Hráči Slavie

David Kalivoda do Teplic

Další fotbalista opouští Slavii. David Kalivoda, který byl přeřazen do béčka, nakonec odchází na roční hostování do Teplic.

Roční hostování by se mělo uzavřít do konce týdne. Dnes už však může odehrát první přípravný zápas za Teplice proti Chomutovu. „Umožnili jsme mladému talentovanému hráči, aby odešel do týmu, kde bude mít možnost pravidelně nastupovat. Ve Slavii si nevybojoval stálé místo v sestavě, než hrát v béčku a vysedávat na lavičce je pro něj lepší odejít jinam, kde rozvine své schopnosti. Do Slavie se může vrátit jako hotový fotbalista,“ řekl kouč červenobílých Josef Csaplár.

David Kalivoda se dlouhodobě neprosadil do základní sestavy, většinou byl střídajícím hráčem. Pro něho je to další z řad hostování, které za dobu svého působení ve Slavii absolvoval. Jestli se vrátí jako hotový hráč, to se teprve uvidí. Je ale jasné, že pokud se v áčku někdo zraní, nebudeme moci využít jeho služeb.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: David Kalivoda do Teplic

    (host)     před 20 lety 28.07.2004 13:40 |  
    0 0

    Konečně, teď ještě Ševce do Boleslavi, Fořta do Kladrub, Adauta přeci jen do Sparty, Kozáčika do Petžalky a Kuku do důchodu .... Jen tak dál !!

  2. Re: David Kalivoda do Teplic

    (host)     před 20 lety 28.07.2004 18:49 |  
    0 0

    no to me poser, asi si delame misto v kadru pro prichod rooneyho,ronalda atd.