O Slavii

Tiskovka po utkani Slavia - Mlada Boleslav

Hodne nespokojen byl s dnesnim vykonem sveho tymu Dusan Uhrin ml. "Myslim, ze jsme k zapasu pristoupili dost lehkovazne, po vykonech, co jsme predtim predvadeli, si asi hraci mysleli, ze se Slavie porazi sama," rekl na pozapasove tiskovce kouc Mlade Boleslavi.

"Dnes to bylo urcite nejhorsi utkani, co jsme letos sehrali, doufam, ze se to uz nebude opakovat. Myslim, ze jsme k zapasu pristoupili dost lehkovazne, po vykonech, co jsme predtim predvadeli, si asi hraci mysleli, ze se Slavie porazi sama. Dali jsme prvni gol, ale zbytecne jsme se zatahli do sveho pokutoveho uzemi, v dusledku cehoz jsme dvakrat inkasovali, nedostali jsme se z utlumu po tom prvnim obdrzenem golu. Nase stredova rada nehrala to, co normalne, myslim, ze jsme byli malo nebezpecni. Propadli jsme v agresivite a nasazeni," nesetril kritikou Dusan Uhrin ml.

Pro Slavii se zapas nevyvijel nejlepe. "Dobre jsme vedeli, jak hraje Boleslav venku, videli jsme jeji zapasy, ne nahodou dosahla dobrych vysledku spise na hristich souperu nez doma. Vedeli jsme, ze to bude tezke utkani, hraci meli v nohach poharove utkani s Corkem. Prvni pule byla z nasi strany malo aktivni, meli jsme jen naznaky tri sanci. Ve druhem polocase jsme nechteli dat souperi tolik prostoru, hrat aktivneji, coz se nam darilo, pak jsme ale dostali gol. V te chvili jsme preskupili rozestaveni, hrali jsme vzadu na tri obrance, rekl bych, ze od te doby jsme Boleslav jasne prehrali, meli jsme tam spoustu nebezpecnych sanci, takze asi vitezstvi bylo zaslouzene, zrejme jsme po nem sli vic nez nas protivnik," rekl k zapasu nas trener Karel Jarolim. Slavia dnes opet dohravala dalsi zapas v oslabeni, vyloucen byl Karel Pitak. Za co? To nevedel ani nas kouc. "Pry tam byl nejaky kontakt, ale nevim, s Karlem jsem o tom jeste nemluvil."

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)