Archiv

Slavia B - Vyšehrad 2:2

Juniorka Slavie v dalším přípravném zápase na Chance Cupu remizovala s Vyšehradem 2:2, když naše jediné branky vstřelili Eliáš a Bayer.

Ke čtvrtému utkání v rámci zimního turnaje Chance cup dnes nastoupilo béčko proti diviznímu Vyšehradu. Slabé sluneční paprsky přilákaly asi tak dvacet diváků, kteří viděli vcelku záživný fotbal, hra se přelévala z jedné strany na druhou, slavisté se přeci jen častěji dostávali do šancí, hlavně ve druhém poločase jich měli spoustu. Škoda, že útočníkům chyběla větší důraznost v kontaktu s obránci i gólmanem Jelínkem, který byl tragický a udělal za zápas hodně chyb. V první půli měl Vyšehrad největší šanci ve 42. minutě, když trefil zblízka tyč po standardní situaci.
 
Do druhé půle vystřídal Luboš Kozel pět hráčů. Slavia poprvé inkasovala hned pět minut po přestávce, Vondra si pár metrů za velkým vápnem bez větších problémů obešel Vondráčka a sám před bránou bez obtíží Tomu překonal. Slavia mohla odpovědět v 54. minutě, ale Švamberg z rohu trefil jen tyčku. O minutu později opět zaváhal ve vápně Vondráček, který nedůsledně bránil Vlka, jeho pokus ale mířil jen těsně vedle pravé tyče. V 65. hlavičkoval Nachtman zblízka do břevna, odražený balón pak skončil nad břevnem. V 70. minutě Nečas zprava ideální přihrávkou vybídl ke spolupráci před bránu nabíhajícího Dubského, ten ale v běhu hlavičkoval jen mimo. Nečas byl ve druhé půli hodně vidět a měl velký podíl na obou slávistických brankách. Slavia srovnala v 72. minutě díky jeho důraznosti, kdy na hranici šestnáctky dohrál souboj s gólmanem a vypíchl míč pro Bayera - ten už neměl moc práce obloučkem trefit bránu. Další dobrou přihrávku poslal po přečíslení na Dubského, ten ale pár metrů před bránou nikým netísněn napálil neuvěřitelně míč vedle. Slavia opět prohrávala v 81. minutě, kdy dělovku umístil do Tomovy brány zblízka Müller. Nečas dnes lépe přihrával než střílel, to potvrdil v 82. minutě, když po přihrávce Dubského vystřelil těsně nad břevno. Tři minuty před koncem slávisté vyrovnali – Nečas nacentroval od pravého rohu do velkého vápna k Eliášovi a ten se nemýlil. Vyšehrad mohl ještě skórovat, minutu před koncem Sochor pálil z dobrých pětadvaceti metrů těsně nad břevno. Slávisté si tak za dnešní remízu připsali bod a pohybují se v horní polovině tabulky skupiny. Čekají je ještě dvě utkání, ve středu od 16 hodin proti Žižkovu a v sobotu proti Plzni.
 
„Nejsem s dnešním výkonem příliš spokojený, v první půli jsme nebyli moc aktivní, měli jsme mezery v útoku i obraně. V druhém poločase se hra zlepšila, vždy ale až po inkasované brance, konec zápasu se přiblížil k výkonu, který bych si představoval,“ řekl k utkání kouč Luboš Kozel.
 
Slavia B – Vyšehrad 2:2 (0:0)
Sestava Slavie:
1. poločas: Diviš – Bauer, Studík, Šmíd, Nachtman – Nečas, Bayer, Valenta, Švamberg – Dubský, Jarolímek
2. poločas: Toma – Parys, Studík, Vondráček, Nachtman – Nečas, Bayer (82. Stibůrek), Eliáš, Švamberg – Dubský, Borovský
 
Góly: 72. Bayer, 87. Eliáš - 50. Vondra, 81. Müller

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)