Fanoušci Slavie

Aktuální stav financí v Choreo Fondu

Máme pro Vás další informace ohledně pohybech na účtu Choreo Fondu.

V posledních dnech dostaly vaše příspěvky do Choreo Fondu novou dynamiku a tak již dne můžeme prohlásit, že záměr vybrat 5 000,- Kč jako spoluúčast nás - fanoušků, na uvítacím transparentu pro Václava Kolouška, byl úspěšně splněn.

Děkujeme všem, kteří přispívají na účet Choreo Fondu, zejména těm, kteří zadali tzv. trvalý příkaz k pravidelnému přispívání. Děkujeme také návštěvníkům sobotního utkání Slavia - Olomouc na jižní a východní tribuně. Souhrnný příspěvek návštěvníků utkání na transparent pro V. Kolouška činil přes 4000,- korun! Ještě jednou děkujeme!

Jak jsme vás již informovali, uvítací transparent s nápisem "Víc než titul - vítej zpátky, Václave", stál celý 15 000,- Kč. Třetinu z této částky daroval klub, třetinou přispěl také fanklub, třetina zbyla na nás - na fanoušcích. Dobrá věc se podařila, takže v nejbližších dnech můžeme část financí, kterou jsme vybrali mezi sebou, odeslat směrem k výrobci transparentu. Pokud jste přispěli, buďte hrdí, i vy jste důstojně uvítali Václava Kolouška po jeho vítězném boji s leukemií opět mezi námi.


Kliknutím zvětšíte - převzato z www.slavia.cz


Prostředky, které se na účtě nyní nacházejí, jsou ve výši cca 2 000,- korun. Jak jsme vás ujistili již dříve, přinášíme Vám podrobný výčet toho, jak tyto finance využíváme.

Takže - za 350,- Kč byly nakoupeny úchyty (gumová lana k utahování převážených věcí na autozahrádce) pro "Kolouškův" transparent. Jelikož transparent pro V. Kolouška bude viset na Strahově i nadále, budou tyto úchyty prozatím dále používány. Za dalších 200,- Kč byl vyroben transparent na podporu naší jediné zimní (nebo spíše podzimní) posily - útočníka Paula Munstera. Transparent bude vyvěšen vždy při nástupu Paula na trávníkl. K tomu byla pořízena i irská vlajka (Paul má osobně blíže k Irsku než k Británii), která visí na Strahově vedle vlajky brazilské pro Adauta.

  • Jak dál ?

    Prosíme, přispívejte i nadále. čekají nás domácí zápasy s Jabloncem a Mladou Boleslaví a zejména se blíží velké derby, na kterém se chceme kvalitně prezentovat!

    Je možné, že v ochozech (na jižní a východní tribuně) nás potkáte vybírat do Choreo Fondu, poznáte nás podle vizitek, které na tribunách rozdáváme. Je na nich číslo účtu a adresy obou našich webů, kde lze získat o Choreo Fondu více informací. 

    číslo účtu Choreo Fondu - 194032608/0300

    Návod jak přispět - ZDE
  • Komentáře (12)

    Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

    1. Re: Aktuální stav financí v Choreo Fondu

      (host)     před 19 lety 04.03.2005 12:35 |  
      0 0

      A dáte sem na ty stránky online stav, jak ChoreoFond narůstá?

      • Re: Aktuální stav financí v Choreo Fondu

        Richi (admin)     před 19 lety 04.03.2005 12:39 |  
        0 0

        No je tu problem, museli bychom se kazdy den divat na stav uctu, jenze za to se plati, takze se divame jen jednou za tyden. Jedine to vzdy po nejake dobe aktualizovat. No uvidime.

    2. Re: Aktuální stav financí v Choreo Fondu

      dejva     před 19 lety 04.03.2005 17:01 |  
      0 0

      chtel bych napsat, ze si vazim lidi kteri prispivaji do choreo fondu. pokud mi to situace jen trochu dovoli rad taky prihodim nejakou tu kacku, ci jinou materialni podporu. ale jedna vec mi nejde do hlavy a budu rad kdyz mi ji nekdo ze zde pritomnych fanousku, ktery je s choreo fondem primo spojeny, objasni. otazka zni, jak muze takovejdle transparent stat patnact tisic korun?

      • Re: Aktuální stav financí v Choreo Fondu

        bojler     před 19 lety 04.03.2005 17:44 |  
        0 0

        shodou okolnosti sem asi pred tydnem hledal nekoho, kdo nam natiskne padesat cernejch tricek a kdesi sem zahlidl cenu 990 kc za m ctverecni plachty, takze je to klidne mozny.

      • Re: Aktuální stav financí v Choreo Fondu

        (host)     před 19 lety 04.03.2005 22:12 |  
        0 0

        Je to skutečně tak, jak říká bojler, není v tom žádná levota. Je možné si to ověřit v jakékoli firmě, která se výrobou tohoto sortimentu zabývá. Transparent byl vyroben z PVC plachtoviny se železnými oky na uchycení, rozměr je 15x1 (možná 1,5) m.

    3. Mně nejde do hlavy druhá věc:

      (host)     před 19 lety 04.03.2005 18:33 |  
      0 0

      Nemůžu pochopit, co je to za nesmysl, aby fanoušci transparent KUPOVALI. Větší blbost jsem neslyšel, já měl vždy za to, že se transparenty vyrábí. Vy takhle vyhodíte 15.000. Ještě navíc za transparent jednorázový! Musím se smát, ale musel bych břečet, kdybych se na něm podílel finančně.


      Přitom 15metrů balícího paíru, plechovka barvy a dva štětce (která má navíc každý doma) vyjdou maximálně na 300kč.


      Jak dál ?
      Prosím, začněte přemýšlet.

      • Re: Mně nejde do hlavy druhá věc:

        dejva     před 19 lety 04.03.2005 18:48 |  
        0 0

        presne tak, kdyz uz neco za tydle prachy koupit, tak jedine vec, ktera by mela trvale upotrebeni. a ne jak pises jednorazovou vec.
        davat za transparent patnac tisic je picovina. to jste je meli radeji poslat na onkologicke pracoviste. rozhodne by to bylo smysluplnejsi.

      • Re: Mně nejde do hlavy druhá věc:

        Richi (admin)     před 19 lety 04.03.2005 21:11 |  
        0 0

        No tak ten transparent bude na Strahove viset cele jaro, kdyz se na tom podili Slavia a fanklub, tak to musi taky nejak vypadat, ne obycejne zmalovane, navic o to byl velky zajem medii. Jo kdyby si to delali jen fanousci, tak by se to delalo asi tak jak rikas. Ale jak rikam, ucel byl, aby to nejak vypadalo.

        • Re: Mně nejde do hlavy druhá věc:

          (host)     před 19 lety 05.03.2005 14:05 |  
          0 0

          Tak já vám řeknu jak to vypadalo. Jako umělý zmetek, vypadalo to, jako by fanoušci neměli ani tu důstojnost, přivítat Václava něčím, do čeho by dali i kus "sebe". Namísto výroby transparentu, která asi opravdu pár hodin zabere, jste ho nechali pohodlně vyrobit. Opravdu lepší dát ty peníze onkologickému oddělení.


          Nic osobního, ale takový je můj názor.

    4. Re: Aktuální stav financí v Choreo Fondu

      DavidLister     před 19 lety 04.03.2005 22:27 |  
      0 0

      Hlavne se prosim nenechejte odradit. At clovek udelas cokoliv, tak se najdou lide, kteri te budou kritizovat a vedet, ze jste to meli udelat jinak.

      Jak by asi ten papirovej napis vypadal za ctrnact dnu...navic byl uplne ve vsech mediich a sdeloval opravdu dulezitou vec...

      • Re: Aktuální stav financí v Choreo Fondu

        dejva     před 19 lety 05.03.2005 17:09 |  
        0 0

        cau davide, je samozrejme super, ze se fanousci spolecne s klubem podileli na privitani venci, vyrobou obrovskeho transparentu s docela dobre vymyslenym textem. sam na teto akci nemam prazadny podil a proto mi neprislusi, abych vypoustel ze svych ust jakoukoli kritiku. taky to nedelam. je si myslim ze 15 000 je opravdu moc penez.

    5. Re: Aktuální stav financí v Choreo Fondu

      (host)     před 19 lety 09.03.2005 11:31 |  
      0 0

      Myslím, že by se mělo pořídit také nějaké uchycení pro báječnou dresovlajku, pořízenou na zápas s Celtou Vigo. Pokud ji lidé drží nad hlavami, je to krásné a "živé", ale jde to jenom chvilku. Měla by viset po celý zápas a navíc tak, aby nikomu nezacláněla. Vymyslí to někdo (a zrealizuje do derby)???