Stadion Eden

Stadion slávistický či městský?

Od pondělí probíhá na slávistických webech divoká diskuse, jak to vůbec bude se slávistickým stadionem. Jaký vliv bude mít Praha 10, bude tam hrát Bohemka, budeme hrát na městském stadionu? Manažer pro marketing a PR, E Side Property vydal prohlášení uveřejněné v článku. Leška v pátek 20. 10. odpovídal v online rozhovoru na lidovky.cz! K tématu uvedl prakticky podobné věci, jako tiskový mluvčí v článku. Více ZDE.

Faktický stav je takový, že Slavia společně s investorem, společností E Side, zajistila financování stadiónu. Zároveň klub získal všechna stavební povolení a projekt připravil. Investor podepsal smlouvu se stavební společností Hochtief. Je předané staveniště a začíná stavba.

V tuto chvíli přistupuje Praha 10 s deklarací podpory projektu. Začíná se jednat o majetkovém vstupu města do projektu. Investor i Slavia si toho váží, už jen proto, že je to v Evropě u podobných staveb obvyklé. Financování stadiónu je v tuto chvíli vyřešeno (jinak by Hochtief nepodepsal smlouvu), nicméně vstup nového partnera by projektu samozřejmě pomohl a umožnil by případné další zkvalitnění areálu.

Jak se bude stadión jmenovat, zatím není určeno. Klíčovou roli samozřejmě hraje finanční stránka. Momentálně neumím říct, jestli v názvu bude automobilka, výrobce elektroniky či něco jiného. V médiích či v diskusích mezi fandy se občas objevuje označení městský stadión. Není to však přesné. V projektu je zatím zaangažována Slavia a investor, kteří doposud nesou veškerou zodpovědnost.

Co se týče Bohemky, té podává Slavia pomocnou ruku. Stadión je koncipovaný tak, že zvládne provoz dvou klubů. Nicméně o tom, zda bude v Edenu Bohemka hrát, nebo ne, případně jakých podmínek, se teprve začíná jednat.

Alexandr Kliment, manažer pro marketing a PR, E Side Property Limited.


Komentář:
Zatím je tedy zbytečná dělat jakékoliv hodnocení, protože absolutně o ničem není rozhodnuto. Bylo pouze podepsáno memorandum, které k ničemu nezavazuje. Samotná Bohemka třeba nebude chtít do projektu vstoupit, případně podmínky města by byly nepřijatelné pro Slavii. Jakákoliv prohlášení starosty Prahy 10 Milana Richtera jsou zatím bezpředmětná, protože samotná jednání teprve budou probíhat a představy všech zainteresovaných se mohou a určitě budou lišit, takže pak nastane prostor na kompromisy. Nechme tedy čas veškerým jednáním. Hlavní je, že stadion se začíná stavět, a to jen díky Slavii!

Komentáře (49)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Stadion slávistický či městský?

    (host)     před 18 lety 19.10.2006 14:57 |  
    0 0

    Já tedy vůbec nechci rejpat, ale vyjádření pana Klimenta mě zrovna dvakrát neuklidnilo. Jinými slovy vlastně říká, že to může ještě dopadnout naprosto jakkoli. No snad jsou to jenom plané obavy. V každém případě Richi díky za rychlou reakci.

    • Re: Stadion slávistický či městský?

      (host)     před 18 lety 19.10.2006 15:14 |  
      0 0

      z toho co sem si přečet sem celkem nadšenej, dyk vlastně "to nejhorší" jak to může dopadnout je že slávie si postaví stadion sama bez pomoci a bude tam hrát sama..a stačí jen produkovat pořádnej fotbal vyhrávat a hotovo... :)

      • Re: Stadion slávistický či městský?

        (host)     před 18 lety 20.10.2006 14:16 |  
        0 0

        To si právě bohužel pleteš. To cos napsal je to "nejlepší". "Nejhorší" a reálná varianta je, že na ten "náš" stadion nacpe město v jejich příspěvkovým "balíčku" i Bohemku. Mrkni na jejich web jak si takový bratříčkování představujou. Celej projekt od A do Z připravil náš management a oni si teď po první zmínce že by tam měli hrát tahaj trika kecama o názvu stadionu, barvě sedaček, zákaz nápisu slavia apod. Je to zlej sen a mám z toho obavy.

        • Re: Stadion slávistický či městský?

          (host)     před 18 lety 21.10.2006 13:20 |  
          0 0

          Slávistický Bože - ať si Klokani kecaj co chtěj. Proč to vůbec řešíte?!!!! My stavíme náš slávistický stadion, a v případě že vstup MČ Prahy 10 by byl pro Slavii nevýhodný, Slavia do toho nepůjde. Sakra uvědomte si, že Bohemka si v jejich echt nekomfortní situaci nemůže dovolit klást jakékoli podmínky. To, že si někdo kecá na webu, tak ať si kecá..

  2. Re: Stadion slávistický či městský?

    (host)     před 18 lety 19.10.2006 15:13 |  
    0 0

    Tak ze bych po tomhle prohlaseni nabyl nejake vetsi duvery v samostatnost Slavie - to teda urcite NE! :-( Aspon je to pro mne dalsi dukaz, ze Kliment mi ve Slavii s takovyma mnohoznacnyma nic nerikajicima kecama chybet nebude. PS: Aspon ze potvrdili, ze fifnace jsou vsechny a to bez Prahy 10 - doufam jen, ze tu ruku nenatahnou moc daleko!!! Znate to - jenom 2 prsticky si ohreju...

    • Re: Stadion slávistický či městský?

      Chowi     před 18 lety 19.10.2006 17:56 |  
      0 0

      Ale s těma prstíčkama to spíš bude na spartě - Letnej! :-) Tam se bude hřát celá ruka...

  3. Re: Stadion slávistický či městský?

    (host)     před 18 lety 19.10.2006 15:15 |  
    0 0

    Díky za info, ale taky jsem trochu znepokojen a nužívám si to tak, jak jsem dŕíve pŕedpokládal.Myslim, źe vše se bude odvíjet od toho, kolik P10 dá do projektu. Jestli "jen" 1/3 tak by asi ty požadavky neměly být přehnané. Doufám, že nejen v mých oćích jsou např: "Název" Městský stadion, nebo zelené sedačky úplným nesmyslem, na kterej nikdy LEŽka ani Doleźal nepřistoupí. Cejtil bych to jako křivdu na nás Slavistech, po těch všech útrapách být rovnocenným partnerem s Bohemkou, která do toho těžko bude vrážet nělaký lováče.Takže bych Klokanům umožnil hrát na našem stadionu, jako to oni umožnili v minulosti nám´, to znamená, jako hostům. Kvůli Slávce , taky neménili sedačky :-)). V dolíčku to bylo fajn, teda k sezení v kotli to stálo za starou belu.
    LordEdmund

  4. Re: Stadion slávistický či městský?

    (host)     před 18 lety 19.10.2006 15:19 |  
    0 0

    Prohlášení E Side Property/limited mi připadá naprosto logické. K panu Leškovi jsem byl vždy velmi kritický, jeho projektům a slibům jsem nevěřil a několikrát jsem o tom i psal. Stoprocentně nejsem přesvědčen ani teď. Jestli ale opravdu pan Leška dokázal zajistit financování takového projektu, za 2 roky naši chlapci vyběhnou na vlastním stadionu a Slavia z něj bude schopna zajistit prostředky pro svůj provoz, tak před ním hluboce smekám. Já bych si taky přál, aby budoucí stadion nesl jméno Pepiho Bicana. Jenomže bohužel existuje taky něco jako ekonomická realita. Pokud je mi známo, mezi špičkovými světovými mužstvy existuje jediné, které se obejde bez reklamy na dresech. Barcelona. Je to i proto, že je schopná velkou část provozu pokrýt např. prodejem permanentních vstupenek, které jsou mimořádně drahé, ale fanoušci jsou ochotni tímto způsobem svůj klub financovat. Doporučuji tedy těm, kteří zde vykřikují, že stadion Pepiho Bicana jenom pro Slavii a jinak nic, ať uspořádají sbírku a nutnou miliardu vyberou. Jinak bych navrhnul, abychom přestali s typickým slávistickým furianstvím. Podle Vás třeba takový Bayern může hrát na Alianz Areně, ale Slavia, která má jistě hlouběji do kapsy, by se tím pošpinila???!!! Já si to tedy nemyslím. Kopcem

    • Re: Stadion slávistický či městský?

      postovni (přítel SN)     před 18 lety 19.10.2006 15:23 |  
      0 0

      tady vubec nejde o jmeno. myslim, ze vsichni tusime, ze stadion se bude jmenovat sponzor arena (a ten sponzor muze bejt i mesto). jde o to aby stadion patril slavii a zisky plynuly taky slavii a ne ze stadion bude mesta a my s bohemkou tam budem zadara hrat (jak to prej tvrdil starosta na bohemackym radiu)

      • Re: Stadion slávistický či městský?

        PetCC     před 18 lety 19.10.2006 16:27 |  
        0 0

        Já jsem vyjádření starosty a dalších z Prahy 10 neslyšel ani nečet, ale jediný co tak P10 může za finanční podporu chtít, aby Bohemka na stadiónu Slavie hrála zadarmo.

        • Re: Stadion slávistický či městský?

          Richi (admin)     před 18 lety 19.10.2006 17:14 |  
          0 0

          Kdo chce slyset cast poradu na radiu Bohemka, tak mu to muzu poslat na email. Zadosti posilejte na muj email - subrt zavinac slavistickenoviny tecka cz. Ja vam to poslu, ma to asi 4,5 MB, delka asi 25 minut.

          • Re: Stadion slávistický či městský?

            fandaX     před 18 lety 19.10.2006 17:40 |  
            0 0

            Jo, lidi to opravdu stojí za to si poslechnout. Jsou tam naprosto nehorázný vyjádření od vrcholných představitelů Bohemky a starosty Richtera. Sice si zkazíte celý večer, ale na druhou stranu je potřeba poznat zvrácené charaktery našich potenciálních partnerů. Snad pouze pan Steinbroch se zachoval jakžtak slušně. Chápu, že to tady Richi asi nemůže oficiálně zveřejnit (asi autorská práva a tak). Takže kdyžtak tady je odkaz na stránku Bohemky: http://www.fc-bohemians.cz/
            Vysílá se vždy v 10, 19 a 22 hodin (vpravo nahoře se objeví odkaz na live vysílání).
            Až si to poslechnete, pochopíte, že vyjádření Klimenta je tak nějak nedostatečné a neuklidňující. Ale jinak samozřejmě velký dík Richimu.

            • Re: Stadion slávistický či městský?

              Richi (admin)     před 18 lety 19.10.2006 17:43 |  
              0 0

              Kdo mi posle email na muj mail, tak mu to zaslu to, co rikali na tom radiu.

            • Re: Stadion slávistický či městský?

              GeorgK (přítel SN)     před 18 lety 19.10.2006 20:20 |  
              0 0

              A to ještě na jejich foru je (ještě možná) link na to co se tam do toho jejich dolíčku nedostalo. Prý hnusný navoněný stadion. Mám kopii pokud to u nich zmizí dám to na svuj blog.

      • Re: Stadion slávistický či městský?

        (host)     před 18 lety 21.10.2006 13:28 |  
        0 0

        Proč by měl být stadion města?!! Co to zas meleš? Lidi přemýšlejte trochu. Prosííííííííííííím Vás.. Kvůli tomu, že do projektu možná vloží 1/3 financí? Což se samozřejmě odvíjí od toho, jestli jim Bohemka přenechá pozemky Ďolíčku a oni je případně několikanásobně využijí pro komerční účely..

  5. Re: Stadion slávistický či městský?

    (host)     před 18 lety 19.10.2006 15:33 |  
    0 0

    "V médiích či v diskusích mezi fandy se občas objevuje označení městský stadión. Není to však přesné." To je diplomatickou reci, kterou pouzivaji tiskovi mluvci, ze je to pravda.

    • Re: Stadion slávistický či městský?

      postovni (přítel SN)     před 18 lety 19.10.2006 15:36 |  
      0 0

      prave naopak, to je diplomatickou reci : "starosta keca kraviny, ale chceme jeho penize, tak to nemuzem vyvratit" . je to stejny jako kdyz klaus o nikom nikdy nerika ze lze, ale vzdycky rika, ze je to snuska polopravd a nepravd.

      • Re: Stadion slávistický či městský?

        (host)     před 18 lety 19.10.2006 18:01 |  
        0 0

        hezky, postovni, moooc hezky,...takz sem tomu tak rozumnel:D.zdravi mart

  6. Re: Stadion slávistický či městský?

    (host)     před 18 lety 19.10.2006 16:32 |  
    0 0

    1) Tak pěkný, mno:) Takhle se nám ta Benzina Bican-Arena postaví a těším se:)) 2) marte, tak včera jsem schválně na konci poslouchal hymnu Chelsea po vítězným zápase s Barcou a hele, nevím, slyšel jsem teda Blue Is The Colour a né nějakou rusáckou:)) Tak nevím, ale podle mého asi po vítězným zápase zahrajou spíše současnou hymnu než nějakou ex...:)) slaviator

    • Re: Stadion slávistický či městský?

      (host)     před 18 lety 19.10.2006 18:05 |  
      0 0

      ...a gdyz prohrajou, tak hrajou Sojuz nerusimij :DDD. Jinak vsim sis ,jak se chtela Barca podobat Slavii, teda jen dresama, protoze do vykonnosti maj pochopitelne jeste dost daleko....., ale dal bych jim jeste cas :D. (jeste bych pripomnel, ze svatovaclavsky choral neni z Holywoodu :D)zdravi mart

      • Re: Stadion slávistický či městský?

        (host)     před 18 lety 19.10.2006 18:36 |  
        0 0

        Tak jelikož ale prohrávaj jednou za uherskej rok, tak to hrajou asi tak často jako my znělku Ligy mistru (i když, třeba na zápase Most-SLovácko, což nechápal nikdo na stadioně krom toho člověka u pultíku, pustili během poločasu celkem 7× (!!) znělku LM:D ) :)) Jojo, prostě Chelsea se má od nás ještě co učit, taky jsem si toho tak trochu všim:) A ten Drogba, to je kopyto, proč se nekouká jak to hraje Vlček a Fořt, měl by se stydět:)) Jinak hele, nepochopil jsem poznámku s tím Hollywoodem:D Co to mělo znamenat?:)) slaviator

        • Re: Stadion slávistický či městský?

          (host)     před 18 lety 21.10.2006 10:41 |  
          0 0

          sem v casove nouzi, a dost tezko se dostavam na net - holt Praha. :D.Ozvu se hned jak budu doma.mart

          • Re: Stadion slávistický či městský?

            (host)     před 18 lety 21.10.2006 23:25 |  
            0 0

            taky dobrý:)) No jo no, Praha... To jsou ti vidláci z grande města a venkov je na tom ve svém nevědění nakonec nejlépe:)) slaviator

  7. Re: Stadion slávistický či městský?

    lucky-pilda     před 18 lety 19.10.2006 17:38 |  
    0 0

    "vstoupit majetkove" znamena, ze praha 10 bude vlastnit treba pulku vychodni tribuny, nebo jak tomu mam rozumet?

  8. Re: Stadion slávistický či městský?

    palino     před 18 lety 19.10.2006 17:42 |  
    0 0

    Já jsem včera na Chalsi slyšel melodii na zelená je tráva. pěkně to znělo.

    • Re: Stadion slávistický či městský?

      (host)     před 18 lety 19.10.2006 21:15 |  
      0 0

      Přesně, přesně... :) O tom se bavíme tady s martem už pár článků, prej to už není jejich ofic hymna, tak nevím:)) Ale ono by líp znělo v angličtině Jen co Sparta lehla popelem:)) I když oni by měli spíše na Spurs:))

  9. Pošlete v emailu svůj mail!

    Richi (admin)     před 18 lety 19.10.2006 17:44 |  
    0 0

    Kdo chce slyset cast poradu na radiu Bohemka, tak mu to muzu poslat na email. Zadosti posilejte na muj email - subrt zavinac slavistickenoviny tecka cz. Ja vam to poslu, ma to asi 4,5 MB, delka asi 25 minut.

  10. DULEZITE UPOZORNENI - Kdo v sobotu zakrouzkuje Richtera je Kovanej Spartan

    (host)     před 18 lety 19.10.2006 18:04 |  
    0 0

    Vzhledem k vyderacskym aktivitam pana starosty Prahy 10 Richtera, kazdy Slavista na Praze 10 ktery svuj hlas odevzda ODS u me zadny Slavista neni protoze pracuje PRIMO proti zajmum Slavie a podporuje vydirani Slavie z jeho strany. Na P10 kandiduje urcite stran a osobnosti spousta, i takovych jejiz jediny zajem neni pozemkova mala-domu, tak nevim proc by nekdo volil tohoto anti-slavistu. Dekuji.

  11. Re: Stadion slávistický či městský?

    (host)     před 18 lety 19.10.2006 18:19 |  
    0 0

    Myslím si že si starosta Richter ideálně načasoval politickou polívčičku.Oslovuje naší červenobílou obec i Bohemku s populistickými keci,ale jde především také o velice lukrativní pozemky Bohemians,které by přešli na Prahu 10 ,potažmo na spřízněného investora.V důsledku to může dopadnout tak,že městský úřad nám bude diktovat a Bohemka se nebude mít kam vrátit.Je to scénář,ktreý si umím velice dobře představit.Praha 10 pro Slavii nikdy nic neudělala a ted,před volbama se začla angažovat,když Slavie má rozpočet pokrytý?Tady přeci jde hlavně o politiku a pozemky Bohemky,v konečným důsledku černýho Petra však bude držet Slavie.

    • Re: Stadion slávistický či městský?

      (host)     před 18 lety 19.10.2006 21:16 |  
      0 0

      A JESTĚ CHCE POZEMKY NAPROTI ALE ŠKOLA JE NEDÁ SVATÁ PRAVDA ŠKAROVE HŘIŠTĚ VEDLE BOHEMKY MA SOUKROMY SUBJEKT A TEN JE PRODA AŽ KDYŽ BOHEMKA ODEJDE ABY MĚ VĚTŠÍ ZISK PROTOŽE TAM CHTĚJÍ VŠICHNI STAVĚT

  12. Re: Stadion slávistický či městský?

    Condor     před 18 lety 19.10.2006 22:20 |  
    0 0

    Starosta Prahy 10 je pro mě komik. Když jsem viděl a slyšel jeho proslov při slavnostním zahájení stavby tak jsem žasnul co to kecá. Uplný předvolební proslov. Teda pokud si ho zvolíte tak Vás na P10 lituju. Navíc mě přišlo, že o ten jeho dvojdres nikdo nemá zájem a on tam s ním pak celou dobu šaškoval.

    • Re: Stadion slávistický či městský?

      GeorgK (přítel SN)     před 18 lety 19.10.2006 23:29 |  
      0 0

      Pokud se člověk koukne na video z položení základního kamene, je tamzáběr kde si ten starosta tuká skleničkou s paní Bicanovou a chová se tedy jí spíše odpovídá na jakoby mluvil s nesvéprávnou osobou.

  13. Re: Stadion slávistický či městský?

    gary     před 18 lety 20.10.2006 01:03 |  
    0 0

    Souhlasím proto volte KDU-ČSL !!!!!

  14. Re: Stadion slávistický či městský?

    gary     před 18 lety 20.10.2006 01:36 |  
    0 0

    Také jsem si poslechl Bohemácké Rádio a docela mne nadchlo ,něco podobného by měla dělat i Slávia.Jinak za znínku stojí jen slova pana Steinbroch s Richterem jinak je to o ničem .
    Naopak vyjádření pana starosty jsou velmi logická a rozumná.

  15. gary     před 18 lety 20.10.2006 03:30 |  
    0 0

    Ing Leška učinil vstřícný krok k fanouškům Bohemians a rozhodl ,že nový stadion v Edenu se bude jmenovat " U Čápa "
    Stadion se bude jmenovat po legendárním fotbalistovi Pavlu Novotném ,který odehrál plno skvělých sezon jak ve Slávii tak v Bohemians. Zároveň sí tímto krokem otevírá vrátka k případnému jednání s klubem AC Sparta ,kde tento hráč taktéž působil.
    PS: Čerpal jsem z deníku Pravda tak to snad musí být pravda.

  16. Re: Stadion slávistický či městský?

    (host)     před 18 lety 20.10.2006 09:26 |  
    0 0

    Přejeme vám novej stadión v Edenu, ale naše přání je aby Bohemka zůstala navždy v Ďolíčku, je to srdeční záležitost. Nejvíce nás na této akci štve, že tu jde jen o pozemky na kterých chce pár chytráků zbohatnout. Je to velká levá, jak od Prahy 10, tak i od Bohemians real. Dobře vědí že Leška to sám dohromady nedá.

  17. Re: Stadion slávistický či městský?

    (host)     před 18 lety 20.10.2006 14:50 |  
    0 0

    Muze mi tu nekdo vysvetlit jednu vec??Proc ten stadion nestavi sama Slavie, potazmo Enic?? Proc to stavi jina spolecnost?? Komu ten stadion tedy bude potom patrit?? A komu z toho budou plynout vynosy?? Mam obavy,ze Slavie to nebude..

    • Re: Stadion slávistický či městský?

      Pedro08     před 18 lety 20.10.2006 20:18 |  
      0 0

      Přesně tak, máš pravdu. Příjmy poplynou do ENICu a ne do Slavie. Říkám to pořád, zatímco všichni další slávisti jsou pořád v zaslepené euforii. Bůhví, co tam postaví. Je také s podivem, jak všichni změnili názor na Lešku a že Slavie si jako tiskového mluvčího vezme člověka bez zkušeností a beze jména, čímž nehodnotím jeho případný talent či další kvaality.

      • Re: Stadion slávistický či městský?

        (host)     před 18 lety 20.10.2006 23:12 |  
        0 0

        Pokud to dobře chápu tak E-side byla založena proto aby při případném neuspěchu všechno nespadlo na ENIC (a je to standartní postup)

  18. Re: Stadion slávistický či městský?

    (host)     před 18 lety 20.10.2006 23:10 |  
    0 0

    Je přece uplně totální .... aby to byl městský stadion když 70% peněz hradí Slavia (E-Side) to je prostě mírně řečeno hloupost. Klidně at tam Bohemka hraje ale ten příspěvek na projekt bych bral spíš jako předplacení pronájmu nebo tak něco a ne žádná rovnoprávnost a už vůbecné třeba zelený sedačky ...

  19. Re: Stadion slávistický či městský?

    (host)     před 18 lety 21.10.2006 11:05 |  
    0 0

    Můžete mi někdo vysvětli tak můžou být zelenobílé sedačky rovnocené? To je přece uplná blbost...

    • Re: Stadion slávistický či městský?

      foxterier     před 18 lety 21.10.2006 19:06 |  
      0 0

      Já mám takovej dotaz : Proc když jsme prestaly hrat v Edenu a hraly jsme na Strahově ,proč jsme nemohly hrat v Ďolíčku ve Vršovicích a ne jezdit přec celou Prahu až na Větrnou Hůrku ?? Asi nás Bohemáci nechtěly ,ale proč my teď s nima máme sdlíet stadion ??

      • Re: Stadion slávistický či městský?

        Richi (admin)     před 18 lety 21.10.2006 19:09 |  
        0 0

        Na to je jednoducha odpoved - Dolicek nesplnoval podminky pro evropske pohary a ligu bychom tam za chvili taky nemohli hrat. A kdybychom nesli na Strahov, tak by nas treba nekdo mohl predbehnout ...

  20. Re: Stadion slávistický či městský?

    PUMAKING     před 18 lety 22.10.2006 15:49 |  
    0 0

    Pánové je to opravdu nehorázně vedený rozhovor a názory opravdu dost zarážející ! Do dnešního dne jsem vždy přál Bohemce a velmi rád jsem je chtěl přizvat do NAŠEHO FOTBALOVÉHO STÁNKU, ale pokud by měli podobné názory, tak v žádném případě. Je hezké a obdivuhodné že jejich fanoušci ten klub zachránili ( i já sám jim drobný dar poslal ) ale aby se nyní tímto způsobem chtěli přivařit k nám a přitom vykřikovali takové názory, kladli si podmínky atd. Tak to tedy ne. Slova o tom, že "Slavia nemá nic (ani korunu), Slavie se stavbou stadionu nemá nic společného-nestaví stadion, stadion nikdy nebude Slavie, Slavia ještě vlastně nic neudělala" až po v podstatě "drobnosti" kdy chtěj garanci zelenobílých sedaček atd. jsou nehorázná. Opravdu si to pánové na bohemáckých stránkách přehrajte a budete vytočení jako já. Pokud pan Leška opravdu dokázal to co se snaží říkat, že stavba je již zajištěna ( finančně i úředně ) nevidím jediný důvod proč by jsme je měli k sobě přibírat. Bez urážky je to banda zelenobílých zoufalců s holým zadkem, ale budou se chovat jako páni ?!? Nebo nám bude městská část diktovat jak tam bude mít rovné podmínky miniklub na pokraji zhroucení Bohemians, tím že koupí část akcií a přivaří se k projektu až nyní ve chvílku, kdy to pan Leška a spol. už konečně dotáhli k pořádnému výsledku ? Že nám do teď tolik pomohli !?! A Bohemka - co nám jako přinese ona ? - ta určitě nic ! Koupí si nějaké akcie ? Dá nějaké peníze ? Asi těžko ! Kde berou tu drzost toho chování a jak se mohou pánové okolo Bohemians, ale i Prahy 10 takto vyjadřovat ?!? Nechápu a děsí mne to !

  21. vyjadreni richtera pro radio bohemka

    postovni (přítel SN)     před 18 lety 23.10.2006 09:20 |  
    0 0

    tak jsem si o vikendu konecne poslech to vyjadreni richtera na radiu bohemka a musim rict, ze nechapu, z ceho prameni bohemacka euforie. podle jejich vyjadreni ve foru jsem si myslel buhvico tam richter nenakecal, ale na me to pusobilo profesionalnim dojmem. politicky vyjadreni, jak ma bejt. samozrejme jim mazal med kolem huby a nektery jeho vyjadreni byly na hrane, ale daval si velikyho bacha, aby nerek neco, co by mu pak mohli omlatit o hlavu. v podstate rek, to samy, co kliment a leska. o zadny majorite nemluvil, o zelenejch sedackach taky ne a to ze rek, ze stadion nestavi slavie, to vysvetlil tak, ze ho stavi eside. to ale vsichni vime. pusobilo to na me dojmem, ze vsichni ti lidi, co v tom poradu mluvili (richter, majitel dolicku, reditel bohemky steinbroch), se snazili mezi radky naznacit, ze dolicek je v hajzlu a bude se bourat. jedinej, kdo vypadal, ze se s tim uplne nesmiril, byl steinbroch. ostatni se snazili popsat realitu (bohemka bude hostovat ve SLAVISTICKYM edenu), tak, aby to bohemaci zkousli. argumenty starosty pro to, ze to nebude stadion slavie, jsou smesny (stavi ho eside a ne slavie, jmenovat se bude po sponzorovi a ne "stadion slavie") a divim se, ze to klokani neprokoukli. to je jako kdyby argumentoval, ze letna neni sparty, protoze se jmenuje toyota arena.

    • Re: vyjadreni richtera pro radio bohemka

      (host)     před 18 lety 23.10.2006 20:03 |  
      0 0

      A mně se zase zdá, že si to diskusní fórum vůbec nepročítal, protože kdyby jo, tak víš, že s tím 99% fanoušků nesouhlasí a do Edenu nechtěj. Stejně tak je všem jasný, že od starosty jsou to jenom takový kecy. A stejně tak je všem jasný, že to je kulišárna na Bohemku. A stejně tak je všem jasný, že stadión ještě nestojí a Leškovi se nedá věřit. Snad ten stadion už konečně mít budete a já doufám, že na něm hrát nebudeme.

      • Re: vyjadreni richtera pro radio bohemka

        postovni (přítel SN)     před 18 lety 24.10.2006 09:45 |  
        0 0

        forum jsem procital a i na nej prispival (muzes si to zkontrolovat). to, ze bohemaci chtej zustat v dolicku je jasny, ale prani a realita je vec druha. ja si taky preju, aby slavie vyhrala ligu mistru. to, ze jsou to od starosty kecy, rekni prominetnimu clenu dfb,panu doublefishovi, kterej starostu na vasem foru povazuje za etalon pravdomluvnosti a na zaklade toho mluvi o mestskym stadionu. podle me, jste si to svou nenavistnou kampani a nerealnejma pozadavkama pekne podelali. mohli jste hostovat na peknym stadaku, kde by vas slavisti pratelsky prijali, ale takhle vas tam bude cekat jen nevrazivost.

  22. Re: Stadion slávistický či městský?

    (host)     před 18 lety 23.10.2006 19:33 |  
    0 0

    Myslim si, ze kdyz Slavie a Bohemka jsou tradicne sprateleny vrsovicky kluby, tak by urcite mely hrat na jednom stadionu, koneckoncu se im padem zvysi i ty tolik zminovany vynosy ze stadionu, ze kterych se ma vsechno splacet, vzdycky je lepsi, kdyz se hraje kazdy tyden. No a krome toho bysme meli byt vsichni radi, ze se konecne po letech zacina stavet stadion a neresit porad nesmysly o tom, jestli tam bude hrat Bohemka nebo ne. Ja osobne jsem pro bohemku a slavii na Stadionu Pepiho Bicana...