Archiv

Béčku začíná liga

Zítra vstupuje do nové sezóny slávistické béčko. Trenér Luboš Kozel se v úvodním zápase proti rezervě Českých Budějovic bude muset vyrovnat s absencí dvou hráčů.

V průběhu přípravy trápilo hráče jen minimum zranění, ale za to jich hned několik onemocnělo angínou. Mimo byl dlouhou dobu Jarolímek, poté ochořeli i Bauer, Proskočil, Radek Dejmek a Kobler. "Všichni kromě Bauera, který teprve dobral antibiotika, už jsou v pořádku a připraveni nastoupit. Zhruba tři týdny klidu si ještě vyžádá natržený sval Starého, který kvůli tomuto zranění nebyl ani na soustředění v Písku," upřesnil zdravotní stav kádru kouč béčka Luboš Kozel.

Dobrou zprávou je naopak uzdravení gólmana Miroslava Samoela, který chytal už v posledním přípravném utkání před týdnem proti béčku Mostu. Původně měl být v béčku jediným gólmanem, ale nakonec bude tvořit dvojici s Janem Hanušem. "Vypůjčili jsme si ho do přípravy z dorostu, protože nám neměl kdo chytat. Odváděl však takové výkony, že ukázal, že má na to být v juniorce, a tak tu s námi zůstává,"řekl Kozel, který se v letošní sezóně podle časových možností bude podílet na spolukomentování ligových zápasů pro Českou televizi.

"Chtěl bych, aby v kádru bylo 19 fotbalistů do pole a dva gólmani, když za nás navíc budou chodit hrát kluci z áčka. Zítra s námi z áčka jede jen Jakub Diviš."

V přípravě mělo béčko bilanci 4-2-2, aktivní skóre 20:11, o dvacet gólů se postaralo třináct hráčů, Robin Dejmek a Tomáš Necid si připsali po třech trefách.

Střelci:
3 - Necid, Robin Dejmek
2 - Zelinka, Vrzal, Kovařík
1 - Kratochvíl, Vagrčka, Bayer, Proskočil, Mejzlík, Borovský, Hašler, Dočkal

Změny přes léto:
Příchody: Jan Hanuš, Petr Tlustý, Radek Dejmek, Lukáš Vácha, Lukáš Kindel, Petr Kobler, Jaroslav Starý, Bořek Dočkal, Jakub Vagrčka, Tomáš Proskočil, Tomáš Jablonský, Jan Kovařík, Tomáš Necid, Ondřej Vrzal, Karel Zelinka (všichni z dorostů), Miroslav Samoel (návrat z hostování ve Strakonicích), Jakub Mejzlík (návrat z hostování na Xaverově), Robin Dejmek (návrat z hostování na Břevnově)

Odchody: Petr Tlustý (hostování v jednání), Lukáš Kindel (hostování v jednání), Jakub Diviš, Lukáš Nachtman, Radim Nečas, Jiří Studík (všichni A-tým), Michal Held (hostování v Bohemians 1905), Tomáš Pekhart (Tottenham Hotspurs), Jiří Valenta, Pavel Eliáš (oba Jablonec), Michal Parys (Varnsdorf), Filip Stibůrek (konec smlouvy), Tomáš Dubský (hostování Čáslav), Michal Toma (Příbram)

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Béčku začíná liga

    PetCC     před 18 lety 04.08.2006 13:57 |  
    0 0

    Koukám, že podle příchodů a odchodů to není Béčko, ale spíš posílenej dorost. Tak doufám, že se rychle chytnou a budou hrát bez problému v horní části tabulky.

  2. Re: Béčku začíná liga

    (host)     před 18 lety 04.08.2006 14:20 |  
    0 0

    Jane,nevíš jak to vypadá s Marcelem Gecovem, je na soupisce b-týmu?

    • Re: Béčku začíná liga

      jane (admin)     před 18 lety 04.08.2006 16:52 |  
      0 0

      Je tam, z tech starsich hracu tam je Gecov, Borovsky, Bauer, Bayer, Šmíd, Švamberg, Robin Dejmek a Jarolímek. No a jako nejstarší samozřejmě Mejzla :)

  3. Jooo

    (host)     před 18 lety 05.08.2006 07:53 |  
    0 0

    Mara Borovský Rulezz :) S tím člověkem jsem hrál jednu sezonu ve stejném dresu... Krásnej pocit, že mám někoho známýho ve Slavii :P