Info o SN

Odstupuji z choreofondu a slaviafoto.net!

Slávistické noviny v zastoupení mé osoby odstupují od dvou projektů, na kterých se podílely se SuperSlavia.Com. Jedná se o web www.slaviafoto.net a Choreofond. O fotky ale rozhodně nepřijdete.

Konec choreofondu?
Byla to velice dobrá myšlenka, lidé, kteří nemohli či nechtěli přispívat osobně na různé slávistické choreografie, tak zasílali peníze na účet. Z těch se následně financovaly větší chorea, např. balónky na Monaco či pyrotechnika při derby.
 
Osobně jsem se po dlouhém promýšlení rozhodl odstoupit z tohoto projektu. Jedním z důvodů byl fakt, že jsem postupně ztrácel smysl toho všeho. Takže fakta jsou taková, že dnešním dnem jakákoliv akce kolem choreofondu není spojena s naším webem ani s mou osobou! Sice mám dispoziční právo k účtu, ale kvůli technické chybě nemám na internetové bankovnictví téměř čtyři měsíce přístup. Veškeré další dotazy k dalšímu fungování či nefungování směrujte na SuperSlavia.Com, potažmo na osobu DDS.
 
Konec SlaviaFoto.Net?
Po uvážení jsem se také rozhodl opustit tento projekt, který podle mého také ztratil původní záměr. Lidé fotky neposílali v takové míře, v jaké se zamýšlelo. Takže prakticky největším dodavatelem jsem se stal já. A to mě už nebavilo. O fotky však nepřijdete, svůj materiál jsem si stáhl a převádím ho na Slávistické noviny. Vše převádím pod stejnou fotogalerii, která byla na slaviafoto.net, ale bude obsahovat převážně mé fotky či mých kamarádů a kromě zápasů také i plno dalších fotek. Zmizí tak fotogalerie přímo na SN.
 
Současný web slaviafoto.net přenechám opět panu DDS a záleží pouze na něm, co s tím provede. Každopádně Slávistické noviny se od toho všeho distancují, tedy hlavně mou osobou. Předpokládám, že web bude časem zrušen. Naši SN fotogalerii poté naleznete na webu http://foto.slavistickenoviny.cz. Jen upozorňuji, že není zavedena grafika, na všem se bude pracovat po mém návratu z dovolené, což bude v druhé polovině příštího týdne.
 
Takže adios amigos pro choreofond a slaviafoto.net!

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Odstupuji z choreofondu a slaviafoto.net!

    mart     před 18 lety 26.06.2006 19:21 |  
    0 0

    Zajimava informace. Jsem absolutni outsider, ale pravidelne sleduji jak Richiho SN tak i DDSovu SuperS. Jsem strasne rad, ze mam na vyber dva odlisne portaly, ktere mi pravidelne prinaseji pohledy z rozdilnych uhlu na mou ( o.k. nasi) Slavii. Vypozoroval jsem (ooo jak pozorny jsem jaa) v posledni dobe, ze nazorove rozdily pozvolna prerustaji uroven rivality, a obcas "obnazi" takovou jakousi vzajemnou zast (...jestli jsem to trochu neprehnal ?). No to se obcas stava, takovy je zivot. Kazdej proste s kazdym nemuze.... ale nastesti taky nemusi. Jsem si jist, ze DDS uz si clanek precetl (a asi pro nej neni velkym prekvapeni) a tak popreju jemu i Richimu hodne zdaru do jejich dila, i kdyz dila, ktere je ted uz asi oficialne "kazdej za svy!" Nazaver omluva Jane a Petovi ( pochopitelne i Horisovi), ktere mam vsechny rad - jen proste kdyz mluvim o SN nebo SuperS tak nejak vidim Richiho resp. DDS. Takze panove jeste jednou - MNOHO ZDARU mart.

  2. Re: Odstupuji z choreofondu a slaviafoto.net!

    bojler     před 18 lety 27.06.2006 01:25 |  
    0 0

    mylim se, zapomnel sem, nebo uz dlouho nebylo dokladovano co se v choreofondu deje? napadlo me to az ted a nevim, jestli sem neco (zpravu o fungovani) propasl

  3. Re: Odstupuji z choreofondu a slaviafoto.net!

    (host)     před 18 lety 27.06.2006 12:49 |  
    0 0

    Co se týká fotek, jsem ochoten občas (dle mé účasti v ochozech) udělat pár fotek z utkání. Stačí domluvit počet a rozměry v pixlech. Nemám ale čas se starat o nějaký fotoweb. - mpik-
    (martin.praha@centrum.cz)

  4. Re: Odstupuji z choreofondu a slaviafoto.net!

    (host)     před 18 lety 27.06.2006 18:19 |  
    0 0

    Už jsem o tom mluvil vícekrát, ale Richi ty jsi despotický elitářský psychopat


    JoKeR

    • Re: Odstupuji z choreofondu a slaviafoto.net!

      (host)     před 18 lety 28.06.2006 17:34 |  
      0 0

      Že to nedeláš sám, když si tak chytrý. A přestaň pořád urážet.

      • Re: Odstupuji z choreofondu a slaviafoto.net!

        (host)     před 18 lety 28.06.2006 18:21 |  
        0 0

        Já neurážím..Jediná osoba co permanentně uráží je Richi..a vůči jeho práci nemám výtku dělá ji dokonale, ale je to pompézní člověk..to není urážka, ale osobní hodnocení..