O Slavii

Tiskovka po utkání Blšany - Slavia

"Viděli jsme dnes velmi kvalitní zápas," shodli se trenéři Csaplár a Bílek na pozápasové tiskovce.

"Jsem rád za výhru, protože proti nám stál kvalitní soupeř a těžký terén. Blšany měly určité možnosti ke vstřelení gólu, ale myslím, že my jich měli víc a naše vítězství je zasloužené," řekl k zápasu trenér Josef Csaplár. Hvězdou zápasu byl dnes opět útočník Stanislav Vlček. "Prožívám teď tak trochu zadostiučení po tom všem, co jsem na jeho adresu musel poslouchat. Ukázalo se, že střílení gólů je v jeho případě opravdu otázkou většího sžití se s mužstvem a lepší fyzické kondice," podotknul Csaplár. Premiéru si dnes ve slávistickém dresu odbyl Ir Paul Munster a hned se dostal do gólové tutovky. "Nejsem si jistý, zda při ní nebyl v ofsajdu, ale je pravda, že mu její neproměnění asi psychicky příliš nepomůže."

"Na dnešním kvalitním utkání bylo smutné, že první gól jsme si vstřelili sami a další dva inkasovali po  našich hrubých chybách. Celkově byla naše defenzíva špatná, soupeř se často dostával do šancí. Pár příležitostí jsme měli, bohužel nejsme schopní dostat se do zakončení, ale pracujeme na tom," uvedl blšanský kouč Michal Bílek.

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Tiskovka po utkání Blšany - Slavia

    (host)     před 19 lety 22.11.2004 16:43 |  
    0 0

    Trochu odbočím od tiskovky.Nevíte proč je v rozpisu předehrávky Liberec?! Podle mne jsme hráli v 1.kole ve Zlíně, tak by to měl být Zlín a ne Liberec nebo mi při losování něco uteklo? Dík za vysvětlení.........

    • Re: Tiskovka po utkání Blšany - Slavia

      Richi (admin)     před 19 lety 22.11.2004 17:16 |  
      0 0

      Taky to nechapu, ale podle rozpisu zapas se Zlinem budeme hrat az ve 30.kole. Jako by se to cele presunulo. Duvod fakt neznam, taky jsem nad tim premyslel.

      • Re: Tiskovka po utkání Blšany - Slavia

        (host)     před 19 lety 22.11.2004 17:36 |  
        0 0

        Richi dík za vysvětlenou...