Archiv

Jirny - Slavia B 1:2

Béčko v generálce na ligu porazilo divizní Jirny brankami Studíka a Kovaříka z penalty.

Jirny - Slavia B 1:2 (1:0)

Branky: 29. Jindráček - 61. Studík, 66. Kovařík z pen.

Sestava Slavie: 1. poločas: Diviš - Bauer, Radek Dejmek, Studík, Nachtman - Dočkal, Bayer, Nedzipi, Jablonský - Necid, Vrzal
2. poločas: Samoel - Studík, Kobler, Šmíd, Starý - Zahálka, Dubský, Komárek, Kovařík - Robin Dejmek, Zelinka

Zápasová reportáž

Proti lídrovi divize vyběhla na trávník sestava doplněná několika hráči A týmu, kteří neodcestovali k dnešnímu přátelskému utkání a zároveň generálce na ligu s Vítkovicemi. Jirny měly v sestavě zajímavá jména, branku hájil Petr Pižanowski a v poli rozhodně na svých sedmatřicet let nevypadal Jaromír Jindráček. Celkově hráli starší hráči, někteří byli dokonce dvakrát starší než naši mladíci.

Slávisté svou hrou potvrdili papírové předpoklady o soutěž lepšího týmu, měli většinu utkání míč na svých kopačkách, domácí se dostali více k balónu až v závěrečných patnácti minutách první půle. Slavia předváděla pěkné kombinační akce, ale svou převahu měla určitě lépe zužitkovat ve finální fázi, kdy toho moc nepředvedla. Dvě nadějné akce zastavil pomezní odpískanými spornými ofsajdy, jinak ale slávisté v útoku tápali. Soupeř vstřelil gól vlastně z ničeho a slávistická obrana přitom slušně zapsala. Do druhého poločasu nastoupila odlišná sestava, hráči opět měli herní převahu a podařilo se jim obrátit výsledek.

Průběh zápasu

16. minuta: bráněný Necid vystřelil zpoza velkého vápna z otočky, jeho střelu vyrazil Pižanowski levou rukou na roh.
29. minuta: hráči Jirnů se dostali do slávistického vápna, nadvakrát prošli lehce obranou. Jindráčkovi ve vstřelení gólu ze tří metrů nezabránil ani nejblíže stojící Bauer.1:0.
41. minuta: skákavou střelu Matouška vyrazil Diviš nad břevno.
44. minuta: Vrzalovu hlavičku po přihrávce Necida odvrátil brankář na roh, z následujících dvou rohů vznikly dva závary, při prvním domácí zachránil na poslední chvíli obránce, při druhém tyčka.
61. minuta: po rohu se na zadní tyči prosadil hlavou Studík. 1:1.
66. minuta: po špatné rozehrávce Jirnů fauloval Pižanowski pronikajícího Robina Dejmka, dostal žlutou kartu a musel čelit penaltě. Tu bez problému proměnil Kovařík. 1:2.
67. minuta: Ohnsorgova střela z dvaceti metrů minula levou tyč.

Hodnocení trenéra

"Dnes jsem nebyl spokojený, i když jsem to trochu čekal, poprvé jsme hráli na trávě. S prvním poločasem jsem hrubě nespokojený, nehráli jsme vůbec nic, výkony některých hráčů měly do profesionálního výkonu daleko. Druhá půle byla lepší, jsem rád, že jsme zápas otočili. Na druhou stranu je dobře, že takové utkání přišlo a někteří hráči se vrátili na zem," zhodnotil generálku kouč Luboš Kozel. Béčko čeká poslední týden přípravy, ve kterém bude dolaďovat herní detaily. Kozlovi svěřenci se budou věnovat i nácviku standardních situací. "Nic nového jsme ale nevymýšleli, spíše se zaměříme na osvojení toho, co už umíme."
Zdravotní stav kádru je dobrý, mimo zůstává jen gólman Hanuš, který ma dlouhodobé problémy se zády. V pondělí začne trénovat i Held, kterého trápila během přípravy zranění. Otazník nad sestavou, která za týden vyběhne proti rezervě Českých Budějovic, však stále visí. "Rozhodně nebude taková jako dnes, protože jsem nebyl spokojený." uzavřel Kozel.

Komentáře (8)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

    • Re: Jirny - Slavia B 1:2

      mart     před 17 lety 03.03.2007 19:53 |  
      0 0

      :D spis Kozel jede..., asi jim dal peknou sodu o polocase. Nemuzu si pomoct Lubos byl rozhodne jednim z mych nejoblibenejsich hracu.... pak jeste Kubik a Knoflicek (ne jen proto ze utekli:D), no a s tech starsich Dolejsi (spolu se Stejskalem nejlepsi brankar, jakeho sem ve Slavii videl) Bohous Smolim (vazne nevim proc:D, a samozrejme Pisa + Kadraba. O Frantovi Veselem neni nutno mluvit. :)) tak a ted jeste vyhrat v budejkach....zdravi mart

      • Re: Jirny - Slavia B 1:2

        mart     před 17 lety 03.03.2007 21:24 |  
        0 0

        ...vyhrat v budejkach jj. .......a este k tomu Liverpool prohral s mansaftem, kterej trefil branu jednou.... chtel sem rict za 90 minut, ale ani to vlastne ne.... jj. Tak holt priste.mart(smutnej)

  1. Re: Jirny - Slavia B 1:2

    (host)     před 17 lety 03.03.2007 20:36 |  
    0 0

    Jak a kde hrál Nedzipi ?

    • Re: Jirny - Slavia B 1:2

      (host)     před 17 lety 03.03.2007 21:47 |  
      0 0

      jak nevim, ale kde, na to staci se podivat na sestavu ne?? stred zalohy..plex

      • Re: Jirny - Slavia B 1:2

        (host)     před 17 lety 03.03.2007 23:12 |  
        0 0

        asi od 30. minuty pak hral nalevo v zaloze. Jako s micem umi, individualni technika dobra, ale zas nic extra nepredvedl, prijde mi, ze je obcas slabsi v osobnich soubojich. Na treti ligu to snad bude stacit. Jane

  2. ...cervicek vrta.

    mart     před 17 lety 04.03.2007 09:17 |  
    0 0

    Kozel :" s prvnim polocasem sem byl hrube nespokojeny,..... nekteri hraci nehrali nic, ... neprofesionalni". Napred sem byl rad, ze se do nich "voprel", ale ted mi porad vrta hlavou... KTERI. No treba me to za cas prejde.mart