Hráči Slavie

Jindřich Skácel míří do Brazílie

Po letním přestupu Michala Václavíka do Brna opouští Slavii i další gólman. Jindřichu Skácelovi skončila v našem klubu smlouva a vydává se do země fotbalu zaslíbené.

V zápasech aktuální sezóny české fotbalové ligy sice Skácel odchytal čtyři zápasy, nicméně už delší dobu bylo jasné, že o něj ve Slavii není zájem. To koneckonců potvrdilo hostování v Příbrami na jaře loňské sezóny i angažování dalšího brankáře Miroslava Samoela z Liberce.

Jindřich Skácel působil ve Slavii již v sezóně 2000/2001, kdy nastupoval za béčko a na prvoligovou lavičku se dostal pouze jednou. Byla to sezóna, ve které se vzpamatovával ze zranění zad i rozporů s vedením olomouckého klubu. V létě 2001 se vrátil do Olomouce, ale hned byl půjčen na hostování do Drnovic. Po půl roce mu skončilo hostování a byl rok a půl bez angažmá, v létě 2003 se Slavia dohodla s Olomoucí na přestupu, který Slavii přišel na 1,5 milionu korun. Když přicházel do klubu, zřejmě se počítalo s tím, že na zahraniční angažmá odejde Radek černý a duo Kozáčik-Skácel bude nová brankářská dvojice pro A tým. Za béčko chytal pravidelně a spolehlivě, ale do áčka se neprosadil. Na jaře hostoval jako amatér v Příbrami, část přípravy strávil v Drnovicích, kam měl odejít, ale nakonec se s klubem nedohodnul. „Skácelovi skončila ve Slavii smlouva k 31. 8., tento týden by se měl vydat na tréninkovou stáž do Brazílie,“ řekl k odchodu hráče manažer Josef Jinoch.

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Jindřich Skácel míří do Brazílie

    (host)     před 20 lety 20.09.2004 23:15 |  
    0 0

    Jen a? si tam jede i s tou svojí černou přítelkyní.

    • Re: Jindřich Skácel míří do Brazílie

      (host)     před 20 lety 21.09.2004 10:27 |  
      0 0

      Fakt nevím co ti na tohle mám slušně říci. Snad že mu přeju aby se někde konečně chytnul protože talent má a fyzické parametry také, věřím že kdyby odchytal v lize pár zápasů za sebou, bude to jeden z nejlepších gólmanů v naší lize.

      • Re: Jindřich Skácel míří do Brazílie

        (host)     před 20 lety 21.09.2004 10:28 |  
        0 0

        Úterý, 21.09. 2004 @ 10:27:37 - jsem psal já, Markus :)