Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Hráči Slavie

Tomáš Pešír odchází do Řecka

Slavii opouští další hráč, útočník Tomáš Pešír se se Slavií nedohodl na prodloužení smlouvy a odchází do řeckého Iraklisu.

Pešír je tak po Martinu Černochovi a Ivanu Kováčovi již třetí letní posilou, která v zimě opouští klub. V létě přišel zadarmo, v klubu měl platnou smlouvu na rok. Slavia mu nabídla prodloužení smlouvy, ale na její podmínky nepřistoupil a raději přestoupil do šestého celku řecké ligy Iraklisu. Slavia by za něj mohla dostat odstupné kolem dvou milionů korun.
 
Tomáši Pešírovi se podzim ve Slavii příliš nevydařil, i když ke konci šly jeho výkony nahoru. Od začátku nastoupil v jedenácti zápasech, jen v utkáních s Blšany a Vítkovicemi odehrál celých 90 minut, jinak se dostával na hřiště zhruba na posledních deset minut. Vstřelil čtyři branky, z toho tři v Poháru ČMFS.
 
Slavii tak zbyli jen dva zkušení útočníci Pavel Fořt a Stanislav Vlček, situace ohledně Adauta je nejistá, takže další variantou do útoku už jsou jen mladíci Černý, Pekhart a Janda. Je nejvyšší čas, aby přišel další kvalitní hráč do této řady.

Komentáře (4)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Tomáš Pešír odchází do Řecka

    Urbie     před 18 lety 28.01.2006 19:03 |  
    0 0

    tak tím by mohl být ten Maďar, jinak Pešír bude jeden z mála hráčů, kteří odejdou za víc, než za kolik přišli

    • Re: Tomáš Pešír odchází do Řecka

      (host)     před 18 lety 28.01.2006 19:23 |  
      0 0

      nj...pricti i Zboncaka :]

  2. Re: Tomáš Pešír odchází do Řecka

    (host)     před 18 lety 28.01.2006 23:33 |  
    0 0

    Sakra Jane aby tě teď Richi nevyhodil vždyť sis rýpla do vedení! co děláš zejtra večer? :D

  3. Re: Tomáš Pešír odchází do Řecka

    Markus     před 18 lety 29.01.2006 09:46 |  
    0 0

    Vzhledem k tomu že o boj o titul už opět neusilujeme (jinak bysme tým neoslabovali, ale naopak posilovali ... takto to necháváme osudu ... doufání že naši soupeři třeba nebudou hrát dobře a titul nám spadne do klína) , není vůbec špatný nápad aby nikdo k Fořtovi a Vlčkovi nepřišel. Alespoň se ukáže jak dobří jsou Černý, Pekhart a Janda útočníci, budou mít dostatek prostoru se předvést a dokázat že mají na to hrát za Slavii ligu. Pokud ne, pryč s nimi!