O Slavii

Slávisté míří do Tottenhamu

čtyři slávističtí mladíci a dva trenéři se dnes vydávají na týdenní stáž do Tottenhamu. Příští pondělí je budou následovat další hráči a trenéři.

V Tottenhamu již byli v prosinci 2001 na zkušené Milan Zachariáš, Ivo Táborský, Petr Musil a Jan Knobloch s trenérem Jiřím Plíškem. Nyní mají stejnou možnost 4 trenéři a sedm hráčů. „V létě přišel do Tottenhamu nový sportovní ředitel Frank Arnesen, bývalý dánský reprezentant, který hrál v Ajaxu Amsterdam, Anderlechtu a Valencii a který pracoval deset let jako sportovní ředitel v Eindhovenu. V polovině října přijel na víkend do čech a viděl nejen derby, ale udělal si čas i na zápasy našich dorostů. Na základě pozorování nabídnul týdenní stáž sedmi hráčům a čtyřem trenérům,“ vysvětluje slávistický sportovní ředitel Jan říčka okolnosti anglické stáže.

Dnes do Anglie odletí trenéři Michal Šrámek (B-dorost) a Miroslav Jíra (D-žáci), z hráčů pak Marek Suchý, Jiří Valenta, Michal Toma a Tomáš Pekhart. Za týden je budou následovat Radim Nečas, Jaroslav Starý a Milan černý, z trenérů pak Radim Nečas (A-dorost) a Anton Mišovec (C-dorost). Všichni hráči jsou reprezentanty do 17ti let, Tomáš Pekhart pak do 16ti let.

Hráči se během týdne zúčastní tréninků v rámci Academy FC Tottenham Hottspurs, jedna skupina zhlédne ligové utkání Tottenhamu proti Middlesbrough a druhá zápas Carling Cupu proti Liverpoolu.

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávisté míří do Tottenhamu

    dejva     před 19 lety 22.11.2004 17:34 |  
    0 0

    no este by tam s nima mel jet leska aby konecne zjistil jak se ma ridit fotbalovej klub

    • Re: Slávisté míří do Tottenhamu

      Hypik     před 19 lety 22.11.2004 23:30 |  
      0 0

      no z tottenhamu bych si priklad zrovna nebral:)

  2. Re: Slávisté míří do Tottenhamu

    (host)     před 19 lety 23.11.2004 12:42 |  
    0 0

    Víte někdo, kde skončil Knobloch, jeden z těch stážistů z r. 2001?

    • Re: knobloch

      dejva     před 19 lety 23.11.2004 14:10 |  
      0 0

      Hraje divizi v Dobrovici u MB