Ženský fotbal

Juniorka vítězná

Juniorky Slavie odehrály ve čtvrtek večer další přípravné utkání, tentokrát si poradily se Starou Lysou, blýskla se hlavně Pavla Benýrová, autorka tří branek a nejlepší dosavadní střelkyně.

Juniorky nevstoupily do zápasu dobře, jako by některé hráčky nebyly myšlenkami na hřišti. Domácí nás tedy zatlačili a vytvářeli si šance. Obrana hořela, všemu nedokázala zabránit Přibyslavská, hráčka áčka. Soupeř se dostal do vedení po standardní situaci, kdy jsme nestihli včas postavit zeď a hráčka Staré Lysé se nádherně trefila o tyč. Brzy se nám podařilo vyrovnat, ruce v tom měla Benýrová, dostala míč do vápna, kde dorážela Holečková. Pak však udělala velkou hrubku Tománková a domácí hráčka nabídnuté šance využila, vyškolila obranu i brankářku a s přehledem skórovala. Do poločasu se nám podařilo vyrovnat po individuální akci Benýrová, dostala se k hranici vápna a střelou k tyči nedala brankářce šanci.
 
Druhý poločas začal úžasně, během několika sekund se blýskla Benýrová a dovršila dvěmi branky hattrick. Zvláště její třetí branka byla nádherná, unikla po pravé straně, obehrála dvě protihráčky a vybíhající brankářku mazaně přehodila dloubáčkem alá Poborský. Opravdu nádherný fotbalový moment. V dalším průběhu hra už nebyla tak povedená, šance jsme si nevytvářeli, soupeř však už se k naší bráně prakticky nedostal. Až v poslední čtvrthodině jsme domácí zatlačili a několikrát ohrozili branku. Gól však už nepadl.
 
Stará Lysá – Slavia 2:4 (2:2)
Sestava Slavie: Matušková (46. Gablovská) – Tománková – Králičková, Přibyslavská, Feixová – Chlastáková, Tesková, Benýrová – Holečková – Bělohlávková, Burešová
Branky Slavie: 25. Holečková, 45, 48. a 48. Benýrová

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)