Archiv

Slavia B - Varnsdorf 0:0

Juniorka Slavie v dalším zápase pouze remizovala s Varnsdorfem 0:0.

Zápasová reportáž
Podobné postavení obou týmů v tabulce se promítlo i do obrazu hry prvního poločasu. Hrál se vyrovnaný fotbal, ale šancí ze hry si obě mužstva vytvořila minimum. Zahrávala několik standardních situací, ale žádnou nedokázala proměnit. Ve druhé půli získala Slavia menší převahu, která se zvětšovala s koncem zápasu, ale stejně jako v prvním poločase, i tentokrát jí chyběla finální přihrávka útočníkům. Závěrečný tlak v nastaveném čase bohužel rozhodčí Mudra zkrátil ze tří původně avizovaných minut na jednu. V utkání padlo dost žlutých karet, nepříjemná je pak čtvrtá žlutá pro Studíka, který má příští víkend stop na utkání áčka i béčka.

Průběh zápasu

16. minuta: po faulu na Dubského na hranici pokutového území rozehrál slibnou standardku Kovařík, jeho nedůraznou střelu ale Macháček v klidu kryl.
43. minuta: Bayerova střela z 20 metrů mířila vedle levé tyče.
61. minuta: Jordák zleva nacentroval před bránu na Grubhoffera, který se v hlavičkovém souboji srazil s Divišem. Náš brankář musel být ošetřován.

Hodnocení trenéra
"Dnes to byl slušný výkon, kterému chybělo jen gólové vyjádření. Proti Varnsdorfu, který dostává nejméně gólů v celé soutěži, jsme si nějaké šance vytvořili, do větších gólových příležitostí jsme je nepustili, takže s přístupem i výkonem jsem vcelku spokojený. Chyběl nám větší klid a přehled v řešení finální a předfinální fáze," řekl k utkání trenér Luboš Kozel.

Slavia B - Varnsdorf 0:0
Slavia B: Diviš - Vácha, Radek Dejmek, Studík, Šmíd - Held, Bayer, Dubský, Kovařík (72. Jablonský) - Zelinka (58. Robin Dejmek), Borovský
Lavička: Bauer, Vagrčka, Komárek, Samoel

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)