Archiv

Juniorka prohrála v Budějovicích

Juniorka Slavie v prvním zápase ČFL nedokázala bodovat na hřišti Českých Budějovic a odjíždí domů s jednobrankovou prohrou. Přes dobrý první poločas jsme i tak nedokázali vstřelit branku.

České Budějovice B - Slavia B 1:0 (0:0)
Sestava Slavie: Diviš - Vácha, Dejmek Radek, Šmíd, Švamberg - Dočkal (74. Vrzal), Gecov (64. Bayer), Kratochvíl, Jablonský - Zelinka (83. Borovský), Necid
Sestava ČB: Křížek - Leština, Martínek, Peroutka, Žižka - Příhoda (56. Pouzar), Skopalík, Mašát, Hrbáč - Myšák, Jeslínek (90. Janoušek)
Branky: 80. Myšák

První větší příležitost měli slávisté již v páté minutě, kdy po rohovém kopu se do zakončení dostal Šmíd, ale domácí brankář Křížek reflexivně zakončil. I nadále byl náš mladý celek lepší, ve 30. minutě jsme dokonce dvakrát zahrozili, lob Zelinky obrana zblokovala stejně jako následnou dorážku Necida, o minutu později trefil Jablonský tyč.

Jenže druhý poločas byl naprosto odlišný, lepším celkem byly Budějovice, nebezpeční byli hlavně Jeslínek a Myšák. A ten se v závěru zápasu také prosadil hlavou po centru Hrbáče. Ale Slavia neřekla poslední slovo a snažila se o vyrovnání, pět minut před koncem jsme vytvořili před domácí brankou pořádný kolotoč, ale když už byl brankář překonán, tak jej zastoupil domácí Hrbáč či dokonce branka nebyla uznána pro předchozí faul. Tím však se otevírala obrana a možnost brejků pro Budějovice, do jednoho se dostal Jeslínek, ale Diviš skvěle zneškodnil.

"Jsem zklamaný, že jsme prohráli, doplatili jsme na neproměňování šancí, první poločas mohl skončit tři nula a bylo po zápase. Podali jsme možná lepší herní výkon než se stejným soupeřem na jaře, to jsme ale dvě branky dali. Hráče jsem upozorňoval, že branku můžeme dostat jen po standardkách, nebo nám ho dá Myšák. Došlo na má slova, bohužel," zhodnotil utkání trenér Luboš Kozel pro oficiální web, který také zalitoval nutnosti střídat Gecova. "Od té chvíle jsme byli pod tlakem, ale i pak jsme měli dobré možnosti, je to škoda," dodal Kozel.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Juniorka prohrála v Budějovicích

    Serf     před 18 lety 05.08.2006 15:49 |  
    0 0

    Stane se, sezona je dlouha. Bcko se mi subjektivne jevi dost slusne, Kozel odvadi dobrou praci.

  2. Re: Juniorka prohrála v Budějovicích

    Fiky     před 18 lety 05.08.2006 19:38 |  
    0 0

    Ono jak už nekde kozel řek že proně stejně neni ukol postup do 2 ligy ale příprava hraču pro ačko takže bych to nějak neprožíval,i když prohry jim nepřeju to je jasny:))