Rozhovory

Rozhovor s Vladimírem Leškou

Přináším vám krátký rozhovor z tiskové konference s Vladimírem Leškou. Proběhla zde debata s panam Saiverem ohledně smlouvy Václava Kolouška. Můžete si též poslechnout audio nahrávku.



Jaký je současný stav kolem Václava Kolouška?
Stav je takový, že Václav Koloušek podepsal před odletem na soustředění do Turecka, abych byl přesný v 5:30 ráno, profesionální smlouvu a je hráčem Slavie, řádně registrovaným.

Byly na smlouvě všechny podpisy tak jak mají být? Tedy Kolouška a manažera Zíky?
Je řádně registrovaným hráčem.

To je novinka, protože minulý týden pan Jinoch nebo někdo jiný nepotvrdil, že by k registraci došlo, proto se chci zeptat, kdy k registraci došlo.
Zopakuji oficiální stanovisko, který bylo komunikováno minulý týden, že podepsal smlouvu se Slavií, byl jsem u toho osobně před odletem do Turecka a je hráčem Slavie.

Není pro Slavii lepší prokázat tuto skutečnost dokumentem?
Pane Saivere, já to neberu takto vyhroceně, jestli tomu rozumíte. Navíc mě potěšila vaše péče o moje pobytové podmínky na dovolené. Dokument, profesionální smlouva, je věc, která podléhá přísným parametrům utajení a my to prostě musíme respektovat, i když by pro nás bylo samozřejmě jednodušší vyjasnit celou tuto záležitost publikací smlouvy, ale nikdy jsme to nedělali a nebudeme to dělat ani v tomto případě.

Celou debatu si můžete poslechnout v audio nahrávce, což je lepší, než číst pouze text. Délka je 2:42 a velikost 477 KB. Stahujte zde.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Rozhovor s Vladimírem Leškou

    vizzir     před 20 lety 11.02.2004 16:26 |  
    0 0

    no nevim..mam z toho trosku divny pocit..kde je ta slibovana nova medialni politika..na te nahravce pusobi Leska docela nervozne..nevim proc mluvi tak vyhybave a neurcite..tim dava akorat moznost vzniku nejruznejsich spekulaci...skoda....