Archiv

Slavia B - Varnsdorf 0:2

Slávistická juniorka podlehla lídrovi České fotbalové ligy , když oba góly padly v prvním poločase.

Zápasová reportáž
 
Kouč Slavie Luboš Kozel nemohl počítat s posilami z A týmu, na lavičku tak coby náhradní stoper usedl i hráč A dorostu Adam Rožánek. Na souboj se svým kmenovým klubem se jistě v dresu Varnsdorfu těšili Martin Zachariáš a Zbyněk Vondráček.
 
Za stále vanoucího silného větru se dnes diváci žádné velké fotbalové podívané nedočkali, na hřišti byl v podstatě po celý zápas pánem hostující Varnsdorf, Slavia se zvedla až kolem 65. minuty. Skvělých útočných akcí bylo pomálu na obou stranách, Varnsdorf tak měl v první půli při dvou trefách vysokou gólovou produktivitu. Slávisté byli v útoku hodně jaloví, až ve druhém poločase si vytvořili tři příležitosti, z nichž dvě výborně chytil Macháček.
 
Průběh zápasu

15. minuta: Strouhalovu střelu ze šestnácti metrů lapil Diviš.
20. minuta: po přímém kopu zahrávaném Sigmundem si před bránou nejvýš vyskočil Murárik a hlavou poslal hosty do vedení. 0:1.
40. minuta: Varnsdorf zaútočil podél pravé lajny, Fikejz nacentroval do vápna, kde si nikým nebráněný Grubhoffer bez jakýchkoliv potíží mohl zpracovat míč a zvýšit na 0:2.
47. minuta: Grubhoffer se před bránou prosadil v hlavičkovém souboji přes Paryse, ale jeho pokus Diviš kryl. Do šance Grubhoffera dostal přesným centrem zprava Murárik.
65. minuta: dlouhý balón od Nachtmana našel nalevo od pokutového území Nečase, Macháček vyběhl z brány, ale Nečasův pokus jen těsně minul pravou tyčku prázdné branky.
67. minuta: po standardní situaci rozehrávané Hykou kryl pokus Murárika Diviš.
80. minuta: Nachtman asi z osmnácti metrů z přímého kopu mířil do pravého růžku brány, ale Macháček jeho ránu vyrazil.
85. minuta: po akci po naší pravé straně se dostal míč do vápna k Jarolímkovi, ale jeho střelu z deseti metrů Macháček chytil.
 
Hodnocení trenéra
                                                
„Soupeř byl lepší, asi i víc motivovaný. Do zápasu jsme vstoupili hodně bázlivě, byli jsme za to potrestaní. První poločas byl z naší strany co se týče aktivity směrem dopředu jeden z nejhorších na jaře, po půli se to zlepšilo střídáním, když přišel Radim Nečas. Mohli jsme dát kontaktní gól, ale obě naše šance jistil brankář, proto zápas skončil tak, jak skončil,“ řekl k utkání trenér Luboš Kozel.

Slavie - Varnsdorf 0:2 (0:2)

Sestava Slavie:
Diviš - Parys, Šmíd, Nachtman, Švamberg - Bayer (82. Jarolímek), Gecov (46. Dubský), Valenta, Held - Pekhart (63. Nečas), Borovský 

Branky: 20. Murárik, 40. Grubhoffer

    

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)