O Slavii

Slavia testovala Bulhara

Obsah článku: Slavia v minulých dnech testovala bulharského fotbalistu, dnešního tréninku se plně účastnil Václav Koloušek. A v Liberci nejspíš nenastoupí Martin Latka.

Dnes jsem zašel na trénink v netradiční den, důvod však byl ten, že jsem potřeboval podpisy na dres pro vítěze tipovací soutěže. Při té příležitosti jsem měl možnost zjistit několik zajímavých informací.

Testování bulharského hráče
První, čeho jsem si všiml, byl naprosto neznámý hráč. Zjistil jsem, že to je bulharský hráč, který byl ve Slavii na testování. S týmem trénoval přibližně týden, ale po dnešku končí. Zítra se totiž koná předzápasový trénink, kterého se zúčastnit nemůže a pak mají hráči volno. Když jsem ho tak sledoval, tak mě moc nepřesvědčil. Většinou se pohyboval na pravé záloze či obraně. Byl však velmi pasivní, nechával se obehrávat, špatně hrál pozičně. A když se dostal k míči, tak moc toho nepředvedl. Podle všeho nakonec ve Slavii opravdu neuspěl a poputuje domů.

Koloušek trénoval
Velmi mě potěšil Václav Koloušek. Ve sportovním oblečení se zúčastnil celého tréninku. Nejdříve si nahrávali v běhu. Pak již následoval klasický fotbálek, hráči se rozdělili na dva týmy, na základní sestavu a zbytek. Venca měl velkou chu?, snažil se nahrávat, což mu i nadále jde. Jeho nahrávky a hlavně centry byly velmi přesné! Nepouštěl se samozřejmě do skluzů a rychlých sprintů. Jeho přítomnost mě hodně potěšila. Když v zimě pořádně zatrénuje a nebude mít žádné problémy, tak třeba na jaře k nějakým zápasům bude moci nastoupit. Jen škoda, že mi po tréninku utekl, chtěl jsem s ním udělat rozhovor.

Zranění Latky
Situace Martina Latky není vůbec růžová. Dnes vůbec netrénoval a podle všeho má velké problémy s třísly. Doktoři dokonce doporučují klid, protože by se mohlo stát, že by se mu to mohlo ještě zhoršit, zvláš? v tomto počasí. Trenér Csaplár však chce, aby nastoupil. Jenže jeho stav je natolik vážný, že s největší pravděpodobností nenastoupí. A kdo ho nahradí? To zkusím vypátrat na pátečním tréninku.

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia testovala Bulhara

    Marrak     před 19 lety 02.12.2004 22:47 |  
    0 0

    Zrovna kdyz laty zacne podavat vykony za ktery se nemusi stydet, tak se zrani, tj pech :/

  2. Re: Slavia testovala Bulhara

    Hypik     před 19 lety 02.12.2004 23:26 |  
    0 0

    no bulhar ... pravy zaloznik ... uz hledaji nahradu za Pitaka. Latky skoda no, asi ho zastoupi zboncak a ychlik bude v obrane.

    • Re: Slavia testovala Bulhara

      Georginho     před 19 lety 03.12.2004 18:53 |  
      0 0

      Pitáčka néééééééééé! Kája je ve všech ohledech lepší!!

  3. Re: Slavia testovala Bulhara

    Georginho     před 19 lety 03.12.2004 18:54 |  
    0 0

    Latyho je vážně škoda. Sem koukal že v posledních zápasech nějak začal hrát i nohama, což je pro něj hoodně velké plus :)