Hráči Slavie

Odejde Martin Müller?

Již ve včerejším rozhovoru s trenérem Csaplárem byla zmínka o řešící se smlouvě Martina Müllera. Dnes na světlo vyplulo o něco více....

Podle důvěryhodného zdroje již Slavia nemá zájem o služby zkušeného stopera. Martin údajně již podepsal smlouvu Blšanům. Tuto informaci se od vedení Slavia nepodařilo ověřit. 

Tato zpráva je o to více překvapující, když další obránce Milan Zachariáš je na cestě do Viktorie Žižkov.

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Odejde Martin Müller?

    mpik     před 20 lety 20.07.2004 08:07 |  
    0 0

    Když není o hráče zájem, měl by se klub pokusit alespoň o jeho výměnu.... Milan Zachariáš by měl na Žižkově hostovat?

  2. Re: Odejde Martin Müller?

    (host)     před 20 lety 20.07.2004 09:25 |  
    0 0

    Myslím si, že "nějaké problémy" ohledně Mullerovy smlouvy vznikly proto, aby mohl odejít do Blšan. Je to rozumné řešení, je mu 34, místo něj může střídat Chleboun. Jen to měla být výměna nebo "záloha" na budoucí přestup někoho z Blšan (když už je Slávka díky "poctivé" práci vedení finančně tak na mizině a nemá na Lafatu či jiného útočníka, mohl by to být Pešír). Jen prosím nehořekujte nad Velkoborským. Kdyby měl Czaplár rozum, tak v přípravě "zabuduje" na střed obrany Latku, který je stejný typ navíc mladý a je to hotové. Takhle z něj dělá útočníka (i když tam kdysi dávno taky párkrát hrál), ale toho z něj neudělá. A ZAchariášovi pravidelná hra ve Viktorce jen prospěje. Bohužel vybrakovaná kasa dělá velké problémy se zaplacením Jozsyho na levou obranu (Sedlajda by hrál zálohu, Hrdlička maximálně na střídačku, ještě líp na hostování, aby na sobě pracoval - je neuvěřitelně pomalej, v obraně nestíhal a zmatkoval, jediné co umí je slušně kopnout standartku)

    • Re: Odejde Martin Müller?

      (host)     před 20 lety 20.07.2004 14:31 |  
      0 0

      No myslím, že Muller nám bude chybět. Dřív bych tento trejd schvaloval, ale v dnešní situaci, kdy se nám hodí všechno co má dvě nohy... Rozhodně má hodně zkušeností a takových hráčů už v mužstvu moc není.

  3. Re: Odejde Martin Müller?

    (host)     před 20 lety 20.07.2004 15:27 |  
    0 0

    Muze mi nekdo objasnit,jak bude vypadat obrana,pokud se zrani Holenak s Chlebounem??pokud tedy opravdu odejde Zach.i Muller..Mozna bysme se meli zbavit i Bejbla protoze je moc starej a Svece protoze je moc mladej..nekdy si opravdu jen muzu poklepat na celo..chteli jsme Velkoborskyho..je v Ostrave..chteli jsme Skacela a nakonec je kazdy slavista rad,ze se mu nechce do Sparty..a takle by se dalo pokracovat..A Stajner je jen zbozne prani..no a ty presvedcive vysledky z pripravy,to je nadhera..aspon nejaky druholigovy tym bysme mohli porazit..upas

  4. Re: Odejde Martin Müller?

    bojler     před 20 lety 21.07.2004 13:55 |  
    0 0

    No v jednom clanku o Blsanech rekl jakejsi chlapek z Blsan, ze je s jednim stoperem domluvenej na 99 procent...bude to Muller?