně od začátku jeho angažmá balzámem na duši.

    A že se Luky P. dostává do pohody, stejně jako Holi, a že výkony Masíčka jsou také parádní.. to je pro mně zárukou úspěšné sezony.

    Jinak slovní hodnocení dnes výjimečně přesné, duo Q+K to zvládlo na osmičku s plusem :)


    Komentář byl uživatelem upraven (12.08.2023 12:21) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

      p!erreCORE     před 9 měsíci 12.08.2023 12:32 |  
      9 7

      Ještě doplním poznámku k Ondrovi Lingrovi. Zaprvé, nikdy mi nebyl sympatický, což neznamená, že neuznávám jeho kvality a nevážím si ho jako hráče Slavie, pro kterou chce každou minutu na hřišti udělat vše, co je v jeho silách. Palec nahoru. Ale opravdu je zřejmé, že ten přestup v hlavě má. Je to znát z každého jeho pohybu a reakce na hřišti. Není mi to milé, i když mám pro to pochopení. Myslím, že nejlepší bude pro všechny, když se to co nejdřív vyřeší - a ono se to ve skutečnosti rozsekne už brzy. Nemyslím, že je pro nás nepostradatelný.

      Chtěl jsem to psát už minule, ale bál jsem se reakcí mínusovacího komanda.. ale když vidím, že je to teď v kurzu.. :))

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

      Wulfstan (přítel SN)     před 9 měsíci 12.08.2023 15:05 |  
      6 1

      On někdo odsuzuje pana Korytnačku? Kdo? Ukaž mi ho a pusť mě na něj. Když bude slabší proplesknu ho a když bude silnější, aspoň ho kopnu do kotníku a uteču. :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

        záplata     před 9 měsíci 12.08.2023 17:20 |  
        0 0

        To tvoje utíkání bych chtěl vidět, děláš jako bys předběhl i Houšťu.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

          Wulfstan (přítel SN)     před 9 měsíci 12.08.2023 18:27 |  
          0 0

          Houšťu asi ne, ale Pepka Hušbauera, blahé paměti snad jo. :-)

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

            záplata     před 9 měsíci 12.08.2023 19:09 |  
            0 0

            Jo Pepka, říkat rychlejší chůzi utíkání, no prosím no, já to respektuju.

  24. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Dnipro 3:0

    cvočkař Danda     před 9 měsíci 12.08.2023 16:37 |  
    6 0

    Byla to čistá nefalšovaná radost,atmosféra jak má být.Dekuji SLÁVIE!!!