Fortuna liga

Vyloupíme zítra Drnovice?

Zítra nás čeká další ligové kolo. Poprvé na jaře se podíváme mimo Strahov, tentokrát hrajeme na hřišti Drnovic. Zápas začíná v 17:00.

V posledním zápase proti Mladé Boleslavi se příliš nepřevedla obrana, když si nechala dát dva góly. Jenže kvůli úzkému kádru se nedají očekávat změny v sestavě. Jedna přesto nastane, Lumír Sedláček si v posledním zápase pochroumal nárt. „Rentgen bohužel prokázal, že je tam naštípnutá kost. Dostal sádru, chybět bude minimálně měsíc,“ uvedl asistent trenéra Martin Hřídel. Ostatní hráči jsou připraveni. Kdo tedy nastoupí na postu levého záložníka? Bude tam hrát od začátku Václav Koloušek? Já se domnívám, že nikoli, protože ještě není připraven hrát od začátku a určitě by to vůči jeho zdraví nebylo moudré. Pak je tu varianta Jiřího Rychlíka, který by nastoupil na postu obránce a do zálohy by se vysunul Zbončák. Avšak může nastat i varianta, kdy se do zálohy stáhne Stanislav Vlček a do útoku se k Fořtovi postaví Adauto. K této variantě se přikláním.
 
Takže jak tedy nakonec nastoupíme? Můj odhad je následující:
Kozáčik – Švec, Holeňák, Bejbl, Zbončák – Piták, Latka, Gedeon, Vlček – Adauto, Fořt
 
V historii novodobé české ligy se Slavia s Drnovicemi utká podvacáté. Dosavadní bilance hovoří jasně pro červenobílé: 11 vítězství, 6 remíz a 2 porážky při vysoce aktivním skóre 35:18. Slavia se naposledy v lize v Drnovicích představila 8. prosince 2001 v předehrávaném 16. kole. Zápas hraný na Moravě skončil nerozhodně 2:2, za hostující tým zaznamenal obě branky útočník Luděk Zelenka. Poslední měření sil obou týmů je ale mnohem čerstvějšího data – v sobotu 18. září 2004 porazila Slavia Drnovice na Strahově 2:1. Branky: Sedláček, Zbončák – Klinka.
 
„Chceme uspět, což pro nás znamená zvítězit. Navíc chceme odčinit domácí ztrátu s Mladou Boleslaví,“ řekl k utkání Martin Hřídel. „Tým Drnovic je sice nováčkem, ale prokázal, že je kvalitní. Slavia však má kádr na to, aby vyhrála,“ dodal. „Hlavní je abychom získali tři body. Na Boleslav jsme zapomněli, chystáme se na další zápas,“ prohlásil obránce Michal Švec.
 
Utkání to nebude vůbec jednoduché, nováček se bude chtít vytáhnout. Slávisté však musí napravit poslední domácí zaváhání, takže zisk tří bodů by byl zlatý. Spíše se dá očekávat remíza, zápas to bude o bojovnosti.

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Vyloupíme zítra Drnovice?

    (host)     před 19 lety 19.03.2005 22:49 |  
    0 0

    Jen aby nebyla zlatá i ta remíza...

    • Re: Vyloupíme zítra Drnovice?

      Richi (admin)     před 19 lety 19.03.2005 22:55 |  
      0 0

      Jo, i to se bohuzel muze stat ... no bude zalezet jak se ti nasi borci vyspi ... snad dobre ... a snad dlouho nebudou se svickem parit :-))

      • Re: Vyloupíme zítra Drnovice?

        (host)     před 19 lety 20.03.2005 19:06 |  
        0 0

        Vyspali se špatně prohráli jsme 2:1! To chceme hrát o 2.místo ?????????????????????To je ostuda, chybí pořádná obrana, je chyba, že neudělali Petrouše!!!!!!!!!!!
        Myslím si, že ENIC by měl opravdu skončit. Neinvestovat do mašaftu se zle nevyplácí, pro zranění nehraje Sedláček a není 100% náhrada. Dnes jsme dostali 3 ŽK a zachvíli nedáme ani 11 dohromady!!!!!!!!!Je mi hodně smutno, přímo jsem nasranej.............Kde chceme vyhrát, když ne v Drnovicích????????????
        Jenom neříkejte, že máme Vaška, ten zatím nemůže hrát celých 90.min.

    • Re: Vyloupíme zítra Drnovice?

      (host)     před 19 lety 20.03.2005 16:20 |  
      0 0