Rozhovory

Rozhovor se Stanislavem Vlckem

Standa Vlcek se stal hrdinou zapasu, kdyz ve druhe minute nastaveni vstrelil rozhodujici branku. Po utkani vsak rekl, ze jejim autorem nebyl. "Byl to vlastni gol Jirky Rychlika," tvrdi Vlcek.

Byl ti pripsan druhy slavisticky gol, jak vlastne vypadal?
Ja ho nedal, clonil jsem tam mic a Jirka Rychlik to nevidel, nestacil zareagovat a dal si vlastni branku.

Jedna trefa ti nebyla uznana pro udajny ofsajd...
Nechci to ted komentovat, ale myslim, ze jsem vybihal az za Karlem. Byl to moment, ktery mohl rozhodnout, mohli jsme srovnat na 1:1 a daleko driv Mladou Boleslav zatlacit, bohuzel to tedy bylo v nas neprospech.

Veril jsi v te chvili, ze jeste vyhrajete?
Abych rekl pravdu, tak po tom, co nam vyloucili Karla Pitaka, tak neveril, spis jsme se soustredili na to, abysme aspon udrzeli remizu, zaplatpanbuh za vyhru.

Podarilo se vam dnes obratit dalsi domaci zapas, ve kterem jste prohravali...
Asi potrebujeme vzdycky nejdriv dostat branku, abysme se probrali. Inkasovali jsme z centru do vapna a po prohranem hlavickovem souboji, laciny gol. V prvni puli se nam vubec nedarilo, bylo to bez napadu, prohospodarili jsme ho. Zacatek druhe pule byl lepsi, ale v ten moment jsme dostali gol.

V prvnich petactyriceti minutach se vam nedarila kombinace, po zemi jste si poradne prihrali az po pulhodine hry.
Rikali jsme si, ze musime hrat tak jako v Corku, po zemi a vyuzivat kridelni prostory. Hrali jsme ale uplne naopak, nakopavali jsme dlouhy balony na Pavla Forta, ktere k nicemu nevedly, taky nam to trener o puli vytknul. Bolaslav ma opravdu kvalitni muzstvo, ale kdyz budeme nechavat tolik prostoru, jako v prvni puli, tak sem muze prijet i divizni celek a bude nas prehravat. To je nase slabina, meli jsme s tim problemy v Pribrami, v Corku se to zlepsilo a ted se to bohuzel zase v prvnim polocase objevilo, Holub i Kulic meli hodne mista.

Dnesni vyhrou jste se dostali v tabulce pred Spartu, to vas asi hodne tesi, ze?
Urcite (smich).

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Rozhovor se Stanislavem Vlckem

    (host)     před 19 lety 03.10.2005 21:28 |  
    0 0

    Kdes nechala diakritiku, Jane?

    • Re: Rozhovor se Stanislavem Vlckem

      (host)     před 19 lety 03.10.2005 22:13 |  
      0 0

      Bohuzel na kompu, na kterym jsem dneska psala clanky, nejde diakritika nastavit, ale snad to vischni pochopi i bez ni. Jane