Názory

Jak bude dál? Uvidí se v Teplicích!

Každého z nás zajímá, jak se bude vyvíjet stav v tabulce v následujících kolech. A odpověď je velmi jednoduchá. V pondělí se jede na Stínadla. S Teplicemi máme vcelku dobré výsledky a musíme to potvrdit.

Po poháru s Jihlavou (2:0), lize s Opavou (1:0) a poháru ve Slavičíně (6:0) nám určitě stouplo sebevědomí. Navíc Piták se vrátil do formy a začal nám dávat góly i Bejbl. Sem tam se trefí z přímého kopu Sedláček. Je to všechno velmi hezké, ale mám jednu otázku. Kde jsou sakra útočníci? Výhra 6:0 potěší, ale když nedá ani jeden z útočníků gól, tak je to bídné. Asi bychom měli hrát v rozestavení 4 - 6 - 0. Pak by třeba dávali góly všichni. Nicméně doufám, že proti Teplicím se už konečně jeden z naší zlaté čtveřice (Kuka, Fořt, Adauto, Vlček) trefí a nebude to všechno záležet na Pitákovi.

A jak bude vůbec důležitý výsledek v tomto zápase? Odpověď - velmi! Výhra? To by znamenalo, že se udržíme v kontaktu se špicí a budeme dále bojovat o nejvyšší příčky. Remíza? Nic neřeší! Budeme se stále tápat ve středu tabulky. Prohra? Zařízne nás a znovu nám zlomí sebevědomí.

Když se podíváme na tabulku, musíme z ní jasně vyčíst, že když prohrajeme, pravděpobně se posuneme možná až na 7. místo. Jestliže by Baník bodoval v Ml. Boleslavi a Jablonec doma porazil Blšany, budeme opravdu 7. To už by pro fanoušky bylo asi přeci jen příliš silné kafe a opět by to v nich podlomilo důvěru v tento tým. Proto musíme bodovat a to "minimálně" (v naší situaci se to takto dá nazvat) tři body. Kdo můžete a máte čas, zajeďte Slavii podpořit! Na tomto zápase opravdu velmi záleží a je to, dovoluji si říct, zlomový bod podzimní části sezóny. Slavia navždy!

Komentáře (12)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Jak bude dál? Uvidí se v Teplicích!

    Markus     před 20 lety 31.10.2004 19:11 |  
    0 0

    V Teplicích to bude velmi těžké, našli tam ztracené sebevědomí a očekávám z jejich strany hodně útočnou rychlou hru.

    • Re: Jak bude dál? Uvidí se v Teplicích!

      (host)     před 20 lety 31.10.2004 19:39 |  
      0 0

      ja jedu( 25 km to není nic, podpořit naše hochy, to je víc!!! Slaviman FORZA

  2. Re: Jak bude dál? Uvidí se v Teplicích!

    slaviaman     před 20 lety 31.10.2004 22:07 |  
    0 0

    taky utkání v Teplicích přikládám velký význam. a bude to jako vždy těžké utkání. každopádně - proč nevyhrát? stačí jen chtít a trochu tomu podřídit výkon... nic není nemožné. i když se zatím venku nedaří...

  3. Re: Jak bude dál? Uvidí se v Teplicích!

    jarmakarma (host)     před 20 lety 31.10.2004 22:10 |  
    0 0

    Jasně, hlavně bojovat!!! Dík že něco píšete, mám pocit, že na články se tady moc nereaguje, tak by to tady ty diskuse chtělo trochu oživit. Slavia victory!!!

  4. Zlomový zápas ?? :-)

    gary     před 20 lety 31.10.2004 22:52 |  
    0 0

    Zlomový zápas???? To snad nemyslíte vážně. Takzvaných zlomových zápasů jsem už zažil několik. Bohužel vždy se zlomila jen Slávia.
    Vzpomínám na zlomový zápas v Teplicích pod trenérem Hřebíkem. Zítřejší zápas se sním naopak nedá vůbec srovnávat. Hrajeme totiž o pátý flek v ligové tabulce. A to je s hráčským kádrem ,který je ve Slávii zatraceně málo.
    Docela mne překvapuje optimismus s kterým jedem do Teplic. Jestli k němu vede skutečnost ,že se nám podařilo porazit Jihlavu,Opavu a Slavičín tak to jsme na tom opravdu špatně.
    Ačkoliv Teplice doma soupeře rozhodně neválcují a za své postavení v tabulce vděčí poměrně lehkému losu,nečeká Slávii lehký zápas. Jak je zvykem u týmů vedených trenérem Marečkem můžeme čekat od Teplic kvalitní defenzivu. Naštěstí i Teplice trápí střelecká nemohoucnost a tak neuvidíme zápas bohatý na branky.
    Jak to teda v Teplicích dopadne ??? Tradičně. Po třech bodech budem sahat ve všemožných rozhovorech a ze Stínadel si odvezeme letos tradiční bod ze zápasu venku za remízu 1-1.

  5. Utocnici

    (host)     před 20 lety 01.11.2004 08:07 |  
    0 0

    Jak tak patram v pameti, tak jediny utocnik co byl v poslednich letech schopen davat goly byl jen Tomas Dosek a toho fans vystipaly..
    Nu coz, jen tak dal.. Zda se, ze Zboncak a Pitak jsou schopny nase utocnky zastoupit..

    Neni nekde tabulka strelcu min. rocniku?

  6. Re: Jak bude dál? Uvidí se v Teplicích!

    PETR7     před 20 lety 01.11.2004 11:10 |  
    0 0

    Pokud jde o útočníky:
    Adauto - Csapli o něm prohlásil, že sme v něm v minulosti dost možná viděli víc, než v něm ve skutečnosti je.
    Podle toho co jsem měl možnost vidět, tak má nadváhu,postrádá výbušnost,dynamiku,lehkost i rychlost.Zdá se mi,že je na hřišti v současný formě jen do počtu.
    Fořt - podle Csapliho má "problém",obě kolena dvakrát operovany,chápu to jako nějakej psychickej blok,viděl sem ho v utkání s Opavou,měl hodně dobrý momenty a pak taky úsek kdy z deseti balonů neměl jedinej,lidi začnou pískat a nadávat a rázem je zas dole.To už tady bylo s T.Doškem a to byl náš nejlepší střelec.
    Vlček - podle Csapliho se od něj můžeme dočkat pořádnejch výkonů až na jaře,potvrdil,že je rychlej a s balonem to umí,potřebuje hrát.Otázka je kde!Jestli by mu místo na pravym kraji zálohy nesedělo víc,ale tam hraje Piták.
    Kuka - do šancí se dostane,ale řekněme si to už na rovinu,asi je zakletej.
    Z toho pro mě vyplývá:dokud nebudeme mít nikoho lepšího,dával bych od začátku utkání přednost Fořtovi s Vlčkem.

    • Re: Jak bude dál? Uvidí se v Teplicích!

      (host)     před 20 lety 01.11.2004 11:34 |  
      0 0

      Koukám, že nemáš co dělat. Papol

    • Re: Jak bude dál? Uvidí se v Teplicích!

      (host)     před 20 lety 01.11.2004 13:36 |  
      0 0

      Hmm...zajímavý rozbor. Já bych do útoku nasadil Švece s Holeňákem a od začátku bych se zaměřil na obranu. Aneb každý bod se nám hodí...:-)
      Eliman