Fanoušci Slavie

Beseda

Zasedání představenstva dnes trochu zkomplikovalo besedu s fanoušky. Vzhledem k časové kolizi tak na besedu nedorazil nikdo z vedení ani hlavní trenér Josef Csaplár. Hosty tak byli asistent trenéra Luděk Klusáček a hráči Pavel Fořt a David Kalivoda.

Hlavními tématy besedy bylo bilancování ještě probíhající sezóny a nákup nových posil. Jak David Kalivoda, tak i Pavel Fořt prohlásili, že jsou téměř jistým čtvrtým místem Slavie zklamáni, stejně jako ostatní hráči. Nestabilitu výkonů hráčů Slavie připsali na vrub mladému mužstvu, které není schopné pod tlakem podávat stabilně dobré výkony. Oba dva si uvědomují, že v příští sezóně postupuje vítěz ligy přímo do Ligy mistrů a slíbili pro titul udělat vše. Do bojů zasáhne i Pavel Fořt, který by měl být na začátku letní přípravy úplně fit. To samé platí i o Adautovi, který se minulý týden vrátil z Brazílie. Podle Luďka Klusáčka by mohl nastoupit v závěrečných kolech za béčko.

Nejvíce otázek padalo na příchody a odchody hráčů. V létě přijde Miroslav Holeňák, Slavie jedná i o přestupu Györgye Józsiho. Trenéři si uvědomují, že Slavie má největší problémy s obranou, proto stojí ještě o jednoho hráče do obrany, jeho jméno však Luděk Klusáček z pochopitelných důvodů neprozradil. Naopak připustil, že Slavia jedná o získání dalšího maďarského hráče, tentokrát útočníka. Otazník stále visí nad setrváním Pavla Kuky a Tomáše a Lukáše Doškových ve Slavii.

V nejbližších dnech zveřejníme i audio záznamy z besedy, ze kterých se můžete dozvědět více.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)