O Slavii

Tiskovka po utkání Slavia - Ostrava

„Vyhráli jsme zaslouženě,“ začal s hodnocením dnešního utkání trenér Slavie Josef Csaplár na tiskové konference po utkání s Ostravou.

„Vyhráli jsme zaslouženě. O poločase jsem hráčům vytýkal, že měli rozhodnout během první půle. Vytvořili jsme si velký tlak, měli jsme vyloženou šanci, kdy šel sám na brankáře Vlček. Byla zde však i řada možností, kdy jsme se dostali za obranu Baníku a šlo už jen o finální přihrávku. Ve druhém poločase nás Baník začal trápit, když hrál s dvěmi útočníky. V šancích jsme si to ale zkomplikovali sami. Utkání jsme nakonec dotáhli do úspěšného konce, i když v posledních sekundách měla Ostrava velkou možnost ke skórování. Utkání to bylo kvalitní a vítězství Slavie zasloužené,“ zhodnotil dnešní utkání Josef Csaplár.

„Začali jsme špatně, brzy jsme dostali gól a Baník v těchto situacích pak ztrácí jistotu a trápí se. Nám to trvalo celý první poločas. I díky změnám byl druhý poločas z naší strany lepší, dostali jsme se do šancí a je jen škoda, že jsme branku nedali. Pokud se mužstvo v útočné fázi dostane tolikrát do ofsajdu, tak pak tím útok trpí. Dnes bylo otázkou kdo dá dřív gól, ten dala Slavia a tak vyhrála,“ řekl k utkání trenér Baníku Ostrava Jozef Jarabinský.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)